Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

MisterX

Leden
 • Posts

  33,638
 • Joined

 • Days Won

  6

MisterX last won the day on December 3

MisterX had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,908 profile views

MisterX's Achievements

1.9k

Reputation

 1. Volgens mij had ik op een moment dat iets van 9 van de 12 laatste doelpunten uit een corner (of eenmalig een vrije trap) kwamen ofzo. Dat sloeg echt helemaal nergens op. Na iets van 11 wedstrijden in het seizoen stond mijn centrale verdediger eerste op de topscorerslijst door alle cornerdoelpunten. Zo belachelijk veel werd er vanuit corners gescoord. Dat sloeg echt nergens op. Op basis van de patch notes lijkt er hiervoor alleen een fix te zijn geweest. Gelukkig maar.
 2. MisterX

  FM Café

  Ik verwacht dat er minder afstandsschoten zomaar in doel verdwijnen. Dat zorgde af en toe voor heuse doelpuntenfestijnen. Volgens de patch notes is dat gefixed. Al heb ik sinds de patch echt nog maar 3 wedstrijden ofzo gespeeld. Dus ja, veel kan ik er niet van zeggen.
 3. Hoogste gemiddelde plek 2 Verbetering eigen record meeste doelpunten in 1 seizoen Meeste MVW - plek 2 Meeste doelpunten plek 1 Meeste doelpunten van 1 speler - plek 3
 4. Misschien werkt mijn tactiek ook niet meer omdat ik een divisie hoger speel en eigenlijk geen betere koppers heb dan afgelopen seizoen. Zelfs pre-patch heb ik mijn gemiddelde van 1,5-2 doelpunten uit een corner per wedstrijd niet vast weten te houden en was dat al teruggezakt naar onder de 1 doelpunt per wedstrijd. Dus misschien dat ik aan het begin van het vorige seizoen gewoon geluk had.
 5. MisterX

  FM Café

  Er zijn wat aanpassingen gedaan aan de ME. Zie onderstaande.
 6. MisterX

  (Tussen)stand

  Kampioenen - 8 wedstrijden voor het einde van het seizoen
 7. Tijd voor een nieuwe update. Het nieuwe jaar begon met een wedstrijd voor de FA Cup tegen Blackburn uit de Premier League. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf ik ons geen schijn van kans. Maar dan speel je zo'n wedstrijd: Ik vond ons niet onder doen voor de tegenstander. Sterker nog: De grootste kansen waren voor ons. Helaas was Blackburn alleen efficiënter en wonnen ze met 0-2. Al met al kunnen we echter met opgeheven hoofd het toernooi verlaten. In de FA Trophy hadden we gelukkig makkelijkere tegenstanders. In de 5e ronde speelde we tegen Chester. Zij spelen een divisie lager, we kwamen tegen ze op achterstand, maar wisten daarna alsnog eenvoudig te winnen. In de 6e ronde treffen we Torquay United. Ook zij spelen een divisie lager. Dit was echter een veel spannendere pot. In de 82e minuut kwamen we opeens op achterstand door een eigen doelpunt. Pas in blessuretijd kwamen we langszij. Uiteindelijk waren er zelfs penalty's nodig, maar we zijn door. In maart spelen we daardoor de kwartfinale. Voor de competitie maken we de sprong naar 4 maart. In twaalf speelrondes wisten we 10x te winnen. Er werd wel twee keer verloren. Dat mocht de pret echter niet derven. In onze laatste wedstrijd wonnen we zelfs met 7-1. En dit betekent natuurlijk maar 1 ding: We gaan nog steeds fier aan kop. De voorsprong is ondertussen al 28 punten! We zijn echt op weg om geschiedenis te schrijven dit seizoen. Meerdere records lijken er aan te gaan. Laten we er een paar opsommen: We zijn heel goed op dreef om het meeste punten in een seizoen record te laten sneuvelen. We moeten daarvoor nog 10 punten pakken in de laatste 8 wedstrijden. Gezien onze huidige vorm moet dat toch wel goed komen? In het verlengde van het vorige punt zijn we ook hard op weg om het record aan overwinningen in 1 seizoen te verbreken. We hebben nog 1 overwinning nodig voor de evenaring van dat record. En twee overwinningen om dat record te verbreken. We hebben al het record van hoogste aantal gewonnen wedstrijden op een rij te pakken. We hebben een serie van 20 ongeslagen wedstrijden gehad. Het zou zomaar kunnen dat we het seizoen eindigen met een doelsaldo van meer dan 100 doelpunten. Vergelijk dat eens met vorig seizoen: Toen scoorde het meest scorende team net 70 keer. Wij zullen het seizoen gaan eindigen met ruimschoots 2x zoveel doelpunten. En nog een ding is zeker: KAMPIOENEN!!! Met nog 8 wedstrijden te gaan zijn wij niet meer in te halen! En daar eindigt het goede nieuws niet. Na afloop van de grote overwinning op Boston United had het bestuur nog twee aankondigingen. Allereerst wordt de club een heuse profclub! Daarnaast was het de club ook nog eens gelukt om ons contract te verlengen. In plaats van 2.2k per maand gaan we nu 3.4k per maand verdienen. Daarmee hebben we onze 50% loonstijging te pakken. En daardoor staan we ook volgend jaar nog onder contract bij deze club, als de club voor het eerst in haar geschiedenis als profclub uitkomt in de League Two!
 8. MisterX

  FM Café

  En de werkvergunning is rond
 9. Nieuwe patch, en ik scoor gelijk niet meer uit corners Hebben ze dit dan toch eindelijk gepatcht?!
 10. Waarom is de volgorde van de eigenschappen anders bij het trainingsprofiel (Gesorteerd op Nederlandse benaming) t.o.v. het overzicht bij training (gesorteerd op basis van Engels termen)?
 11. MisterX

  FM Café

  Er gaat een oud-speler van Real Madrid voor mijn St. Albans City spelen Mits de werkvergunning rond komt. Van de hoofdmacht van Real Madrid (Ervaring in LaLiga) naar de kelderklasse in Engeland Leuke nieuwe middenvelder er dus bij.
 12. Hoe wil je dit voor elkaar krijgen als je geen spelers aan mag trekken? Want dat betekent het geef de jeugd een kans scenario. Officieel zou je toch ook moeten starten met een team dat net gepromoveerd is in het eerste seizoen? Jij gebruikt nu een data update om lagere divisies speelbaar te maken en bent daar aan de slag gegaan? Of begrijp ik dat verkeerd?
 13. MisterX

  FM Café

  Op basis van de huidige ranking past Ajax wel in je plaatje
 14. MisterX

  FM Café

  Ik dacht dat je voor de 16de keer deze finale speelde Wat voor bug? Zat die al in de vorige patch en is dit niet gefixed in de meest recente update?
 15. Wat een pot vandaag. Eerste helft was ruk. Dat was echt zo'n helft van 'O, verliezen we nu echt van een ploeg van dit kaliber, schaam je heel diep'. Vervolgens spelen we een sublieme tweede helft. Een paar minuten voor tijd moesten we er nog 3 om tot de 20 te komen, dus dat gingen we als grap tegen elkaar roepen. Vervolgens lukte het ons dat ook nog. Volgens mij zijn echt de laatste 12 doelpunten ofzo door ons team gescoord en heeft de tegenstander in de laatste 20 minuten helemaal niets meer gescoord ofzo. En dan win je ondanks die rot eerste helft opeens met redelijk speels gemak. Wel jammer dat we een keer onverdiend verloren hebben. Die tegenstander kwam opdagen met 6 spelers uit hogere teams. Nou ja, dat mag weg, maar dat was eigenlijk de enige reden waarom ze gewonnen hadden. Datzelfde team is dik ingemaakt zonder invallers door een team die wij weer dik in maakte... Ik hoop niet dat een dergelijke wedstrijd ons uiteindelijk op gaat breken in een mogelijke strijd om het kampioenschap.
×
×
 • Create New...