Jump to content

Pater Noster

Leden
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Managerstijl
  Opportunist

Pater Noster's Achievements

10

Reputation

 1. Zonde dat dit topic uitgestorven is, zaten wat mooie dingetjes tussen. Ik ben de laatste tijd weer wat bezig geweest met muziek, mashups dit keer. Twee daarvan heb ik online gepleurd, wellicht interessant te bekijken. am0GgIS3EIk Voor de rest kun je kijken op
 2. Vet gedaan Ginola! Lekkere beat. Ook FL?
 3. Ik ben een grote muziekliefhebber. Naast dat ik het de hele dag door luister, maak ik zelf ook wel eens wat shit. Ik ben nu 2 �* 3 jaar bezig met het programma Fruity Loops (verschillende versies) wat ik nu steeds meer onder de knie krijg. Mijn laatste track is een combinatie van geslicede (vakjargon) samples en eigen ingespeelde synths. Hopelijk bevalt 'ie! [YOUTUBE][/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=yQPnzPolJkA&fmt=18 Zorg wel dat je HQ aangevinkt hebt, dit zorgt voor veule betere kwaliteit van het geluid.
 4. Ik ben een grote muziekliefhebber. Naast dat ik het de hele dag door luister, maak ik zelf ook wel eens wat shit. Ik ben nu 2 �* 3 jaar bezig met het programma Fruity Loops (verschillende versies) wat ik nu steeds meer onder de knie krijg. Mijn laatste track is een combinatie van geslicede (vakjargon) samples en eigen ingespeelde synths. Hopelijk bevalt 'ie! [YOUTUBE][/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=yQPnzPolJkA&fmt=18 Zorg wel dat je HQ aangevinkt hebt, dit zorgt voor veule betere kwaliteit van het geluid.
 5. Pater Noster

  Instrumenten.

  Ik heb 8 jaar gitaarles gehad, ben vorig jaar gestopt maar speel nog wel regelmatig. Daarnaast leer ik mezelf stukje bij beetje piano spelen en maak ik muziek op de computer. (Voorbeeldje van mijn werk: ) @ hoogvelder: Is natuurlijk een geweldig prijsje voor die hele set. Ik zou er alleen niet al te veel van verwachten. Qua gitaar zit je wel goed denk ik, maar ikzelf zou een versterker met een aantal leuke effecten lekkerder vinden. Maar aangezien je net begint is het een goede koop denk ik!
×
×
 • Create New...