Jump to content

MisterX

Leden
 • Posts

  31,457
 • Joined

 • Days Won

  4

Everything posted by MisterX

 1. @Kyrill Waarom plaat je lege spoilers?
 2. 3e wedstrijd op rij topscorer van de wedstrijd. En dat terwijl ik maar een halfje speelde én over het algemeen een ondersteunde rol heb in het vak. Misschien moet ik me weer omtunen tot puntspeler Oh, en weer gewonnen.
 3. Sluit maar af zonder mij.
 4. Wat heeft dit met voetbal te maken? Of ga je voor fietsvoetbal?
 5. Ronald haalt z'n broer erbij.
 6. Triatlon, dat gaat hem voor mij niet worden. Ik zou wel moeten kunnen zwemmen. Volgens mij heb ik zelfs 3 of 4 zwemdiploma's. Maar de laatste jaren nooit meer gedaan. Dus de techniek allang verloren. 1 km zwemmen duurt een uur ofzo bij mij? Echt geen flauw idee. Ik ben in ieder geval niet vooruit te branden in het water. En als het om hard lopen gaat, dan ren ik graag hard de andere kant op om niet mee te hoeven doen. Zelfs de fiets heb ik de laatste tijd veel te weinig gebruikt. Ik vraag me af of ik dit jaar wel aan de 100 km al bent gekomen op mijn racefiets. Ik denk het namelijk niet...
 7. Sparta heeft het gered. Mooiste club van Rotterdam blijft in de Eredivisie!
 8. Is deze onzin nu voorbij? Volgens jaar 'feestje' tussen de oorlogvoerende Russen?
 9. 3 punten en 6 doelpunten verder ben ik compleet gesloopt. In ieder geval een leuke dag gehad, maar ik denk niet dat ik vandaag nog veel kan doen. Ik weet niet of ik snel weer twee wedstrijden zou spelen... Oh, en ik heb flinke blaren op mijn voeten...
 10. Na lange tijd mag ik morgen weer eens mee met een team hoger. Blijkbaar moet ik én daar een hele wedstrijd spelen én daarna met mijn eigen team nogmaals een hele. Ik ga compleet gesloot zijn. Ik vraag me af of mijn lichaam dit nog wel trekt...
 11. Als Oekraïne wint, dan moeten ze volgend jaar deze onzin gaan organiseren? Ik mag hopen dat ze daar toch iets beters aan hun hoofd hebben. Ik hoop dat de oorlog dan natuurlijk voorbij is en dat alle focus gaat op de wederopbouw. Ik hoorde ook dat Rotterdam lekker 20 mln. verkwanseld heeft vorige keer. Daar tegenover staan echter zo'n beetje geen baten. Lekker business model van het belastinggeld. Ze hopen via toerisme dat weer terug te verdienen, maar er is blijkbaar geen enkel bewijs dat dat ook echt gaat gebeuren.
 12. MisterX

  AFC Ajax

  Ik las vooral frustratie in die tweet. En een geforceerd, en daardoor niet gemeende felicitatie.
 13. MisterX

  Praatprogramma's

  Dat was het toch altijd al? Ik heb die gasten eigenlijk nooit iets zinnigs horen zeggen.
 14. MisterX

  AFC Ajax

  Bij PSV zijn het toch slechte verliezers? "Var harte gefeliciteerd"
 15. Ik heb wel een Ziggo abbo, maar ik kijk amper tv. Dus ik heb nog niets bijzonders opgemerkt. Gisteren was de wifi wel enorm kut. Na een reset van het modem lijkt dat echter wel weer verholpen te zijn. Als je voorbeelden heb ik niet gezien.
 16. Het hele punt ging geen eens over welke club beter is. Het gaat er om dat de conference League een aanfluiting is. Zonder echt aansprekende namen van CL niveau kun je daar gewoon de finale halen. Daarmee is dat toernooi een lachertje.
 17. Dudelange is 7 van de laatste 11 seizoenen kampioen geworden. Maakt dit Dudelange tot een grote Europese club? Voor als je het niet wist, deze club komt uit Luxemburg. Nationale prestaties doen er niet heel veel toe in Europa. Sowieso staan de competities van Servië en Tsjechië lager aangeschreven dan die van Nederland. Nederland staat ook hoger op de UEFA ranklijst voor Europese tickets. Dat puntenverschil is best groot. En hoe komt dat? Omdat Nederland gewoon een stuk beter presteert. En welke club pakt de meeste punten voor Nederland? Ajax.
 18. Ik raad je aan de prestaties van Slavia en Partizan eens beter te bekijken. In dit millennium hebben beiden 1x maar de groepsfase van de CL bereikt en zijn daarin afgeslacht. Ajax presteert de afgelopen jaren structureel beter dan het 'leuke seizoen', dé uitschieter van Slavia en Partizan.
 19. Dit hele toernooi slaat toch nergens op? De Europa League is eigenlijk al het B-toernooi van Europa. De Conference League is eigenlijk het B-toernooi van het B-toernooi... Pas in de halve finale heeft Feyenoord voor het eerst een tegenstander gekregen met een beetje fame... Of gaan mensen nu beweren dat clubs als Slavia Praag, FK Partizan, ... nu echte Europese topclubs zijn? Als dit soort clubs in de Champions League uit zouden komen, dan is de kans groot dat ze de voorrondes geen eens overleven. Logisch toch dat de prijzenpot dan ook veel minder is?
 20. Ik zou hier vandaan juist richting Gilze gaan om daar mooie tochten te maken. Dat lijkt me mooier dan hier... Gilze rijen, al die bossen etc daarzo.
 21. "Bolderbast", zucht
 22. Graag gedaan. Een kinderhand is gauw gevuld.
 23. Wat wil je van mij in dit onzinnige topic? Eurovisie songfestival mogen ze van mij direct afschaffen. Hetzelfde geldt voor forumspellen daarvan afgeleid.
 24. Laatste paar dagen even druk geweest (andere prioriteiten). Dat geldt trouwens ook voor mijn andere novelle. Het verhaal gaat snel verder (en er is nog ruimte voor een paar laatste inschrijvingen).
×
×
 • Create New...