Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Posts

  13,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dansmeister

 1. Hoor echt goede verhalen over de game, vanwege de vrijheid. Zal vast een goede kerstaanbieding worden.
 2. Witsel gaat in ieder geval in het slechtste elftal van het toernooi. Die is een partij slecht.
 3. Dansmeister

  AFC Ajax

  We sluiten het halve voetbalseizoen af met een middenveld: Alvarez - Grillitsch - Klaassen. Pure armoede. Bye Schreuder.
 4. Ik geniet zo erg van Louis.
 5. Dansmeister

  AFC Ajax

  Nieuwe trainer is onderweg. Echt één van mijn favoriete gifjes dit.
 6. Komende dinsdag naar Matt Andersen. Genieten van zijn gouden strot.
 7. Dansmeister

  AFC Ajax

  Jawel. Het is altijd een probleem. Een resultaat maakt dan niet uit, want uiteindelijk zal je dit altijd afgestraft gaan worden. Is het niet Vitesse, is het straks wel Heerenveen. Ik heb gisteren echt met verbazing gekeken hoe slecht wij staan. Geen enkele ploeg in de wereld staat zo hoog op het voetbalveld en staat vooral stil. Wijndal en de ingevallen Sanchez hebben werkelijk geen idee wat zij aan het doen zijn. Het lijkt helemaal nergens op. Het is Schreuder binnen vier maand gelukt dat geen enkele speler binnen de selectie met enig zelfvertrouwen speelt. Alles loopt op glas en is breekbaar. Maar blijf vooral lekker wisselen.
 8. Is het ook. Een aantal jaar terug vond ik bij de beste singer-songwriter Maaike Ouboter fantastisch ermee. Wellicht dat er heel veel ineens van is, dat kan ook.
 9. Dylan Dunlap - Crave Indievibessssss.
 10. Dansmeister

  AFC Ajax

  Je kan nu wel uittekenen dat het Schreuder vs Haggie gaat worden.
 11. Was fantastisch. Ga met Bolderbast mee dat het hoogtepunt re:stacks was. Ben een mega fan van zijn stem. Super dat ik hem live heb gezien.
 12. Dansmeister

  Call of Duty

  Beter gewoon pit,pit, pit.
 13. Dansmeister

  AFC Ajax

  Mazza is de beste back sinds heel lange tijd bij Ajax die onder druk kon uitvoetballen. Top drie in deze categorie van de wereld. Nu heeft het technisch duo vooral gescout op de zogenoemde grinta. Dan zie je binnen één pot dat het totaal niet past in de Ajax stijl. Elke jeugdspeler kan zich beter positioneren op het veld dan Sanchez. Jammer, maar helaas.
 14. Dansmeister

  Call of Duty

  Hey wat handig. Zal eens kijken.
 15. Wat vind je zo goed aan S10? 😁 Mijn zusje is er ook enorm fan van. Ik blijf zo ver mogelijk weg van de gedichtenbundels S10, Meau en Froukje haha. Hebben jullie een mooie kast voor je platen boys? Ik ben zelf nog op zoek voor mijn collectie.
 16. Dansmeister

  AFC Ajax

  Mijn gevoel zegt dat hij naar Antwerp gaat. Laatste kans onder Bommeltje en Overmars.
 17. Begrijp je niet hoe fucking irritant je bent? Kijk hoe je de vraag stelt naar hem man.
 18. Kareltje weer dronken van de fanta?
 19. Dansmeister

  AFC Ajax

  Zeker. Wat ik al zei. De kritiek op de tactische zettingen van Schreuder zijn in mijn ogen terecht. Keuze over poppetjes zal je altijd houden. Persoonlijk was ik al tegen de komst van Wijndal en als ik hem nu zie denk ik vooral dat die afgelopen zomer alles heeft gedaan, behalve fit worden of fit zijn en had die bij mij een halfjaar bij jong Ajax gespeeld tot je de knop omzet om weer als een prof te leven. Grillitisch vind ik tot nu toe ook een wandelende de Roon(sorry Thier.) Je ziet nu ook steeds meer Blind gewisseld worden. Dan kan de kritiek natuurlijk zijn dat die niet opgesteld moet worden. Gepraat over poppetjes maakt natuurlijk voetbal ook gewoon leuk en dit topic ook. Alleen ik hoop echt dat Ajax de problemen binnen de organisatie gaat oplossen. Echt een schande als je mijlenvar voor hoort te liggen op de rest van Nederland, dat je op deze manier je transfers doet.
 20. Dansmeister

  AFC Ajax

  Las deze naam al een paar pagina's terug en ik denk dat het goed is dat wij kritisch op Schreuder blijven. Alleen met het vervangen van de trainer zijn wij er niet. Als je een conclusie mag trekken na deze eerste periode Schreuder, is het één groot brevet van onvermogen in Amsterdam en is met het vertrek van Overmars heel duidelijk dat de Cruijff filosofie weer stof waait in een bureualade. Hoe is het mogelijk dat bij binnenkomst Schreuder er geen team staat van wereldklasse aan scouting en een goede overdracht wat eraan zit te komen van de jeugd? Alle aankopen buiten Bergwijn om, komen uit de koker van Schreuder of van zijn zaakwaarnemer. Hoe is dat mogelijk voor een miljoenenbedrijf dat zoveel succes heeft gekend de afgelopen jaren? Van Basten gaf aan bij rondo een paar weken terug dat bij het vertrek van van Geel, hij samen met zijn manager het maar moest uitzoeken die zomer. Die vlieger gaat ook op voor Schreuder. Pomp het geld wat je voor Oscampos wilde neerleggen, maar in een scoutingteam van wereldklasse dat direct bij binnenkomst van een Gallardo of een volgende kandidaat haarfijn uitlegt waar de problemen liggen en waar er max drie gerichte aankopen worden gedaan in een zomer en zorgt voor een hoger niveau in de opleiding. Regeer of Baas zijn op den duur echt niet minder dan die blinde van een Sanchez. Het is terecht dat er veel wordt geschopt tegen Schreuder, ben er zelf ook onderdeel van. Zeker om de tactische redenen(waar hij bekend om stond) mag je je vraagtekens zetten en het is wachten dat de pleuris binnen de selectie uitbreekt, want een Bergwijn gaat niet een heel jaar op rechts staan. Die begon fantastisch aan het seizoen met Brobbey naast zich. Ziet de spits veranderen en komt tot mindere prestaties. Staat de spits er weer, wordt die op rechts gezet. Daar heb je dan dertig miljoen voor neergelegd. Maar voor de volgende pipo het stokje overneemt, moet er eerst in de organisatie heel veel gebeuren. Daarom goed dat we in de CL zijn uitgeschakeld.
 21. Dansmeister

  AFC Ajax

  Geen Thiago bij Pool maakt bij hoopvol. Die vond ik belachelijk goed tegen ons op Anfield. Ben hoopvol thuis.
 22. Dansmeister

  AFC Ajax

  Vanavond 2-0 en Napoli next week 18 op 6 en door in de CL. Let’s go Brobbeast👏🏻
 23. IPTV geen optie voor je?
×
×
 • Create New...