Jump to content

Dansmeister

Leden
 • Content Count

  12,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dansmeister last won the day on November 28 2019

Dansmeister had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About Dansmeister

 • Rank
  Cruijff van MU
 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het wordt juist statisch op de zijkanten met Tadic erbij. Die speelt namelijk niet in snelle handelingen, maar vanuit zijn body. Normaliter tegen de 4-5-1 parkeer de bus ploegen en met motoren als Dest op de zijkant, zou dat nog eventueel kunnen, maar het blijft niet ideaal. Tegen de 4-4-2 ploegen van nu(Getafe komt daar dus ook bij) ga je echt de boot in met de omschakeling. Veltman - Martinez kunnen niet één tegen één verdedigen met zoveel ruimte. Laat de as vooral uit voetballend vermogen blijven bestaan(dus ook weg met de type nummer 10 Siem) en dat de bal vast kan worden gehouden bij de nummer 9. Traore is een talent, maar wel enorm grillig. Zie ik ook vaak genoeg ruzie met de bal hebben in de aannames. De enige die tot nu toe beschikbaar zijn aan de zijkanten waar je wapens wil hebben(diepgang) is Promes. Die heeft dat tot kunst verheven, diepgang en rendement. Babeltje heeft dat in mindere mate, Tadic niet en wat er in de eigen jeugd speelt zie ik te weinig van. Ten Hag moet vooral achter de laatste linie zonder dat het gevaar oploopt één tegen één centraal achterin antwoorden vinden. Anders ga je echt nat tegen Getafe in europa. @komodo25 Speelt Groningen normaliter ook met twee mensen voorop? Faber acht ik vooral een knvb trainer. Eigen plan, weinig aanpassingen, 4-3-3 heilig. Zo bedoelde ik het meer.
 2. Enige positie dat hij kan spelen. Volgens mij gaf je in een eerder post aan dat hij al die jaren ervoor op de buitenkant speelde bij zijn vorige clubs en dat begrijp ik ook heel goed. Maar de jaren in het krachthonk gaan ook bij hem tellen. Vind hem verre van dreigend op de buitenkant. Laat hem maar mooi dat balletje vasthouden voorin. Verder qua middenveld post eens met Zeus. Had zelf als je toch perse met Babel wilde spelen voorin zondag, met Promes op tien gespeeld. Nu allebei een periode op rechts, allebei belachelijk zwak. En als je dan toch graag iemand op tien wil hebben staan met de kwaliteiten van Siem(de 16 in, scorend vermogen) dan had je met Donny daar moeten spelen en met Careltje erachter. Ajax moet zich echt beter wapenen tegen het 4-4-2 voetbal van de tegenstanders. Iedere tegenstander die 4-4-2 gaat spelen tegen Ajax maakt zoveel meer kans. Blij dat we tegen een matige trainer als Fabertje spelen zondag.
 3. Zeker. Heb de DE versie, wat echt een heel sterke game is. Eindelijk een fatsoenlijk afgemaakte game. Meer dan het geld waard. Ook dat je de NR kan instellen. Flink wat mensen met nare trekjes, kunnen zich dan aanpassen. Voeg me maar toe op Steam als je 'm hebt als MU'er. Wil wel een potje doen dan.
 4. Ga vanavond de DE versie van AoE II wel halen.
 5. Logisch ook. De speld is pro eend.
 6. Dansmeister

  FIFA20

  Haha prima hoor. Soms ligt een fifa versie je, soms niet. Vond het de eerste weken veel meer als pes spelen, daarom een prima versie. Trager, meer random en je kon tegen al die parkeer de bus ploegen prima dribbelen in de 16. Laatste patch heeft het in mijn ogen niet goed gedaan. Staat niet in de patch notes, maar het auto defending is ook weer terug. Iedereen speelt weer ouderwets met de kont in de 16 en selecteert Kante om mee rondjes te rennen. Potjes zijn saai helaas.
 7. Dansmeister

  FIFA20

  Geen probleem als ik een mongool ben hoor, maar succes in divisie 1 om aan zo'n token te komen. Het idee van EA is leuk, maar in de hogere divisies werkt dat simpelweg niet. Dan moet je je laten zakken ja. Was ook al met otw Ndombele. WL gaat ieder weekend wel aardig. 2x 17-4, verder geen tijd voor. Speel meestal alleen op de vrijdag en de vroege zaterdagochtend. Spel zit prima in elkaar, alleen de servers zijn heel erg slecht. Beter dat zij dat fixen dan 10.000 verschillende kaartjes.
 8. Dansmeister

  FIFA20

  Je hebt gelijk hoor. Enig voordeel wat ik zelf ervaarde, was dat je met kleine leagues nu ook echt kon meedoen tegen de icons en BPL-squads. Met FB Rooney, Nani, Bradley, Zlatan had je echt een zieke MLS squad. Maar goed. Zolang zij nog eenzaam aan de top staan(het blijft echt wachten tot 2K besluit om met een footy te beginnen) moet je er ook niet meer van verwachten. Jammer.
 9. Dat was het vooral inderdaad. Thuis tegen Apoel dat geen enkele aanvallende intentie heeft gehad met zes verdedigers aantreden, doet als Ajacied best wel een beetje pijn he. Wel terecht gewonnen zonder goed te voetballen. Hoop op een mooie loting zo.
 10. Haha Kev jong. Wat is dit? Van die emotionele El Sjorro achtige berichten. Tuurlijk was het slecht en was de actie van hem niet slim, maar hoe die situatie door Blind ontstond was ook van een pover niveau. Echt een prima rechtsback(vind het zelf geen middenvelder) en zit nu in een mindere periode. Zoals elk talent daar wel in kan zitten. Op dit moment heeft Ajax er helaas teveel van. Zeker als de ervaren krachten geen stabiliteit brengen, heb je het ook lastig tegen een Apoel. Ik weet niet of al die poppetjes veranderen gaat helpen. Ben eerder bang dat de tactiek van Ten Hag met de dubbele 6 met deze spelersselectie vooral niet kan. Misschien dat een punt naar achteren beter gaat werken. Blind zwemt momenteel ook in de ruimtes.
 11. Dansmeister

  FM-Café

  Als heel de oude garde toch weer speelt, doe ik ook maar rustig mee.
 12. Kom lieverd. Frenkie is niet één op één te vervangen. Dat is in mijn ogen veruit de beste middenvelder die wij gehad hebben na Litmanen. Het middenveld qua balvastheid met Schone en Frenkie ga je niet snel vervangen, hoe graag wij dat ook willen zien door het succes van vorig jaar. Dus zoek je het anders. Wat ten Hag nu ook doet met zijn selectie. Blind past qua slimheid en nauwkeurigheid(wat gisteren overigens niet zo was) prima op die plek. Dat hij uitstekend op 6 kan spelen hebben wij gezien onder de periode van de Boer, dus dat is een prima keuze. Marin en Maz hebben die balvastheid niet. Nog niet in ieder geval. Beide spelers leggen teveel risico in het spel. De één met de pass vooruit(Marin) en Maz wil vooral vanuit de bal wat doen. Daarom zie ik hem ook veel liever op de backpositie. Neres is verre van fit, heel de voorbereiding gemist door de Copa. Maz en Ziyech zitten er een uur er doorheen, zijn ook nog lang niet fit door de Afrika Cup. Was Promes niet geblesseerd afgelopen weekend? Vind Tadic ook een noodoplossing op de zijkant. Geef het tijd jung. Zie best veel positieve dingen al terug. Dan moet zo'n Neres er nog inkomen en ook Alvarez heeft men heel sterke overtuigingen van.
×
×
 • Create New...