Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Posts

  5,701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Lazy

 1. Lazy

  AFC Ajax

  Als Jong Ajax er al van kan winnen (3-2 vorig seizoen) dan moet het eerste zonder problemen kunnen winnen. Zelfs het B-team moet Cambuur met 5-0 op kunnen rollen.
 2. Lazy

  Spaans voetbal

  Ach ja, alsof iemand anders (zeker degenen die jij noemt) het heel veel beter zou doen momenteel met deze spelersgroep.
 3. Lazy

  Nederlands Elftal

  Hallo. Basisspeler FC Barcelona ja!
 4. Lazy

  Spaans voetbal

  Om Ederson en Alisson ook niet te vergeten.
 5. Lazy

  AFC Ajax

  Lekker @Kyrill 🤣🤣🤣
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Eigenlijk moet je daar Antony of Neres op zetten. Dan staat die binnen de kortste keren onder de douche…
 7. Lazy

  AFC Ajax

  Waarom zet je Mazraoui (althans zo lijkt het) centraal op het middenveld? De keren dat hij daar gespeeld heeft (oa tegen Lille) leek het nergens op en was hij continu overal te laat zowel in balbezit en zonder bal.
 8. Ja I know dat ze dat tijdens de race gezegd hebben en dat zeiden ze omdat hij zelf de auto uit was geklommen. Zelfs Horner tegen Perez zei op dat moment dat hij ok was. Dat er kans was dat hij helemaal niet ok was na een klap van 51G werd later in de wedstrijd bekend en is hij naar het ziekenhuis vervoerd. Alle teams wisten ervan dat er onderzoeken aan ze hoofd waren (zie bijvoorbeeld eerste reactie Ricciardo na de race die direct vroeg hoe het max ging in het ziekenhuis) door communicatie vanuit de FIA. Dus nogmaals: Mercedes en Hamilton wisten 110% dat hij naar het ziekenhuis was voor onderzoek na de crash en ondanks dat ze dit wisten vierden ze feest alsof ze het WK gewonnen hadden. Om dan 5 wedstrijden later verbolgen te zijn dat iemand niet vraagt of je ok bent terwijl je zelf na die crash vol aan het gassen bent om uit de grindbak te komen is enorm maar dan ook echt enorm hypocriet.
 9. Wrong! Dat wisten ze toen helemaal niet, want hij lag met ze kop in een CT scan op dat moment. Sterker nog, Lewis zei na afloop (uurtje na de grand prix) letterlijk voor de camera van Ziggo: 'Heard Max is in the hospital, my thoughts are with him'. Dat hebben we gemerkt ja.
 10. Ik zeg nergens dat Hamilton niet naar Max vroeg. Ik zeg dat hij zijn overwinning uitbundig vierde terwijl hij en Mercedes dondersgoed wisten dat Max naar het ziekenhuis was.
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Ik vind dat Haller die ballen niet eens MAG geven. Hij moet met zijn kont naar de goal spelen en afleggen op de inkomende middenvelder die de bal diep geeft of lobt. Combinatie van factoren. Haller is aan de bal niet goed genoeg, Ten Hag doet er niets aan en middenveld anticipeert er slecht op.
 12. Ah joh. Boeie die straf. Rusland zou sowieso motorwissel worden voor Max, dus die start achteraan. Wat wel apart is dat deze straf harder is dan die van Hamilton in Silverstone, terwijl daar de gevolgen groter waren. Vond ze hier beide schuldig aan. Geven elkaar nul ruimte en dan kan dit gebeuren. Beetje Prost vs Senna vibes en dat is alleen maar tof om te zien ipv dat eeuwige ‘respect’ tonen naar elkaar. Ander dingetje dat ik wel typisch vond van Hamilton was dat hij het ‘opmerkelijk vond dat Max niet even kwam kijken hoe het met hem ging’. Dude A je rende een fokking marathon in Silverstone toen je gewonnen had terwijl je wist dat Max in het ziekenhuis was, B, toen Max uitstapte was Hamilton nog aan het gassen en proberen de grindbak uit te komen…
 13. Lazy

  ADO Den Haag

  Er hoeft ook niets officieels te zijn, maar je moet wel goed zijn met die clubs. Nu is er vanuit ADO geen enkele link of geste meer met bijvoorbeeld Quick, de club waar ik jaren gespeeld heb. Toen wij in de B1 speelden (en dan praat ik over 20 jaar terug...ahum (en of ik oud ben)) stond er elke week een scout van ADO bij ons langs het veld en kregen wij allemaal een uitnodiging voor een stage. Een enkeling ging toen naar Sparta of Feyenoord. Als ik dat vergelijkt met nu is het zoals Rossi omschrijft een beetje Laakkwartier en daar blijft het wel bij. De talenten van Quick gaan tegenwoordig naar Sparta en Feyenoord, wat in principe gek is als Haagse club. En tuurlijk de écht goede kun je niet houden. Maar alles wat eronder zit wel. Echter kiezen die tegenwoordig zelfs liever voor een amateurvereniging dan voor ADO.
 14. Lazy

  Feyenoord

  Wat mij vooral opviel was dat 'taaltje' dat gesproken werd. Soort van Engels/Surinaams door elkaar heen en idd alleen maar lachen gieren brullen met Fer en zijn 'matties'. Heb het idee dat die groep echt enorm verdeeld was/is. Ander dingetje dat me opviel was de muziek voorafgaande aan wedstrijden. Relatief - zonder discriminerend te willen zijn - hoog 'rap gehalte' en vooral gericht op de donkere jongens. Vond het niet bepaald sfeerverhogend als je ziet dat Geertruida, Fer en Malacia lekker staan te daggeren/twerken terwijl je Bozenik met een koptelefoon op naar zijn telefoon zit te staren (afl 1) en Jensje Toornstra beetje weggedrukt met zichzelf bezig is.
 15. Lazy

  ADO Den Haag

  Hier doelde ik tijdje terug op. In de top 10 beste amateurclubs van Nederland staan er 5 uit Zuid-Holland (Alphense Boys, Quick, Alexandria 66, Spartaan 20, Quick Boys) en geen van die clubs heeft een lijntje meer met ADO. Ok, Spartaan is Rotterdams, dus link met Sparta/Feynoord lijkt logischer. Maar clubs als Quick en Quick Boys, in mindere mate HBS, Westlandia en DHC zijn clubs waar je als ADO genoeg talent kunt vinden. Alleen heeft ADO alle samenwerking met die clubs verbroken en die zijn nu allemaal de samenwerking aangegaan met Feyenoord/Sparta. Zo dom van ADO.
 16. Lazy

  AFC Ajax

  Prima verdediging voor Eredivisie begrippen. Als ze hier 34 wedstrijden mee zouden moeten spelen word je ook kampioen.
 17. Ja dat komt wel goed. Bij mij is het vooral kraakbeen slijtage. Dus het zijn vooral de klappen tijdens het hardlopen die voor problemen zorgen. Spieren, pezen en banden zijn allemaal goed, dus ideaal voor fietsen
 18. Lazy

  AFC Ajax

  Nog even en we krijgen ouwe lullen dagen...
 19. Ben inmiddels een maandje aan het fietsen en tot de conclusie gekomen dat dit toch wel echt iets voor mij is! Wat ik vooral fijn vind is dat je na een sessie van zo'n 2 uur eigenlijk best snel weer hersteld bent, terwijl als ik met hardlopen 10km liep ik 2 dagen nodig had om te herstellen van de pijn in mijn knieën. Ik slaag er nu steeds beter in grotere afstanden te maken + ook mijn gemiddelde snelheid vrij hoog te houden. Dat maakt het toch wel gaaf hoor. Gisteren 45km gedaan met een gemiddelde van 28km. Daar ben ik dan wel erg trots op Conclusie: Ik ga geld opzij zetten voor een goede fiets. Eerst deze maand trouwen en dan focussen en geld opzij zetten voor de aanschaf van een nieuwe fiets. Je hebt hier in de buurt (Moordrecht) een fiets centrum met iets van 239864287534815 fietsen. Schijn je van top tot teen doorgemeten te kunnen worden om op die manier de perfecte fiets en afstelling voor je lijf.
 20. Lazy

  AFC Ajax

  Misschien daggie vrij gehad. Wordt ook een dagje ouder die jongen
 21. Lazy

  Nederlands Elftal

  Nou nou niet gelijk de polonaise lopen. Weet niet of je die Turken de laatste maanden hebt zien spelen, maar die zijn geen schim meer van de ploeg die in aanloop naar het EK overal bovenop kletsten. Zelfs Memphis slaagde erin om ballen aan te nemen tussen de linies Zo'n Soyuncu en Demiral (volgens sommigen beter dan De Ligt) deden totaal niet aan doordekken, waardoor er continu een extreem gat lag. Dan is het makkelijk ballen ja, helemaal als je middenveld dan ook niet de taken uitvoert en alles maar laat lopen. Denk dat we eerder kunnen concluderen dat Turkije extreem slecht is geworden dan dat Nederland zo ontzettend goed is.
 22. Lazy

  Spaans voetbal

  In zijn laatste twee seizoenen wel (waren dat niet ook net de twee seizoenen toen Iniesta al naar Japan was?). Daarvoor was dat middenveld wel echt supersterk. Rakitic, Iniesta en Busquets hebben bij tijd en wijle tegenstanders helemaal scheel getikt. Wat is zijn situatie nou precies bij Barcelona? Want Koeman moet hem niet en heeft al meerdere keren aangegeven dat hij verkocht mag worden. Desondanks hoor of zie je er vrij weinig over dat andere clubs hem willen hebben. De keren dat ik hem heb zien spelen (en dat is op 1 hand te tellen) vond ik het een beetje Carel Eiting type: In principe kan die alles met een bal wat je zou verwachten van een middenvelder en heeft die alles in zich om te slagen, maar komt het er op de een of andere manier er toch niet helemaal uit... (zeg overigens niet dat hij hetzelfde niveau heeft als Eiting... laat dat duidelijk zijn).
 23. Los van de Nederlandse bril vind ik De Vries ook een gavere coureur om naar te kijken. Albon is een timide verlegen ventje, ook in zijn rijstijl vaak. De Vries is meer bravoure, zowel in de pers als in zijn auto.
×
×
 • Create New...