Spring naar bijdragen

Lazy

Admins
 • Aantal bijdragen

  3787
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

21 Excellent

Over Lazy

 • Rang
  Manager
 • Verjaardag 08-08-1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper
 • Huidige novelle
  Ultimate Journeyman
 • Mijn novellen
  De nieuwe
  De nieuwe Deel II
  De nieuwe Deel III
  There is only one Alan Shearer
  I am Legend
  I am Legend 2012
  I am Legend 2013
  Impossible is Nothing

Recente profielbezoeken

578 profielweergaven
 1. Lazy

  Temptation Island

  Guilty pleasure tv Zo slecht, maar toch zo heerlijk om naar te kijken. Verleidsters worden wel met de jaren minder en minder...
 2. Lazy

  AFC Ajax #53

  het was 'hinderlijk' buitenspel. Hij nam niet deel aan het spel, maar stond wel buitenspel en hinderde Courtois, aldus de UEFA.
 3. Lazy

  AFC Ajax #53

  Nou bij sommigen druipt het er wel overduidelijk vanaf (lees Hakim Ziyech). Die heeft wederom hetzelfde probleem als de 2e seizoenshelft vorig jaar. Die loopt chagrijnig rond op het veld, geen sprankje plezier sinds de winterstop. Aan hem zie je overduidelijk dat hij met zichzelf worstelt en daardoor het teambelang vergeet. Dan gaat hij namelijk ook gekke dingen doen en vergeet hij hetgeen waar hij goed in is; kansen voor anderen creëren.
 4. Lazy

  AFC Ajax #53

  Flink pessimistisch inderdaad gezien de vorm van de heren op dit moment. Vrees een 0-1 binnen 20 minuten en uiteindelijk 0-3.
 5. Lazy

  Bod uitbrengen / Voorstel doen

  Om een beetje te onderhandelen doe ik altijd voorstel. Dan weet je direct wat een club voor hem wil hebben en hoeveel dat af zit van mijn eigen idee
 6. Lazy

  Blijvende viruswaarschuwing FM 18 & 19

  Zijn waarschijnlijk de instellingen van je virusscanner die iets te strak lijken te staan. Ik zou zeggen zet hem eens ff uit en probeer fm te spelen, kijken of je dan geen problemen hebt. Vervokgens even rondzoeken in de instellingen.
 7. Lazy

  Systeemeisen

  Die informatie staat op de officiele website van FM: https://www.footballmanager.com/games/football-manager-2019
 8. Lazy

  Welke updates installeren?

  We hebben hier op MU een serie downloads staan die je prima kunnen helpen TCM Logo's en DF11 logo's zijn eenvoudig te downloaden en omvatten vrijwel alles
 9. Lazy

  Duits Voetbal #5

  Cheers. Ik ga eens kijken.
 10. Lazy

  Duits Voetbal #5

  Is er iemand hier die ervaring heeft met het bezoeken van wedstrijden van Borussia Dortmund en wellicht hier een goede website voor weet? Plan is om in april met een mannetje of 8 een duel te bezoeken.
 11. Lazy

  FM-Café

  zowaar eens een dag vrij en kind uit slapen vanavond. Kortom; dagje full force FM19 spelen. Eerst ff rondje hardlopen en dan aan de slag met de Journeyman Nog steeds het voornemen een serie op YouTube te starten ermee. Kijken of dat eens leuk is om te doen in plaats van een verhaal erover maken.
 12. Lazy

  Brits Voetbal #35

  Heeft Zidane niet al aangegeven niets te voelen voor de Premier League?
 13. Lazy

  MU PDC WK Poule 2019

  Je kunt zien wie er verstand hebben en wie niet... Jammer overigens dat mijn held niet mee doet dit jaar
 14. Lazy

  welke versie

  Als je zo weinig speelt zou ik bijna Touch aanraden. Dat is toch minder tijdrovend en knal je sneller door de seizoenen heen. Die is nu iets van 14 euro dacht ik? Je kunt ook even de demo proberen. Vind je het wat, dan kun je altijd besluiten de volle game te kopen.
 15. Lazy

  AFC Ajax #53

  City is nou net de Engelse ploeg die je niet wilt treffen. Om eerlijk te zijn denk ik dat Real Madrid misschien nog wel de beste loting kan zijn. Nou zijn die potten pas in februari en er kan nog een hoop gebeuren. Maar, net als Bayern is dat een ploeg in verval. zoekende naar vorm, zoekende naar juist formatie. Je ziet dat ze moeite hebben met ploegen die met veel druk naar voren spelen. Dus wat dat betreft ideaal voor een ploeg als dit Ajax. Denk dat je tegen PSG, Juve, Dortmund, Barcelona en City het minst kans maakt. Porto zou je denken qua naam dat ze te doen zijn, maar zijn in vorm dit seizoen en laten bij vlagen goed voetbal zien.
×