Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  26,926
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,343 profile views
 1. Hoe specifiek wil je een antwoord? Ik kom niet verder dan Madagaskar als mogelijk land.
 2. Ik kijk niet dagelijks naar alle topics in dit subforum. Tag mij even als je een topic aanmaak. Of promoot het even in het WIDM-topic ofzo Een banner maken laat ik over aan degene die daar wel verstand van heb. Ken je eigen kwaliteiten, hè?!
 3. Nom - 13 007mark- 12 Vlonkie- 12 komodo25 - 10 MisterX - 10 Rogier. - 8 himan -8 Magikarp - 7 Grote Ree - 5 Steels - 4 PJHoutman - 4 Sophomore - 4 Erwin. - 4 Chimpa - 3 Mordurette - 3 tdogg16 - 2 nasje92 - 2 Delichris - 2 hjs - 2 Chiemel - 2 MetalMichael - 2 Urbeto - 1 Dysproz - 1 Rossi - 1 Pino - 1 ROEMM - 1 neva - 1 Keko - 1 Fabian. - 1 Chrisje1993 - 1 In welk jaar is de game 'Europa Universalis IV' uitgebracht?
 4. Oops, nieuwe vraag vergeten. Hij komt vanavond (of heel misschien al vanmiddag).
 5. MisterX

  Korfbal!

  Hoe oud zijn ze dan? 5 jaar? 6 jaar? Ja, daar kun je ook niets mee beginnen. Daar zou ik ook geen kut aan vinden. Ik coach/train nu een seniorenteam. A's en heel misschien B's zou ik nog willen overwegen, maar lager is sowieso een no go voor mij.
 6. MisterX

  Korfbal!

  Heb je (vroeger) wel training gegeven? Of dat ook niet?
 7. Een one-tag WC gaat denk ik lastig worden, maar een gewone WC moet geen probleem meer zijn. Eigenlijk is er helemaal geen uitdaging meer. Ik heb een zoveel groter leger dan de rest. En dan ook nog eens alle colonial nations en subjects. De lastige tegenstander is denk ik Austria, met een PU over Provence. Maar zelfs daar is mijn leger al snel 10x zo groot. AE is een getal zonder betekenis geworden. Niemand joint toch meer coalities. Ik heb de volgende subjects: Alle gekolonialiseerde provinces in the new world behoren tot mijn colonies. Ook Australie is mijn kolonie. Bonoman in West-Afrika (andere kleur rood dan Great Britain). Marehan in Oost-Afrika (donker blauw) Twee client states om de Ottomans aan te feeden (Licht blauw en roze, beide hebben provinces in het Midden-Oosten. Een van de twee wordt op dit moment geïntegreerd, zodat ik ergens anders een nieuwe vassal / Client state kan hebben (waarschijnlijk in de buurt van Ming). Twee client states om de provinces van Austria/Province te feeden (licht groen in de laars van Italië en donkerblauw/zwart in Noord Italië). Haixi in de buurt van Mongolië. Net ingelijfd als vassal en heeft veel cores. Ideaal om cores terug te geven in wars tegen de tributaries van Ming. Khmer in Zuid-Oost Azië om daar alles te feeden. Eigenlijk heb ik niet heel veel zin meer om deze game verder af te maken tot 1821. Verbazend hoe makkelijk alles ging. Eigenlijk gedurende de gehele game heb ik nooit een dreiging gehad van een coalitie. Ik heb er zelden voor hoeven te zorgen dat ik met bepaalde landen steeds een truce hebt, zodat ze geen coalitie konden joinen. Ik dacht dat ducats trouwens ook een stuk schaarser waren in het verleden. Ik denk dat ik serieus minstens 500k aan ducats in gebouwen heb gestopt. Het zou mij zelfs niets verbazen als het om meer dan 1.000.000 ducats gaat. En het geld blijft maar overvloedig binnen stromen. Ik heb een leger van 1.300k units. Ik heb meer dan 100 level 8 forts. Allemaal geen enkel probleem. Ducats in overvloed. Maandelijks stroomt het geld binnen... Gedurende de game een flink aantal achievements binnen gesleept: You Get A New Home, And You Get A New Home Fine Financials Industrial Powerhouse Anglophile Voting Streak A Protected Market One Night in Paris Enige reden om nog door te spelen is eigenlijk voor de achievement An Industrial Evolution, maar dat is vooral wachten en alle monarch points in development stoppen. Nogal saai. Alle andere specifieke England-achievement heb ik volgens mij wel te pakken. Ik laat deze savegame dus maar voor wat het is. Wie weet heb ik ooit nog een keer zin om er verder mee te gaan. Ik ga ondertussen op zoek naar een nieuwe leuke game.
 8. MisterX

  Korfbal!

  Verschrikkelijke wedstrijd van mijn kant. Volledig weggegeven op de afronding in de eerste helft. Hun schoten alles raak, wij wisten maar niet te scoren. In de tweede helft gingen de doelpunten wel gewoon gelijk op (beide kanten bagger), maar als je met rust al 10 punten achter staat, is het een gespeelde wedstrijd. Mijn directe tegenstander was ook een lul. Hij was een paar koppen langer dan mij en ging steeds vangen. Niet dat hij daar goed in was. Ik moet zeggen dat ik over het algemeen goed weet hoe ik me moet positioneren om langere heren uit te schakelen onder vang. Ook bij deze heer lukte dat wel. Hij had echter het geluk dat de scheids het geworsteld van hem onder de korf goedkeurde. Ik zorg er meestal voor dat mijn tegenstander volledig klem staat tegen de korf. Als hij dan omhoog springt en mij omver springt (als ik stil blijf staan), dan is dat gewoon een overtreding. Helaas werd daar niet voor gefloten. Daardoor konden ze continu blijven aanvallen. Eén keer ben ik zelf maar helemaal naar de grond gegaan. Kijkend of er dan wel voor gefloten werd. Hij floot wel, maar om te kijken of het met mij ging en daarna mocht het spel gewoon verder. Dat hij mij volledig op de grond duwde en dat hij vervolgens ook nog eens met zijn volle gewicht op mijn schouderblad ging staan, was de scheids even vergeten. Hopelijk hebben we tijdens de thuiswedstrijd wel een scheids die voor dit soort vergrijpen fluit, want dit sloeg totaal nergens op. Door dit geduw had hij continu de vang en konden ze door blijven aanvallen. Zonder dat geduw, kregen ze veel minder kansen. Oh ja, mijn heer zei wel iedere keer sorry als hij iemand omver beukte. Blijkbaar had hij steeds niet door dat er iemand stond. Dat was ook de reden waarom de scheids steeds niet floot volgens mij. Bij het maken van een overtreding gaat het er volgens mij alleen niet om je het expres doet. Ook als je iets per ongeluk doet, is het nog steeds een overtreding. @007mark Heb jij zo'n cursus wel eens gevolg waar ik het in vorige post over had?
 9. MisterX

  Korfbal!

  Wat kijk ik uit naar morgen. We spelen dan tegen de concurrent voor het kampioenschap. Als wij winnen, maken we een grote stap richting het kampioenschap. Dan staan wij halverwege het seizoen 3 punten los van de rest. Ik verwacht een zware uitwedstrijd. Zijn er hier mensen die de cursus Korfbaltrainer 2 (KT-2) hebben gevolgd? Ik krijg vanuit de vereniging de vraag of ik ook deze cursus wil doen, omdat ik sinds het zaalseizoen een team coach. Ik ben wel benieuwd naar ervaringen.
 10. Poeder voor op de wangen om de wangen kleur te geven.
 11. @FMNOOB Waarom twijfel je nog? Hop, hop, kopen die hap. Ik zou voor het volledige pakket gaan. Als ik snel (heel snel) kijk, mis je dan alleen de meest recente DLC. De 17 dollar is eigenlijk te mooi om waar te zijn.
×
×
 • Create New...