Jump to content

MisterX

Leden
 • Posts

  30,222
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Reputation

616 Excellent

Recent Profile Visitors

3,231 profile views
 1. Mogen clubnamen ook in dit topic? Ik kreeg opeens het bericht dat iemand van Tractor SC een speler van mij wilde huren. Is blijkbaar een club in Iran. Ik vraag me af of ze daar daadwerkelijk voetballen, of alleen maar Rocket League aan het spelen zijn
 2. Het is gelukt, eindelijk, PSG is nu mijn satellietclub geworden
 3. Terugblik op het CL seizoen: Dus als je in de eerste voorronde als club uit Wales een team uit de Faorer Eilanden uitschakelt en daarna in de tweede voorronde eruit vliegt, ben je de grootste relevatie van het hele toernooi? Ik kan me niet voorstellen dat een wedstrijd uit de voorrondes die eindigt in penalties gezien wordt als de beste wedstrijd van het gehele toernooi...
 4. MisterX

  FM Café

  Geen verkeerd seizoen voor mijn U19 team
 5. Ik vind het nogal raar dat ik wel het bericht krijg dat het succesvol opnieuw uitonderhandeld is, maar verder geen informatie. Dan lijkt het dus alsof het gelukt is, maar dan blijkt het niet gelukt te zijn.
 6. Deze speler haalt een 10 op de training. Niet eenmalig, maar gewoon week in, week uit. Ik kan alleen maar de laatste drie weken checken, de rest van de berichten staat niet meer in de inbox... Het zou mij niets verbazen als hij al 10 weken op rij of zelfs nog langer dit cijfer haalt. Geen idee of ik dat ergens kan controleren? Is trouwens ook de enige speler die steeds de 10 haalt.
 7. MisterX

  FM Café

  Chelsea heeft een paar seizoenen geleden een speler bij mij weggekaapt voor 91 mln. Omdat dat zijn clausule was, heb ik geen doorverkooppercentage kunnen bedwingen. Nu een paar seizoenen later wordt de speler doorverkocht voor 139 mln. en nu krijg ik maar 1% opleidingsvergoeding ipv een veel hoger percentage 139 mln. is trouwens de een na hoogste transfersom in de game. Alleen Frenkie is in 2022 voor meer van club verkast. Opvallende hoge transfersom, want het is een centrale verdediger. Meestal wordt er juist veel geboden op spitsen etc. Niet op centrale verdedigers (oke, het was een VM die ik omgevormd heb tot VC).
 8. Ik neem aan dat deze optie alleen maar tevoorschijn komt als het ook daadwerkelijk kan. En mijn reputatie is hoger dan die van PSG. Ik heb 5 sterren, PSG heeft er 'maar' 4,5. Dat is nog steeds iets van nummer 15 van de wereld. Ik vermoed dat zij zich daardoor te goed voelen om als satellietclub te laten misbruiken.
 9. Ik heb ook nog wel een leuke 6-0 in de aanbieding ter aanvulling van jouw 6-0's
 10. Ik kan dit zo'n beetje dagelijks meerdere keren aan het bestuur vragen. Vervolgens wordt de samenwerking opnieuw uitonderhandeld. En dan is er vervolgens niets gewijzigd. Waarom wordt ik niet de moederclub en PSG de satellietclub?!
 11. MisterX

  (Tussen)stand

  Hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten
 12. Ik vraag me af of ik überhaupt een elftal kan formeren tijdens de interlandbreaks...
 13. MisterX

  FM Café

  Ik zag dat ik ondertussen in de top 10 clubs van Europa sta. Dus dan komt het vast wel goed. De speler zelf is ondertussen weer blij om bij de club te blijven. Ik zag trouwens dat in mijn jeugdteam een speler eventjes 7 doelpunten maakte in 1 wedstrijd
 14. MisterX

  FM Café

  Ik heb mezelf eigenlijk de beperking opgelegd om alleen jonge talenten te kopen en die op te leiden. Ik denk ook dat mijn oudste speler die ik gekocht hebt 21 jaar was ofzo. En dat is denk ik vooral een speler geweest waarvan ik denk dat ik er wel winst op kan maken uiteindelijk en geen eens voor de basis. Jaartje verhuren en dan voor een paar miljoen weer van de hand doen. Eigenlijk iedereen in de basis is als tiener naar de club gekomen. Ik heb daarom ook niet echt gekeken of er grote namen zijn die willen komen. Ik vermoed trouwens dat die ook enorm veel salaris eisen in vergelijking met mijn team. Ik ben volgens mij heel goed in het onderbetalen van spelers, omdat het allemaal talenten zijn. Een grote gevestigde naam aankopen voelt daarom niet echt passend in het grote geheel.
 15. Jullie hebben nog een terugblik op het afgelopen seizoen van mij tegoed. Afgelopen seizoen hebben we het met de volgende selectie gedaan. Het is goed te zien dat de huurspelers de dragende krachten waren van dit team. Volgend jaar zullen we ze gaan missen. Hopelijk kunnen we met een aantal gerichte transfers het niveau van de selectie op Premier League gaan krijgen. De meeste spelers schieten namelijk drastisch tekort voor dat niveau. Het sterrenteam van het seizoen komt ook grotendeels overeen met de spelers die dit seizoen het meest gespeeld hebben. In het sterrenteam allertijden vinden we grotendeels dezelfde namen, omdat een aantal spelers al een paar jaar in de basis staan. Opvallende namen zijn Hawkins en Okera Simmonds. Beiden zijn spelers van het eerste seizoen, maar staan nog steeds in de basis van het all-time sterrenteam. Blijkbaar draait dit team vooral om het aantal wedstrijden i.c.m. de beoordeling en niet om het niveau van de spelers, waarbij huurspelers het ook erg lastig hebben om in dit team te komen. Op de bank zit bijvoorbeeld Max Haygarth, die het al zo'n 4 jaar lang voornamelijk van invalbeurten moet hebben. Daar tegenover staat Chris Martin. In twee jaar tijd heeft hij ongeveer even veel wedstrijden gespeeld, maar op huurbasis. Hij staat echter niet in het all-time sterrenteam.
×
×
 • Create New...