Jump to content

Mvdv

Leden
 • Posts

  33,781
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mvdv's Achievements

10

Reputation

 1. Mvdv

  Brits voetbal

  Promes naar Liverpool lijkt me tof. Kan moeilijk inschatten of hij het niveau aankan omdat ik niks zie van Russische competitie maar ben echt benieuwd wat hij nou kan in een topcompetitie. Natuurlijk wilde hij de counter eruit halen en dat zou iedereen op dat moment doen (of in ieder geval: moeten doen). Denk daarom ook niet dat hij de intentie had om De Bruyne zwaar te blesseren maar in z'n enthousiasme (zo noem ik het maar even) ging hij wel echt ver over de schreef. Vind het daarom wel gewoon rood. Ik zag in elk geval nul intentie om de bal te spelen.
 2. Mvdv

  Call of Duty

  Vanochtend eerste drie potjes gespeeld, eerste COD in een jaar of vier. Wel irritant dat je wapens moet vrijspelen en daarna pas ziet hoe goed ze zijn. Welke wapens zijn handig om te gebruiken in de eerste levels? Ben iemand die gewoon de hele tijd aan het rennen is dus wapen moet wel goed op korte afstand zijn.
 3. Mvdv

  Darts Topic

  Ja maar gezien z'n plaatsing was een ok toernooi van Klaasen hoogstwaarschijnlijk genoeg om er weer bij te zijn, stond voor dit toernooi in het rijtje van veel man voor de laatste 2/3 plekken. Maar dat gaat dus niet door helaas. Verwacht zelf nog geen Dimitri van den Bergh tenzij hij echt richting kwartfinale gaat, misschien dan nog niet eens. Ben zelf wel fan van Smith als hij in vorm is maar dat laatste valt helaas te vaak tegen. Kan zo simpel die 180s rammen als hij in vorm is.
 4. Mvdv

  Darts Topic

  Premier League kan hij wel op z'n buik schrijven. Eerste ronde WK eruit en richting plek 20 op de ranglijst. Wordt wel interessant wie de Premier League allemaal gaan halen aangezien er al veel hooggeplaatste spelers uit zijn (Wade, Chizzy, Lewis, Klaasen). Deze acht lijken me wel zeker: 1. Van Gerwen 2. Wright 3. Anderson 4. Gurney 5. Suljovic 6. Barney 7. Cross 8. Whitlock (relatief eenvoudige loting nu Lewis niet z'n derde ronde wordt) 9 en 10 dan afhankelijk van dit WK, kunnen er zoveel zijn op dit moment. Was ideale moment geweest voor Klaasen om erbij te komen. Verwacht Price ook wel erbij, al moet die in derde ronde tegen Van Gerwen dus komt naar verwachting niet heel ver.
 5. In de Jupiler League is het wel zo dat zo'n beetje driekwart van de ploegen onderling zeer weinig verschillen van niveau. Bij al die clubs geldt: investeerder die een paar goede spelers haalt en je doet bovenin mee (in elk geval qua selectie). Zo heeft FC Oss afgelopen zomer drie spelers voor een transfersom verkocht, terwijl dat daarvoor pas twee keer in de clubgeschiedenis was voorgekomen. Daarmee kunnen ze nu de selectie over de hele breedte enorm veel versterken ten opzichte van eerdere jaren: meteen spelen ze zich in het linkerrijtje. Dat Fortuna nu bovenin meedraait is qua selectie niet zo vreemd, maar omdat iedereen toch (wellicht onbewust) de laatste jaren meeneemt in zo'n inschatting lijkt het wel een enorme verrassing. Selectie is nu nog smal dus dat kan ze nog punten gaan kosten bij blessures, maar ik denk wel dat hun investeerder nog een paar spelers erbij haalt in de winter want die zal de Eredivisie ongetwijfeld al voor zich zien.
 6. Voor niks naar Oss gegaan, maandag weer terug :mrg: Misschien niet eens zo heel erg, hopelijk is Breinburg maandag wel fit genoeg.
 7. Hyballa wisselde vrijwel elke week van formatie en spelers bij NEC. Wat dat betreft zou hij niet passen als je een vast team wilt zien. Qua persoonlijkheid past hij wel perfect bij de club man. Gun hem ook echt een mooie club.
 8. Geloof mij, afgelopen vrijdag was nog zijn beste wedstrijd van het seizoen. Heel zwakke speler die nog geen minuut heeft gemist. Niemand die het snapt.
 9. Groeneveld MVP. Wat een speler. NEC ook gewoon volledig afhankelijk van individuele acties, met name van hem. Vrijdag behoorlijk van de mat getikt door De Graafschap, maar gewonnen uit een counter en twee dode spelmomenten. Bizat dat we al zeven punten los staan terwijl het spel doorgaans niet om aan te gluren is.
 10. Mvdv

  Darts Topic

  Ik doe mee hoor (y) Echt zin in het WK weer.
 11. Mvdv

  FIFA Weekend League

  Vrijdagochtend zijn de serves tenminste fatsoenlijk, dat waren leuke potjes. Vanaf vrijdagmiddag janken. 's Nachts zal wel prima zijn maar dan game ik niet. Al doe ik nu voor derde keer achter elkaar geen WL, totaal geen behoefte aan ook.
 12. Rayhi is leuke speler voor de Jupiler League, in de Eredivisie is het hooguit bruikbaar als stand-in. Denk dat ik nog nooit een vleugelspeler met zoveel verdedigende arbeid heb gezien bij NEC, al weet ik niet of hij blij moet zijn met zo'n compliment. Ted heeft me wel verrast. Gewoon een leuke voorstopper voor NEC. Groeneveld de beste van het seizoen tot nu toe. NEC is volledig afhankelijk van individuele acties, godzijdank hebben we Groeneveld. Ook nog tweebenig. 100% zeker dat daar in de winterstop Eredivisieclubs voor op de stoep staan. Alberto een keer vijf minuten ingevallen tegen Eagles, daarna basis tegen Achilles maar rood na kwartiertje wegens lompe overtreding. Ritzmaier wil ik hier ooit meer zien :mrg:
 13. Durf mezelf geen liefhebber te noemen hoor, volg het pas sinds Max meerijdt.
 14. En toch zie ik liever zo'n race als vorige week dan die van gisteren. Natuurlijk erg mooi dat Verstappen wint, maar gebeurde verder vrij weinig voorin.
 15. Mvdv

  FIFA Weekend League

  Tuurlijk is er een script, maar jij doet alsof echt alles een complot is. Spelen tegen top 100 --> ik word genaaid!!!! Iedereen komt wel eens tegen die gasten te spelen en dat is logisch. Wil je niet tegen ze spelen? Speel dan geen WL.
×
×
 • Create New...