Jump to content

FM_Lesly

Leden
 • Content Count

  25,767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by FM_Lesly

 1. Europees voetbal lijkt wel dichterbij te komen. Jammer dat AZ en Groningen te sterk waren, maar als je bij rust al met 5-0 achter kan staan tegen AZ, dan is een 2-1 nederlaag nog wel prima te noemen!
 2. Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 @Vlonkie Bedankt voor de reacties! Ik vrees dat de wisselvalligheid te wijten is aan het vele aantal wedstrijden dat we dit seizoen spelen. Desondanks ben ik toch vrijwel tevreden over het seizoen, zolang we daar rond de Europese plaatsen ieder jaar eindigen doen we het meer dan prima. De doelstelling ligt op het linkerrijtje en daar zijn we nagenoeg zeker van nu. Volgend seizoen ga ik ook geen veranderingen doorbrengen in de doelstelling, die zal gewoon weer op het linkerrijtje gaan liggen!
 3. Zeer knap de poule overleefd, nu kijken wat je tegen FC Porto kan!
 4. Barcelona zal een leuke match-up gaan worden. Ben benieuwd wat je tegen hun kan!
 5. Onbekende speler voor mij, maar het zal vast wel een groot talent zijn!
 6. Je blijft echt super presteren, met een beetje geluk van alle andere ploegen zit er zelfs nog een top vier in!
 7. Ben benieuwd wat je in de Champions League weer kan doen, hopelijk weten de andere twee ploegen ook wat leuks te presteren in Europa. Enige puntje van kritiek, dat tegendoelpunt in IJsland...... haha
 8. Zal straks even een screentje maken van mijn selectie. Heb mijn directeur voetbalzaken (Rivaldo) alles laten aantrekken, beetje een zooitje ongeregeld is het. Maar de prestaties liegen er niet om!
 9. Prima herstart van de competitie. Ook goed om te zien dat er meer geld naar de jeugdopleiding zal gaan!
 10. Ik heb inmiddels al twee seizoenen RB Apeldoorn erop zitten. 1e jaar vrij eenvoudig kampioen in de KKD, tweede seizoen keurig op de 2e plaats in de Eredivisie!
 11. Tussenstand Barclays Premier League Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 Bedankt voor de reacties! De prestaties in Europa blijven voorlopig nog prima, in de competitie zijn we op zich wel aardig bezig. Maar denk ik dat de zevende plaats het hoogst haalbare begint te worden. Hopelijk kunnen mijn jongens nog wat verrassen in Engeland, maar ben er bang voor. Verder vind ik het wel leuk dat jullie niet door hebben dat AS Roma bij mij in de groepsfase zat, daar werd het in Southampton 2-2 en in Rome wonnen we met 2-3!
 12. Het ziet er allemaal weer prima uit. Zolang je daar rond die zevende plaats kan blijven staan, dan doe je het prima!
 13. Zeer goede start van het seizoen, jammer dat CSKA net een maatje te groot was!
 14. Een heerlijke klap uitgedeeld aan Bayern, wel verrassend dat je dan maar 1-1 bij Genk speelt!
 15. Keurige start van het seizoen. De regel van huurlingen in de Premier League ken ik ook niet heel goed, wel jammer dat het nu slecht van pas komt!
 16. Getekende jeugdspelers - Overige jeugdspelers Mentions: @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 Bedankt voor de reacties! Gladbach dacht inderdaad dat ze er al waren. Echter is het altijd gevaarlijk om een verlenging in eigen stadion te moeten spelen. Een doelpunt kan alles al op z'n kop gooien, gelukkig trokken we de goede lijn door en wisten we als overwinnaars uit de strijd te komen. Via de competitie Europa is zal vrij lastig gaan worden, de FA Cup is inmiddels ook al verdwenen uit het schema. Waardoor alleen nog maar de Europa League rest als grootste kans voor Europees voetbal voor komend seizoen. Gek genoeg zullen we ons dan wel plaatsen voor het grootste toernooi, hopelijk weten we de sterke lijn in Europa in ieder geval vast te houden!
 17. Een zeer grote roemruchte club met een uitstekende jeugdopleiding, ben benieuwd hoe snel je eigen jeugd gaat inpassen in de basiself!
 18. Prima periode weer gedraaid. Dat je van Dortmund II verliest is geen schande als ze daar spelers als Ruidiaz en Daka opstellen.... Daar heb je zowat niets tegenin te brengen!
 19. Zeer spannend in de top van de Eredivisie, wel heerlijk om te zien dat je als Herbstmeister de winterstop in gaat!
 20. Eindelijk een rechtstreeks ticket voor de groepsfase, daarnaast gaat het in de competitie weer fantastisch!
 21. Tussenstand Barclays Premier League Mentions: @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 Bedankt voor de reacties! We hebben inderdaad af en toe wat last van wisselvalligheid. Het lijkt nu allemaal weer de goede kant op te gaan, zelfs Danny Ings is weer in vorm aan het komen en dat kan misschien een eindspurt wel goed van pas komen!
×
×
 • Create New...