Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Posts

  6,446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Lazy

 1. Lazy

  PSV Eindhoven

  dat het weinig creatief is
 2. Lazy

  PSV Eindhoven

  vind je dit creatief dan? Dit is in de lijn van Rekik, Bruma. Speler jong oranje, jong opgehaald door buitenlandse club, komt niet aan spelen toe en kwijnt weg.
 3. Tja. Daar zijn voldoende theorieën over te bedenken. Helaas zullen we nooit weten waarom. Is Max ze schoonpa. Kan die niets aan doen, maar er zijn dan mensen die vinden dat hij zich er dan tegen moet uitspreken. Voor de bühne zou dat wel slim zijn. Neemt overigens niet weg dat Max volledig uitgejoeld gaat worden op Silverstone. Dat zou ook al gebeurd zijn als dit niet naar buiten was gekomen nu. Ander nieuws vandaag: Red Bull ontslaat Vips naar aanleiding van zijn uitspatting op twitch.
 4. In dat geval zou ik het je aanraden om wel te doen. Wij hebben dat niet gedaan en toch zaten er stukken in dat je dacht 'hoe zat dat ook alweer'.
 5. Een nieuwe rel is geboren > https://nl.motorsport.com/f1/news/f1-reageert-rel-racistische-opmerking-nelson-piquet-lewis-hamilton/10329496/ Gaat lekker in de wereld van de F1 deze week.
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Vind de hele berichtgeving rondom Antony ook weer geweldig om te volgen. De Telegraaf 'vangt geluiden op uit Brazilie' (hoe vaag wil je het hebben) dat hij weg wil en de vraagprijs van Ajax te gortig vindt. Overigens mogen beide van mij voor dat totaalbedrag best weg. En dan hopen dat de scouting Zuid Amerika weer met wat pareltjes op de proppen kan komen
 7. Lazy

  Brits voetbal

  Tja die nieuwe stadions moeten ergens van betaald worden hè… 🤣
 8. Lazy

  AFC Ajax

  Klopt wat ElMarcos. Alles na 1/7 wordt op de boekhouding van volgend seizoen geschreven. Dus 'mogen' nog niet bevestigd worden etc. Als je nu akkoord meldt heb je dat bereikt voor 1/7 en moet je hem verplicht op de balans van 21/22 zetten, dat wil Ajax niet vanwege het schrijven van zwarte cijfers Zelfde geldt voor de uitgaande transfer van Haller. Ook dat doet Ajax bewust, zodat het mee kan in de begroting van 22/23 Kudus? Eerst eens langer dan 2 duels fit blijven voordat die aanspraak kan maken op een basisplek. Mis ook nog Mootje in je overzicht hoor. Mo op 10 komend seizoen, Taylor als loper er naast en dan kijken naar een voetballende 6 óf spelen met Klaassen daar. Die heeft dat in het verleden ook gedaan bij Bremen en tijdje bij Ajax, al is die eigenlijk te mager als voetballende 6.
 9. Deze week ergens tijd vinden voor de laatste aflevering. 1h40min. Dat doe je niet even tussendoor, gelukkig is de vrouw vrijdagavond de hort op dus dan kan ik die mooi afronden Moet bekennen dat ik het minder vind dan de vorige seizoenen. Maar, nog altijd die geweldige 80's vibe.
 10. Lazy

  ADO Den Haag

  Nu al fan van Kuyt https://nos.nl/video/2434247-kuijt-fel-op-eerste-training-ado-die-tijd-hebben-we-niet-in-een-wedstrijd Als dit een beetje een weerspiegeling is van het niveau dat hij heeft als trainer dan gaat die het niet heul veel schoppen.
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Ventje is 17. Daar kun je als Dortmund toch niet van op aan man. Sterker nog dat zou je als club zijnde ook niet mogen verwachten. Anyhoo: Nog paar dagen geduld en dan schijnt het los te gaan. Ajax wacht bewust tot 1 juli vanwege het boekjaar en dan kan het snel gaan
 12. Lazy

  Brits voetbal

  Jesus van 5 miljoen bij City naar 16 miljoen bij Arsenal. Toont wel aan hoe graag hij in Londen wilde tekenen hè….
 13. Lazy

  Duits voetbal

  Zou toch hilarisch zijn. Heb je straks Mane én Ronaldo bij Bayern. In de categorie random FM transfers
 14. Dacht in eerste instantie alleen als motorleverancier. Porsche zou in zee gaan met Red Bull in elk geval en dacht dat Audi mikte op McLaren. Overigens las ik ook dat Honda denkt aan een terugkeer in 2026 Die weten ook niet wat ze willen he.
 15. Oh nee. Ik snap hem alweer. Alles wat jij vindt is zo en dus per definitie geen mening. In dat geval moet ik je gelijk geven 👌🏻 OT: Besluit over Audi en Porsche in F1 volgende maand definitief. Lekker hoor. Twee top merken in de f1.
 16. oh dus jij vindt iets anders dan ik en dus is het in jouw optiek ‘knudde’. Goed punt man. 💪🏼
 17. Behalve dan dat die op het totaal verkeerde reageert en de voorgaande reactie waarop hij reageert niet begrijpt. Maar verder dan dat: prima reactie 👌🏻
 18. Ik heb het over de cancel cultuur an sich. Niet over dit geval.
 19. Lazy

  AFC Ajax

  Beetje eigen invulling van de welbekende clickbait websites van Nederland. Verweij heeft in een podcast gezegd dat Ajax er niet rouwig om zou zijn als ze Alvarez deze zomer voor 30m kunnen slijten. En volgens mij heeft VI in een pro artikel iets in dezelfde strekking geschreven.
 20. Lazy

  AFC Ajax

  Mo zag er gisteren idd afgetraind(er) uit dan paar weken terug. Goed voor hem en voor Ajax Hopelijk kan hij aanhaken dit seizoen en ons verbazen. In potentie natuurlijk heerlijke voetballer. Overigens Zirkzee. Snap hem ergens wel. Maar toch ook weer niet. Heb hem paar keer bij Jong Oranje gezien en dat vond ik niet heel indrukwekkend. Beetje zelfde type als Haller: onhandig en klungelig aan de bal, maar als die de bal op juiste plek - lees 16 meter - krijgt dan doet hij er vaak wel wat goeds mee.
 21. Het is ook volslagen hypocriet.
 22. Lazy

  AFC Ajax

  Nou aan ambitie ontbreekt het Schreuder in elk geval niet hè. 👌🏻
 23. Hij mag blij zijn dat het alleen schorsen is tot dusver. In deze cancel-cultuur had het ook zo maar kunnen zijn dat zijn gehele race carrière voorbij zou zijn. Dat wordt met de billen bloot, spijt betuigen en wachten tot het overwaait..
 24. Lazy

  FM Café

  not yet.. Juli komt ie 😉
×
×
 • Create New...