Jump to content

Mr. Eko

Leden
 • Posts

  5,350
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr. Eko

 1. Wat Dr. Bibber hierboven zegt: afwisseling tussen lange duurlopen en looptempo's. Je moet geen doel hebben met die lange duurlopen, gewoon op gevoel lopen en het makkelijk kunnen volhouden. Is ook heerlijk, je gaat niet kapot dus het is gewoon relaxed hardlopen. Je hoofd vrij maken. Voor mij naast het sportieve gedeelte ook een reden om hard te lopen.
 2. Niet helemaal waar. Duurlopen van een uur die je redelijk makkelijk volhoudt, verbeteren ook je conditie. Sinds ik daarmee ben begonnen ben ik zoveel sneller gaan lopen.
 3. Ik heb sinds januari 2013 last van mijn knie. Ben vanaf januari 2014 weer aan het opbouwen, zit nu op 4× 8 minuten. Gaat steeds beter, ik koel mijn knie nu ook drie à vier keer per dag met een icepack, sinds ik dat doe (nu vier weken) gaat het veel beter. Hopelijk kan ik in het najaar weer wedstrijden gaan lopen.
 4. Ik heb vandaag einde seizoen 2 gezien, en daarin werd dit niet gemeld hoor?
 5. Niet slecht! Loop je vaker?
 6. Mr. Eko

  Festivals

  Ah cool, klinkt goed (d) Thanks.
 7. Mr. Eko

  Festivals

  Die vallen in hetzelfde weekend :/ Wij hebben uiteindelijk voor Dour gekozen, goedkoper, dichterbij, langer en ook andere muziek dan alleen techno. Nu nog hopen op mooi weer.
 8. Mr. Eko

  KNVB Beker

  Daarvoor had hij wel al geel mogen hebben voor die overtreding op volgens mij Serero. Maar goed, de finale had hij sowieso niet gehaald :*)
 9. Heel seizoen 4 was dramatisch. Seizoen 1 was wel echt geweldig, eerste serie die ik via de torrentboer heb gekeken. Daarna Lost en Heroes. Mooie tijden waren dat.
 10. Okay, dan op de valreep ook nog mijn lijstje. Zonder argumentatie, dat wel: 1. The Wire 2. Friends 3. Entourage 4. Prison Break (seizoen 1) 5. Oz 6. Dexter 7. Breaking Bad 8. Game of Thrones (kan gaan stijgen, nu alleen seizoen 1 gezien) 9. Lost 10. 24
 11. Susan geen bijzondere mol, iets beter dan Annemarie Jung maar niet veel. Sofie daarentegen wel een erg goede winnaar, heel slim gespeeld.
 12. Vorig jaar vond ik het wel een leuke aflevering. Ligt natuurlijk ook aan de mol, Kees was wel goed maar die Annemarie Jung of zo was vreselijk.
 13. Mooi, misschien dat ik deze week nog een lijstje maak.
 14. Ben er ook aan begonnen, twee afleveringen gezien. Op zich wel vermakelijk, kijk na het eerste seizoen of ik verder ga kijken.
 15. Geen officiële verkiezing, maar wel een topic waarin je je favorieten kon aangeven. Een maximum van 25, maar meer mag? Ik vind het toch niet zo makkelijk ;)
 16. Kut, ik klikte per ongeluk op Tygo ;c Wilde op Sofie stemmen.
 17. Ik heb aflevering 1 gisteravond gekeken, vond het af en toe nog wel redelijk lastig te verstaan maar ik ga het wel zonder ondertiteling volgen. Altijd dat gezeik dat de ondertiteling niet goed gelijk loopt heb ik ook geen zin in.
 18. Is dit een beetje goed te volgen zonder ondertiteling? Kijk het liefst zonder, maar als het moeilijk te verstaan is moet ik wel.
 19. Ik ben nu klaar met Breaking Bad en Dexter, denk dat ik deze nu ga volgen :)
 20. Vanavond om 21:20 uur een compilatie van de afgelopen 13 seizoenen:
 21. Evi is echt een schatje :love: Nicolette ook prima, maar liever Evi.
 22. Ik vond Geraldine eigenlijk ook knapper op het eiland, al kwam dat misschien ook wel door haar outfit.
 23. Jep, net gekeken. Zeer vet, heb nu helemaal zin in het concert. Te zien op http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2013/november/Preview--De-Jeugd-van-Tegenwoordig-docu.html voor de liefhebber.
×
×
 • Create New...