Spring naar bijdragen

MisterX

Leden
 • Aantal bijdragen

  25515
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

19 Good

Over MisterX

 • Rang
  Erelid

Recente profielbezoeken

1889 profielweergaven
 1. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Je zou zomaar gelijk kunnen hebben. Ik denk dat ik maar een vierzijdige munt ga werpen om mij nieuwe hoofdverdachte te gaan bepalen...
 2. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Nee, helaas. Dat gaat niet gebeuren. Ik zat ook in deze tunnel, maar was er gedurende de aflevering al uitgestapt, waardoor de executie gelukkig niet zo'n schok was. Ik zag hem al aankomen. Ik ben wel op zoek naar een nieuwe tunnel...
 3. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Daarom de tactiek: je ziet Sinan nooit iets doen. Volgende week wel een historisch moment volgens Sarah (in de vooruitblik): Sinan gaat rennen!!!!
 4. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Merel is denk ik de enige die ik niet verdenk. Of het moet gaan om dingen als het gaat ode scherm pakken, want er moesten er twee uit om op planning te blijven. Omdat niemand het gedaan had, moest Merel het daarom maar doen als mol. Merel moet het van dat soort zaken hebben.
 5. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Ik dacht het zeker te weten met Rick Paul, maar nu heb ik echt geen flauw idee meer. Ze kunnen het haast alle vier zijn...
 6. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Jij bedoelt iets anders met de leader. De schermen aan de zipline gecombineerd met de de volgorde in de leader van rood/groen op basis van wel/niet afgevallen zou ook op een of andere manier wijzen op Rick Paul. Was trouwens wel best vergezocht. Jij bedoelt iets over die mannen on het meer die met stukje slepen etc. in de leader. Daar had ik het niet over.
 7. MisterX

  Europa Universalis IV #2

  BI geeft je maar een paar provincies erbij als Holland vrij is. Dat heeft dus niet veel toegevoegde waarde meer dan Ook al PU met Aragon en Naples zie ik. Lekker hoor.
 8. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Ik zag hem ook langs komen. En eentje met iets vanuit de leader waaruit zou blijken dat Rick Paul de mol is. En als je iets om zou zetten in morse (geen idee welke precies) dan krijg je 'een man' als tekst.
 9. MisterX

  Luizenmoeder

  Wat een redenen worden er verzonnen om racisme en discriminatie goed te praten. Alsof racisme en discriminatie opeens geen probleem meer zijn als het geen realityserie is, of als het een satire is.
 10. MisterX

  Luizenmoeder

  Tuurlijk zijn dat actuele thema's. Ik noemde daarom ook andere zaken. Over het hoe om te gaan met buitenlanders. Ik ken niemand die zich zo lomp gedraagt tov dat soort mensen. Gelukkig ken ik niemand. En dan op het einde die man die de vader van dat jochie omver beukt. Dat kan toch echt niet meer?! Ken jij iemand die zo omgaat met buitenlanders? Ik gelukkig niet.
 11. MisterX

  Luizenmoeder

  Seizoen 1 was herkenbaar, maar ongemakkelijk. Seizoen 2 is alleen ongemakkelijk. Dat is toch wel een belangrijk verschil. Voor mij was deze aflevering totaal niet herkenbaar, ook niet in anderen. Het eerste seizoen had nog iets in zich van een spiegel voorhouden en kijken naar je eigen gedrag erdoor. Dat is voor mij in seizoen 2 volledig weggevallen.
 12. MisterX

  Luizenmoeder

  Mensen die dit gekeken hebben? Gisteren is seizoen 2 gestart. Dit kan toch echt niet meer? Ik kreeg plaatsvervangende schaamte bij het zien van de aflevering. Zo racistisch / discrimerend. Ik heb nog nooit iemand zo om zien gaan met mensen met een buitenlandse / moslim achtergrond. Echt, die juf Ank en die man die in 'het hoogste orgaan' wil slaan de plank echt volledig mis. De grappen ging vaak al erg ver, maar deze aflevering was ver over de rand van wat tolerant is.
 13. MisterX

  Flikken Maastricht

  Volgende week ontknoping?
 14. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Merel verdient te veel geld, maar vertrouw ik toch niet. Sarah nooit echt verdacht, tot opeens afgelopen aflevering. Rick Paul vanaf het begin mijn verdachte. Over hem twijfel ik wel steeds meer. Ik kan maar geen hoogte van hem krijgen. Van Jamie weet ik niet echt wat er er van moet vinden. Ik zou niet echt een lijst mollenacties kunnen noemen, maar ik vertrouw hem niet. Als Sinan de mol is: wat een slechte casting. Hij doet echt niets bij iedere opdracht. Ik mag hopen dat hij het niet is. En dan hebben we nog Niels. Ik denk dat hij het niet is. Zo komt hij in ieder geval bij mij over.
 15. MisterX

  Wie is de mol? 2019

  Niels is juist een van de weinige waarvan ik denk: die is niet de mol. Al verdenk ik dit jaar gewoon iedereen, volgens mij. Ik kan gewoon geen keuze maken.
×