Jump to content

Tomasson

Leden
 • Posts

  16,708
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tomasson last won the day on January 21 2019

Tomasson had the most liked content!

About Tomasson

 • Birthday 06/12/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  IJmuiden
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tomasson's Achievements

91

Reputation

 1. Tomasson

  Feyenoord

  Mazzeltje op het einde met die goal van Pedersen. Het gemis van Bijlow, Trauner, Szymanski en Kokcu is erg groot, dus elke 3 punten die we pakken zijn mooi meegenomen. Eigenlijk de enige basisklant die echt goed vervangen wordt is Trauner, want ik vind Geertruida fantastisch in het centrum tot nu toe. Kokcu en Szymanski hadden we vanavond goed kunnen gebruiken. Timber had een hele slechte dag, maar er zit niets meer achter op dit moment dat ook maar in de buurt komt van het benodigde niveau voor het eerste elftal.
 2. Tomasson

  Feyenoord

  Ik denk Dilrosun op 10, Timber en Wieffer erachter. Ali rechtsbuiten en Idrissi laten staan op links. Dilrosun heeft begin dit seizoen best aardig gespeeld op 10. Taabouni ben ik wel van gecharmeerd op zich, maar die moet nog wel hele grote stappen zetten. Het alternatief is je complete systeem omgooien, maar of dat nu zo'n goed idee is tegen AZ weet ik niet.
 3. Tomasson

  Feyenoord

  Hoe hopen jullie dat het gemis van Kokcu opgevangen gaat worden? Dilrosun, Taabouni, Bullaude? Met Timber in Kokcu z'n rol?
 4. Tomasson

  Feyenoord

  Buitenspel is meetbaar, maar hinderlijk buitenspel is dan weer veel meer subjectief. Of als een verdediger de bal aanraakt in een ultieme poging die weg te werken, waardoor de bal bij een in buitenspel positie staande aanvaller komt, nieuwe situatie of de aanvaller die voordeel heeft van z'n buitenspelpositie? Zo zijn er meer voorbeelden te bedenken waarbij de mening van de man in het busje met de schermen wel degelijk invloed heeft. Maakt niet uit verder, maar echt objectief gaat het nooit worden.
 5. Tomasson

  Feyenoord

  Ach ja, ik denk dat het uiteindelijk allemaal tegen elkaar weggestreept kan worden. Ongeveer. Tegen Utrecht werd er een goal van Feyenoord afgekeurd, nadat een verdediger van Utrecht de bal licht aanraakte en de bal vervolgens bij Santi terecht kwam. Nu krijgt Feyenoord in een, enigszins, vergelijkbare situatie de goal niet tegen. Dat het bij Slot meer opvalt dan bij andere trainers, is denk ik omdat er een aantal keer fouten zijn gemaakt door de arbitrage die een directe invloed hebben gehad op de eindstand van de wedstrijd. PSV-uit, de corner waaruit de 4-3 viel was geen corner. NEC-uit, Cillessen die de bal tegen Santi aanschiet en op onverklaarbare wijze een vrije trap meekrijgt. Twente-uit, de handbalsmash in eigen 16 van Propper. Gebeurt allemaal in de slotfase van de wedstrijden, dus blijft het hangen. Gebeurt het in minuut 30, gaan er nog 50 spelsituaties overheen en heeft het minder 'impact'. Maakt ook de emotie bij Slot na de wedstrijd anders natuurlijk, zeker als het een paar keer in relatief korte tijd gebeurt.
 6. Tomasson

  Feyenoord

  Ik denk eerlijk gezegd zelfs van de zomer niet, ik heb het idee dat Slot vrij goed op zijn plek zit bij ons en dat hij ook goed zal nadenken over de volgende stap in z'n carriere. Hij zal een zak geld op kunnen halen bij Leeds, maar het is natuurlijk ook best wel een gevaarlijke stap om naar een hyperambitieuze middenmoter te gaan in de PL, daar hoef je niet op veel tijd te rekenen. Ik denk dat hij misschien zelf ook inziet, dat hij net iets meer naam moet maken op internationaal gebied en dan na 3 jaar Feyenoord wellicht de overstap kan maken naar het buitenland naar een stabielere club die al bovenin meedraait ergens.
 7. Tomasson

  AFC Ajax

  Zal vanuit z'n Liverpool tijd natuurlijk ook wel een aardig netwerk hebben opgebouwd.
 8. Tomasson

  Brits voetbal

  Frenkie naar United zou wel echt de perfecte transfer voor beide partijen zijn, onder Ten Hag gaat Frenkie weer volledig opbloeien en hij is de perfecte toevoeging aan het United middenveld.
 9. Tomasson

  Feyenoord

  Diemers vind ik nog wel oké, jammer dat hij zelden op z'n eigen positie speelt. De veldbezetting is gewoon echt ruk bij Feyenoord momenteel, Berghuis heeft een 'vrije rol' en dat pakt totaal niet goed uit vind ik. Die jongen loopt overal en nergens, eist allerlei ballen op op plekken waar hij niet aan de bal moet zijn. Als je dan vervolgens ook nog met een linksbuiten speelt die geen linksbuiten is en met een spits die geen spits is, heb je dus al met al gewoon een kutvoorhoede. Het is wel echt kwalijk dat je geen fatsoenlijke back-up hebt voor Lerra.
 10. Tomasson

  Feyenoord

  Hij staat wel vaak achter de CV's ja, vraag me af of dat Stam z'n opdracht is.
 11. Tomasson

  AFC Ajax

  Weer aan het guriteitenbier gezeten Piet?
 12. Tomasson

  Feyenoord

  Kelly was drie dagen bij de groep tijdens die wedstrijd, maar is nu al afgeschreven?
 13. Niet dat ik weet, maar ik weet ook niet Beppu z'n echte naam.
 14. Tomasson

  Feyenoord

  Mathijssen verwacht ik niet. Ted van Leeuwen misschien ja, we gaan het zien. Ik ben er niet per se rouwig om hoor dat Van Geel opstapt, maar met de zomerse transferperiode die eraan zit te komen gaat z'n opvolger het zwaar krijgen.
×
×
 • Create New...