Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

Dansmeister

Leden
 • Posts

  13,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dansmeister last won the day on March 24

Dansmeister had the most liked content!

About Dansmeister

 • Birthday 03/07/1989

Personal Information

 • Biografie
  Cruijffiaans
 • Woonplaats
  Vaassen
 • Interesses
  Dansen
 • Favoriete CM/FM
  FM '07
 • Favoriete Club
  San Marino
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Dans en zijn SM verslaving

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dansmeister's Achievements

1.4k

Reputation

 1. Seizoen 3 hier afgerond. Beginnen met de transfers. Stevig verkocht omdat er zo onwijs veel gezeik in mijn selectie was rondom de speelminuten en er hoeft maar één Arabier verliefd te kijken naar mijn spelers, of zij willen al vertrekken. Nou doei hé! Inmiddels wil mijn halve selectie naar de Arabieren. Inkomende transfer is Martinez mijn beste speler geweest. Pulgar kwam in de zomerstop en werd direct basisspeler. Aravena die gratis overkwam, werd mijn topscoorder dit seizoen. Al met al fantastisch ingekocht. Eitje. Prijs nummer één. Ook in de beker weinig moeite. Prijs nummer 2. De wereldbeker voor clubs. Fantastische prestatie in de groep, als koploper door. Barça terecht verslagen. Allemaal fantastisch nieuws. Helaas kwamen wij geen moment door de muur van Inter en was het uiteraard Lautaro die ons toernooi deed eindigen. Back-to-back in de Copa. Ben heel eerlijk. In de halve finale hadden wij eruit moeten liggen tegen de Brazilianen. Werden kapot gespeeld. Thuis in blessuretijd kwamen wij door en in de finale was het echt een makkie, ook al was het maar 1-0. Geen schot tegengehad tegen River. Prijs nummer 3. En hoe ging het nationaal? Uitstekend. Wel minder doelpunten gescoord dan verwacht, maar gelukkig eens veel minder tegen. Bij Colo Colo breekt de pleuris uit, drie managers versleten en iedereen wil weg. De beste speler komt al naar ons toe komende zomer. Minpunt: het gelijke spel uit bij Magallanes. Zo zuur op speelronde 16. Prijs nummer 4! Alvast twee inkomende transfers voor seizoen 4. Ik hoop ook nog op de spitta van Colo Colo, maar dat wordt lastig. Die blijft maar geen interesse houden in een overstap. Ook ga ik dit jaar toch kijken om wat grote talenten te kopen uit andere landen. De basis blijft uiteraard Chileentjes. Tot volgend seizoen!
 2. Gebruik alleen de NBA app zelf en volg de Knicks pagina op reddit.
 3. De serie aan films van fantastic beasts werden echt slechter en slechter.
 4. Dansmeister

  FM Café

  Meest vervelende vind ik van alles dat ik zelf hier ben goed heb ingespeeld. Grote selectie, met bijna iedereen de rol van back-up en routatie speler. Maar de onvrede blijft zo onwijs groot qua speelminuten. Heel zuur.
 5. PSV gaat gewoon winnen Karel. Komt goed.
 6. Wat is dit verdomde goed hé.
 7. Dansmeister

  FM Café

  Uit met moeite op 3-3 gespeeld bij Racing. Hebben echt goed ingekocht. En dan wals je over hen heen in de return. Horen bij de grote boys hoor in de Copaaaaa.
 8. Zeker. Kijk elke match van The Knicks. NBA league pass. Heerlijk in de ochtend. Volgend jaar zelf naar New York voor een bezoek aan The Garden.
 9. Wat ben je toch heerlijk bezig Karel!!! Hoop dat je vanavond net zoveel scoort als in deze pot.
 10. Dansmeister

  FM Café

  Bij mij wel in ieder geval. Onwijs lastig om een volledig Chileens elftal (lang) samen te stellen, als iedereen binnen no-time weg wil naar SA. Begrijpelijk hoor, je financieel onafhankelijk spelen. Maar het gaat nergens over. @De RaamThnx bro. Nog meer aanbevelingen vanuit ZA? Zoals hierboven staat, moet ik mijn eigen regels een beetje gaan loslaten. Krijg het anders niet opgevuld.
 11. Dansmeister

  FM Café

  Hoe ontwikkelde deze jongen zich? Hier is hij 20. Wellicht voor een mooie stap naar Chili.
 12. Dansmeister

  F1 2023

  Waren dan ook echt een goed duo.
×
×
 • Create New...