Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Posts

  6,118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Lazy

 1. Lazy

  Feyenoord

  Top thanks! Dan voeg ik doe toe aan de MU Update van 1 Feb
 2. Lazy

  Feyenoord

  Weet iemand toevallig de hoogte van de optie tot koop? #ikvraagditvooreenvriend
 3. Lazy

  Spaans voetbal

  De volgende spierblessure. Helaas vaak een gevolg van een zware knieblessure. Het is niet te hopen voor hem, maar dat hij van de ene in de andere spierblessure valt is geen goed teken.
 4. Lazy

  AFC Ajax

  Niet vergeten dat ze vorig jaar al interesse in hem hadden. Ze hebben hem al langer op de lijst staan en nu kunnen ze hem vrij goedkoop huren plus wellicht een leuke optie tot koop. Misschien een buitenkansje dus. Staat dan ook los van een eventuele aankoop van 20m+.
 5. Lazy

  AFC Ajax

  Lol alsof ik het meen gozer Tjeezus
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Dat half jaar is gewoon een 'goedkope' manier om te kijken of je hemt wilt contracteren in de zomer. Dus in die zin snap ik het wel. Ik snap Spurs echt niet als ze Traore zouden nemen ipv Bergwijn. Dat is echt lood om oud ijzer alleen dan 20 miljoen duurder.
 7. Lazy

  AFC Ajax

  Als Ajax zijnde erin slaagt het mentale stuk te managen bij hem dan heeft hij de potentie om een hele goede te worden. Als dat niet lukt wordt het de volgende Aissati / Labyad / Bakkali.
 8. Lazy

  Spaans voetbal

  Nou officieel > Dembele krijgt géén nieuw contract en vertrekt dus óf in januari óf in juli.
 9. Lazy

  Vikings

  Komt een soort spin-off van Vikings aan op Netflix. Van dezelfde producers en studio die de originele Vikings heeft gemaakt. Trailer ziet er wel geinig uit!
 10. Lazy

  AFC Ajax

  Velsen-Zuid, ook wel bekend als de Copa Cabana van Nederland. Dus snap de keuze wel. En mag morgen direct tegen PSV spelen in de bekert. Ik zeg binnen 10 min rood op de knie van Gakpo Geruchten over Bergwijn nemen nu wel flink toe. Maar de bedragen die je dan weer leest zijn duizelingwekkend. 20 á 25m voor Bergwijn. Das een hele hoop voor een 'redelijke' speler die waarschijnlijk het eerste half jaar veelvuldig op de bank zal zitten.
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Ik vind het goed dat Ajax een duidelijk standpunt heeft hierin en daar aan vast houdt. Lastig is de term 'toptalent'. Dat is best subjectief en zal bij die gastjes zelf verkeerd kunnen vallen. Want waarom is speler A een toptalent volgens Ajax en ik niet? Vind het overigens ook best apart dat Ajax (althans dat maak ik op uit het stuk) geen standaard contract hanteert vanaf hun 18e. Het zijn blijkbaar allemaal maatcontracten die ze krijgen of in elk geval degenen die een aanbieding krijgen. Dan zou je zeggen dat het een stuk efficiënter zou zijn om elke speler een standaard contract aan te bieden in plaats van die paar zogeheten toptalenten een maat contract aan te bieden. Als je standpunt is 'Talenten mogen Ajax dankbaar zijn er te spelen (iets dat ik geen gekke gedachte vindt)' vind ik ook dat je alle spelers gelijk moet behandelen en gewoon een standaard overbruggingscontract vanuit de jeugd moet hebben. Die kunnen ze tekenen en als ze dat niet willen hebben ze pech, ook al betekent dit dat je als Ajax naast sommige talenten grijpt.
 12. Lazy

  Spaans voetbal

  Zuur voor die jongen.
 13. Zou enorm treurig zijn. Iemand zijn ontslag eisen omdat het kwartje niet jouw kant op is gevallen. Treurig. Dat je boos bent en verandering eist, oké. Maar een ontslag eisen? Erg treurig.
 14. Lazy

  Spaans voetbal

  Het is niet heel fair omdat de salary cap van LaLiga bepaald is in en (voornamelijk) gebaseerd zijn op een periode waarin clubs giga verliezen leden door corona. Ja, ze betaalden bizar hoge salarissen, maar konden dit pre-corona in feite gewoon uitkeren door de torenhoge omzet en inkomsten. Zonder corona hadden ze voldaan aan de eisen van LaLiga voor de salarycap. Dan hadden ze weliswaar nog steeds flink wat miljoenen moeten besparen op de salarissen maar niet de ruim 300 miljoen die ze nu moeten besparen.
 15. Lazy

  AFC Ajax

  Het is in elk geval geen kwaliteitsverlies, dus dat is mooi. Plus Oranje international, dus dat is altijd een pré Hoop wel dat Stevie een kussentje meeneemt uit Londen, want Tadic gaat hij er niet uit spelen onder Ten Hag.
 16. Lazy

  hulp bij editen

  Is draften niet sowieso een game modus waarbij alleen de standaard database geladen kan worden?
 17. Lazy

  Afrika Cup

  Vandaag wel mooi potje met Nigeria - Egypte Verder de favoriet Algerije tegen Sierra Leone en vanavond afsluiten met Soedan tegen Guinee. Tegen die laatste zeg ik dan guiNEE, maar die andere twee gaan sowieso aan vandaag <3 Vind dit soort toernooien altijd heerlijk om tijdens het werken op een tweede of derde scherm op te hebben.
 18. Lazy

  Spaans voetbal

  Ja en nee. Ja dat een grote club als Barcelona dit soort trucjes uit moet halen. Nee, omdat de beslissingen van LaLiga omtrent de salary cap ook niet heul fair zijn geweest naar Barcelona toe, zeker met corona.
 19. Lazy

  Spaans voetbal

  In dit geval vind ik het wel een slimme keuze. Je halveert zijn salaris en hij is een van de laatsten die daarmee akkoord is gegaan. Daar is niets mis mee. Enkel nadeel is dat je nu nóg langer aan hem vastzit aangezien hij wel lekker warmpjes erbij zit tot 2026 🤣
 20. Lazy

  Spaans voetbal

  Niet tijdelijk toch? Hij krijgt het salaris dat hij nu in 18 maanden zou verdienen verspreid over 3 jaar.
 21. Lazy

  Afrika Cup

  Nou Marokko was ook niet bijster interessant tegen Ghana. Verwacht je toch meer van.
 22. Lazy

  Afrika Cup

  Heerlijk man. Lekker die Vuvuzela's op de achtergrond.... Senegal overigens wel mooie ploeg hoor! Paar top spelers erbij <3
 23. Lazy

  Spaans voetbal

  Zeker, alleen kan het in sommige gevallen oneerlijk gevonden worden. Iemand die zonder er ooit iets voor gedaan te hebben een dikke villa krijgt van paps en mams zal sneller bekritiseerd worden dan iemand die zich 10 slagen in de rondte werkt om een huis van 2 ton te kunnen betalen. En in het voetbal is het eigenlijk precies hetzelfde. Een club als City die eigenlijk alleen maar de handjes omhoog hoeft te houden wordt een stuk meer bekritiseerd dan bijvoorbeeld een Bayern Munchen dat selfmade is. Ik vind het dan ook helemaal niet kwalijk dat Barcelona een lening afsluit van 1.5miljard om zoals LaPulga omschrijft het stadion te verbeteren. Dat is een investering en levert op termijn geld op. Echter, een deel van die 1.5 miljard wordt ook gebruikt om gaten te dichten in de schuldenlast en dat is kwalijk, want om die manier houdt je de schuldenlast in stand en verplaats je die simpelweg tegen misschien gunstigere voorwaarden. Dat ze ook spelers kopen van die lening vind ik eigenlijk weer iets minder kwalijk, want ook dat is een investering die geld op moet leveren op termijn; namelijk betere eindklassering en prestaties in Europa.
 24. Lazy

  Spaans voetbal

  Ligt aan de lening en de intentie van de lening. Ik heb ook lening bij de bank voor mijn huis, dat maakt mij ook niet kwalijker dan iemand die geld krijgt van pappie en mammie om een huis te kopen. Hetgeen natuurlijk wel kwalijk is dat men een lening krijgt om lopende kosten te dekken in plaats van een lening die geldt als investering.
 25. Lazy

  Afrika Cup

  Wel mooi dat na 30 seconden de eerste streep op de Bingo kaart gezet kon worden 🤣 Wat een heerlijke Afrikaanse tackle zeg
×
×
 • Create New...