Jump to content

Michaelinho*

Leden
 • Posts

  6,692
 • Joined

 • Last visited

About Michaelinho*

 • Birthday 11/08/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Michaelinho*'s Achievements

Assistent-trainer

Assistent-trainer (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

282

Reputation

 1. Michaelinho*

  Feyenoord

  Het legioen kennende staan die in november met zakdoekjes te zwaaien als ze op dat moment bijvoorbeeld 6e/7e staan. Waarmee ik niet bedoel dat ze daar ook zullen eindigen. Hoop wel dat Slot de tijd krijgt. Met dit materiaal en de krapte van de selectie lever je echt een wereldprestatie als je als 3e eindigt. V.w.b. vanavond; Qua spel heel erg slecht. Maar als Nederlander is er wel iets positiefs aan vanavond. Feyenoord is ‘gewoon’ door en dat is voor de Nederlandse clubs in dit soort wedstrijden de afgelopen jaren vaak anders geweest.
 2. Michaelinho*

  AFC Ajax

  Nou in dat fragment kwam hij gewoon heel bozig/nors/ongezellig over. Had als speler natuurlijk ook wel een beetje dat bozige imago. Nu snap ik wel met die blank/zwart rel in ‘96 dat het ook geen onderwerp was om lachend/gezellig over te kletsen. Maar ik weet niet, met hoe ik hem als kind/jongere herinner + zo’n fragment erbij trok ik voor mezelf de conclusie dat het een heel ongezellig/bozig persoon moest zijn
 3. Michaelinho*

  Feyenoord

  Feyenoord.. ofja eigenlijk Fer. Wat doet die allemaal
 4. Je moet maar eens op t kanaal van Matthew Edgar kijken op YouTube. Die heeft dat heel mooi uitgelegd! Valt vaak best tegen met sponsoren vinden en de kosten dekken.
 5. Ik heb wel eens wat baanwielrennen gekeken, maar wat is Madison? Waarschijnlijk een domme vraag, maar alle overige onderdelen ken ik. Maar Madison niet, is dat relatief nieuw?
 6. En als je dan een tourcard weet te halen wil je toch spelen ook in die toernooien in de UK. En dan gaat de teller (€) pas echt lopen qua kosten
 7. Ik bedoelde eigenlijk meer dat onderschatting nu op de loer ligt. Makkelijk gewonnen van Gala, dus dan winnen we ook wel even makkelijk van Midtjylland. Kans maken we zeker als we zo blijven spelen, maar het kunnen ook maar zo twee hele vervelende wedstrijden worden waarin het helemaal niet loopt.
 8. Eindstand: 1. PSV 2. Ajax 3. AZ 4. Feyenoord 5. Vitesse 6. FC Groningen 7. FC Utrecht 8. FC Twente 9. Heracles Almelo 10. Sparta Rotterdam 11. Willem II 12. Heerenveen 13. PEC Zwolle 14. Cambuur 15. Go Ahead Eagles 16. NEC 17. Fortuna Sittard 18. RKC Waalwijk Topscorer: Gakpo Meeste assists: Tadic Beste speler: Gakpo Revelaties: Madueke Tegenvaller: Berghuis Meeste kaarten: Van Polen Trainer van het jaar: Fred Grim Haalt de kerst niet: Johnny Jansen PSV als eerste is overigens wishful thinking. Denk dat 1 en 2 andersom zullen eindigen.
 9. Ik denk overigens niet dat we Midtjylland moeten onderschatten. Ja we hebben Gala makkelijk verslagen, maar die zouden met dit voetbal niet eens in de top 6 van Nederland eindigen. Dus dat zegt niet al te veel. Spel van PSV stemt best tot tevredenheid. Maar tegen Midtjylland wordt gewoon weer lastig denk ik.
 10. Zeker, volledig mee eens. De kleinere acties leveren helemaal niks meer op.
 11. 100% dat hij voor linkspoot Viergever kiest. Dat kun je nu al invullen. Obispo zal weinig spelen dit seizoen ben ik bang. Tenzij Teze als RB gaat spelen ipv Mwene en Mwene gaat banken.
 12. Michaelinho*

  Feyenoord

  Aha! Dat is zou natuurlijk zeer positief zijn als die jongens daadwerkelijk al op dat niveau zitten
 13. Als je gemiddeldes gooit zoals @Satyr dan ben je ook zo klaar met 9 sets . Daar doe ik met mijn gemiddelde en finishpercentage 2 volledige dagen over.
×
×
 • Create New...