Jump to content

Miz

Leden
 • Content Count

  8,115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Miz

 • Rank
  Awesome
 • Birthday 08/18/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Opleiding/Werk
  Journalistiek - www.spiros.be
 • Favoriete Club
  Anderlecht
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Mijn novellen
  Remember The Name
  Remember The Name 2012
  Real life novel: Arsenal
 1. Een klacht die ik vaak zie terugkomen bij mijn spelers. Ze zijn ontevreden over de grote hoeveelheid snelheidstraining. Weet niet goed waar ik dat kan wijzigen. Licht dat aan de intensiteit van de training?
 2. De finale van het #IEK2020 is zo groot dat er niet één, maar twee stadions voor nodig zijn. Na een maand lang FIFA-wedstrijden delen met jullie, zijn we eindelijk toe aan het orgelpunt. De finale, integraal te bekijken, tussen België en Engeland. Enjoy! Erg bedankt voor de vele reacties! @Marius en de talloze anderen.
 3. Van kleine naar grote finale De halve finales van het Imaginair Europees kampioenschap voetbal 2020 liggen achter ons. België en Engeland spelen de finale en strijden om de titel. Die finale zal vrijdagavond plaatsvinden en zal integraal op Youtube uitgezonden worden. Zowel België als Engeland waren voorafgaand het toernooi twee van de favorieten voor de eindwinst. Dat ze de finale betwisten is dus alles behalve een verrassing. Beide ploegen wisten een foutloos parcours af te leggen. België wist in de groepsronde eenvoudig komaf te maken met Rusland, D
 4. De tweede halve finale is een wedstrijd tussen twee ploegen die elkaar in de groepsronde al ontmoetten. Engeland won toen eenvoudig van Noorwegen, dat zo goed als uitgeschakeld leek. Maar ondertussen hebben de Noren, na overwinningen tegen Schotland en Denemarken wel vertrouwen getankt en staan ze in de halve finales. Wie dat vooraf voorspeld had, had je voor gek verklaard! De Engelsen zullen een finaleplaats dus niet zomaar cadeau krijgen.
 5. De eerste halve finale van #IEK2020 is de wedstrijd tussen onze Rode Duivels en viervoudig wereldkampioen Duitsland. Beide ploegen verloren nog geen enkele wedstrijd en weten de weg naar doel vlot te vinden. Spannend wordt het zeker!
 6. België, Duitsland en Noorwegen zijn al verzekerd van een plaats in de halve finale. Spanje en Engeland maken onderling uit wie de vierde en laatste halve finalist wordt. Engeland is favoriet, maar de Spanjaarden vallen nooit te onderschatten.
 7. Na de derby tussen de lage landen staat nu de derby van de Vikingen op het programma. Noorwegen wist zich verrassend te plaatsen voor de kwartfinales, terwijl de Denen hopen op een herhaling van 1992, toen ze de trofee mee naar huis namen.
 8. België tegen Nederland is altijd een wedstrijd om naar uit te kijken. Al helemaal als de derby van de lage landen op een internationaal toernooi plaatsvindt. In de kwartfinales nemen Oranje en de Rode Duivels het tegen elkaar op in een wedstrijd die beide landen zich nog héél lang zullen herinneren. De winnaar wacht een halve finale tegen Duitsland.
 9. De kwartfinales zijn aangebroken! Nog acht ploegen maken kans om de eerste winnaar van het Imaginair Europees kampioenschap voetbal te worden. We trappen de kwartfinales af met de clash tussen twee landen die elkaar extreem goed kennen: Duitsland en Polen. Wie schopt het tot de halve finales? #IEK2020
 10. De laatste der achtste finales is er een tussen Spanje en Oostenrijk. Beide landen lieten nog geen verpletterende indruk achter op dit #IEK2020. Beide landen willen dat ongetwijfeld rechtzetten.
 11. Engeland tegen Hongarije, da's de best voetballende ploeg tot dusver tegen de meest verrassende ploeg. Door hun goede prestaties in de groepsronde werden Frankrijk en Portugal al uitgeschakeld. Is Engeland de volgende topper die zich mispakt aan de Hongaren?
 12. Duitsland is een van de grote favorieten om het eerste #IEK2020 te winnen. In de groep des doods wonnen ze al hun wedstrijden. Rusland daarentegen kwam met een gelukje bij de laatste zestien terecht nadat als één van beste derdes werd opgepikt. In hun groep met België, Denemarken en Finland kwamen ze echter niet verder dan een nipte zege op het veld van debutant Finland. Kunnen ze de Duitsers verrassen of wordt het een walkover voor die Mannschaft?
 13. De meest aantrekkelijke achtste finale is het natuurlijk niet, maar met een wereldgoal en een uitzonderlijke redding wel een wedstrijd om te herinneren. Tsjechië en Polen maakten er een leuke partij van met kansen aan beide kanten. Er staat uiteraard veel op het spel want de winnaar schaart zich bij de laatste acht.
 14. Zowel België als Ierland verloren nog geen enkele partij op dit #IEK2020. De Rode Duivels wonnen al hun groepswedstrijden. De Ieren daarentegen speelden drie keer gelijk en zullen nu echt beter moeten doen om door te stoten naar de kwartfinales. De winnaar van dit duel wacht namelijk een kwartfinale tegen... Nederland.
 15. Schotland werd verrassend groepswinnaar na onder meer een gelijkspel tegen Nederland. Noorwegen daarentegen plaatste zich maar op het laatste nippertje voor de achtste finales als één van de beste vier derdes. Haaland en co konden voorlopig nog maar twee doelpunten maken, terwijl de Schotten er maar twee incasseerden. Andrew Robertson en de zijnen hebben dus toch een licht voordeel. Maar maken ze het ook waar of plaatst de Noorse gouden generatie zich voor de kwartfinales?
×
×
 • Create New...