Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Posts

  14,327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Dansmeister last won the day on March 29

Dansmeister had the most liked content!

About Dansmeister

 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Biografie
  Cruijffiaans
 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dansmeister's Achievements

2.4k

Reputation

 1. Ah check. Dit wist ik dus niet. Heldere keuze dan en vast een goede transfer. Ik ken de beste jongen niet. Ik dacht vanuit je novelles te lezen dat je zo graag en snel mogelijk de Champions League wil winnen. Vandaar de vraag over je newgens. Maar ga er maar niet verder op in van je adviseur hier.
 2. Je voelt je weer aangevallen, terwijl dat nergens voor nodig is. Het is prima dat je aankopen doet, heb ook nergens gezegd dat Weiper een goede of slecht aankoop is. Alleen ik vind het opvallend dat je zo weinig top newgens koopt als je in seizoen 8 zit. Dat is het enige maatje.
 3. Je zit in seizoen 7 toch maatje? Heb je geen fantastische newgens rondlopen? Ik kon in die seizoenen met gemak mijn halve selectie vullen met prachtige newgens.
 4. Dansmeister

  AFC Ajax

  Salarissen wel. Premies niet op alle transfers. Akpom valt echt een pak hoger uit. @ChiemelWat een vreselijke selectie. Begrijp wel waarom je nooit wil kijken.
 5. Dansmeister

  AFC Ajax

  Yup. Bij elke transfersom onder Svennetje mag je een miljoen of 3/4 bijrekenen aan tekenpremie speler en zaakwaarnemer. Die van Chuba nog een pak hoger. Mag je 20 miljoen voor vangen komende zomer.
 6. Dansmeister

  AFC Ajax

  Verwacht dat @RogerGarcia Ajax-watcher is van VI.
 7. Waar moet ik beginnen? Jouw laatste wedstrijd als manager van Arsenal was niet zomaar een wedstrijd; het was een emotionele achtbaan die ons allemaal meesleurde van de hoogste pieken van hoop naar de diepste dalen van spanning. Als trouwe fan heb ik elke seconde van die strijd gevoeld, elke pass, elke redding, elke vreugdevolle uitbarsting en elke hartverscheurende tegenslag. Vanaf het moment dat ik wakker werd op die cruciale ochtend, was mijn hart vervuld met nervositeit en opwinding. Jouw appje van Dennis Bergkamp over de blessure van Dijon Kameri was als een ijskoude douche van realiteit, maar jouw kalme reactie gaf me hoop. Terwijl je je ontbijt nam, kon ik de vastberadenheid in je stem voelen, de vastbeslotenheid om je team te leiden door de donkerste stormen. En wat een team is het geweest onder jouw leiding. Jouw vertrouwen in spelers als Odegaard en Emery was aanstekelijk, en hun inzet op het veld was niets minder dan inspirerend. De trainingssessies voor de wedstrijd waren als een symfonie van vastberadenheid, waar elk lid van het team zijn krachten bundelde voor het grote gevecht dat komen ging. Toen de wedstrijd begon, hield ik mijn adem in bij elke pass, elke tackle, elke schreeuw van de menigte. De vroege tegengoal was een klap in het gezicht, maar jouw team gaf niet op. Het was hartverscheurend om te zien hoe ze keer op keer werden tegengehouden door de sterke verdediging van Chelsea, maar jouw tactische wissels brachten nieuw leven in de wedstrijd. En oh, wat een moment van extase toen Scamacca de gelijkmaker scoorde! De vreugde die door het Emirates Stadium golfde was onbeschrijfelijk. Maar de spanning bleef tot het laatste fluitsignaal, en toen het verlossende eindresultaat eindelijk bekend werd Arsenal opnieuw kampioen! Kyrill, als trouwe fan wil ik je bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor het o zo geliefde Arsenal. Je leiderschap, je passie, je toewijding - het heeft de club naar nieuwe hoogten geleid en onvergetelijke herinneringen bezorgd die we voor altijd zullen koesteren. Op naar nog meer glorieuze overwinningen onder jouw leiding! KONING KAREL!
 8. High School Musicalllllllllll
 9. Het is natuurlijk maar een idee. Maar probeer de creatieve werelden bij elkaar te brengen. Kun jij niet een soort co-commentator worden bij de twitch uitzendingen? Paul heeft het soms veel te druk met bouwen.
 10. Ik mag niet meer al te enthousiast reageren, dus ik hou mij netjes in. Je doet het goed Karel!
 11. Dansmeister

  FM Café

  Yes. Heb dat probleem in Andorra. Genieten.
 12. Dansmeister

  KNVB Beker

  Ik denk Feyenoord.
×
×
 • Create New...