Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Posts

  12,636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dansmeister

 1. Dit is één van de mooiste nummers die ik ga luisteren dit jaar. Potverdrie, wat een stem om een boek bij te lezen.
 2. Kareltje. Ademen jongen. Soms moet je even in bescherming worden genomen.
 3. Dansmeister

  Feyenoord

  Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dat niet alleen bij Feyenoord zo is. Ergens heeft het wel iets heel liefs.
 4. Dansmeister

  F1 2021

  Niet alleen een muur. Je lag vooral in puin met vriendje Bottas.
 5. Dansmeister

  Feyenoord

  Waarom vraag je het dan boef. (L)
 6. Het is maar wat je onder mentaliteit schaart. Direct doorleven na het overlijden van je vader is toch getuige van karakter en mentaliteit. Situatie kent alleen maar verliezers. Hoop dat een andere omgeving hem goed zal doen.
 7. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dan pak je toch veel liever de andere linksback van Feyenoord? Weet niet wat het prijskaartje daar van gaat zijn.
 8. Hmm interessant. Jij gaat alleen voor een goed einde naar de film?
 9. Dat denk ik niet. Denk dat het nog veel erger gaat worden als zij straks het spel moeten maken tegen andere lage middenmotors. Arsenal gaat degraderen.
 10. November dit jaar nog toch?
 11. Oef. Bon Iver. Hier echt een fanboy hoor. Volgend jaar maar eens kijken waar onze grote vriend za spelen. Al hoop ik stiekem dat hij met Taylor een compleet nieuw album gaat schrijven en zingen. +1 trouwens. Big Red Machine staat in mijn herhaal speellijst. Dit nummer is echt heerlijk tijdens een wandeling.
 12. Dansmeister

  AFC Ajax

  Is Martinez, Tagliafico, Alvarez ( wel erbuiten gelaten in je opstelling ) en Haller niet goed genoeg voor. Twijfel bij Berghuis, Klaassen en Tadic. In de eredivisie moeten wij het vooral van powerplay hebben. Europees zullen wij meer wegtikken omdat de ruimtes groter worden. Edit; ook al onze keepers trouwens niet.
 13. Words On Bathroom Walls ( 2020 ) Wederom een geslaagde young adult film over een tiener met een mentale problemen. Schizofrenie dit keer aan de orde. Fantastisch uitgewerkte personages, droge humor momenten wat het gelukkig een beetje luchtig kon maken en uiteraard de nodige high school tiener drama en liefdesperikelen. Mag je van bovenstaande ingrediënten houden, moet je deze zeker kijken.
 14. Dansmeister

  AFC Ajax

  Kan mij niet voorstellen dat Haggie voorafgaande de wedstrijd aangeeft dat hij tempoloos door het centrum heen wil ballen. Wat zie jij graag als alternatief ouwe reus?
 15. Tiagra is zonde van je geld vriendje. Daar heb je zelfs last van als je een viaduct op fietst. Of je wil de nieuwe Kenny van Hummel zijn, uiteraard.
 16. 105 shimano groep erop zetten Gert. Beter doorontwikkelt dan de ultegra groep. Uitstekend voor in Nederland.
 17. Sule > Upamecano gisteren. Die was buiten die bizarre tackle op Haaland waar hij geel voor kreeg, echt ongekend goed. En wat doet Bayern met haar profs man. Echt ongekend hoeveel fitter en hoeveel atletischer alle spelers zijn geworden bij Bayern. Lewa, Sule, Goretzka. Ajax mag echt direct even wat weg kopiëren daar. Vond Dortmund eerste twintig minuten trouwens echt fijn voetballen. Moeten op 1-0 komen bij die kans van Reus natuurlijk. Rose gaat daar echt een bijzonder leuke ploeg van maken.
 18. Dansmeister

  AFC Ajax

  Waar je niet aan voorbij moet gaan dat de stap om basisspeler / selectiespeler te zijn van Ajax ook echt een pak moeilijker is geworden dan de periode onder bijvoorbeeld de Boer. Toen moest je Boerrigter eruit spelen, nu mag je strijden tegen Tadic. @Kyrill Henry niet in de sportschool ? Die man zat er elke dag. Geen enkele profvoetballer van dat niveau kan zonder een fatsoenlijk schema om je lichaam te onderhouden en te verbeteren.
 19. Zonder. Stuk meer alerter op de weg en geniet veel meer van mijn omgeving dan wanneer ik luister naar muziek of een podcast.
 20. -1. Geen moment in dat nummer gezeten.
 21. Dansmeister

  F1 2021

  Wil je kortere races?
 22. Helaas. Doet mij niet veel. -1
 23. Dansmeister

  F1 2021

  Die andere dude met zijn vloekwoorden en taalgebruik. Ai, ai, ai. AI maar even omhoog zetten. https://www.twitch.tv/videos/1103787043 Hier had je nog twee minuten extra bij moeten hebben Khab. Die eerste twee rondes van de race. Ik heb zitten tranen.
×
×
 • Create New...