Jump to content

Mvdv

Leden
 • Content Count

  33,781
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mvdv

 1. Promes naar Liverpool lijkt me tof. Kan moeilijk inschatten of hij het niveau aankan omdat ik niks zie van Russische competitie maar ben echt benieuwd wat hij nou kan in een topcompetitie.

   

  Puncheon probeerde daar in mijn ogen gewoon de bal te spelen. Je bent speler van Crystal Palace en je staat een paar minuten voor tijd dichtbij een punt tegen de leider met 58/60, hij probeerde niets meer dan gewoon de counter eruit te halen om het punt veilig te stellen. Ik las hier overal reacties dat hij de intenties had om De Bruyne flink te blesseren omdat Engeland tegen België moet :-D Compleet van de pot gerukt natuurlijk. Harde tackle? Zeker. Vuil? Bwa ja, misschien, maar voor mij is het gewoon een ordinaire beenveeg dat er spectaculairder uitziet dan het in werkelijk allemaal is. Hij kon ook vol langs achter De Bruyne pakken op z'n enkels, maar dat deed hij niet. Ik geloof echt niet dat hij De Bruyne opzettelijk wou blesseren.

   

  Natuurlijk wilde hij de counter eruit halen en dat zou iedereen op dat moment doen (of in ieder geval: moeten doen). Denk daarom ook niet dat hij de intentie had om De Bruyne zwaar te blesseren maar in z'n enthousiasme (zo noem ik het maar even) ging hij wel echt ver over de schreef. Vind het daarom wel gewoon rood. Ik zag in elk geval nul intentie om de bal te spelen.

 2. Vanochtend eerste drie potjes gespeeld, eerste COD in een jaar of vier. Wel irritant dat je wapens moet vrijspelen en daarna pas ziet hoe goed ze zijn. Welke wapens zijn handig om te gebruiken in de eerste levels? Ben iemand die gewoon de hele tijd aan het rennen is dus wapen moet wel goed op korte afstand zijn.

 3. Ja maar gezien z'n plaatsing was een ok toernooi van Klaasen hoogstwaarschijnlijk genoeg om er weer bij te zijn, stond voor dit toernooi in het rijtje van veel man voor de laatste 2/3 plekken. Maar dat gaat dus niet door helaas. Verwacht zelf nog geen Dimitri van den Bergh tenzij hij echt richting kwartfinale gaat, misschien dan nog niet eens. Ben zelf wel fan van Smith als hij in vorm is maar dat laatste valt helaas te vaak tegen. Kan zo simpel die 180s rammen als hij in vorm is.

 4. Premier League kan hij wel op z'n buik schrijven. Eerste ronde WK eruit en richting plek 20 op de ranglijst. Wordt wel interessant wie de Premier League allemaal gaan halen aangezien er al veel hooggeplaatste spelers uit zijn (Wade, Chizzy, Lewis, Klaasen). Deze acht lijken me wel zeker:

   

  1. Van Gerwen

  2. Wright

  3. Anderson

  4. Gurney

  5. Suljovic

  6. Barney

  7. Cross

  8. Whitlock (relatief eenvoudige loting nu Lewis niet z'n derde ronde wordt)

   

  9 en 10 dan afhankelijk van dit WK, kunnen er zoveel zijn op dit moment. Was ideale moment geweest voor Klaasen om erbij te komen. Verwacht Price ook wel erbij, al moet die in derde ronde tegen Van Gerwen dus komt naar verwachting niet heel ver.

 5. Klopt ook wat je zegt. Maar ik noem nu Feyenoord, maar kan ook al die clubs noemen met rijke eigenaren. Het gaat er toch vooral om hoe een club het doet. Fortuna heeft nog steeds niet de beste selectie in de JL en presteren uitstekend.

   

  In de Jupiler League is het wel zo dat zo'n beetje driekwart van de ploegen onderling zeer weinig verschillen van niveau. Bij al die clubs geldt: investeerder die een paar goede spelers haalt en je doet bovenin mee (in elk geval qua selectie). Zo heeft FC Oss afgelopen zomer drie spelers voor een transfersom verkocht, terwijl dat daarvoor pas twee keer in de clubgeschiedenis was voorgekomen. Daarmee kunnen ze nu de selectie over de hele breedte enorm veel versterken ten opzichte van eerdere jaren: meteen spelen ze zich in het linkerrijtje. Dat Fortuna nu bovenin meedraait is qua selectie niet zo vreemd, maar omdat iedereen toch (wellicht onbewust) de laatste jaren meeneemt in zo'n inschatting lijkt het wel een enorme verrassing. Selectie is nu nog smal dus dat kan ze nog punten gaan kosten bij blessures, maar ik denk wel dat hun investeerder nog een paar spelers erbij haalt in de winter want die zal de Eredivisie ongetwijfeld al voor zich zien.

 6.  

   

  Het schijnt dat ze al hebben gesproken met Hake. Al zie ik voor de korte termijn liever Hyballa. Er moet nu gewoon duidelijkheid komen in de speelstijl en de ploeg moet aangejaagd worden dus dat lijkt me de beste optie voor dit seizoen.

   

  Hyballa wisselde vrijwel elke week van formatie en spelers bij NEC. Wat dat betreft zou hij niet passen als je een vast team wilt zien. Qua persoonlijkheid past hij wel perfect bij de club man. Gun hem ook echt een mooie club.

 7. FF VRAAGJE!!!!

   

  Weet iemand of het mogelijks is om een extra jeugddivisie te maken? Ik bedoel hiermee dat je bij het 1ste-, tweede- en onder 19 team nog een extra onder 17 (of 16) team maakt. Dat je dus per clubs 4 verschillende teams hebt?? Zo ja, hoe?

   

  Kan niet.

 8. Groeneveld MVP. Wat een speler. NEC ook gewoon volledig afhankelijk van individuele acties, met name van hem. Vrijdag behoorlijk van de mat getikt door De Graafschap, maar gewonnen uit een counter en twee dode spelmomenten. Bizat dat we al zeven punten los staan terwijl het spel doorgaans niet om aan te gluren is.

 9. Goedemiddag mensen!

   

  Ik ben nieuw op dit forum maar speel al jaren FM. Er is namelijk iets wat mij ontzettend irriteert. De 'bekendheid' van mijn tactiek verbeterd namelijk niet.

  Ik train het elftal al wekenlang op automatismen inslijpen en als hoofdaccent wedstrijdtactiek (meerdere dagen), maar er veranderd/verbetert niks.

   

  Is dit voor jullie ook herkenbaar?

   

  Goede tactiektrainer?

 10.  

  Ik ben in ieder geval al begonnen met NEC :)

   

  Nog niet echt fouten tegengekomen, maar ben dan ook vooral gefocust om zo snel mogelijk naar de Eredivisie te gaan. Heb Osimhen gehuurd van Wolfsburg, die scoort echt als een malle. Sta nu in maart bovenaan (12 punten los op De Graafschap) dus ga waarschijnlijk kampioen worden :D Daarna kan het spel echt beginnen, want nu kan ik echt helemaal niks. Gewoon echt veel te weinig geld. Transfers opzich wel redelijk, genoeg binnenlandse transfers. Wel haalt Ajax gelijk Denilson van 43 in seizoen 1. Ferdi is trouwens echt een enorme topper. Groeneveld kan ook heel fijn worden. Proberen zo lang mogelijk vast te houden en dan veel geld voor vangen.

   

  Ik start mijn carrière vanavond. Ben altijd eerst uren kwijt aan de editor, zonder realistische spelerseigenschappen kan ik niet met NEC spelen. Breinburg bijvoorbeeld zijn passing in FM zijn sterke punt terwijl het gewoon een goede balafpakker is. Braken staat als 10 terwijl hij een spits is etc. Heb het nu wel goed staan denk ik.

 11.  

  Ajax PSV en Feyenoord kopen wederom veel Argentijnse en Braziliaanse 30-plus'ers uit Zuid Amerika, Mexico en China tegen 2 miljoen salaris of meer.

  Dus -NEE-. dit probleem is ook dit jaar niet opgelost.

   

  Mijn god wat slecht dat SI

 12. Wil weer een lange carrière starten met NEC. Iemand die al in de Jupiler League heeft gespeeld en weet of er nog fouten in zitten waardoor ik beter kan wachten op een patch? Transfervoorkeuren in Nederland dit jaar wel realistisch?

 13. In de ochtend ligt het niveau ook wat hoger, je moet vanavond spelen joh, vorige WL had ik binnen 15 minuten drie potjes gedaan op een vrijdagavond. 2x kneitersnel 2-0 voorkomen en tegenstander ragequit. 3e pot duurde wel wat langer.

   

  Vrijdagochtend zijn de serves tenminste fatsoenlijk, dat waren leuke potjes. Vanaf vrijdagmiddag janken. 's Nachts zal wel prima zijn maar dan game ik niet. Al doe ik nu voor derde keer achter elkaar geen WL, totaal geen behoefte aan ook.

 14. Rayhi is leuke speler voor de Jupiler League, in de Eredivisie is het hooguit bruikbaar als stand-in. Denk dat ik nog nooit een vleugelspeler met zoveel verdedigende arbeid heb gezien bij NEC, al weet ik niet of hij blij moet zijn met zo'n compliment.

   

  Ted heeft me wel verrast. Gewoon een leuke voorstopper voor NEC.

   

  Groeneveld de beste van het seizoen tot nu toe. NEC is volledig afhankelijk van individuele acties, godzijdank hebben we Groeneveld. Ook nog tweebenig. 100% zeker dat daar in de winterstop Eredivisieclubs voor op de stoep staan.

   

  Alberto een keer vijf minuten ingevallen tegen Eagles, daarna basis tegen Achilles maar rood na kwartiertje wegens lompe overtreding.

   

  Ritzmaier wil ik hier ooit meer zien :mrg:

 15.  

  Complottheorieen. Ok alleswetende die niet nooit WL heeft gespeeld of in dit topic uberhaupt heeft gepost. Zal de volgende keer wel een stream aan knallen, mag je zelf aanschouwen wat er allemaal gaande is.

   

  Net trouwens een pot gehad waarbij ik 'm in een 1 op 1 finesse met CR7 zijn rechterbeen. Naast. Ik replay kijken na de wedstrijd (verloren natuurlijk), staat die indicator gewoon schuin gericht van de keeper in de rechterhoek van de goal. Heeft geeneens meer nut om dat soort dingen op te nemen. Begint een gewoonte te worden die bullshit.

   

  Tuurlijk is er een script, maar jij doet alsof echt alles een complot is. Spelen tegen top 100 --> ik word genaaid!!!! Iedereen komt wel eens tegen die gasten te spelen en dat is logisch. Wil je niet tegen ze spelen? Speel dan geen WL.

 16.  

  Jij bent meer het type van de saaie en politiek correcte antwoorden? Van mij mag dit wel wat vaker hoor.

   

  Zit wel een heel groot gebied tussen hè. Houd zelf wel van oprechte emoties in interviews maar de woordkeuze is niet handig.

×
×
 • Create New...