Jump to content

Mvdv

Leden
 • Content Count

  33,781
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mvdv

 • Rank
  Team Leiwa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mvdv

  Brits voetbal

  Promes naar Liverpool lijkt me tof. Kan moeilijk inschatten of hij het niveau aankan omdat ik niks zie van Russische competitie maar ben echt benieuwd wat hij nou kan in een topcompetitie. Natuurlijk wilde hij de counter eruit halen en dat zou iedereen op dat moment doen (of in ieder geval: moeten doen). Denk daarom ook niet dat hij de intentie had om De Bruyne zwaar te blesseren maar in z'n enthousiasme (zo noem ik het maar even) ging hij wel echt ver over de schreef. Vind het daarom wel gewoon rood. Ik zag in elk geval nul intentie om de bal te spelen.
 2. Mvdv

  Call of Duty

  Vanochtend eerste drie potjes gespeeld, eerste COD in een jaar of vier. Wel irritant dat je wapens moet vrijspelen en daarna pas ziet hoe goed ze zijn. Welke wapens zijn handig om te gebruiken in de eerste levels? Ben iemand die gewoon de hele tijd aan het rennen is dus wapen moet wel goed op korte afstand zijn.
 3. Mvdv

  Darts Topic

  Ja maar gezien z'n plaatsing was een ok toernooi van Klaasen hoogstwaarschijnlijk genoeg om er weer bij te zijn, stond voor dit toernooi in het rijtje van veel man voor de laatste 2/3 plekken. Maar dat gaat dus niet door helaas. Verwacht zelf nog geen Dimitri van den Bergh tenzij hij echt richting kwartfinale gaat, misschien dan nog niet eens. Ben zelf wel fan van Smith als hij in vorm is maar dat laatste valt helaas te vaak tegen. Kan zo simpel die 180s rammen als hij in vorm is.
 4. Mvdv

  Darts Topic

  Premier League kan hij wel op z'n buik schrijven. Eerste ronde WK eruit en richting plek 20 op de ranglijst. Wordt wel interessant wie de Premier League allemaal gaan halen aangezien er al veel hooggeplaatste spelers uit zijn (Wade, Chizzy, Lewis, Klaasen). Deze acht lijken me wel zeker: 1. Van Gerwen 2. Wright 3. Anderson 4. Gurney 5. Suljovic 6. Barney 7. Cross 8. Whitlock (relatief eenvoudige loting nu Lewis niet z'n derde ronde wordt) 9 en 10 dan afhankelijk van dit WK, kunnen er zoveel zijn op dit moment. Was ideale moment geweest voor Klaasen om erbij te komen. Ve
 5. In de Jupiler League is het wel zo dat zo'n beetje driekwart van de ploegen onderling zeer weinig verschillen van niveau. Bij al die clubs geldt: investeerder die een paar goede spelers haalt en je doet bovenin mee (in elk geval qua selectie). Zo heeft FC Oss afgelopen zomer drie spelers voor een transfersom verkocht, terwijl dat daarvoor pas twee keer in de clubgeschiedenis was voorgekomen. Daarmee kunnen ze nu de selectie over de hele breedte enorm veel versterken ten opzichte van eerdere jaren: meteen spelen ze zich in het linkerrijtje. Dat Fortuna nu bovenin meedraait is qua selectie niet
 6. Voor niks naar Oss gegaan, maandag weer terug :mrg: Misschien niet eens zo heel erg, hopelijk is Breinburg maandag wel fit genoeg.
 7. Hyballa wisselde vrijwel elke week van formatie en spelers bij NEC. Wat dat betreft zou hij niet passen als je een vast team wilt zien. Qua persoonlijkheid past hij wel perfect bij de club man. Gun hem ook echt een mooie club.
 8. Mvdv

  FM-Café

  Kan niet.
 9. Geloof mij, afgelopen vrijdag was nog zijn beste wedstrijd van het seizoen. Heel zwakke speler die nog geen minuut heeft gemist. Niemand die het snapt.
 10. Groeneveld MVP. Wat een speler. NEC ook gewoon volledig afhankelijk van individuele acties, met name van hem. Vrijdag behoorlijk van de mat getikt door De Graafschap, maar gewonnen uit een counter en twee dode spelmomenten. Bizat dat we al zeven punten los staan terwijl het spel doorgaans niet om aan te gluren is.
 11. Mvdv

  Darts Topic

  Ik doe mee hoor (y) Echt zin in het WK weer.
 12. Mvdv

  FM-Café

  Ik start mijn carrière vanavond. Ben altijd eerst uren kwijt aan de editor, zonder realistische spelerseigenschappen kan ik niet met NEC spelen. Breinburg bijvoorbeeld zijn passing in FM zijn sterke punt terwijl het gewoon een goede balafpakker is. Braken staat als 10 terwijl hij een spits is etc. Heb het nu wel goed staan denk ik.
 13. Mvdv

  FM-Café

  Mijn god wat slecht dat SI
 14. Mvdv

  FM-Café

  Wil weer een lange carrière starten met NEC. Iemand die al in de Jupiler League heeft gespeeld en weet of er nog fouten in zitten waardoor ik beter kan wachten op een patch? Transfervoorkeuren in Nederland dit jaar wel realistisch?
×
×
 • Create New...