Jump to content

Zokipfc

Leden
 • Posts

  5,802
 • Joined

 • Last visited

About Zokipfc

 • Birthday 11/28/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Blagoevgrad, BG
 • Interesses
  ping me kom je erachter xoxo
 • Opleiding/Werk
  HBO journalistiek
 • Favoriete CM/FM
  FM 2008
 • Favoriete Club
  Partizan Beograd
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zokipfc's Achievements

36

Reputation

 1. Spoel door naar 1:25 en thank Boroussis later _O__O_ [YOUTUBE]cGcyPZ2pQ4w[/YOUTUBE]
 2. Jongens, kunnen jullie me helpen? Ik zoek namelijk een docu die ik een jaar terug heb gezien op Al-Jazeera. Het is een verhaal van een man die in de jaren '60/'70 een van de mensen was die constant voor 't witte huis stonden om flyers uit te delen en mensen aan te spreken tegen de Vietnam oorlog en het politieke systeem in de V.S.. Iets wat ik me nog meer kan herinneren is dat hij door Noord-Afrika had gereisd en enthousiast was over het feit dat de arme families die in de bergen woonden hun eten met hem deelden en hem gratis onderdak aanboden enz. Toen hij aankwam in Israel had hij zijn paspoort de zee in gegooid (of eerder?) en werd hij door de grenspolitie daar op een vliegtuig naar de V.S. gezet, tegen zijn wil in. Dit is alles wat ik me ervan kan herinneren.. Iig, ik zoek de naam van de docu. Heb 't namelijk nodig als onderdeel van een paper die ik schrijf. Als iemand me hiermee kan helpen neem ik in december warme Bulgaarse Banitza voor diegene mee :)
 3. Nee maar [MENTION=15750]bas2204[/MENTION] wel denk ik. hij schijnt dit gister nog gedraaid te hebben in de schuur van z'n verloren oom
 4. Alt-J, Alt-J en nog eens Alt-J. Hoe vaker je naar deze band luistert, hoe beter ze gaan klinken.
 5. Morgen kaartjes bestellen:love::love::love::love::love: http://www.013.nl/programma/3916/dubioza-kolektiv
 6. Dik thuisvoordeel ja ;c Mooi om te zien hoe teams gedragen kunnen worden door de atmosfeer. Niet dat Polen zo'n slecht team is hoor, zeker wel top 8 van de wereld. Had wel USA of Rusland verwacht in de finale, een van die twee. Moet nog wel ff een keer zeggen dat veel landen een voorbeeld kunnen nemen aan het publiek in Polen. Pure liefde voor de sport.
 7. Ik weet niet of iemand het WK in Polen heeft gevolgd, maar het is echt genieten geweest om hier naar te kijken _O_ 60.000 man passen er in de grootste hal, de atmosfeer die er hangt is prachtig. Daarnaast het publiek dat ook gewoon in grote getallen aanwezig is bij wedstrijden van andere ploegen en ook echt actief meedoet. De finale is nu aan de gang, Brazilië - Polen. Als iemand niks te doen heeft op het moment raad ik aan ff te gaan kijken ;)
 8. Meh, niet mijn smaak. Teveel hollywood-achtig, hoort niet bij balkan films imo. Wel leuk dat stuk met Ciro Blazevic :-D Is natuurlijk weer van youtube gehaald, nazi's.
 9. :DDD [YOUTUBE]6sHWzjNo11E[/YOUTUBE] Goede reeks dit. Als je een x tijd hebt raad ik je aan heel de reeks te bekijken. Na dit bekeken te hebben weet ik echt veel meer over 't voetbal toen.
 10. Dit programma ;e Jammer dat zoveel mensen dit soort paupershows bekijken..
 11. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciro weer zichzelf, must see! 3 Legendes in een aflevering (d)(d)(d)
 12. Yeap... Bosnie moest naar huis na een thriller van een wedstrijd. Het enige land (natuurlijk ;e ) in de historie van het EK basketball dat na 3 x winnen in de poulefase niet door mag! Ze moesten met een verschild van 10 punten winnen, stonden maar 4 punten voor aan het begin van het laatste kwart, en toen kwam Teletovic _O_ _O_ [video=youtube;7SbE7dGZ-P4]http://www.youtube.com/watch?v=7SbE7dGZ-P4 http://www.youtube.com/watch?v=xUvSddyufs0 (geluid aan verplicht) Toen stonden ze opeens met 16 punten voor.... En vraag me niet hoe, maar de Litouwers kwamen terug en uiteindelijk won BiH maar met 7 punten voorsprong :( Kon wel janken De rest van het toernooi wordt in Ljubljana gespeeld, Slovenie, Kroatie en Servie zijn door.
 13. Rokaj Hajrooooooooooooooooooooo
 14. Joego fans samen in Jesenice :D [video=youtube;3S-J9qTmnQo]
 15. Winst Bosnië na een spannende wedstrijd, toen trainer Aco Petrovic eruit werd gestuurd begon het lekker te lopen :D
×
×
 • Create New...