Jump to content

Lazy

Admins
 • Content Count

  4,585
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lazy last won the day on February 4

Lazy had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

About Lazy

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Het topic om te babbelen over de Journeyman Challenge in Football Manager. Journeyman challenge Je start een save zonder diploma's en de laagst mogelijke ervaring. Vervolgens start je werkloos en ga je op zoek naar een club. Vervolgens is het de bedoeling dat jij jezelf opwerkt in de voetbalwereld met als ultiem doel de eerste plaats in de Hall of Fame wereldwijd. Er zijn geen regels qua aantal competities en het aantal landen. Het is alleen wel zo dat je de uitdaging voor jezelf vergroot als je meer landen en meer competities met lagere niveaus inlaadt.
 2. Lazy

  FM-Café

  Haha. Zolang je me maar een mention geeft zodra je hem wel opent!
 3. Lazy

  FM-Café

  BJÖRN! Long time no speak! Goed om je hier weer te zien! Tijd voor een scandinavische game inclusief novelle!!
 4. Lazy

  AFC Ajax

  Ik dus totaal niet Had wel ff een momentje toen Promes uitviel.. Dacht daar gaat 'de voorzet van ZIyech vanaf rechts naar de 2e paal en een intikker voor Promes goal'. Maar verder eigenlijk geen moment gevreesd dat het anders zou lopen, helemaal toen de 2-1 nog voor de rust viel.
 5. Lazy

  PSV Eindhoven

  En maar positief blijven he die Van Bommel. Ik hoorde het woord 'perspectief' alweer uit zijn mond. Selectie is kwalitatief gewoon belabberd, dat mogen De Jong en Van Bommel zichzelf aanrekenen. Zie je toch dat die Brands met zijn vreemde deals er altijd een mooi team van wist te maken.
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Gek eigenlijk dat Ajax nu op zo'n niveau zit dat je bij een 2-0 achterstand niet eens nerveus wordt. Had geen moment het idee dat het fout zou kunnen gaan, ze scoren immers altijd wel. Inmiddels 13 punten voor op PSV, ook wel eens lekker. Nu belangrijke weken in aantocht met Willem II, Valencia en AZ. Als we die winnen kan de champagne tijdens de winterstop ontkurkt worden.
 7. Lazy

  Interlandvoetbal

  Ah joh beetje in het toernooi groeien is ook een keer niets mis mee Daarnaast; Oekraine en Oostenrijk zijn wellicht niet heel aanspreken, maar beide wel beter dan je zou verwachten.
 8. Lazy

  Interlandvoetbal

  Mooie poule voor Nederland. Eens niet in de poule des doods ☺️ Poule f wel mooi hoor met Duitsland, Frankrijk en Portugal. Jammere dan wel dat van de 6 groepen er 4 nummers 3 door gaan en er dikke kans is dat ze dan alle 3 ook doorgaan.
 9. Staat op de planning voor vandaag/morgen ☺️
 10. Lazy

  Brits Voetbal

  Nu nog Ole eruit en dan is de dans compleet. Denk dat Arsenal in gaat zetten op Allegri of Ancelotti. Poch dan als vervanger van Ole bij United.
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Eerste helft slordig, tweede helft op 1 kans na strak gespeeld. Alvarez op 6 was een verademing ten opzichte van Mazraoui, die wederom door het ijs zakt als middenvelder.. Goal Promes inmiddels uit het bekende boekje en hij blijft ze zo scoren. 🤣 Lang viel ook goed in, toonde tenminste wat lef ten opzichte van Labyad, die toch erg nerveus oogde.
 12. Neuh, niets te maken met of ze commercieel zijn of niet. Soms heb je gewoon niets met mensen. Zij behoren voor mij tot die categorie.
 13. Nog steeds aan het kijken? Heb alle 3 de afleveringen gezien en vind het wel cool!
 14. Eindelijk maar eens een begin mee gemaakt gister. Ben er ooit al eens mee begonnen maar toen vanwege het gebrek aan ondertiteling, wat soms best handig is bij deze serie kwamen we er toen niet helemaal in.. 😂 Nu maar begonnen op Netflix omdat we niet konden kiezen wat we wilden kijken..
 15. Held! Sowieso kijken. Reden om niet te kijken zijn die Miljushka en buddy vedder. Tenenkrommende mensen.
×
×
 • Create New...