Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  25,977
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,054 profile views
 1. Welkom bij de club van asociale fietsers volgens de rest van het land
 2. MisterX

  Vrouwenvoetbal

  Heb je niet de discussies gevolgd dat de vrouwelijke internationals dezelfde vergoeding willen ontvangen voor het spelen van een EK/WK dan de mannelijke internationals krijgen. Daar zit nu een enorm gat tussen.
 3. MisterX

  Vrouwenvoetbal

  Een van de sporten waarin mannen en vrouwen de meest gelijke kansen krijgen, is in mijn ogen een gemengde sport. Mannen en vrouwen spelen in hetzelfde team, met dezelfde training, etc. Daarbij denk ik aan de sport die ik beoefen: Korfbal. Zelfs daar zie je het grote verschil tussen mannen en vrouwen. In bijna ieder team zijn het de mannen die beter zijn dan de vrouwen. Ook als ik naar mijn eigen vereniging kijk: Ik speel zelf op ongeveer het laagst mogelijke niveau met korfbal. Als ik een dame was, dan speelde ik denk ik een stuk hoger. Grote kans dat ik onderdeel was van de selectie en maakte ik misschien wel kans om het eerste team te halen. Ik heb daarom dus niet zoveel met redenen als 'De vrouwentak van de sport is nog in opbouw' etc. Het zal natuurlijk een reden zijn waarom het verschil zo groot is, maar het gat zal naar mijn idee nooit volledig gedicht worden. Ik zou eerder zeggen dat het ligt aan de bouw van mannen en vrouwen ofzo.
 4. MisterX

  Vrouwenvoetbal

  Ik vind het nou niet echt een bijzonder stuk. Beetje open deurtjes intrappen en dat is.
 5. MisterX

  Doping #2

  Die gast die op 42 jarige leeftijd de Vuelta won een paar jaar geleden? Geen idee wat zijn voornaam is. Qua leeftijd zal ik er waarschijnlijk niet ver naast zitten.
 6. Ik wil na afloop van een rondje het idee hebben dat ik flink gesport heb. Dat is wat anders dan altijd voluit rijden. Er zijn delen waarop ik meer aanzet dan andere momenten. Dat een klimmetje op het eind er dan flink in hakt, snap ik je punt. Ik moet trouwens zeggen dat ik niet echt de verzuring in mijn benen voel. Het is meer dat mijn lichaam oververhit lijkt te raken ofzo. Ik moet ook zeggen dat ik altijd al enorm veel zweet tijdens het sporten. 1,5 uur fietsen is ook gewoon 1,5 liter water drinken gedurende de rit en dan drink ik voor én na de rit in totaal vaak ook nog wel 0,5-1 liter water... Ik hou van cijfers, maar tot nu toe nog niet op de fiets. Op dit moment ook een hele simpele km-teller van een paar tientjes. Ik heb dus ook nergens iets om de hartslag gedurende de rit te tonen. De km-teller is zo simpel, daar kan ik geen hartslagmeter op aansluiten.
 7. MisterX

  Doping #2

  https://www.ad.nl/wielrennen/cobo-verliest-eindzege-vuelta-2011-froome-nieuwe-winnaar-mollema-derde~a98b6402/ Froome heeft nu ook de Vuelta gewonnen. Erg benieuwd voor hoe lang want niets is zuivere koffie
 8. Scheelt hopelijk wat pufjes in het peloton. Ik lig er niet wakker van dat hij niet mee doet.
 9. Conditie kan vast beter, maar is denk ik niet het volledige probleem. Ik zei vaak wel progressie op het vlakke, maar niet als het berg op gaat. Dijken en viaducten lukt wel gewoon, maar sommige tunnels en bruggen kunnen best pittig zijn. Ik heb eens gegoogled naar wat gegevens, maar ik zie dat het vaak toch al richting de kilometer gaan. Ter vergelijking: Ook de Cauberg is nog geen kilometer. De stijgingspercentages op de Cauberg zijn gemiddeld wel een stuk hoger. Ik fiets meestal solo, het is dus niet dat ik iemand probeer te volgen op de klimmetjes.
 10. MisterX

  Ik luister nu..?

  Waarom roep je steeds Jezus aan, terwijl je toch steeds beweerd dat je daar niets mee hebt. Ik ken wel een mooi gezegd: waar de mond vol van is, ... Je mag hem zelf afmaken.
 11. MisterX

  Ik luister nu..?

  Als jij de muzieksmaak van iemand niet mag, is dat een feit en moet diegene sraf krijgen. Als iemand jouw muzieksmaak niet mag, dan is dat een opinie en is er niets aan de hand. Logisch.
 12. Zijn er echt voorrondes om deel te mogen nemen aan de voorrondes van de CL?!
 13. MisterX

  Vrouwenvoetbal

  Even de gloryhunter uithangen: drie punten zijn binnen!!!!!!
 14. MisterX

  Nederlands Elftal

  Hij moet gewoon weggaan naar en plek waar hij wel wekelijkse onder de lat plaats kan nemen. Is het probleem ook opgelost.
×
×
 • Create New...