Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  27,550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

99 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,488 profile views
 1. Ik voeg de meeste toe op Steam, maar ik verwacht ze eigenlijk nooit te gaan spelen
 2. MisterX

  Age of Empires II

  Ondertussen DE gekocht en het bevalt me eigenlijk wel. De QoL featues zijn echt een toevoeging. Als je deze functies eenmaal kent, dan vraag je je af waarom die niet in de game van 20 jaar geleden zaten... Ik denk vooral aan de volgende punten: Units en tech kun je in één queue kwijt. Zodra je de resources hebt, dan kun je het in het gebouw gewoon achter elkaar queue-en. Eerst waren techs geen onderdeel van de queue. Je moest dus steeds wachten totdat een unit klaar was en dan moest je een voor een de techs doen. Nu heb je alles in één queue zitten. Auto reseed farms / fish traps. Ik moet zeggen dat ik de fish traps nog niet heb gebruikt, maar deze optie voor farms is ideaal. Geen handmatige queue die je steeds moet vullen, maar een knop die je in moet drukken. Als je dan genoeg wood hebt, wordt er automatisch een nieuwe farm aangemaakt door de villager. Een queue voor acties van een villager. Je kunt nu precies aangeven in welke volgorde ze gebouwen moeten bouwen en daarna kun je ze bijvoorbeeld aan het werk zetten. Als je bijvoorbeeld een mining camp bij gold maakt, gingen ze al meteen gold minen. Maar nu kun je ook bijvoorbeeld zeggen bouw een house, bouw een barrack en ga dan wood choppen. Eenmaal gewend aan deze opties kun je eigenlijk niet meer zonder. Ik vind ze in ieder geval geweldig. Multiplayer bevalt ook goed. Eigenlijk heb je drie opties: 1v1 ranked (random map en death match). Dat is wat ik tot nu toe gedaan hebt. De matchmaking werkt goed. Zo goed als altijd zijn het gelijkwaardige games. Je krijgt een map aangewezen (er is een map pool met 9 maps, je kunt er 4 bannen) en eigenlijk altijd krijg je wel een leuke map toebedeeld. Aan het begin keek ik hier tegen op, maar dat valt dus enorm mee. Team games (random map en death match). Nog niet gespeeld, maar naar horen zeggen zijn het niet altijd de meest gebalanceerde teams. Dat maakt team games over het algemeen niet echt leuk. Daarom heb ik dit nog niet gedaan. Unranked / Lobby browser: Je hebt hier de volledige vrije keus in alle settings. Ik kan alleen heel weinig met deze lobby. Deze lobby ziet er een beetje uit als de HD lobby, wat ook al een onoverzichtelijke zooi was. Ook hier is het een drama om games te vinden met gelijkwaardige teams. Het is wel een mooie paradox dat er wel een ranking lijkt te zijn voor de unranked lobby. Tja... Ik zou de unranked lobby alleen gebruiken als je met je vrienden tegen elkaar een potje wil spelen. Als je echter met een vrienden team tegen andere wil spelen, of eigenlijk iedere andere situatie, ben je beter af in de ranked lobby naar mijn idee. Tot zo ver mijn bevindingen met de Definitive Edition. DE schijnt op dit moment in de Sale op Steam te zijn (-10%). Ik heb hem net voor de sale gekocht, maar als je al HD hebt op Steam, dan krijg je sowieso al -25%.
 3. Ik ben benieuwd of ik weer een ronde heb overleefd
 4. In EU IV was er wel een land dat je kon releasen in die omgeving. Sami, Sampi geen idee meer hoe dat heet precies heette. Daar is vast ook een taal van afgeleidt, maar Joost mag weten hoe die taal heet. Misschien is het wel Sampiaans ofzo. Geen flauw idee.
 5. Zei Tim niet hetzelfde, alleen eerder?
 6. Andere foto, zelfde locatie. Hopelijk hebben jullie nu wel een idee.
 7. Niemand? Anders zal ik vanmiddag/vanavond een nieuwe foto van dezelfde locatie posten. Kijken of dat meer verhelderend werkt.
 8. Tja... als de mol deze opdracht natuurlijk wist, dan kon hij zelfs bij alle voorgaande opdrachten gewoon zijn of haar best hebben gedaan... Want bij deze opdracht was de pot toch gedoemd om leeg te gaan. De mol mag in zijn/haar handen wrijven.
×
×
 • Create New...