Jump to content

MisterX

Leden
 • Content Count

  28,211
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

154 Excellent

About MisterX

 • Rank
  Erelid

Recent Profile Visitors

2,782 profile views
 1. Hij speelt al de gehele nacht door en is nog steeds bezig.
 2. Ik denk dat Rutte hier geen vrienden aan het maken is: "Gewoon je bek houden als je er zit en naar de wedstrijd kijken. En niet schreeuwen." Getekend door Rutte over de supporters in de voetbalstadiums.
 3. MisterX

  Korfbal!

  Lekker bezig toch. Bij mij willen de doelpunten niet echt vallen. Ik had gehoopt op minstens 10 doelpunten in het veldseizoen, maar dat lijkt onrealistisch geworden. Ik moet ook zeggen dat 10 misschien wel erg hoog was ingeschat. Daar verschillende redenen (zelf afwezig, wedstrijd moeten coach ivm mijn dubbelrol als speler/coach, aan de beurt zijn om een halve wedstrijd te spelen, ...) speel ik in totaal maar zo'n 150 minuten op het veld. 10 doelpunten in 150 minuten is misschien ook iets te hoog gegrepen... Misschien moet ik het doel bijstellen naar 5 doelpunten. Ik sta momenteel op 1 doelpunt en heb nog 90 minuten te gaan... Ik hoop vooral te kunnen knallen in de afsluiten de wedstrijd, in de strijd om niet laatste te worden... Zou mooi zijn als ik daar enorm op schot zou zijn.
 4. Ik denk dat de mol dit jaar een vrouw is. Bij de meeste mannen voel ik het dit jaar niet. Ik denk niet dat die de mol zijn.
 5. Horace was wel grappig als deelnemer. Helaas geen Nikkie als afvaller.
 6. MisterX

  Korfbal!

  Weer verloren, maar deze keer wel een leuke pot. Tegenstanders waren aardig en wedstrijd was eerlijk. Beide teams waren redelijk aan elkaar gewaagd, maar als je team niet scoort, dan houdt het op een gegevens moment op. Ik heb zelf alleen de laatste 10 minuten gespeeld, in de hoop iets te forceren. Helaas mocht ook dat niet baten. Volgende week mis ik sowieso de wedstrijd, maar met of zonder mij, de uitslag staat toch vast. Dat wordt een dikke nederlaag.
 7. Top 5 in een tijdrit is een slechte prestatie? Ik zie vooral Pogacar boven iedereen uit stijgen. Die pakt gewoon 1.21 op de nummer 2. Daarna zit het redelijk dicht bij elkaar. Dat klinkt voor mij toch meer als een normale tijdrit voor Roglic, maar een sublieme prestatie van Pogacar.
 8. Een 21 jarige pakt dus met overmacht de tijdrit en daarmee ook de tour?! Ruim een minuut voorsprong op de rest in de tijdrit?!
 9. Ben je eindelijk eens op tijd voor de finish en dan zie je zo'n strijd om plek 1...
 10. Ik denk het wel. Via die weg moet je de game downloaden.
 11. Goede reden om toch weer eens FM uit te proberen, denk ik
 12. MisterX

  Korfbal!

  Ik heb de concept poule indeling voor het zaal seizoen gezien. Ik hoop dat de bond in gaat zien dat die poule totaal niet goed is. Het zou me niets verbazen als de poule op het veld evenwichtiger is. En zie mijn beklag daarover in de vorige post...
 13. Ik hoop vooral niet dat een team van betekenis de tour moet verlaten als gevolg van corona. Dat zou heel lullig zijn namelijk. De renners van Jumbo zijn negatief getest, maar van de staf is het nog niet bekend. Je zou toch niet willen dat zo'n team door 2 besmettingen in de staf uit de tour wordt gehaald? Zelfde geldt natuurlijk voor Pogacar en z'n team. Ik hoop echt dat de tour gewoon op de fiets beslist wordt.
×
×
 • Create New...