Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  27,968
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

129 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,727 profile views
 1. Hopelijk kom ik binnenkort weer toe aan fietsen. Dit jaar is een beetje een drama tot nu toe. Bijna geen kilometers...
 2. MisterX

  Korfbal!

  Seizoen is nu echt ten einde. Jammer.
 3. MisterX

  Age of Empires II

  https://www.ageofempires.com/news/coming-this-july-2020/ Ik ben benieuw hoe dit uit gaat pakken. Dit klinkt in ieder geval veel belovend voor mij. Dit zijn denk ik precies de aanpassingen die de ranked games nodig hadden. Nou ja, dat event en het scenario kunnen mij gestolen worden (boeien mij totaal niet), maar ik ben blij met de rest van de aanpassingen. Nu maar afwachten wanneer de patch live gaat.
 4. Ik bedoel natuurlijk ook of jullie zelf al leuke games in de sale hebben gekocht en of jullie games in de aanbieding zien dat jij aan andere zou willen aanraden. Ongeacht het genre dat de ander tof zou vinden, omdat het gewoon een goede game is. Ik zie vaak tussen de bomen het bos niet meer. zoveel games zijn er.
 5. Kom eens met wat goede suggesties, zou ik zeggen
 6. Nog leuke games in de summer steam sale?
 7. Ik hoorde dat deze patch de meest buggy patch ooit was? Of is dat zwaar overdreven? Tot nu toe heb ik de patch nog niet gespeeld namelijk.
 8. https://www.ageofempires.com/news/steam-summer-deals-2020/ Voor de liefhebbers: Diverse games van de AoE-serie in de aanbieding.
 9. Is dit positief of negatief voor jou?
 10. Iemand de nieuwe patch al gespeeld? Zo ja, incl. nieuwe DLC? Wat zijn de ervaringen? Ik heb hem nog niet gespeeld.
 11. MisterX

  Cities: Skylines

  Weet ik, maar als het niet bevalt, is dat weer zo'n gedoe. En eigenlijk wilde ik kijken of ik dan die humble bundle aan kon schaffen. Dat was volgens mij meteen alle DLCs in één keer. Al zag ik dat ondertussen die humble bundle er niet meer was. Eigenlijk zou ik het dus nu een keer willen testen, maar het spel zelf pas aanschaffen als er weer eens zo'n aanbieding plaats vindt. Geldt de refund op steam ook bij zo'n humble bundle? Ik dacht het namelijk niet.
 12. MisterX

  Cities: Skylines

  Is er ergens een demo van dit spel ofzo? Gewoon om te kijken of mijn pc het spel aan kan en of het me een beetje bevalt? Zoals ik in een eerdere post al zei: Mijn laptop kan het spel niet aan, maar ik weet dus niet meer of het om deze laptop of mijn vorige ging.
 13. MisterX

  Cities: Skylines

  Ik heb altijd het idee dat mijn laptop het spel niet trekt, maar ik weet dus niet meer of ik ooit de demo (of was er ooit een free to play weekend ofzo voor de base game?) getest heb op deze laptop, of dat het mijn vorige laptop was.
×
×
 • Create New...