Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  25,764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MisterX last won the day on November 9 2018

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,007 profile views
 1. Ik ben juist wel benieuwd naar het commentaar over het stuk voorafgaand aan dit fragment. Hier was het wel duidelijk dat ze er bijna bij waren. Op 3 km. zag dat er heel anders uit.
 2. De NOS had het de hele tijd erover dat de twee aan het pokeren waren. Geen moment gedurende de race heb ik ze horen zeggen dat ze kapot waren ofzo. Puur en alleen dat ze verkeerd aan het gokken waren.
 3. De laatste keer dat ik op Sporza keek, waren ze snuivende Belgen aan het aanbidden. Nee, geef mij dan maar de chauvinistisch NOS.
 4. Het is maar hoe je er naar kijkt. Ik moet denken aan een uitspraak die ik ooit van iemand gehoord hebt: Een bedrijf dat verlies leidt, kan ook zeggen dat de winst negatief is. Je zegt dan negatieve winst te maken... Is dat nu echt heel anders?
 5. MisterX

  Eredivisie Topic

  Prachtig hoe sommige hier reageren. Wees blij dat er een Nederlands team punten pakt in Europa, zodat we niet eerst honderdduizend voorrondes moeten spelen, voordat we in het hoofdtoernooi van de CL terecht komen. Nu is het Ajax, volgend jaar PSV en misschien is het ook nog wel eens een keer Feyenoord. Nu lijkt het gemor soms om Ajax te gaan. Als hun clubbie volgend jaar in eenzelfde situatie komt, zullen ze ook fijn vinden dat er door de KNKV ingegrepen wordt.
 6. Had je geen Ajax verwacht dan?!
 7. MisterX

  Transfernieuws

  Beter worden die miljoen geïnvesteerd om armoede de wereld uit de helpen ofzo. Er zijn veel betere doelen te vinden om geld aan uit te geven. Toch?!
 8. MisterX

  AFC Ajax

  Met een beetje geluk wordt het dit jaar landskampioen, bekerwinnaar en CL-winnaar. We moeten toch groot blijven dromen?
 9. Ik ben wel eens benieuwd naar de huidige tussenstand van de Eredivisie
 10. MisterX

  Ik luister nu..?

  Onderweg naar Pasen.
×
×
 • Create New...