Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Posts

  7,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Lazy last won the day on April 13 2022

Lazy had the most liked content!

About Lazy

 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

3,843 profile views

Lazy's Achievements

 1. Dit heeft te maken met de hoeveelheid editor files in je editor data folder. De grens zit op 250 files volgens mij.
 2. Lazy

  AFC Ajax

  Die was in deze 3-5-2 toch wel handig geweest he om Brobbey van dat eiland af te houden.... gutte gut
 3. Lazy

  AFC Ajax

  Klopp is wel vrij na dit seizoen Telegraaf wordt meer en meer een rioolputje waar alleen maar stront uitkomt.
 4. Lazy

  AFC Ajax

  Je snapt toch zelf ook wel waarom Konsesao verhuurd - en nu uiteindelijk ook verkocht - is?
 5. Lazy

  AFC Ajax

  Dat was met name vanwege zijn slidings… alleen maak je slidings doorgaans als je te laat bent met ingrijpen. OT: mag hopen dat de nieuwe Ajax leiding eerst gewoon een trainer en td aanstelt en die samen het plan laten uitstippelen. Dit lijkt me de zoveelste paniekgreep van het huidige bestuur onder leiding van Van Halst.
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Wel fijn overigens dat je een middenveld hebt dat kansen weet te creëren. Je beide aanvallende middenvelders hebben samen welgeteld 2 kansen gecreëerd voor een ander. Lekker man. Of neem Gooijert, die als wingback 1 voorzet heeft gegeven 😆😆
 7. Lazy

  AFC Ajax

  Nu heeft Mike de laatste jaren steeds minder gelijk, dus dat is dan weer een goed teken.
 8. This is the FMUpdate - March 2024 and this is our first update that has been made compatible with the official FM24.3 data update. In this update we have completed transfers between February 1st and February 29th, including around 1.000 missed transfers across the globe compared to the official data update. This update has been created by FMInside & TheFMEditor. Key features of the FMUpdate - March 2024 Fully compatible with the 24.3 update Transfers up to February 29th Managerial moves up to February 29th Added missing players to the database Added missing staff, including the full staff of Ajax and more Real Competition, Cup and Club names (250.000 changes) Real Media Sources (3400 changes) Real Agents & Clients (2246 changes) 300+ wonderkids to discover FMUpdate - Around the World Megapack (210 nations) Download: https://fminside.net/fmi-update/football-manager-2024/727-the-fmupdate--march
 9. Lazy

  AFC Ajax

  Knip en plaksites melden allemaal hetzelfde: het is de schuld van iedereen behalve van Steijn. Alleen over Ramaj was hij zelfkritisch op het communicatiestuk. Om vervolgens te zeggen dat Olij het niet minder had gedaan bij Ajax.
 10. Lazy

  AFC Ajax

  Wat vinden we van de geruchten rondom Pep Lijnders? @timpy00 @Thierryvane @Elsjorro1990 @cimbomcu @Gert @Chiemel @Dansmeister? Ik vind het qua profiel een interessante optie en vind hem ook wel passen in combinatie met een lange-termijn plan met wat 'jongere' gasten zoals Beuker en de Lange. Ik vind het in die zin interessant omdat het dan een team is van jonge moderne gasten met voldoende knowhow en best wat kwaliteiten. Je zou dan echt een lange termijn project aan kunnen gaan en dat is iets wat mij wel enorm trekt. Enige waar ik enorm sterke twijfels bij heb is de geschiktheid van Lijnders om hoofdcoach te zijn. Rol als assistent zou die perfect zijn, maar hoofdtrainer zijn is toch net ff andere tak van sport en vraag me echt af of hij dat in zich heeft...
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Laten we aub niet weer de discussie aangaan over Taylor. Ik vind het 10x niets, jij ziet er potentie in. Lets agree to disagree en niet weer over een weer ‘welles-nietes’ posts gaan plaatsen. Het is geen ‘Ajax verdediger’ en dan heeft men al vrij snel het idee dat hij er niets van kan. Net zoals Bassey die er volgens velen geen snars van kon maar inmiddels wel gewoon vaste kracht is bij Fulham en al op de radar is verschenen van andere grotere PL clubs. Of Botman.. geen typische Ajax verdediger en daardoor vrij snel bestempeld als niet goed genoeg… Medic is geen voetballende verdediger die a la Alderweireld met cross passes strooit of a la Vertonghen het middenveld in dribbelde. Het is een sobere verdediger die je 1 taak kan geven: spits dekken…. En als je hem dan in een Ajax neerzet dat een wedstrijd kan controleren kan het een prima optie zijn. Echter met dit drama middenveld is het voor geen enkele centrale verdediger te doen. Die worden continu geforceerd om risicovolle keuzes te maken of uit te stappen omdat er iemand verzaakt of compleet uit positie loopt.
 12. Lazy

  AFC Ajax

  Waarom zet je Mannsverk bij de 8, terwijl dit eigenlijk de enige echte 6 in je team is? Daarnaast denk ik dat Taylor inmiddels wel bewezen heeft geen 8 te zijn. 10 kan nog wel, maar 8 is hij positioneel echt te zwak.
 13. Lazy

  AFC Ajax

  Geblesseerd. Zit wel op de bank maar kan geen 90 minuten spelen.
 14. Lazy

  AFC Ajax

  Amai amai... Hlynsson en Taylor... Als je dan 5-3-2 wil spelen, ga dan voor speed 99 voorin naast Brobbey en ga echt counteren. Ik laat de tv vandaag lekker uit. Ben der wel klaar mee.
 15. Lazy

  AFC Ajax

  Lekker man. Had ik niet verwacht van die durfal.. wel benieuwd dan naar het middenveld. Branco met Tahirovic samen of kiest hij voor Branco en Hlynsson? Voorin neem in aan Forbs en Brobs?
×
×
 • Create New...