Jump to content

Joost_10

Leden
 • Posts

  1,287
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About Joost_10

 • Birthday 12/29/1990

Personal Information

 • Biografie
  06-02-1999, vanaf die dag stroomt er Rood-Wit-Blauw bloed door mijn aderen.
 • Woonplaats
  Tilburg
 • Interesses
  Voetbal, FM/FIFA, bier drinken & Willem II
 • Opleiding/Werk
  Industrieel Product Ontwerpen, Arnhem
 • Favoriete CM/FM
  FM2011
 • Favoriete Club
  Willem II, trots van het voetballand
 • Managerstijl
  Opportunist
 1. Weet iemand toevallig of Benfica en Sporting komende week oefenwedstrijden spelen in eigen huis? Kan dat nergens vinden, maar ga maandag naar Lissabon.
 2. Joost_10

  Willem II

  Vandaag oefenwedstrijd tegen het Brabants Dagblad Klasbakkenteam met 8-0 gewonnen. Het BD team bestaat uit spelers van hoofd- en eersteklassers uit Brabant. Best netjes dus! Ook oud Willem II-er Geoffrey Prommayon speelde mee met het team. Speelde 10 jaar geleden nog Champions League met Willem II.
 3. Joost_10

  Willem II

  Lasnik heeft goede stats neergezet voor een speler die bij de nummer laatst speelt. Echter moet je wel bedenken dat hij 5 penalty's (uit m'n hoofd) heeft gescoord en 2 directe vrije trappen. Die hadden andere spelers ook wel kunnen maken als ze de pingels en vrije trappen mochten nemen. En Lasnik heeft ook vaak gewoon wel op 10 gespeeld. Hakola en Rigters speelden namelijk als buitenspelers en Janga in de spits. In het begin van het seizoen speelde Rigters echter in de spits en Lasnik linksbuiten. Maar Lasnik is gewoon te traag als linksbuiten, maar hij is ook stijf links. Dus in hoeverre zou hij nog beter presteren als hij het hele seizoen op de middenas zou hebben gestaan? Een 10 moet beweeglijk zijn en tweebenig (in mijn ogen), maar dat is hij toch echt niet. Hij moet het hebben van zijn inzicht en traptechniek. Dat komt alleen tot zijn recht bij dieptepasses (weinig gezien), penalty's (5 geloof ik), vrije trappen (2 goals en een hoop assists) en voorzetten (hoop assists). Voor penalty's en standaardsituaties maakt het geen drol uit of je op 10 speelt of als linksbuiten. Alleen voor de voorzetten. Dus misschien is het zelfs beter om hem op linksbuiten te zetten. Levchenko heeft echt maar heel weinig gespeeld door een blessure en omdat hij het vaak niet eens was met Heerkes. Heerkes kon dat niet hebben en zette hem het slot van de competitie op de bank. Onder Feskens speelde Lev gewoon weer basis. Wat betreft het middenveld: vdHeijden heeft het hele seizoen als verdedigende middenvelder gespeeld, met naast hem Ippel/Vossebelt/Pereira/Gravenbeek/Landgren. Op 10 stond dus soms Lasnik, maar soms ook geen echte spelmaker, dus een middenveld van Levchenko-vdHeijden-Ippel. En dan kunnen Levchenko en Ippel ook vervangen worden door Pereira, Landgren, Gravenbeek en Vossebelt. Zo ist, en nie aaanders. En ik kan het weten. Heb dit seizoen 24 wedstrijden in het stadion gezien, 10 op Eredivisie Live en zondag nog nak thuis in het stadion. Wat vind jij van van Westerop, Andrade, Veldmate, Haastrup en Joppen? Het schijnt dat ze daar mee bezig zijn, maar dat eventuele transfers/overnames pas bekend worden als jullie de play-offs hebben gespeeld. En wat vind je van de coach Streppel?
 4. Joost_10

  Willem II

  Dat ben ik dus wel. En volgens mij heb ik zelfs met jou het er nog over gehad, dat we degradatie van beide kanten leuk vinden als het bij één jaartje blijft, maar failliet gaan zou gewoon kut zijn. Hoe erg je de rivaal ook haat.
 5. Joost_10

  Willem II

  Hehe, eindelijk krijgen we dan toch dat respect van de rest van Nederland over het feit dat we het hele seizoen al laten zien fantastische supporters te zijn. Van stilburg en stillem2 is al een aantal jaar geen sprake meer. Jammer dat mensen dat nu pas in gaan zien, nu we eigenlijk alleen maar in het nieuws/media komen uit soort van medelijden, terwijl wij onze club het hele jaar al onvoorwaardelijk steunen. Op Heracles thuis (2-6 tegen 10 man) en Excelsior uit (4-0) na dan, maar zelfs VVV thuis (1-4) gingen de spelers met applaus van het veld. Het blijft alleen jammer dat de rest van NL nu pas in ziet dat wij gewoon goede supporters zijn, ook in slechte tijden. Liever met deze fantastische medesupporters in de JL met leuke uitwedstrijden met de trein of in ieder geval eigen vervoer, dan op bezoek in een sfeerloos AZ stadion, Euroborg, Unive stadion, Parkstad Limburg stadion, etc. Gloryhunters zijn het daar. Onze tijd komt nog wel. Zeker als ik zie dat Willem II juist nu steeds meer gaat leven in Tilburg, juist nu het sportief en financieel niet goed gaat met de club. Nee, ik vind het helemaal niet zo'n ramp, die degradatie. Het voordeel is dat we het al maanden (in feiten jaren) aan zagen komen. En ik zal jullie zeggen, ik vond Twente uit de leukste uitwedstrijd van het seizoen. Lekker met de trein naar Enschede, pilsje d'r bij, heerlijk. Hopelijk gaan zulke reisjes er volgend jaar vaker komen, al waren Excelsior uit, VVV uit, DGS uit, Grunn uit, Vitesse uit en Heracles uit ook goed te doen. Nogmaals hulde aan het Twente publiek. Hadden gewoon respect voor ons als supporters, die de tweede helft de sfeer maakten in de Grolsch Veste door middel van gezang met de nodige zelfspot ("En we gaan met z'n alle naar Veendam/Den Bosch", "Jupiler League ole ole", "Wij staan onderaan, ja wij staan onderaan", enz.) en de spandoeken ('Volgend jaar worden wij kampioen' en 'Vaarwel beenham', vanwege het gemis van de onwijs lekker broodjes beenham). Zo kan het ook! In tegenstelling tot dat klappertjespubliek van AZ dat bij ons in het uitvak zo'n 10x van zich lieten horen, waarvan 8x "Jupiler League ole ole" en 1x het welbekende "Iedereen kan voetballen behalve Willem II". Jaloers dat wij wel een speler hebben die zowel in de topscorersklassement als het assistklassement staat? Denk dat jullie hem uitstekend kunnen gebruiken, ware het niet dat het sneu is voor Lasnik dat hij daarmee een tweede seizoen onderin de Eredivisie bivakkeren aan gaat. Als het over 2 weken tegen zit, eindigen jullie nog op plek 15 ook. Moet je nagaan wat dat wordt als de betere spelers vertrekken (Penders, Amoah, Gorter, enz.). We zien jullie over 2 jaar wel weer. Of het gaat langer duren als wij volgend seizoen meteen promoveren en jullie degraderen...
 6. Joost_10

  Willem II

  Maak er maar 80e minuut van. Zit je daar in het uitvak. Het ene moment weet je zeker dat ze er in gaan blijven, 10 minuten later sta je weer met beide benen op de aarde. En wat ik ook nogal triest vond: de 'superboeren' die in de rust fakkels, ijzeren staven en nog een hoop andere voorwerpen ons vak in slingerden. En dan niet het uitvak met zicht op het veld, maar het kleine hok buiten het stadion waar de pisbakken zijn en het voedsel gehaald kan worden. Triest. Zeer triest.
 7. Joost_10

  Willem II

  Dat zeg ik niet. Maar dan ben je geen 'supporter', dan ben je hooguit 'fan'. En degene die één keer in de paar jaar een wedstrijd van hun eigen club bezoeken moet ik niet. Grote mond, maar hun club steunen hebben ze geen tijd/geld/zin voor. Dat was het.
 8. Joost_10

  Willem II

  Heb jij wel een seizoenkaart? Ik kan tenminste zeggen dat ik een echte supporter ben en dat Willem II in mijn hart zit. Kunnen een hoop mensen die zich psv'er noemen niet zeggen. Bij een Europa League wedstrijd thuis tegen Sampdoria komt er net zo veel man op af als bij ons thuis tegen Vitesse. Lachwekkend, beschamend, verwend, enz. En ik ben niet gefrustreerd. Het is de waarheid!
 9. Joost_10

  Willem II

  @Pietert Jij kijkt zeker pas een jaar of 5 voetbal? Anders zou je Willem II geen kleurloze club vinden. @allePSV'ers Mooi dat héél Nederland het zwaar onterecht vond, ons minstens één punt had gegund en PSV een laffe club vind die zonder hulp van de knvb/scheidsrechters gewoon geen kampioen wordt, behalve jullie zelf. Triest volk. Iedereen heeft een hekel aan Ajax, maar ik heb al jaren een hekel aan die kut boeren. Trieste supporters (kijk ook die 'tifo' actie. Ten eerste in onze kleuren, ten tweede stelt het niks meer voor dan een tifo actie van bijvoorbeeld Almere City. Jullie zijn geen topclub. De supporters maken de club, jullie zijn dus slechts een middenmoter). Altijd dat laffe geluk. Maar ik ben trots op de spelers dat ze een overwinning in de laatste seconde tegen ons vieren als een kampioenschap.
 10. Joost_10

  Willem II

  GVD, wat is Wiedemeijer een vieze vuile hoerenzoon. Dit verdienden we niet. Maar wij hebben de weg naar boven ingezet, VVV is alleen maar aan het afzwakken. Vond verder de rode kaart zwaar overdreven en de tweede geel sloeg nergens op. Eerste geel was al wat overdreven, maar een optelsommetje. De tweede gele kaart was zijn eerste overtreding nadat hij zijn eerste gele kaart ontving. Zoiets hoort niet. Hij had zijn laatste waarschuwing moeten krijgen en daarna meteen gewisseld moeten worden door Heerkens... Maar ach, deze nederlaag was ingecalculeerd. Maar het doet aan de ene kant toch ook wel goed als ik 11 van die kut boeren als gekken over dat veld zie rennen alsof ze de CL hebben gewonnen, na de 2-1 tegen ons. De spelers mogen trots zijn op zichzelf, vooral over de manier waarop gestreden is: met passie! Helaas is het vrij lastig als je uit bij PSV speelt met 9 man tegen 12.
 11. Joost_10

  Willem II

  Lol. In breda lachen ze nu wel, maar over 2 jaar zitten jullie ook dik in de financiële problemen, net als de rest van NL. Maar dan hebben wij het ergste al gehad en kunnen wij weer lachen. In totaal zijn er tussen ons 139 derby's gespeeld. Wij wonnen er 51 en 33 keer werd het gelijk. Dus zoveel verschil zit er ook weer niet in. [spoiler=laatste ontmoetingen] 26 september 2010 | nac - Willem II | 2-1 | 2 lucky vrije trappen 5 februari 2010 | Willem II - nac | 1-2 | Duidelijk 8 november 2009 | nac - Willem II | 4-0 | Helemaal duidelijk 23 september 2009 | Willem II - nac | 2-3 | KNVB Beker, laatste minuten verspeelden wij de winst door o.a. penalty | Zéér lucky 5 april 2009 | Willem II - nac | 2-0 | Duidelijk 14 september 2008 | nac - Willem II | 1-3 | Duidelijk Kortom, hoogmoedswaanzin.
 12. Joost_10

  Willem II

  Klopt, maar toch. Wat zou hij nu bij Hull verdienen? Als je Demouge voor een bedrag van 1.000.000 verkoopt. Verdient denk ik 300.000 ofzo, na zijn opengebroken contract toen hij er op los scoorde. Dan kun je dus een transfervrije Vennegoor een half miljoen geven 2 jaar lang. Dan ben je dus 1.000.000 kwijt aan Vennegoor, terwijl je aan Demouge 1.600.000 hebt gewonnen. Hou je dus alsnog 6 ton over die je in het financiële gat (schuld) kunt stoppen en ben je er sportief en commercieel (ook shirtverkoop) op vooruit gegaan. Weet alleen niet of Willem II nu ze iedereen kleine contractjes geven, één persoon een relatief groot salaris wil betalen en het risico wil lopen (blessures). En misschien vraagt Vennegoor wel veel meer dan een half miljoen salaris. Vind Qatar eigenlijk meer iets voor hem.
 13. Joost_10

  Willem II

  Nu gaat het gerucht ook dat Vennegoor komt, als Demouge weg zou gaan. Ik zou dit doen: -- Mäenpää Gravenbeek - Biemans - Swinkels - Lampi ----- Pereira - Lasnik - Levchenko ----- Hakola - Demouge - v Zaanen Nog aantrekken: - vd Struijk (transfervrij van Vitesse als die hun miljoen van de provincie krijgen) - 2e keeper - eventueel vervangers als bepaalde spelers nog vertrekken.
 14. Joost_10

  Willem II

  Ten eerste is het Willem II Ten tweede: Trainingen 02-07-2010 10.00 uur 06-07-2010 10.30 uur 06-07-2010 14.15 uur 07-07-2010 10.30 uur 07-07-2010 14.15 uur 09-07-2010 10.30 uur 10-07-2010 14.15 uur Maar ze trainden de eerste 2 weken geloof ik bij Ons Vios (amateurvereniging vlakbij Willem II stadion). Dus komende week zouden ze daar dan nog moeten trainen. Anders even nummer van de receptie van Willem II opzoeken op http://www.willem-ii.nl die kunnen het je haarfijn vertellen.
×
×
 • Create New...