Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Posts

  6,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Lazy last won the day on September 10 2021

Lazy had the most liked content!

About Lazy

 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

2,002 profile views

Lazy's Achievements

1.1k

Reputation

20

Community Answers

 1. Lazy

  Spaans voetbal

  Zou perfect als Wingback in het systeem van Conte passen idd. Beetje vergelijkbaar met Moses toentertijd. Maar opmerkelijke transfer verder. Sowieso snap ik de andere clubs niet echt als Barcelona om de hoek komt kijken met huurconstructies en toekomstige transfersommen. Het ontvangen van je geld is nou niet bepaald een zekerheidje bij dit Barcelona....
 2. Lazy

  AFC Ajax

  Als je zo die beelden ziet van Eriksen dan ga je toch denken ‘geef die jongen een contract’. Boeie dat je hem eigenlijk niet nodig hebt op het moment. Dat Ajax pakkie staat hem gewoon prachtig 🥰
 3. Lazy

  FM Café

  Kan helaas niet 😒 Het probleem is er ook pas sinds dit jaar met de introductie van de 6 lettre name.
 4. Lazy

  FM Café

  Wat ik begrepen heb is dat de real name fixes qua clubs via een XML ervoor zorgen dat de game niet kijkt naar de teksten in de database en dus ook die Six Lettre Names niet. Nadeel van de XML is weer dat andere velden niet goed uitgelezen worden zoals 3 lettre name en Nick Name.
 5. Lazy

  AFC Ajax

  Ligt eraan welke rol je voor ogen heb. Een klassieke winger met krijt aan de schoenen is hij niet nee. Een Wide Playmaker (om in FM termen te spreken) of Inverted Winger is hij absoluut wel.
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Mo lekker in huis plaatsen bij Dusan Tadic. Kan die leren hoe die moet leven als een prof. Geruchten gaan om een afkoopsom van een bedrag tussen de 2 - 3 miljoen. Stel die jongen haakt aan en wordt fit voor volgend seizoen, is het natuurlijk een koopje. Heb ook ergens wel sterk het vermoeden dat Ajax hem een half seizoen in Jong gaat zetten. Trainen bij 1, meters maken bij Jong om fit te worden, aantonen dat hij bereid is te werken om dan een contract voor de volgende seizoenen te verdienen.
 7. Lazy

  AFC Ajax

  Halen we toch gewoon Bergwijn even op voor de tijd dat Brobbey er niet is en Haller met zijn gat in Afrika zit. Kan gewoon… Zuur voor Brobbey. Hoop op de CL variant dan maar zo lang Haller er niet is. Berghuis en Antony vanaf de flanken vermoed ik, al zou ik er eerder voor kiezen om Berghuis te laten staan. Middenveld staat ok op dit moment. Eerder dan Daramy de kans geven de komende weken tot Haller er weer is voor de CL.
 8. Lazy

  FM Café

  Ik doe ze niet allemaal tegelijk aan, dat zou het einde van mijn pc betekenen.. Maar het feit dat je ze hebt betekent dat je ze stuk voor stuk in kunt laden 😊
 9. Lazy

  FM Café

  Wat doe ik mezelf aan
 10. Lazy

  Feyenoord

  Top thanks! Dan voeg ik doe toe aan de MU Update van 1 Feb
 11. Lazy

  Feyenoord

  Weet iemand toevallig de hoogte van de optie tot koop? #ikvraagditvooreenvriend
 12. Lazy

  Spaans voetbal

  De volgende spierblessure. Helaas vaak een gevolg van een zware knieblessure. Het is niet te hopen voor hem, maar dat hij van de ene in de andere spierblessure valt is geen goed teken.
 13. Lazy

  AFC Ajax

  Niet vergeten dat ze vorig jaar al interesse in hem hadden. Ze hebben hem al langer op de lijst staan en nu kunnen ze hem vrij goedkoop huren plus wellicht een leuke optie tot koop. Misschien een buitenkansje dus. Staat dan ook los van een eventuele aankoop van 20m+.
 14. Lazy

  AFC Ajax

  Lol alsof ik het meen gozer Tjeezus
 15. Lazy

  AFC Ajax

  Dat half jaar is gewoon een 'goedkope' manier om te kijken of je hemt wilt contracteren in de zomer. Dus in die zin snap ik het wel. Ik snap Spurs echt niet als ze Traore zouden nemen ipv Bergwijn. Dat is echt lood om oud ijzer alleen dan 20 miljoen duurder.
×
×
 • Create New...