Jump to content

Mr. Eko

Leden
 • Posts

  5,350
 • Joined

 • Last visited

About Mr. Eko

 • Birthday 10/12/1987

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Interesses
  Hardlopen, voetbal, series
 • Opleiding/Werk
  Accountancy, Bedrijfseconomie/Jr. Employee Accounting
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr. Eko's Achievements

10

Reputation

 1. Wat Dr. Bibber hierboven zegt: afwisseling tussen lange duurlopen en looptempo's. Je moet geen doel hebben met die lange duurlopen, gewoon op gevoel lopen en het makkelijk kunnen volhouden. Is ook heerlijk, je gaat niet kapot dus het is gewoon relaxed hardlopen. Je hoofd vrij maken. Voor mij naast het sportieve gedeelte ook een reden om hard te lopen.
 2. Niet helemaal waar. Duurlopen van een uur die je redelijk makkelijk volhoudt, verbeteren ook je conditie. Sinds ik daarmee ben begonnen ben ik zoveel sneller gaan lopen.
 3. Ik heb sinds januari 2013 last van mijn knie. Ben vanaf januari 2014 weer aan het opbouwen, zit nu op 4× 8 minuten. Gaat steeds beter, ik koel mijn knie nu ook drie à vier keer per dag met een icepack, sinds ik dat doe (nu vier weken) gaat het veel beter. Hopelijk kan ik in het najaar weer wedstrijden gaan lopen.
 4. Ik heb vandaag einde seizoen 2 gezien, en daarin werd dit niet gemeld hoor?
 5. Niet slecht! Loop je vaker?
 6. Mr. Eko

  Festivals

  Ah cool, klinkt goed (d) Thanks.
 7. Mr. Eko

  Festivals

  Die vallen in hetzelfde weekend :/ Wij hebben uiteindelijk voor Dour gekozen, goedkoper, dichterbij, langer en ook andere muziek dan alleen techno. Nu nog hopen op mooi weer.
 8. Mr. Eko

  KNVB Beker

  Daarvoor had hij wel al geel mogen hebben voor die overtreding op volgens mij Serero. Maar goed, de finale had hij sowieso niet gehaald :*)
 9. Heel seizoen 4 was dramatisch. Seizoen 1 was wel echt geweldig, eerste serie die ik via de torrentboer heb gekeken. Daarna Lost en Heroes. Mooie tijden waren dat.
 10. Okay, dan op de valreep ook nog mijn lijstje. Zonder argumentatie, dat wel: 1. The Wire 2. Friends 3. Entourage 4. Prison Break (seizoen 1) 5. Oz 6. Dexter 7. Breaking Bad 8. Game of Thrones (kan gaan stijgen, nu alleen seizoen 1 gezien) 9. Lost 10. 24
 11. Susan geen bijzondere mol, iets beter dan Annemarie Jung maar niet veel. Sofie daarentegen wel een erg goede winnaar, heel slim gespeeld.
 12. Vorig jaar vond ik het wel een leuke aflevering. Ligt natuurlijk ook aan de mol, Kees was wel goed maar die Annemarie Jung of zo was vreselijk.
 13. Mooi, misschien dat ik deze week nog een lijstje maak.
 14. Ben er ook aan begonnen, twee afleveringen gezien. Op zich wel vermakelijk, kijk na het eerste seizoen of ik verder ga kijken.
×
×
 • Create New...