Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Posts

  12,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dansmeister last won the day on April 13 2021

Dansmeister had the most liked content!

About Dansmeister

 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dansmeister's Achievements

327

Reputation

 1. Dansmeister

  AFC Ajax

  Met een investering in elke linie ga je voor overwintering CL en moet je sneller pieken. Met het inpassen van de jeugd ga je in mijn ogen vooral voor de nationale prijzen en heb je een langere aanloop gedurende het seizoen.
 2. Dansmeister

  AFC Ajax

  Hmm ik begrijp waar je heen wil en er zit zeker een kern van waarheid in. Ik vind het ontzettend zorgelijk als Ajax dertig miljoen voor een bankzitter overmaakt en meer dan vijftien miljoen wil betalen voor een jeugdspeler die zelf is weggegaan een jaar terug. Wijndal lijkt met tien miljoen een redelijk bedrag, maar die heb ik in geen enkele topmatch goed zien spelen. Zowel nationaal als Europees met AZ. En uiteraard wil ik H2 alle tijd. Alleen die mensen zijn niet pas enkele weken + een nieuwe trainer die je juist alle tijd wil geven in de voorbereiding. Met de CL gelden die gigantisch omhoog schieten vanaf volgend seizoen, moet je dit seizoen echt kampioen worden. Ik hoop op een flinke versterking in elke linie of dat Schreuder echt de tijd krijgt om de nodige jeugd in te passen binnen de selectie. Maar daar vind ik het eerlijk gezegd een te groot resultaattrainer voor.
 3. Dansmeister

  AFC Ajax

  Wordt zonder versterkingen dus Timber - Schuurs - Blind - Wijndal. Wellicht dat Alvarez een linie terug wordt gebracht. Is het een bewuste koerswijziging dat Ajax gaat inzetten op Nederlandse spelers? Of krijgen wij met het vertrek van Overmars niks meer voor elkaar in Z-A? Want voor de bedragen wat wij nu gaan neerleggen voor Bergwijn (teveel), Brobby (signaal naar je eigen jeugd) en Wijndal(defensief zo stabiel als een maagdenvlies op hockeykamp) kun je toch flink je lol op als scout van Ajax zijnde.
 4. Tickets Brad Paisley binnen over twee weken. Genietennnn.
 5. Dansmeister

  AFC Ajax

  Echt veel te veel geld.
 6. Hebben we al een team? Maak maar groepsapp aan.
 7. 11 miljoen netto heeft dat ventje nu op contract staan toch? Pfoe. Benieuwd wat hij gaat inleveren. Uit zeer betrouwbare bron wel vernomen dat jullie een zeer goede jeugdtrainer krijgen volgend seizoen. Al zeg ik het zelf.
 8. Topmanager Karel. 👏🏻👏🏻👏🏻
 9. Fantastische stem. Echt genieten.
 10. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dat hij moet wachten op een grotere club. Bedoel dat niet naar. Maar een halfjaar Ajax en mee naar het WK, is veel belangrijker. Daarom denk ik dat Timber, Martinez en Antony dit halfjaar bij Ajax blijven.
 11. Het EK door onze oranje vrouwtjes toch? WK Amerika en OS Canada.
×
×
 • Create New...