Jump to content

MisterX

Leden
 • Posts

  32,419
 • Joined

 • Days Won

  4

MisterX last won the day on April 25 2019

MisterX had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,892 profile views

MisterX's Achievements

1.4k

Reputation

 1. Wie gaat de Xbox versie uitproberen? Is vandaag uitgekomen...
 2. Er zat meer dan genoeg tijd tussen de test en de opdracht. Meer dan genoeg tijd om de mol e.e.a. in te fluisteren. Ik acht het dus onwaarschijnlijk dat de mol niet op de hoogte was.
 3. https://nos.nl/artikel/2461790-jakobsen-krijgt-in-volle-sprint-hand-en-telefoon-toeschouwer-in-gezicht Toeschouwers
 4. Het is wel een hele rare actie van de mol om het op deze manier te doen, terwijl als ze de mol was, er ook gewoon een flink bedrag uit kon spelen. Ze is of niet de mol, of heeft hier een hele grote blunder gemaakt.
 5. De strategie voor de mol bij die laatste opdracht is naar mijn idee om ervoor te zorgen dat de afvaller een hoge koffer krijgt, maar ook de een na slechtste. Op die manier gaat er het meeste geld uit de pot. Wie het derde hoogste bedrag krijgt, maakt niet echt uit. Dat de mol een hoge koffer krijgt, heeft voor de mol geen prioriteit. Zou leuk zijn als dat een sleutelrol oplevert in de volgende opdracht. Maar meer dan dat niet.
 6. Ik ga steeds meer denken aan Ranomi als mol. Ook al heeft ze vandaag juist geld verdiend.
 7. Drama vandaag... Team had volledige offday volgens mij. Met maar 2 doelpunten was ik volgens mij wel topscorer van mijn team. Dat zegt wel genoeg... Ondanks de thuiswedstrijd een scheids van een andere vereniging. Die bakte er totaal niets van. Hij was niet partijdig, maar gewoon slecht. Ik hoop echt dat hij ons niet vaker gaat fluiten, want hij fluit altijd zo slecht. Oh, dat we verloren hebben, komt niet door de scheids. Zo bedoel ik deze opmerking niet.
 8. Ik zou zeggen: juist chill als ze emperor zijn. Dan hoef je niet naast Bohemia en allies ook niet de emperor en allies te verslaan.
 9. In de winkel moet je er toch nog iets van maken wat er op lijkt en hopen dat je geluk hebt dat de andere groep het niet snapt. In de stad weet je wat de goede plekken zijn en welke foto's je dus zeker niet moet maken. En waarvan je dus met gemak een verkeerde foto kunt maken. Veel eenvoudiger. En eenmaal de verkeerde foto gemaakt, dan hoop je dat de rest niet meer over die foto nadenkt, of anders dat je gewoon al 1 andere foto niet kunt doen. En met 1 of 2 goede foto's komt de andere groep toch niet uit de rebus. Dus daar zou ik niet meteen wakker van liggen. Sowieso nu met maar 1 goede foto: Lekker boeiend welk bedrag er verdubbeld zou worden. En ik zie eigenlijk niet in wat je in de winkel zou willen doen. Niet mee zoeken ofzo? Je bepaalt daar als groep waar je naar op zoek gaat. Dat zou je aan het begin nog wel een beetje kunnen beïnvloeden, maar daar houdt het dan wel zo'n beetje op naar mijn idee.
 10. Een stuk beter in ieder geval. En sowieso zou ik als mol zijnde in de stad willen lopen. Daar kun je makkelijker klooien en geld uit de pot houden. Als je dan eenvoudig kunt kiezen, dan weet ik het wel.
 11. Ik ga er eigenlijk wel vanuit (nou ja, misschien iets te sterk uitgedrukt) dat de mol bij de tweede opdracht in de groep zat die de stad in mocht om daar de foto's te maken. De andere groep deed over het algemeen te veel hun best en ik denk dat je in de stad veel beter kan mollen. Dit is echt zo'n opdracht waarbij de mol natuurlijk weet dat de busindeling ook de groepsindeling is en daardoor in het juiste busje hiervan kan instappen. In dat geval zijn Fraukje (afgevallen), Anke, Soy en Daniel de mogelijke verdachten. Ik ga deze 3 de komende afleveringen maar eens beter in de gaten houden.
 12. Het zou inderdaad moeten werken. Nou ja, je kunt de pech hebben dat de mol steeds in het kleinste groepje zat en dan heb je niets goed. Eigenlijk zou je er voor moeten zorgen dat het minimum stemmen op een deelnemer zo hoog mogelijk is. Dat is een net iets verbeterde versie die uitsluit dat je er alsnog uit ligt als de mol in het kleinste groepje steeds zit. Maar Daniel is niet de eerste die een dergelijke tactiek toepast, dat was het enige wat ik wilde zeggen over je eerste opmerking
 13. Heeft wiskunde gestudeerd en had het volgens mij ook het verdelen van de stemmen over iedereen, omdat dat wiskundig gezien de eerste paar rondes de beste optie is. Maar hij vloog er snel uit.
 14. Deed Maarten van der Weijden dat een aantal seizoenen geleden niet ook? En vloog hij er niet als 2e of 3e uit?! Nieuwe trend: Maar 2 opdrachten per aflevering? Dat was vorige week al het geval en nu weer... Andere seizoenen waren het er altijd 3...
×
×
 • Create New...