Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Content Count

  12,598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dansmeister

 1. Dit was zo lang geleden dat ik dit luisterde. Echt genoten ervan op mijn studie. Kwam het laatste ineens weer tegen, vandaar dat ik het als eerste deelde. +1. Beetje persoonlijk nostalgie vibesss erbij.
 2. Het is een lekker wegluister nummer, maar echt pakken doet het mij niet. Een 0
 3. Wat een vibe is dit he.
 4. Nee. Dit is 't voor mij niet. Het pakt echt geen enkel moment helaas. Prima hit voor op de radio als je nog wat uurtjes naar Frankrijk moet tuffen. -1
 5. Heb je de wedstrijden wel gezien Kareltje lieverd?
 6. Dikke +1. Deze ga ik vaker opzetten.
 7. Och lieve mensen. Deze clip er ook bij. Gaat tussen Exile en deze plaat wat mijn nummer so far voor 2021 gaat zijn.
 8. Zware twijfel tussen een 0 en een +1. Het begin pakte mij echt, maar kon het niet vasthouden. +1 dan maar. Glas halfvol.
 9. Tipje voor je @Kyrill
 10. Dansmeister

  AFC Ajax

  'Dit was een prima zet van Mourinho waar onvoldoende door Bosz op werd ingespeeld.' Ik las ook dit. Vandaar mijn vraag. Als United er inderdaad gevaarlijk uit werd, dan is er onvoldoende erop ingespeeld door Bosz. Is dat niet het geval, dan zat / zit hij in mijn inziens goed. Tot aan dertig meter van de goal vond ik het als trainer ook niet interessant, het eerste duel.
 11. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dat hij het kopduel elke keer / vaak won, zegt mij niet zoveel. Wat gebeurde er vooral nadat hij het won. Veroverde Ajax de bal of werd United eruit gevaarlijk?
 12. -1. Ken het wel. Ken ook de betere nummers. Maar dit nummer heeft het totaal niet voor mij.
 13. Uit eerbetoon. @Simonsav ❤️
 14. Ooit heeft een heel wijs man aangegeven dat het leven een grapje is. Dus het gaat sowieso goed ouwe reus.
 15. Alleen maar liefde. ❤️❤️
 16. -1. Had plus 1 geweest met een gebroken hart, een overleden cavia of na een overwerkte werkweek. Nu in de vrijdag chillzone raakt het mij totaal niet.
 17. Nice topic. Wil je mij meenemen in de mentions? Dan wil ik heus wat nummers meesturen. 0. Niet mijn ding dit. Prima muziek als achtergrond tijdens het werk, maar niet wat ik zelf zal opzetten.
 18. Haha. Nee. Ik begrijp je. Ik vind Let Me Love You Like A Woman, echt veruit haar beste nummer. Zo typisch Lana. Ook haar clip erbij. Echt Lana, Lana. Love it. Och. Ray. Dat blijft toch altijd rechtstreeks je hart binnenwaaien.
 19. Wat vind je van het album Karschmans? Dit nummer blijft toch iedere maand ook voorbij komen in mijn youtube playlist.
 20. Als je wat wil gaan presteren op het EK zal je het ook van de Ajax vriendjes moeten hebben ouwe reus.
 21. Dansmeister

  FIFA 21

  Bijzonder hoe snel ik klaar was met de PS4 versie dit jaar. Maar de PS5 versie is gewoon nog een grotere ramp. Heel erg benieuwd wat de nieuwe PES gaat doen. Die zijn al direct aan de slag gegaan met de next-gen versie.
 22. Sterker nog. Ik vond Turkije ook gewoon heel slecht. Net als Nederland. Maar wel gefeliciteerd Cimmie bro.
 23. @E2EIk doe het even zo. Uitstekend dat je voor een team kiest dat vanuit balbezit gaat spelen. Maar je gaat ongeacht of je 70 of 80% balbezit hebt, uiteraard omschakelmomenten krijgen. Zowel Gravenberch als Klaassen laat zien graag over de bal te spelen bij momenten. Op eredivisie en CL / EL niveau. Gini net zo. Hoe ga jij de omschakeling tackelen?
 24. Dit moet een opstelling zijn geweest doormiddel van loting Kareltje.
 25. Frenkie CV naast Liggie. Ryan op de plek van Frenkie. Klaar.
×
×
 • Create New...