Jump to content

Miz

Leden
 • Posts

  8,805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Miz last won the day on April 14

Miz had the most liked content!

About Miz

 • Birthday 08/18/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Berchem
 • Interesses
  Sport & film
 • Favoriete CM/FM
  FM 2012
 • Favoriete Club
  Anderlecht
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Mijn novellen
  Remember The Name
  Remember The Name 2012
  Real life novel: Arsenal

Recent Profile Visitors

864 profile views

Miz's Achievements

240

Reputation

 1. Toch steeds weer puntjes, al kom ik niet verder dan 7 punten in een ronde.
 2. Zes puntjes, dankje!
 3. @neva Ik heb hier eigenlijk aankomende tijd niet heel erg veel tijd meer voor. Als iemand zich dus geroepen voelt om Quick Step van mij over te nemen dan sta ik daar steeds voor open. Excuses.
 4. Goh dat zijn er veel. Sowieso horen Interstellar, Joker, Whiplash, Straight Outta Compton en Lights Out tot die categorie. Maar even goed enkele blind buys als Wakefield, Spring Breakers, Benedetta, Slow West en What Maisie Knew. Ik ben tijdens het maken van die lijst heel wat films tegengekomen waarvan ik dacht 'die moet ik dringend opnieuw bekijken!'. @Djurovski Wat een lijst zeg. Heb je ze allemaal gezien?
 5. Ben wel eens benieuwd of en wat voor films jullie zoal kopen. Omdat ik tijdens mijn periode waarin ik deeltijds werkte de namiddagen heb gevuld met vanalles en nog wat (zoals het inventarissen van mijn films) trap ik af met alle films (blu-rays) die ik in mijn collectie heb. DVD's heb ik ook nog, maar die mogen allemaal de deur uit van zodra ik hun dubbelganger op Blu-ray heb dus die heb ik gemakkelijkheidshalve niet in mijn 'bibliotheek' opgenomen.
 6. Je doet het echt nog steeds fenomenaal. Superknap hoe je een land zo laat groeien, heel mooi om zien! Wat is trouwens jouw link met IJsland, familiebanden of gewoon grote fan van de IJslandse nationale ploeg..?
 7. Puur uit nostalgie zou ik het graag 'De Krant' zien noemen. Niet van MU, maar wel van FMInside. Niet waar @Lazy @Ramon @Michaelinho* en andere oud FMI'ers? Je opent je post tenslotte ook met een foto van de Fabeltjeskrant.
 8. Da's kut om te horen zeg. Maar goed, Anderlecht en een goed bestuur da's al decennia lang een gekend probleem. Benieuwd naar je nieuwe club!
 9. Miz

  In concert!

  Snoop Dogg blaast zijn Europese tour af.
 10. Als ik de inzendingen van de andere zo eens beluister denk ik me te mogen focussen op het rechterrijtje.
 11. Wat is Genk goed zeg. Hoe doen zij het in Europa? Jij hebt je in ieder geval mooi geplaatst voor de achtste finales, hopelijk kan je Chelsea het vuur aan de schenen leggen.
 12. Mazzu nu officieel nieuwe T1 van Anderlecht. Geraerts wordt dan weer T1 bij Union.
 13. Miz

  Hoe te beginnen

  Je kan het natuurlijk ook zelf op je eentje uitzoeken, waarmee ik niet wil bedoelen dat je die vraag niet mag stellen, zeker niet. Maar ik weet uit ervaring dat wanneer je zelf iets te weten komt, je dan beter onthoudt wat wat juist inhoudt. Voorts zou ik inderdaad met je favoriete club beginnen. Daar ken je de meeste spelers en hun mogelijkheden dus wel van. Succes in ieder geval!
×
×
 • Create New...