Jump to content

MisterX

Leden
 • Posts

  29,566
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,105 profile views

MisterX's Achievements

Beginnende trainer

Beginnende trainer (8/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

350

Reputation

 1. Ik heb het ook gezien. Weinig nieuws gehoord eigenlijk. Alleen dat blijkbaar een positieve test gelijk lijkt te staan aan een gevangenisstraf inderdaad. Bizar.
 2. Hebben ze nu bij de dames wel dat plankje weer terug gelegd? Dat maakt het wel zuur voor Van der poel.
 3. Ik val wel op vrouwen. Jij niet?
 4. Je mag daar ondertussen dus ook in de weg lopende officials aan toe voegen bij BMX
 5. Gaat wel lekker met de communicatie... De communicatie over de stand van zaken tijdens de wegwedstrijd van de dames was al een probleempunt in die race. En nu blijkbar Van der Poel niet te weten dat er een plankje was weggehaald en op die plek is hij gevallen. Hij verwachtte daar de plank, maar zeg niet te weten geïnformeerd te zijn over het weg halen. Aan de andere kant zegt Vader juist dat hij het tijdens de lunch met Van der Poel nog over gesproken heeft en dat Van der Poel het dus wel zou moeten weten...
 6. Wie had nu geschreven dat we op basis van voorspellingen als vijfde zouden eindigen in de medaillespiegel? Volgens mij valt alles verkeerd tot nu toe...
 7. Er waren wel borden, maar die info was niet altijd duidelijk. Zo stonden er soms alleen rugnummer op en kende de renners echt niet alle nummer uit hun hoofd. En waren tijdsverschillen soms niet aanwezig of niet juist aanwezig. Dan kreeg het peloton de voorsprong van de koploper op d eerste achtervolger te zien, ipv de voorsprong van de koploper op het peloton. De renners zelf hadden gewoon geen idee hoe het nu precies zat. Toen Van Vleuten rond de 30-50 km even in de achtervolging zat, moest ze zelf bij de ploegleider of wie er ook bij reed gaan vragen hoe het nu precies zat met de tijdswaarneming, omdat de informatie gewoon belabberd bij de renners kwam.
 8. Ga je nu moeilijk doen over een typefout? Hij heeft het natuurlijk over Miedema.
 9. Josy Verdonkschot, coach van diverse roeiteams. Als deze al bij je bekend was: Soms wordt die NOS verslaglegging wel meegenomen in de telling, soms ook weer niet. Als je hem niet mee neemt, dan staat de teller op 5.
 10. Nou ja, ik weet niet of dat alles is. Geen van allen leek te weten dat er iemand nog voorop reed en dat ze op dat moment aan het rijden waren voor zilver ipv goud. Dit soort informatie lijkt me van essentieel belang. Dit klink vooral dat ze gewoon geen goed beeld doorkregen van de wedstrijdsituatie en daardoor niet wisten dat ze meer hun best moesten doen om de kopgroep bij te halen.
 11. Dacht ze echt goud te hebben? Ja, wiskunde.
 12. En waar zijn de rest van de Nederlanders? De kopgroep lijkt toch echt de winnaar te gaan leveren. Dit klinkt als een cursusje hoe verspeel je je kant op een medaille.
 13. Nou ja, 5 minuten met nog zo'n 40 km te gaan is niet meteen een makkie om in je eentje dicht te rijden. Het gaat niet heel hard omlaag. Ik hoop niet op een misrekening.
 14. Wat zijn die dames aan het doen, hebben de kopgroep gewoon meer dan 10 minuten weg laten rijden. Verschil is nu wel al kleiner.
 15. En daar is nummer 6, deze keer wel een ander vliegtuig... Ik zie het nog wel gebeuren dat een finale opeens niet door kan gaan door corona ofzo...
×
×
 • Create New...