Jump to content

FM_Lesly

Leden
 • Posts

  26,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FM_Lesly last won the day on December 16 2018

FM_Lesly had the most liked content!

Reputation

93 Excellent

About FM_Lesly

 • Birthday 01/25/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Opleiding/Werk
  Agent bij KLM Royal Dutch Airlines
 • Favoriete CM/FM
  2019
 • Favoriete Club
  AFC Bournemouth
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reacties @Fantasy @DGremlin @V-Traxx @spaansetukker @Mordurette @ElMarcos @Marius @Titan @Niejo101 @JordiW. Bedankt voor de reacties! We hebben inderdaad de finale zeer overtuigend weten te halen, daarin treffen we onze competitiegenoot en rivaal voor de titel. Het kan echt een interessant tweeluik gaan worden!
 2. Final standings Western Conference - Statistics OKC Reacties: @Marius @komodo25 @Tim' @ElMarcos @delichris @Fantasy @Titan @JordiW. @V-Traxx Bedankt voor de reacties! Zeker een mooie overstap waar ik veel terecht kan brengen. Helaas kon ik niet hele seizoen bij OKC afmaken, maar ik weet zeker dat OKC de finale ook gaat winnen!
 3. Lastige loting met Salzburg, maar het zal wel mogelijk zijn denk ik!
 4. Jammer van die vroege rode kaart tegen Hoffenheim en de daaropvolgende nederlaag. Voor de rest weer twee prima overwinningen!
 5. Hopelijk gaat die vertwijfeling uit de gedachten en gaat het een prachtige zege worden in de halve finale. Ben zelf ook zeer benieuwd bij welke NFL-club je terecht komt. Ik denk dat je de opvolger van Brees gaat worden
 6. Wordt nog een zeer leuk slot van het seizoen, hopelijk weet je je wel te plaatsen!
 7. Zeer goede start van het seizoen, ondanks dat de voorbereiding misschien niet helemaal eruitzag zoals het zou moeten zijn!
 8. Jammer van de jeugdinstroom en van de net naast Europa grijpen. Desondanks een prima debuutseizoen!
 9. Heerlijke start van het seizoen!
 10. Heerlijke resultaten weer, vooral die comeback!
 11. Prestaties zijn wederom zeer goed te noemen!
 12. Contract Reacties: @Marius @komodo25 @Tim' @ElMarcos @delichris @Fantasy @Titan @JordiW. @V-Traxx Bedankt voor de reacties! Een overstap naar Nashville behoort zeker tot de mogelijkheden, daarin moet ik natuurlijk mijn buurman ook betrekken. Overigens speel ik deze game al heel lang niet meer, ik maak de novelle namelijk af op de updates die ik nog heb liggen. Misschien stop ik wel op een hoogtepunt of misschien wel op een zwarte bladzijde!
 13. Tussenstand LNP Honduras Reacties; @Fantasy @DGremlin @V-Traxx @spaansetukker @Mordurette @ElMarcos @Marius @Titan @Niejo101 @JordiW. Bedankt voor de reacties! De finale is inmiddels bereikt, alleen gaat het nu wel even ten koste van de eigen competitie. Via die weg zullen we toch echt een continentaal plaatsje moeten veilig stellen. Hopelijk weten we de opgaande lijn weer te pakken!
 14. Denk dat ik inmiddels wel op het randje van ontslag rondhang. Resultaten worden echt steeds minder.....
 15. Zeer goede resultaten en je staat er nog altijd prima bij!
×
×
 • Create New...