Jump to content

MisterX

Leden
 • Posts

  31,635
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,581 profile views

MisterX's Achievements

1.1k

Reputation

 1. Heb je in dit soort gevallen ook een schermprintje van als de battle nog bezig is? Daar staat meer informatie op. In een van de laatste patches hebben ze dat event aangepast, ik ken daardoor niet meer de precieze details, maar volgens mij ligt het er nu aan welke kant Burgundy kiest. Het kan zomaar zijn dat Burgundy ook aan jouw zijde vecht. De emperor + Ottomans en Burgundy zouden in staat moeten zijn om Frankrijk en deze allies te verslaan. Gewoon eerst volledig op Venice richten en die zo snel mogelijk uit de war krijgen. Dan komt vervolgens zo'n beetje alles vanuit dezelfde kant qua aanval. Als Burgundy jouw kant kiest, dan hoef je zelfs France volgens mij alleen maar te white peacen. Het is dus een volledig defensive oorlog in dat geval. Ticking war score is in je voordeel. Dat helpt een hoop in zo'n war.
 2. MisterX

  Feyenoord

  Mooie eerste uitslag. Dit niveau in de competitie ook vast houden graag
 3. Om een of andere reden is de kwaliteit van je afbeelding echt dramatisch. Ik kan de getallen geen eens goed lezen... Met welk leger begon je dit gevecht? Ik zou zeggen dat je met minstens 2 meer moet beginnen dan de enemy. Die twee zijn dan 2 cav die kunnen flanken. Oftewel je hebt dan meer aanvallers. Het lijkt erop dat de enemy startte met 11 infantry en 7 cavarly. Dat is 18 in totaal. Dan zou ik in eerste instantie 20 units sturen. Misschien 1-2 al extra in de reserve. De rest zou later kunnen joinen. Met 20 units zit je ook meteen aan je combat width aan het begin van de game. Dus wat dat betreft ook mooi. Meer units doen toch niet mee aan het gevecht. Als je per keer een te klein leger stuurt, dan krijgt het eerst klappen en verlies je inderdaad meer units.
 4. Aan het begin van het seizoen ben ik vaak blij als ik rondje van 30 km fiets. Naar mate het seizoen vordert, wordt dat steeds meer, al blijft de teller bij mij vaak op zo'n 60-70 km hangen. Ik heb ieder jaar het doel om meer te fietsen, maar vaak komt het er niet van. Buiten de zomer om heb ik ook vaak 2x in de week korfbaltraining en dan op zaterdag vaak nog een wedstrijd. Dan blijft er vaak niet veel over om ook nog eens te gaan fietsen, als je al 3x in de week sport. De rondjes hierboven van @FlyD trek ik echt niet. Mijn record staat op iets van 85 km. Meeste fiets ik trouwens alleen over vlakke landwegen en niet in de heuvels. Mijn langste rit is echter wel een rit in de Ardenne. Al is dat denk ik ook alweer in 2015 ofzo geweest. Veel te lang geleden. Ieder jaar heb ik dus het doel om dat qua afstand te verbreken, maar eigenlijk komt het daar niet van. Afgelopen zaterdag was in ieder geval afsluiting korfbalseizoen. De komende maanden hoop ik in ieder geval meer te gaan fietsen en ook eens richting de 100 km te gaan in 1 rit.
 5. Heb je er wel eens over nagedacht dat je niet perse een battle aan moet gaan? Je kun ook provinces siegen en armies negeren. Vervolgens probeer je vooral kleine stacks te verslaan. Bijvoorbeeld 10k vs 3k. Dat moet gewoon een easy win zijn. Zeker aan het begin is manpower altijd een issue. Daarvoor heb je ook mercenaries. Ik maak daar altijd veelvoudig gebruik van. Ik denk dat ik in mijn laatste game honderden mercenary units op het einde had.
 6. Heb je hier toevallig iets aan?
 7. MisterX

  AFC Ajax

  Wacht wel even een dag. Anders staat hij ergens vast tussen het boerenprotest... Daarin kan van alles gebeuren...
 8. Zouden de vrouwen betaald moeten worden naar hun kunnen (en dus vergelijkbaar met 2e/3e divisie) of zouden de salarissen gelijk moeten zijn aan de top van mannen (die een veel hoger niveau hebben)? Het is maar net tegen welke meetlat je de salarissen legt...
 9. Kun je dan dus op de vraag zelf willen reageren?
 10. Hoe is dit een antwoord op mijn vraag?!
 11. Laten we het communisme invoeren. Iedereen hetzelfde salaris. Lekker makkelijk. Ik ben wel eens benieuwd: tegen welke Nederlandse club zullen de vrouwen moeten spelen om te kunnen winnen? Is er een profclub die ze kunnen verslaan? Of moeten we gaan zoeken in het amateurvoetbal?
 12. Het is nog gelukt om een datum te prikken waarop het merendeel van het team kan. Nu maar hopen dat de tegenstander ook met hun volledige team komen en niet dat het een team invallers is (uit bijvoorbeeld een team hoger). Bij winst zijn we 2e in de poule geworden. Op zich wel vrede mee, want de nummer 1 was gewoon te laag ingedeeld door de bond. Bij het zien van de indeling wist ik eigenlijk al dat zij kampioen zouden worden, ondanks dat ik niet bekend was met dat team.
 13. Het seizoen lijkt wel mooi te eindigen: Tegenstander heeft geen team... Hopelijk kunnen we die komende week toch nog een keer inhalen ofzo.
 14. Coronachaos richting Tour: Alpecin-Fenix, Bahrain en leider Vlasov uit koers, helpers Pogacar ook positief | Wielrennen | AD.nl Lekkere chaos in Zwitserland. Na Jumbo dus nog meer ploegen eruit en van sommige andere teams valt ook nog eens de helft van het team weg. Lekkere voorbereiding op de Tour zo... Wat blijft er nog over in Zwitserland nu? Als het zo door gaat, is het hele peloton straks weg.
 15. https://nos.nl/artikel/2432884-jumbo-visma-verlaat-ronde-van-zwitserland-door-corona-twee-weken-voor-tour-start Daar gaat Nederlands trots. Hopelijk heeft het geen impact op de Tour.
×
×
 • Create New...