Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Posts

  12,743
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dansmeister last won the day on April 13 2021

Dansmeister had the most liked content!

About Dansmeister

 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dansmeister's Achievements

247

Reputation

 1. Prachtig nummer. Vind het met de clip erbij echt nog een pak beter. Heerlijke soul:
 2. Dansmeister

  AFC Ajax

  Oeps. Dubbelpost. Maar zie deze post net pas. Ik begrijp je. Alleen Ziyech kon dribbelen en had een verfijnde actie, dat heeft Berghuis in veel mindere mate. Ziyech / Antony kun je gebruiken in de kleine ruimte. Bij Berghuis heb ik daar echt mijn twijfels bij. Vandaar dat ik hem liever centraal heb, dan aan de zijkant.
 3. Dansmeister

  AFC Ajax

  Tuurlijk. Laat ik zo zeggen dat ik Berghuis liever in balbezit centraal heb, dan aan de zijkant. Al heeft dat ook ermee te maken, dat wat er anders op die positie komt het voetbal er nog minder in zit.
 4. Dansmeister

  AFC Ajax

  Berghuis is meer een 10, dan een buitenspeler in mijn ogen. Gebrek aan snelheid / diepte. Sinds wanneer speelt Ajax per definitie een platte 4-3-3 Kareltje?
 5. Dansmeister

  FM Café

  Ben ook weer verder in de Azoren, na twee maanden afwezigheid. Nieuwe patch. Veel verandering geweest? Moet ik mij zorgen maken dat strikerless is aangepakt?
 6. Dansmeister

  AFC Ajax

  Top vijf van de sterkhouders in dit elftal, zeker met de manier hoe ten Hag wil opbouwen. Echt de ideale back. Vind hem in de Champions League nog beter. Heel erg benieuwd waar die jongen gaat voetballen. Wie staat er rechtsback bij Bayern? Mee eens ja. Zeker als het centrum wordt dichtgezet, is het zwemmen geblazen met Berghuis. Het is wachten in Europa nog wachten op een ploeg die de muur gaat opgooien tegen ons, dan ben ik heel erg benieuwd naar de ontwikkeling van Ajax. Echt genoten van Schmidt en die drie aanvallende wissels voor tijd. Dat leek echt werkelijk helemaal nergens op. PSV deed maar wat. Geen enkele veldbezetting meer. Kregen buiten de laatste minuut(door slecht wegwerken van Blind) om ook helemaal niks voor elkaar. Slachtoffer van je eigen geforceerde manier naar een goal zoeken. Weg was je middenlinie.
 7. Seizoen 3 Afterlife is ook weer erdoorheen. Minder dan de vorige 2, omdat de bijpersonen iets meer in de schijnwerpers staat. Maar och. Wat heb ik weer veel aan mijn moeder gedacht deze serie. Song van Joni Mitchell zet ik altijd op als ik eenzaam ben haha. Prachtig seizoenseinde. ❤️ @Bolderbastverplichte kost.
 8. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dit denk ik ook. Voegt aanvallend zoveel toe. Mochten de geruchten zijn waar geweest, moet je direct je handjes dichtknijpen als je hem kan terugkopen. Prachtige speler.
 9. Thermoshirt Kipsta ( teamsport ) van Decathlon. Dat is niet om mijn bedrijf te sponsoren.
 10. Dit nummer heb ik zeker al een jaar of twee niet meer geluisterd. Ik vind het inderdaad een echt mooi nummer. Geschreven voor de ex uiteraard.
 11. Blijf echt vanaf minuut één verkocht.
×
×
 • Create New...