Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Content Count

  12,516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dansmeister last won the day on November 28 2019

Dansmeister had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About Dansmeister

 • Rank
  Cruijff van MU
 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laten we wel zo zijn. Dat had hij ook gekregen. Alleen als je je contract niet wil verlengen en er toch al diverse naar dat ventje hebben geïnformeerd, begrijp ik ook heel goed dat je na een goede voorbereiding met Maz op de back gaat spelen. Dest is wel een pareltje. Heel jammer dat hij niet voor NL heeft gekozen. Ik vind het voetenwerk van Maz beter dan van Dest op je volgende vraag. Maar sowieso het voetenwerk van Maz is dé reden dat die jongen profvoetballer sowieso is geworden.
 2. Dan begrijp ik je post beter. Dank je. Hier gaat het prima man. Drie punten. Een uur met tien man. Waardeloos veld(mag het een excuus zijn? In dit geval wel. Dat zeg ik als voetballer.) Je geeft niks weg en had er zelf ook drie kunnen maken. Was het minder sprankelend dan de oefenwedstrijden? Zeker. Maar daarin waren we defensief zo stabiel als een maagdenvlies op hockeykamp. Ik begrijp dan echt wel dat Haggie trots is. Alles begint eerst met de organisatie en restverdediging. Alle aanvallende Goden zweren daarbij. Daar mag Ten Hag dan ook complimenten voor krijgen.
 3. Uitstekend interview. Niks mis mee. Gaat het allemaal goed ouwe reus?
 4. Interessant. Ik vind hem nooit echt lui ogen. Met Schuurs krijgt hij die fysiek sterke type wel naast zich. Of die de leiderschap kwaliteiten van de Ligt kan overnemen, is dan wel vraag twee. Voorlopig heeft hij al genoeg aan zichzelf en dat doet hij uitermate knap. Het is voor Ajax vooral jammer dat je Maz en Dest op dezelfde positie hebt rondlopen. Die hou je niet gemotiveerd met Fortuna uit op een koude januari dag op de bank. Weet dat Ten Hag Dest gaat uitspelen op de linksback als Nico vertrekt, maar het uitvoetballen met een rechtspootje op links ben ik nooit echt voorstander van.
 5. Leuke pot. Ajax oogt bij vlagen fris en fruitig. Hoop dat Onana snel weer onder de lat staat. Stekelenburg buiten een paar heel aardige reddingen, echt heel ondermaats in zijn beslissingen aan de bal. Zelfs Blind werd er een keer heel onrustig van. Achterin gaan het interessante keuzes worden. Verwacht dat Dest nog weggaat, gezien de topclubs die achter hem aanzitten en met Mouz heb je een uitstekende back. Voetenwerk waar menig ballerina jaloers op zal zijn. Blind - Schuurs blijft te traag op topniveau. Hoe goed zij het ook doen, het blijft in de omschakeling en met vijftig meter
 6. Beste nummer voor 2020 is uitgebracht. Wat een plaat. Sowieso heel het TS album (L)
 7. Aight. 20:00 is inderdaad een prima tijdstip. Dan is het nog eens leuk!
 8. Als jullie op een fatsoenlijk tijdstip spelen, wil ik best een potje mee doen in de avond. Zal 'm eens installeren(want de oude versie dus neem ik aan?)
 9. Hoe zijn de potten met je ping bro? Wel benieuwd. Heb de DE versie. Heel weinig nog gespeeld. Game nauwelijks. Maar als we een ouderwets duo moeten vormen, ben ik altijd nog wel mans genoeg voor.
 10. Advocaat toch met een straatlengte trainer van 't jaar? Slot en Koster op de podiumplekken.
 11. Het wordt juist statisch op de zijkanten met Tadic erbij. Die speelt namelijk niet in snelle handelingen, maar vanuit zijn body. Normaliter tegen de 4-5-1 parkeer de bus ploegen en met motoren als Dest op de zijkant, zou dat nog eventueel kunnen, maar het blijft niet ideaal. Tegen de 4-4-2 ploegen van nu(Getafe komt daar dus ook bij) ga je echt de boot in met de omschakeling. Veltman - Martinez kunnen niet één tegen één verdedigen met zoveel ruimte. Laat de as vooral uit voetballend vermogen blijven bestaan(dus ook weg met de type nummer 10 Siem) en dat de bal vast kan worden geho
 12. Enige positie dat hij kan spelen. Volgens mij gaf je in een eerder post aan dat hij al die jaren ervoor op de buitenkant speelde bij zijn vorige clubs en dat begrijp ik ook heel goed. Maar de jaren in het krachthonk gaan ook bij hem tellen. Vind hem verre van dreigend op de buitenkant. Laat hem maar mooi dat balletje vasthouden voorin. Verder qua middenveld post eens met Zeus. Had zelf als je toch perse met Babel wilde spelen voorin zondag, met Promes op tien gespeeld. Nu allebei een periode op rechts, allebei belachelijk zwak. En als je dan toch graag iemand op tien wil hebben sta
 13. Zeker. Heb de DE versie, wat echt een heel sterke game is. Eindelijk een fatsoenlijk afgemaakte game. Meer dan het geld waard. Ook dat je de NR kan instellen. Flink wat mensen met nare trekjes, kunnen zich dan aanpassen. Voeg me maar toe op Steam als je 'm hebt als MU'er. Wil wel een potje doen dan.
×
×
 • Create New...