Jump to content

FM_Lesly

Leden
 • Content Count

  25,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FM_Lesly last won the day on December 16 2018

FM_Lesly had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About FM_Lesly

 • Rank
  AE Limassol
 • Birthday 01/25/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Opleiding/Werk
  Agent bij KLM Royal Dutch Airlines
 • Favoriete CM/FM
  2019
 • Favoriete Club
  AFC Bournemouth
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eindstand Keuken Kampioen Divisie - Statistieken De Graafschap 2018/2019 Uitslagen eerste seizoenshelft - Uitslagen tweede seizoenshelft - Eindstand De Graafschap -19 Mentions @delichris Thanks, het was ook wel te verwachten na de goede resultaten in alle periodes. Meer dan verdiend de titel gepakt, nu hopen op een mooi seizoen in de Eredivisie! @Marius Dit zat er zeer zeker al wel aan te komen. Ik heb bewust met de eindstand gewacht tot aan deze update, aangezien ik de play-offs ook nog wilde bespreken!
 2. Wat een uitslagen weer. Vooral die wedstrijd tegen Southampton, 3-0 voor, 4-2 voor en ineens 4-4. Gelukkig trok je wel aan het langste eind!
 3. Eindstand Vierde Periode - Jeugdlichting De Graafschap Mentions @Marius De kloof begint inderdaad steeds mooier te worden. Hopelijk weten we de sterke lijn vast te houden. @delichris We zijn inderdaad hard op weg om direct terug te keren naar de Eredivisie. @petervoetbal Mijn selectie is ervaren genoeg om deze voorsprong niet meer weg te geven, de concurrentie laat overigens wel heel veel punten liggen op dit moment.
 4. Na een moeizame start toch wel redelijk op stoom gekomen!
 5. Prima resultaten weer geboekt, verrassend dan Genk het zo goed doet in de CL!
 6. Knap weten te handhaven, hopelijk weet je snel de financiën op orde te krijgen door die dure spelers te lozen!
 7. Eindstand Derde Periode - Tussenstand na Derde Periode Mentions @Marius Ik verwacht zeker een kwaliteitsimpuls van de twee heren. Maar daarvoor heb ik Batistuta ook als TD aangetrokken, om dit soort spelers te kunnen halen! @petervoetbal Thanks man, we zijn wel weer goed begonnen! @delichris Het waren twee leuke en goede oefenduels, de screentjes staan hieronder! Fiche Jack Sowerby - Fiche Benjamín Rollheiser - Fiche Augusto Aguirre
 8. Mooi dat je de Carabao Cup hebt gewonnen, maar die terugslag in de competitie zag ik echt niet aankomen.
 9. Jammer dat de ploeg net te kort kwam tegen Krasnodar, vooral na zo'n mooie uitwedstrijd waar je eigenlijk een perfecte uitgangspositie had!
 10. Zeer mooie terugblik, ben benieuwd waarvoor je gaat kiezen!
 11. Mentions @Marius Het leven van een profvoetballer wordt inderdaad behoorlijk goed tentoon gesteld hier. De resultaten in de eerste seizoenshelft waren inderdaad prima, hopelijk kunnen we dat nu verder laten gaan! @komodo25 Het seizoen duurt nog wel even, maar zolang we deze vorm vast weten te houden. Dan zullen we denk ik de voorsprong nog groter gaan maken! @petervoetbal Er is zeker veel interesse in mijn spelers, maar ik heb ze godzijdank allemaal aan boord kunnen houden. Anders had ik echt heel veel moeten gaan schuiven! @delichris Wie zeurt, die mag vertrekken bij mij. Vooral twee spelers die gewoon zo slecht in vorm waren, dat ze daardoor uit de basisopstelling gehaald waren!
 12. Jammer van de FA Cup tegen Stoke City, in de Championship is het weer zoals vanouds heerlijk spannend. Hopelijk trek je aan het langste eind!
 13. Je kan niet veel slechter beginnen dan dit Wat een heerlijke start van het seizoen man!
 14. Tussenstand Keuken Kampioen Divisie - Statistieken De Graafschap Mentions @Marius Na de eerste periode stond ik ook al aan kop, die plaats hebben we toen heel eventjes uit handen gegeven. Maar sinds de nederlaag in Nijmegen staan we op kop en wordt de voorsprong eigenlijk alleen maar groter. @Mordurette Hopelijk weten we het vol te houden tot het einde van het seizoen, maar ik weet dat het nog best wel zwaar gaat worden. Er zijn nog genoeg lastige wedstrijden die we tegemoet zien! @petervoetbal Ging het maar zo gemakkelijk, ik denk wel dat we deze goede lijn vast kunnen houden. Echter is het altijd even afwachten hoe de ploeg uit de winterstop komt! @delichris De periodetitel hecht ik niet zo veel waarde aan, we moeten gewoon de eerste plaats vast zien te houden. Mocht dat niet lukken, dan hebben we altijd nog plek 2 t/m 5 waar we moeten eindigen om de eerste play-off ronde over te kunnen slaan!
×
×
 • Create New...