Jump to content

ADG-Vincent

Leden
 • Posts

  655
 • Joined

 • Last visited

About ADG-Vincent

 • Birthday 06/08/1988

Personal Information

 • Woonplaats
  Almere
 • Interesses
  Voetbal en meiden
 • Opleiding/Werk
  MBO-4 Verpleegkunde
 • Favoriete CM/FM
  FM08
 • Favoriete Club
  Linfield FC
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ADG-Vincent's Achievements

50

Reputation

 1. Ik ben zelf in de FM Editor bezig om in alle Europese landen de regel aan te passen dat ze alleen spelers mogen opstellen die uit dezelfde land komen als waar de club speelt (Dus bij Ajax alleen Nederlandse spelers, bij Real Madrid alleen Spaanse spelers, etc etc.). Waarbij ik ook elk land zodanig aanpas dat dubbele nationaliteiten niet zijn toegestaan. Zodra dat allemaal gedaan is moet ik eens op zoek gaan naar een club waarbij ik meteen met leuke (jeugd)spelers kan beginnen die uit eigen land komen. PS. Waarom ik op het idee ben gekomen om dat te doen, omdat vanwege de corona maatregelen de grenzen van veel landen gesloten waren. Dacht ik aan een situatie waarbij voetbalclubs ook geen spelers meer mochten halen van het buitenland, dus steeds meer aangewezen waren op spelers uit eigen land. Daarnaast zeer nieuwsgierig wat het doet op lange termijn in het spel.
 2. Zie er naar uit om het te lezen ^^ Niet in de laatste plaats ook vanwege de uitstekende resultaten van de Nederlandse ploegen ^^
 3. Zo zie ik het eigenlijk ook wel. Mercedes heeft op geen enkel onderdeel (nog) geen straf gehad. Verstappen is op elk punt gestraft, of eigenlijk zelfs dubbel gestraft (Hamilton tot 2x toe voor willen laten gaan, laatste keer gelukt én een 5 seconden straf)
 4. Eens, hoewel ik begrepen heb dat de aanrijding nog 'under investigation' is
 5. Eerste ronde na de start (dus ronde van een start) zijn de regels minder streng toch? Juist om het 'racen' te bevorderen ipv dat er als oude vrouwtjes (no offense ) gereden word.
 6. ADG-Vincent

  FM Café

  Nee, de Pre game editor is gratis te downloaden van Steam (aannemende dat je vanaf daar speelt). Bij bibliotheek -> Tools, is die te vinden en te downloaden.
 7. ADG-Vincent

  FM Café

  In de Steam Workshop zag ik wel de Ajax fix staan. Moet je daar even in zoeken en op abonneren.
 8. Slotfase waar je u tegen zegt :-o van 2-3 even naar 6-3 xD
 9. ADG-Vincent

  FM Café

  Kan mij niet herinneren dat Letland er in vorige versies al in zat... die sprong mij even in het oog
 10. ADG-Vincent

  FM Café

  Denk dat ik begin met Ajax, maar dat kan veranderen zodra ik het spel opstart xD Meteen het diepe in duiken en beginnen met een lange termijn save lijkt mij ook wel wat.
 11. ADG-Vincent

  FM Café

  Rond 9 uur onze tijd dus
 12. ADG-Vincent

  FM Café

  Volgens mij vanaf 20:00 uur downloadbaar... (hoop ik dan vooral xD)
 13. ADG-Vincent

  FM Café

  Erg tegenstrijdig allemaal hoor Wetende dat het maandag pas komt, en toch 'hopen' dat ie zo meteen al komt
 14. ADG-Vincent

  FM Café

  Begin nu toch wel hyped te worden! Zeker vanwege de aanpassingen aan de jeugdratings <3 Hopelijk komt ie vanavond dan uit, de Beta versie! In ieder geval zojuist toch meteen maar aangeschaft
×
×
 • Create New...