Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  28,611
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

191 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,881 profile views
 1. MisterX

  GeoGuessr

  Heel lang geleden dat ik dit spel heb geprobeerd. Volgens mij had ik trouwens gehoord dat het spel tegenwoordig betaald was geworden, of klopt dat niet?
 2. Oh, was gisteren al eerder aflevering? Vergeten te kijken.
 3. Ik heb net (op moment van vorige post) gestemd, maar die stem is nu juist weg, maar ik lijk ook niet meer te kunnen stemmen... Ik zie ook staan 12 mensen hebben gestemd, maar er zijn er maar 2 zichtbaar.
 4. @Rogier. Volgens mij heb jij de poll bij gewerkt n.a.v. de afvaller. Kun jij voortaan ook een overzicht van de eindstand van de poll van iedere week toevoegen aan de beginpost, zodat we kunnen zie wie het snelst de mol heeft gevonden etc na afloop van het seizoen? Volgens mij werd dat bij het vorige seizoen ook gedaan.
 5. Is dit niet gewoon van heel veel mensen de zwakheid? Ik ben zelf ook enorm traag. Dat zie ik ook als mijn zwakke punt.
 6. Oh, dacht dat je de Belgische versie bedoelde. Had je opmerking verkeerd begrepen dan.
 7. Dit topic heet niet voor niets Flikken MAASTRICHT Flikken Rotterdam heeft ook zijn eigen topic. De Belgische versie heeft volgens mij hier geen topic (maak hem gerust aan, zou ik zeggen).
 8. Volgende week begin het nieuwe seizoen. Ik hoop op beterschap.
 9. Kosten die dingen geen vermogen t.o.v. van degene die Erwin heeft gekocht? Geen idee hoe die van mij precies heet, misschien ook wel de Satori. Het is in ieder geval geen direct drive Tacx. Belangrijkste reden voor mij was toen in ieder geval de prijs. Zo vaak gebruik ik de trainer ook weer niet. Eerst maar eens kijken of een Tacx mij überhaupt bevalt. Dat was voor mij de reden om er geen grote smak geld voor neer te willen leggen en waarom ik niet voor een direct drive ben gegaan.
 10. MisterX

  Schaatsen

  Vroeger wel, tegenwoordig niet meer. Als ik hem was, zou ik allang gestopt zijn. Stoppen op je hoogtepunt. Nu mist hij al dit toernooi en als hij zo door gaat, mist hij ook de winterspelen. Dan verlaat hij daarna via de achterdeur de schaatswereld. Ik had liever gezien dat hij op een hoogtepunt zou stoppen. Af en toe heeft hij nog een goede race, maar meestal is het niet meer goed genoeg. Hoeveelste is hij nu geworden op de 1500m? 17e ofzo?
 11. MisterX

  Schaatsen

  Wanneer stopt Kramer eens met schaatsen? Al jaren loopt hij met van alles en nog wat te kwakkelen. Tijd dat hij gewoon plaats maakt voor de jeugd. Komt genoeg aan. Ook zonder hem blijven we dominant. Edit: na dit gepost te hebben, zie ik dat ik dezelfde opmerking ook op aan het begin van dit jaar heb geplaatst...
×
×
 • Create New...