Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  26,124
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,112 profile views
 1. Easy Muscovy gamepje voor de Relentless Push Achievement. Het is nu 1593 en ik ben klaar. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo'n makkelijke achievement heb gehad. Het is letterlijk Russia vormen en dan met de Siberian Frontiers alles koloniseren. En dat is eigenlijk al genoeg. Nieuwe missions trees zijn ook overpowered trouwens. Ik ben zo goed als geen claim gefabriceerd. Voor alles krijg je zo ongeveer missies. En met al deze provinces heb ik nog geen eens alle missions gehaald. Er zijn nog missies die me claims over delen van Hungary en Ottomans geven. Bizar. Enige wat jammer is, is dat alle provinces in Siberië kut zijn. Totaal geen toegevoegde waarde. Ondanks dat ik qua development verreweg het grootste land ben (great power nummer 2 is Spain met zo'n 70% van mijn development), heb ik toch bij lange na niet het meeste income. Spain, Ming, Ottomans, misschien zelfs France en Great Britain verslaan mij. Nu maar eens een nieuwe game starten. Op zoek naar een achievement met iets meer uitdaging. (Ideeën voor leuke achievements zijn welkom)
 2. MisterX

  Transfernieuws

  Sneijder krijgt geen nieuwe club meer. Hij zet een punt achter zijn loopbaan als speler. Hij is toegetreden tot de businessclub van FC Utrecht.
 3. MisterX

  Korfbal!

  Met de rust is het al niet meer spannend.
 4. Hoe slecht is de cameraman/vrouw bij de wegwedstrijden van de vrouwen? Goedendag zeg. Het beeld gaat alle kanten op.
 5. MisterX

  Korfbal!

  Vanmiddag weer eens de traditionele finale: Nederland - België. Zend de NOS deze WK finale nu geen eens live uit omdat er ook een OKT Volleybal is op hetzelfde moment?
 6. Narigheid? Heb ik wat gemist? Afgelopen week op vakantie geweest en heb het nieuws in die week niet echt gevolgd.
 7. Op Sporza zijn ze vandaag zeker opnieuw klaargekomen?
 8. Dat doen ze bij iedere Belg. De NOS is nationalistisch, maar Sporza is de overtreffende trap.
 9. Ik kon de functie daar eerst niet vinden. Ondertussen wel. Ik moet trouwens zeggen dat de verwachte duur volgens Strava helemaal nergens op slaat: Pak je gemiddelde snelheid over de afgelopen 4 weken en pas dat toe op de huidige rit. Ik zou dus met een gemiddelde van boven de 30 km/uur naar boven rijden op de grote Alpencols ofzo. Alpe d'Huez doe je toch met gemak binnen een half uur?!
 10. De tour is geen PlayStation. Hoe vaak herhalen ze die uitspraak al?
 11. Van der Poel heeft er weer een titel bij.
 12. Tot nu toe gebeurt er weinig.
 13. Thomas staat maar 12 seconden boven hem. Dat is nog zeker mogelijk te overbruggen. 1e plek lijkt me niet meer haalbaar.
 14. Hij kraakt! Derde plek is denk ik wel binnen als er niets geks verder gebeurt. Zou er nog een aanval op plek 2 komen van hem?
×
×
 • Create New...