Jump to content

Zokipfc

Leden
 • Posts

  5,799
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zokipfc

 1. Spoel door naar 1:25 en thank Boroussis later _O__O_ [YOUTUBE]cGcyPZ2pQ4w[/YOUTUBE]
 2. Jongens, kunnen jullie me helpen? Ik zoek namelijk een docu die ik een jaar terug heb gezien op Al-Jazeera. Het is een verhaal van een man die in de jaren '60/'70 een van de mensen was die constant voor 't witte huis stonden om flyers uit te delen en mensen aan te spreken tegen de Vietnam oorlog en het politieke systeem in de V.S.. Iets wat ik me nog meer kan herinneren is dat hij door Noord-Afrika had gereisd en enthousiast was over het feit dat de arme families die in de bergen woonden hun eten met hem deelden en hem gratis onderdak aanboden enz. Toen hij aankwam in Israel had hij zijn paspoort de zee in gegooid (of eerder?) en werd hij door de grenspolitie daar op een vliegtuig naar de V.S. gezet, tegen zijn wil in. Dit is alles wat ik me ervan kan herinneren.. Iig, ik zoek de naam van de docu. Heb 't namelijk nodig als onderdeel van een paper die ik schrijf. Als iemand me hiermee kan helpen neem ik in december warme Bulgaarse Banitza voor diegene mee :)
 3. Nee maar [MENTION=15750]bas2204[/MENTION] wel denk ik. hij schijnt dit gister nog gedraaid te hebben in de schuur van z'n verloren oom
 4. Alt-J, Alt-J en nog eens Alt-J. Hoe vaker je naar deze band luistert, hoe beter ze gaan klinken.
 5. Morgen kaartjes bestellen:love::love::love::love::love: http://www.013.nl/programma/3916/dubioza-kolektiv
 6. Dik thuisvoordeel ja ;c Mooi om te zien hoe teams gedragen kunnen worden door de atmosfeer. Niet dat Polen zo'n slecht team is hoor, zeker wel top 8 van de wereld. Had wel USA of Rusland verwacht in de finale, een van die twee. Moet nog wel ff een keer zeggen dat veel landen een voorbeeld kunnen nemen aan het publiek in Polen. Pure liefde voor de sport.
 7. Ik weet niet of iemand het WK in Polen heeft gevolgd, maar het is echt genieten geweest om hier naar te kijken _O_ 60.000 man passen er in de grootste hal, de atmosfeer die er hangt is prachtig. Daarnaast het publiek dat ook gewoon in grote getallen aanwezig is bij wedstrijden van andere ploegen en ook echt actief meedoet. De finale is nu aan de gang, Brazilië - Polen. Als iemand niks te doen heeft op het moment raad ik aan ff te gaan kijken ;)
 8. Ik weet niet of iemand het WK in Polen heeft gevolgd, maar het is echt genieten geweest om hier naar te kijken _O_ 60.000 man passen er in de grootste hal, de atmosfeer die er hangt is prachtig. Daarnaast het publiek dat ook gewoon in grote getallen aanwezig is bij wedstrijden van andere ploegen en ook echt actief meedoet. De finale is nu aan de gang, Brazilië - Polen. Als iemand niks te doen heeft op het moment raad ik aan ff te gaan kijken ;)
 9. Meh, niet mijn smaak. Teveel hollywood-achtig, hoort niet bij balkan films imo. Wel leuk dat stuk met Ciro Blazevic :-D Is natuurlijk weer van youtube gehaald, nazi's.
 10. :DDD [YOUTUBE]6sHWzjNo11E[/YOUTUBE] Goede reeks dit. Als je een x tijd hebt raad ik je aan heel de reeks te bekijken. Na dit bekeken te hebben weet ik echt veel meer over 't voetbal toen.
 11. Dit programma ;e Jammer dat zoveel mensen dit soort paupershows bekijken..
 12. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciro weer zichzelf, must see! 3 Legendes in een aflevering (d)(d)(d)
 13. Yeap... Bosnie moest naar huis na een thriller van een wedstrijd. Het enige land (natuurlijk ;e ) in de historie van het EK basketball dat na 3 x winnen in de poulefase niet door mag! Ze moesten met een verschild van 10 punten winnen, stonden maar 4 punten voor aan het begin van het laatste kwart, en toen kwam Teletovic _O_ _O_ [video=youtube;7SbE7dGZ-P4]http://www.youtube.com/watch?v=7SbE7dGZ-P4 http://www.youtube.com/watch?v=xUvSddyufs0 (geluid aan verplicht) Toen stonden ze opeens met 16 punten voor.... En vraag me niet hoe, maar de Litouwers kwamen terug en uiteindelijk won BiH maar met 7 punten voorsprong :( Kon wel janken De rest van het toernooi wordt in Ljubljana gespeeld, Slovenie, Kroatie en Servie zijn door.
 14. Rokaj Hajrooooooooooooooooooooo
 15. Joego fans samen in Jesenice :D [video=youtube;3S-J9qTmnQo]
 16. Winst Bosnië na een spannende wedstrijd, toen trainer Aco Petrovic eruit werd gestuurd begon het lekker te lopen :D
 17. Hij moest wel, wou Kroatie nog kans hebben op de 1e plek.. En nu de echte sport: In het kleine Sloveense dorpje Jesenice, dat is omgetoverd tot een ex-yu bolwerk voor fans uit Servie, Bosnie, Montenegro en Macedonie wordt vandaag de wedstrijd gespeeld; Bosnië - Macedonië De winnaar behoud kans op de 3e plek, gezien de 1e en 2e plek sowieso voor Litouwen en Servië zijn. Mooi yu onderonsje dus. Beide teams stralen van zelfvertrouwen na de overwinningen tegen Montenegro en Servie, 't belooft wat te worden!
 18. Heel wat Ex-yu onderonsjes bij het EK Basketball in Slovenie. Bosnie won net van Montenegro na 12 punten achter gestaan te hebben aan het begin van het 4e kwart. Mirza Teletovic en Nemanja Gordic _O_ Servie walst tot nu toe nog over iedereen heen, vanavond tegen Letland. Kroatie is bijzonder zwak dit jaar, Macedonie twee keer nipt verloren. En de Slovenen maakten gisteren even EK kampioen van vorig jaar, Spanje kapot _O_
 19. (d) Zat donderdag naar Rijeka te kijken _O_ Heerlijk team
 20. En dat vraag je je serieus af? :D Feesten in ex-Yu landen moet je meegemaakt hebben!
 21. @Sanel Dankje voor dit heerlijke lied, ik zit het al weken, dagen, urenlang te luisteren, elk vrij moment _O_ Btw, je gaat dus helemaal niet naar Bosnie dit jaar? Zelfs geen zin om je familie weer te zien? Gaat je zus wel?
 22. Doet me denken aan wanneer Sanel het woord "bre" ging gebruiken, iets wat men alleen in Servie doet :-D Dat 3 vingers gedoe is in de jaren '90 begonnen met een van de nationalistische bewegingen die Joegoslavie hebben kapotgemaakt. Vuk Draskovic en zijn partij gingen het in de jaren '90 gebruiken. Een vinger voor de heilige Sveti Sava, een vinger voor de bekende schrijver Njegos, en een vinger koning Karadjordje. In de balkan oorlogen is dit het symbool geworden van het Servische volk, samen met http://www4.slikomat.com/09/0114/5bq-360px-.png Met de NATO bombardementen in 1999 is het alleen nog maar populairder geworden, en het is nu heel mainstream. Zelf vind ik het belachelijk, want dit teken werd als eerste gebruikt door mensen die (in)direct verantwoordelijk waren voor duizenden doden. Maar goed, het is nu in en de meeste mensen tonen de drie vingers om te laten zien dat ze trots zijn op hun land en bedoelen er verder niks mee.
 23. [YOUTUBE]mIAt7SA_dWM[/YOUTUBE] [YOUTUBE]iYInl-Dx2MQ[/YOUTUBE] :-D:-D [MENTION=3816]Sanel[/MENTION] Wanneer ga jij, dit jaar?
 24. Nu ook Djuricic bij Benfica. Wat vind je daar nou van, Peterzinho, zo'n Servische enclave? :D
×
×
 • Create New...