Jump to content

FM_Lesly

Leden
 • Posts

  26,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by FM_Lesly

 1. Reacties @Fantasy @DGremlin @V-Traxx @spaansetukker @Mordurette @ElMarcos @Marius @Titan @Niejo101 @JordiW. Bedankt voor de reacties! We hebben inderdaad de finale zeer overtuigend weten te halen, daarin treffen we onze competitiegenoot en rivaal voor de titel. Het kan echt een interessant tweeluik gaan worden!
 2. Final standings Western Conference - Statistics OKC Reacties: @Marius @komodo25 @Tim' @ElMarcos @delichris @Fantasy @Titan @JordiW. @V-Traxx Bedankt voor de reacties! Zeker een mooie overstap waar ik veel terecht kan brengen. Helaas kon ik niet hele seizoen bij OKC afmaken, maar ik weet zeker dat OKC de finale ook gaat winnen!
 3. Lastige loting met Salzburg, maar het zal wel mogelijk zijn denk ik!
 4. Jammer van die vroege rode kaart tegen Hoffenheim en de daaropvolgende nederlaag. Voor de rest weer twee prima overwinningen!
 5. Hopelijk gaat die vertwijfeling uit de gedachten en gaat het een prachtige zege worden in de halve finale. Ben zelf ook zeer benieuwd bij welke NFL-club je terecht komt. Ik denk dat je de opvolger van Brees gaat worden
 6. Wordt nog een zeer leuk slot van het seizoen, hopelijk weet je je wel te plaatsen!
 7. Zeer goede start van het seizoen, ondanks dat de voorbereiding misschien niet helemaal eruitzag zoals het zou moeten zijn!
 8. Jammer van de jeugdinstroom en van de net naast Europa grijpen. Desondanks een prima debuutseizoen!
 9. Heerlijke start van het seizoen!
 10. Heerlijke resultaten weer, vooral die comeback!
 11. Prestaties zijn wederom zeer goed te noemen!
 12. Contract Reacties: @Marius @komodo25 @Tim' @ElMarcos @delichris @Fantasy @Titan @JordiW. @V-Traxx Bedankt voor de reacties! Een overstap naar Nashville behoort zeker tot de mogelijkheden, daarin moet ik natuurlijk mijn buurman ook betrekken. Overigens speel ik deze game al heel lang niet meer, ik maak de novelle namelijk af op de updates die ik nog heb liggen. Misschien stop ik wel op een hoogtepunt of misschien wel op een zwarte bladzijde!
 13. Tussenstand LNP Honduras Reacties; @Fantasy @DGremlin @V-Traxx @spaansetukker @Mordurette @ElMarcos @Marius @Titan @Niejo101 @JordiW. Bedankt voor de reacties! De finale is inmiddels bereikt, alleen gaat het nu wel even ten koste van de eigen competitie. Via die weg zullen we toch echt een continentaal plaatsje moeten veilig stellen. Hopelijk weten we de opgaande lijn weer te pakken!
 14. Denk dat ik inmiddels wel op het randje van ontslag rondhang. Resultaten worden echt steeds minder.....
 15. Zeer goede resultaten en je staat er nog altijd prima bij!
 16. Reacties; @Fantasy @DGremlin @V-Traxx @spaansetukker @Mordurette @ElMarcos @Marius @Titan @Niejo101 @JordiW. Bedankt voor de reacties! Het was zeker een start die ik wenste te hebben, maar het aantal tegendoelpunten baart mij toch nog wel wat zorgen. We krijgen ze echt veel te makkelijk tegen. Ook al is het er maar één per wedstrijd, maar je hoeft maar eens een mindere wedstrijd te hebben en weinig te scoren en je lijdt gelijk puntverlies.
 17. Results - Rumours Reacties: @Marius @komodo25 @Tim' @ElMarcos @delichris @Fantasy @Titan @JordiW. Bedankt voor de reacties! Ik ben inderdaad bij Atlanta op gesprek geweest, als eerste kozen ze nog voor een ander. Die werd twee maanden later weer op straat gezet en kwamen ze wederom bij mij uit. Echter lijkt Atlanta mij niets. Over de transfer van Ekkelenkamp, het is zeer mooi dat een speler van zijn kaliber voor ons wilt voetballen!
 18. Leif heeft het zeker in zich om wedstrijden te gaan winnen. Minimaliseren van de foutjes en het moet goedkomen!
 19. De prestaties blijven maar komen, trek deze lijn door!
 20. Prima overzicht van het seizoen. Totale dominantie lijkt het wel bijna en dat pas na seizoen één!
 21. Gaat nog een zeer lastige klus worden om het huurlingen leger te vervangen!
 22. Jammer dat je uit de CL ligt, maar de EL kan natuurlijk ook een zeer mooie prijs worden!
 23. Ploeg staat er prima voor, hopelijk weet je ze nog twee plekjes hoger te krijgen!
 24. Zou een zeer mooi avontuur zijn. Hopelijk heeft de tapas gesmaakt
 25. Oei, die verlenging tegen Willem II heeft me wel een beetje genekt. Al is het gat met de nacompetitie nog niet al te groot nu.
×
×
 • Create New...