Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Posts

  12,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dansmeister

 1. Seizoen 3 Afterlife is ook weer erdoorheen. Minder dan de vorige 2, omdat de bijpersonen iets meer in de schijnwerpers staat. Maar och. Wat heb ik weer veel aan mijn moeder gedacht deze serie. Song van Joni Mitchell zet ik altijd op als ik eenzaam ben haha. Prachtig seizoenseinde. ❤️ @Bolderbastverplichte kost.
 2. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dit denk ik ook. Voegt aanvallend zoveel toe. Mochten de geruchten zijn waar geweest, moet je direct je handjes dichtknijpen als je hem kan terugkopen. Prachtige speler.
 3. Thermoshirt Kipsta ( teamsport ) van Decathlon. Dat is niet om mijn bedrijf te sponsoren.
 4. Dit nummer heb ik zeker al een jaar of twee niet meer geluisterd. Ik vind het inderdaad een echt mooi nummer. Geschreven voor de ex uiteraard.
 5. Blijf echt vanaf minuut één verkocht.
 6. Dansmeister

  FIFA topic

  Houten hark was het. Wel fijne herinneringen man. Vroegah. Ja, gaat lekker ouwe reus. Ik speel geen fifa. Heb Fifa uiteraard op een kansloze vrijdagavond gehaald. Twee potjes met Jorik gespeeld en verder niet. Zal het niet meer aanraken gok ik. Al blijf ik het wel leuk vinden om jullie teams te zien uiteraard.
 7. Dansmeister

  AFC Ajax

  https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=397645 Dit blijft toch echt genieten @E2E. "Benfica zal alles doen om het spel te ontregelen", voorspelt Helder in gesprek met De Telegraaf. "Maar als de spelers van Ajax de focus hebben en hun normale niveau halen, hebben ze een heel grote kans om de kwartfinale te bereiken." De oud-aanvaller voorspelt een verdedigende speelstijl van Benfica. "Maar de ploeg is ook in staat om via de rechtsback na drie passes voor de keeper van Ajax te staan." Hahaha.
 8. Dansmeister

  FIFA topic

  Met mijn Braziliaanse team paar versies terug had ik Rivaldo ook. Dat was niet best. Hoe gaat je fifa Beerik?
 9. Dansmeister

  AFC Ajax

  Voor Blind is het sowieso niet erg om af en toe het bankje warm te houden voor Nico. Over Haller deel ik grotendeels je mening. Eagles toch het goede voorbeeld gegeven voor iedere tegenstander nu in de arena. Het maakt het kijken naar de Ajax potjes in de eredivisie er niet leuker op. Ja, ik begrijp de tegenstanders volkomen.
 10. Wat maakte je om dit plaatje te posten op het antwoord van Socrates?
 11. Dat advies mag je vooral aan Kareltje geven als hij weer op zijn toetsenbord zit te rammen.
 12. Ging je ploeg. @Nom de Guerre
 13. Dansmeister

  FM Café

  Eerste seizoen in de Liga zit erop. Moet zo nog de bekerfinale tegen Sporting spelen, maar ging natuurlijk hierom. Geen kampioen in ons debuut seizoen helaas. Sporting wint de laatste match in blessuretijd. Sowieso mezelf en blessuretijd dit seizoen. Tegen Benfica uit. Porto thuis. Sporting uit. Seizoen waarin ik het laat liggen in blessuretijd in ieder geval.
 14. Dansmeister

  FM Café

  @Nom de Guerre wil jij screens maken van je backs en ook de cijfertjes erbij van het seizoen? Heb je achterkant meegenomen in mijn tactiek. Holy man.
 15. Dansmeister

  FM Café

  Yes. Multifunctioneel. Knikker alleen heel mijn selectie eruit en de focus gaat volledig liggen op de toekomst. Sta dik vier miljoen in het min, dus ga wel op 10% van mijn salarisbudget beginnen.
 16. Dansmeister

  FM Café

  Op zijn Madrids kampioen geworden. Nu begint het avontuur pas echt in de Liga.
 17. Dansmeister

  FM Café

  1-4-1-3-0 en 1-4-1-3-2-0. Van Gaal zal anders boos op je worden.
 18. Dansmeister

  FM Café

  Cool! Ga even checken wat je instelt. Wil volgend jaar in de Liga naar een 5 mans verdediging. Zal het daar nodig hebben ook haha. Zal mijn tactiek straks even laten zien in je topic.
 19. Dansmeister

  FM Café

  Hoe speel je? Doe even wat tips & tricks deze kant op jom.
 20. Dansmeister

  FM Café

  Doe al vanaf dag één deze editie met je mee hoor. Derde seizoen en ook hier verwacht ik eigenlijk het kampioenschap, gezien mijn programma nog. Alleen mijn financiële plaatje is echt heel erg om te huilen haha.
 21. Het is dan ook gewoon een aardige film. Niet meer, niet minder.
×
×
 • Create New...