Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  27,960
 • Joined

 • Days Won

  4

Everything posted by MisterX

 1. MisterX

  Age of Empires II

  https://www.ageofempires.com/news/coming-this-july-2020/ Ik ben benieuw hoe dit uit gaat pakken. Dit klinkt in ieder geval veel belovend voor mij. Dit zijn denk ik precies de aanpassingen die de ranked games nodig hadden. Nou ja, dat event en het scenario kunnen mij gestolen worden (boeien mij totaal niet), maar ik ben blij met de rest van de aanpassingen. Nu maar afwachten wanneer de patch live gaat.
 2. Ik bedoel natuurlijk ook of jullie zelf al leuke games in de sale hebben gekocht en of jullie games in de aanbieding zien dat jij aan andere zou willen aanraden. Ongeacht het genre dat de ander tof zou vinden, omdat het gewoon een goede game is. Ik zie vaak tussen de bomen het bos niet meer. zoveel games zijn er.
 3. Kom eens met wat goede suggesties, zou ik zeggen
 4. Nog leuke games in de summer steam sale?
 5. Ik hoorde dat deze patch de meest buggy patch ooit was? Of is dat zwaar overdreven? Tot nu toe heb ik de patch nog niet gespeeld namelijk.
 6. https://www.ageofempires.com/news/steam-summer-deals-2020/ Voor de liefhebbers: Diverse games van de AoE-serie in de aanbieding.
 7. Is dit positief of negatief voor jou?
 8. Iemand de nieuwe patch al gespeeld? Zo ja, incl. nieuwe DLC? Wat zijn de ervaringen? Ik heb hem nog niet gespeeld.
 9. MisterX

  Cities: Skylines

  Weet ik, maar als het niet bevalt, is dat weer zo'n gedoe. En eigenlijk wilde ik kijken of ik dan die humble bundle aan kon schaffen. Dat was volgens mij meteen alle DLCs in één keer. Al zag ik dat ondertussen die humble bundle er niet meer was. Eigenlijk zou ik het dus nu een keer willen testen, maar het spel zelf pas aanschaffen als er weer eens zo'n aanbieding plaats vindt. Geldt de refund op steam ook bij zo'n humble bundle? Ik dacht het namelijk niet.
 10. MisterX

  Cities: Skylines

  Is er ergens een demo van dit spel ofzo? Gewoon om te kijken of mijn pc het spel aan kan en of het me een beetje bevalt? Zoals ik in een eerdere post al zei: Mijn laptop kan het spel niet aan, maar ik weet dus niet meer of het om deze laptop of mijn vorige ging.
 11. MisterX

  Cities: Skylines

  Ik heb altijd het idee dat mijn laptop het spel niet trekt, maar ik weet dus niet meer of ik ooit de demo (of was er ooit een free to play weekend ofzo voor de base game?) getest heb op deze laptop, of dat het mijn vorige laptop was.
 12. Terrain, discipline, morale, military tactics, military tech level (unit pips), ... Mogelijk is deze lijst nog geen eens volledig. https://eu4.paradoxwikis.com/Land_warfare Hier vind je veel uitleg. Edit: Een van de punten die mij hier al opvalt, is de meer Cannons voor Aragon. Zeker late game heeft dat een grote impact.
 13. Ik had al zo'n vermoeden. Niet mijn settings.
 14. Spel zegt me niets maar op basis van de titel spreekt het me niet echt aan. Kun je aangeven waar het over gaat?
 15. Ik heb ook geen flauw idee meer wat door welke DLC nu is toegevoegd aan het spel. Ik weet wel dat Art of War wel onder de essentials valt, om het zo maar te noemen. Je krijgt veel meer controle over je subjects en bij war over wie de gesiegede provinces controleert (en dus wie ze kan krijgen in een peace deal). Allemaal van dat soort dingen. Alles bij elkaar is de game inderdaad best duur, zoals @Barteh zegt. Aan de andere kant heb ik er ook vele te veel uur in gestoken. Als ik dus bekijk hoeveel geld je erin stopt en hoeveel plezier je eruit krijgt, vind ik de balans geen eens zo erg scheef.
 16. MisterX

  Korfbal!

  Korfbal of voetbal maakt niet echt veel uit in de kosten. Ik denk dat ik er financieel niet echt op vooruit of achteruit ga als ik over zou stappen naar voetballen. Kosten zijn wel redelijk vergelijkbaar. Misschien is korfbal wel iets duurder, omdat je zowel voor de zaal als het veld aparte schoenen nodig heb, terwijl je met voetbal alleen maar een paar voor het veld nodig hebt. Qua schone types: Dat ligt een beetje aan het niveau. Op laag niveau kunnen er gerust oude taarten van 50+ tussen zitten. Afgelopen seizoen moest het team dat ik coach zelfs tegen een heer dat in dat weekend jarig was en zelfs 70 (!) was geworden. Op wat hoger niveau kunnen dat soort spelers niet meer mee komen, en komt je dat soort gespuis niet tegen. Het contact tussen spelers is een stuk minder dan bij basketbal, waardoor het voor je rug denk ik minder zwaar is. Echt in gebogen houden sta ik eigenlijk nooit. Het is niet dat de hele tijd dicht bij de grond moet zijn, zoals bij de bal bij hockey of om te dribbelen bij basketbal.
 17. MisterX

  Age of Empires II

  DE is weer normaal speelbaar. De devs hadden in de april patch een klein foutje gemaakt. Nou ja, klein? Je kon gratis techs kijken, en ook nog eens dezelfde tech meerdere keren. Dit zou als het goed is nu verholpen moeten zijn in de nieuwe patch die vannacht is gelanceerd.
 18. MisterX

  Age of Empires II

  Bij LAN-party's gebruiken we het origineel, meestal met de FE-patch.
 19. MisterX

  Age of Empires II

  Ik heb vandaag maar weer eens HD geïnstalleerd op mijn PC en een potje via HD gespeeld. Ik weer niet weer waarom het geen succes was en Voobly populair bleef. Het spel verliep zo stroef en uiteindelijk crashte zelfs mijn game tijdens het spelen van het potje. Ook heb ik het idee dat de ingame tijd trager verloopt dan de ingame tijd in DE. Alles duurt zoveel langer.
 20. Die wiki is sowieso handig voor info over de game
 21. https://eu4.paradoxwikis.com/Diplomacy#Support_independence 'Conquest of Paradise' of 'El Dorado'. Een van beide is genoeg.
 22. MisterX

  Age of Empires II

  Laat maar weten wanneer er plannen zijn voor een pot. Plaats hier maar de naam van de lobby ofzo. Als ik het van te voren weet, moet 20.00u vaak wel lukken.
×
×
 • Create New...