Jump to content

Michaelinho*

Leden
 • Posts

  8,368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Michaelinho* last won the day on September 11

Michaelinho* had the most liked content!

About Michaelinho*

 • Birthday 11/08/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Michaelinho*'s Achievements

 • Pijltjeskenner

Recent Badges

1k

Reputation

 1. Cocu kiest z’n clubs ook wel uit hè. Die slangenkuil in Arnhem wil je toch niet gevonden worden nu.. Sowieso lekker carrièrepad ook. PSV - Fenerbahce - Derby County - Vitesse
 2. Wat een walgelijk tenue trouwens.. Als de KNVB/Nike met zo’n shirt aankomt weiger je toch collectief om er in te spelen.
 3. @nevaCarrière geslaagd . Door naar nieuw project?
 4. In Nederland zendt ESPN de NBA (deels) uit. En ja kan via de NBA zelf een League Pass komen waarmee je alle wedstrijden kan streamen. De kennis en liefde voor de sport heb ik ooit opgebouwd via de NBA 2K games. Zo ook veel spelers en hun kwaliteiten leren kennen.
 5. Geen idee, maar lijkt me niet. Worden vast gevoed door de slechte reeks van Bayern. Maar meestal is Bayern niet zo snel met het ontslaan van een trainer.
 6. Goh verrassend. Latifi en K-Mag bij Haas en Mick en Yuki bij Williams. Dat is echt bij iedereen zo. Behalve als je zelf met Haas of Williams speelt natuurlijk. Resultaten zijn weer lekker kerel!
 7. Wie is er ontslagen? @La Pulga
 8. McLaren | Lando Norris & Daniel Ricciardo - Oscar Piastri (Reserve) | Seizoen 2 | Round 7 - 13 Seizoentje gaat lekker hier hoor . Lando is on fire, heeft by far de meeste overwinningen dit seizoen te pakken. Begin van het seizoen 'nekt' ons nu wat. Anders had hij gewoon bovenaan gestaan . In Hongarije maakten zowel Daniel als Lando wel wat foutjes, die hadden we op zich ook best kunnen winnen.
 9. Oh maar ik zeg ook niet dat het aan (alleen) JdJ ligt. Maar dat soort resultaten kleven wel aan hem op het moment dat transfer slecht uitvallen en je dan ook nog geen resultaten haalt. Kijk haal je zo’n Behich en Baumgartl, maar word je toch kampioen en haal je CL dan heeft vrijwel niemand het daar nog over. Terwijl ze dan net zo hard mislukt waren. Dat is ook een beetje de voetballerij. Neen Ajax als voorbeeld. Ziek geinvesteerd (en verkocht) dit jaar. Maar daar is men niet tevreden als Ajax alleen kampioen zou worden. Dus overwinter je niet in de CL, dan wordt daar eerst Schreuder op afgerekent. Als bijvoorbeeld een Bergwijn en Bassey niet zouden renderen, dan zal men daar op termijn ook op de voetbaltechnische leiding gaan mopperen. Dat is meer wat ik bedoel.
 10. Mee eens hoor. Ben daar ook geen voorstander van. Ben wel benieuwd wie het dan uiteindelijk moet worden. Kan zo echt geen enkele naam bedenken op dit moment . Zit te denken aan succesvolle TD’s bij clubs uit de Eredivisie, maar kom er zo op geen. (Niet dat ze er niet zijn, maar ik kom er in ieder geval niet op.) Haha ja dat is ook best pijnlijk als je er over nadenkt. Ik ben het overigens wel met je eens dat de timing vreemd is en dat het echt niet alleen maar aan JdJ ligt. De negatieve transfers blijven ook veel meer aan hem kleven omdat er eigenlijk geen resultaten geboekt zijn. Geen CL kwalificatie, geen titel en enke een JCS en beker. Daardoor vergeet je al snel die transfers van Malen en Lozano bijvoorbeeld. En blijven Thomas, Sainsbury, Baumgartl en Bruma hangen. Dat 1e seizoen onder MvB was je nog best een tijdje dicht bij de titel. Had je die gepakt dan was het sentiment ook alweer anders geweest. V.w.b. de wedstrijd tegen Feyenoord. Natuurlijk heerlijk dat we die 3 punten ocer de streep getrokken hebben. Belangrijk als je echt nog iets van dit seizoen wilt maken. En met het verlies van Ajax doe je gewoon nog volop mee. @Bolderbast; Zie je niet alleen maar zuur hoor . Waar ik in m’n ietwat cynische post vooral op doelde en wat door de analisten ook werd aangestipt is dat er nog altijd geen enkele lijn in ons spel te vinden is. Hoe willen we nu spelen? Hoe wordt het spel van PSV nu herkenbaar? Daar zoek ik nog heel erg naar. Het voelt nu nog teveel als hotseknotsbegonia voetbal waarbij de goals ‘toevallig’ tot stand komen of uit dode spelsituaties.
 11. Kan best zijn dat ze (tijdelijk) Vennegoor doorschuiven als assistent? Dat was hij ook al van De Jong geloof ik.
 12. We winnen zo waar een topper . Waardeloos voetbal, wel gewonnen. We moeten het er dan maar mee doen.
×
×
 • Create New...