Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Content Count

  12,541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dansmeister last won the day on November 28 2019

Dansmeister had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

About Dansmeister

 • Rank
  Cruijff van MU
 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mooi topic eendenhater. Laat ik meteen mijn bijdrage doen, omdat ik in het andere topic haar toch een klein beetje verdedigde. En dit nummer alleen zag voorbij komen bij de topicopener zelf. Credits ervoor. Taylor Swift - Exile. Zeker deze live editie. Prachtig feit dat de vriend van Taylor het pianostuk heeft geschreven en het eerste couplet. Taylor wilde Justin ( Bon Iver ) zelf niet vragen, omdat zij echt een huge fan van hem is en de afwijzing anders niet kon verdragen. Bon Iver heeft zelf ietwat aanpassingen gedaan aan het nummer. Als je voor he
 2. Och lieve mensen. Wat een stem. Wat een clip ook.
 3. Heerlijk dagdromen tijdens een wandeling met een zomerszonnetje op deze winterdag. En ook één van de nummers tijdens seks uiteraard. Love it.
 4. Nieuwe van Lana. Ik hou van Lana. ❤️
 5. Nummer van Andra Day. Hier in Nederland vooral naam gemaakt door de cover van Patricia van Haastrecht ( goed, heel goed. ) Maar deze mevrouw hier boven. Allemachtig. Deze clip wordt bijna elke maand eraf gehaald ( geen idee waarom ) en dan weer opnieuw geupload.
 6. Eén van de allerbeste singer-songwriters in mijn ogen. Zeker dit jaar heeft zij twee kanonnen van albums uitgebracht. Beetje back to the roots.
 7. Dansmeister

  AFC Ajax

  Niks voor Ajax deze speler. Spelen niet met een 10.
 8. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dan is het toch handig om voortaan te kijken naar het beeldscherm Kareltje.
 9. Dansmeister

  AFC Ajax

  De nummer 10 positie is niet geheel interessant qua namen wie er moeten spelen. De nummer 10 positie is vooral interessant hoe de positie nu gespeeld wordt. Dat is een positie dat over de spits heen gaat en nauwelijks wordt betrokken bij de opbouw. Afgelopen weekend Huntelaar vaker als spelmaker gezien ( inderdaad, niet om aan te gluren ) dan Labyad. En dat heeft meer met de instructies en spelwijze te maken, dan de kwaliteit van hem. @Regishmm. 4-3-3, 3-4-3. Als je graag centraal iemand wil doorschuiven, zal je je backs wel laag moeten houden. Dan beperk je de kracht van zowel Maz
 10. Dansmeister

  FIFA 21

  Dit is mijn team. Vermeer deze week eruit en van der Sar icon erin. Al weken geen fatsoenlijke totw gehad, dus hopen op een goede versterking vanavond. In de WL met dit team altijd 17-2/17-3. Steady G2.
 11. Dansmeister

  AFC Ajax

  Haha zie ik nu serieus een Ten Hag out avatar bij je Regis? 9 punten, drie matchen. Twee keer een uur met tien man spelend. Vind het voetbal niet slecht. Genieten van bepaalde spelers. Mogen onze handjes dichtknijpen met de trainer ouwe reus.
 12. Dansmeister

  AFC Ajax

  Laten we wel zo zijn. Dat had hij ook gekregen. Alleen als je je contract niet wil verlengen en er toch al diverse naar dat ventje hebben geïnformeerd, begrijp ik ook heel goed dat je na een goede voorbereiding met Maz op de back gaat spelen. Dest is wel een pareltje. Heel jammer dat hij niet voor NL heeft gekozen. Ik vind het voetenwerk van Maz beter dan van Dest op je volgende vraag. Maar sowieso het voetenwerk van Maz is dé reden dat die jongen profvoetballer sowieso is geworden.
 13. Dansmeister

  AFC Ajax

  Dan begrijp ik je post beter. Dank je. Hier gaat het prima man. Drie punten. Een uur met tien man. Waardeloos veld(mag het een excuus zijn? In dit geval wel. Dat zeg ik als voetballer.) Je geeft niks weg en had er zelf ook drie kunnen maken. Was het minder sprankelend dan de oefenwedstrijden? Zeker. Maar daarin waren we defensief zo stabiel als een maagdenvlies op hockeykamp. Ik begrijp dan echt wel dat Haggie trots is. Alles begint eerst met de organisatie en restverdediging. Alle aanvallende Goden zweren daarbij. Daar mag Ten Hag dan ook complimenten voor krijgen.
×
×
 • Create New...