Jump to content

Lazy

Admins
 • Content Count

  4,429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lazy last won the day on February 4

Lazy had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

About Lazy

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Lazy

  FIFA20

  Oh wat is FUT verneukt zeg in de laatste jaren. Al die kleuren kaartjes... je wordt er bijna misselijk van. FIFA 17 was mijn laatste FIFA en na het spelen van de demo en het zien van al die lijpe FUT shit sla ik dit jaar ook weer over. Het principe was ooit zo mooi. Een ultiem elftal samenstellen op basis van het kopen van pakjes die je verdiende door te spelen. Nu is het money money money bij EA en zijn ze volledig doorgeslagen. Zonde dat de meute het spel nog steeds omarmt.
 2. Weer lekker bezig. Plaatsing voor de play-offs is binnen!
 3. Lazy

  AFC Ajax

  Ligt eraan hoe je Donny het veld in stuurt. Als '10' is het zijn taak juist de gaten in te duiken en wat meer uit positie te lopen, daar ligt immers ook zijn kracht (nu het afmaken van kansen nog). Hij heeft echter ook duels meer teruggetrokken gespeeld als 8 en zelfs als 6. Die jongen is voetbaltechnisch slim genoeg om dat goed op te lossen als niet hij maar Ziyech degene is die de vrijheid krijgt op het middenveld.
 4. JACHT Challenge Update 9 Welkom bij een nieuwe update in de JACHT challenge. Een excuus voor een lange absentie is wel op zijn plaats. Gelukkig heb ik de komende weken wat meer tijd om me bezig te houden met deze uitdaging. In de update van vandaag blik ik met jullie terug op de eerste seizoenshelft in het seizoen 2020/2021. FFAS Senior Soccer Second Division We trappen de update af met de resultaten en huidige stand van de FFAS Senior Soccer Second Division. In de vorige update liet ik al merken hoge verwachtingen te hebben van ons dit seizoen en ik kan met vreugde zeggen dat we die tot dusver flink waar hebben kunnen maken. We zijn inmiddels al over de helft van de competitie en we staan met een voorsprong van vijf punten én een duel minder gespeeld bovenaan in de competitie. Van de twaalf duels wonnen we er negen en speelden we drie keer gelijk. In totaal zijn we nu precies twintig duels ongeslagen, wat overeenkomt met een compleet seizoen in deze competitie van Amerikaans Samoa. Het gaat dus enorm goed in de competitie en we hebben nu zelfs de kans om met acht duels te gaan een voorsprong te pakken van acht punten op onze enige uitdager Pago Eagles. Het beloven in elk geval acht mooie duels te worden voor ons en hopelijk weten we onze ongeslagen status door te trekken én onze sterke seizoensstart te belonen met de promotie naar de hoogste afdeling. Uitslagen 2020 / 2021 Stand FFAS Senior Soccer Second Division FFAS President's Cup Net als een jaar eerder stroomden wij met Konica in de tweede ronde in. Ditmaal was de kampioen van Amerikaans Samoa onze tegenstander. Tegen die ploeg bewezen we pas hoe sterk we eigenlijk kunnen zijn. We speelden ze namelijk compleet van de mat en wonnen dik verdiend met 4-0. In de volgende ronde (kwart finale) treffen we meet Pago Youth één van de grootste en sterkste clubs van het land. We spelen dan opnieuw thuis, wat best een voordeel kan zijn voor ons. Trekken we hem door tot de finale dit jaar? Tot Slot Het heeft even geduurd, maar ik ben weer op weg in deze challenge en ben nog lang niet van plan het op te gaan geven. De tweede seizoenshelft zal wat sneller gespeeld zijn omdat ik minder duels speel en nu een vakantie van 3 weken tegemoet ga en dan in staat zal zijn om meer te kunnen spelen. Ik ben ook aan het denken om iets verhalenderwijs te gaan vertellen (korte nieuwsberichten) zodat ik misschien wat meer én vaker kan updaten. Anyhoo, bedankt allemaal voor het reageren, excuses voor de lange periode tussen de updates en tot de volgende update! @delichris @Isco22 @Mordurette @komodo25 @Makalakalane @nasje92 @Marius @Chimpa @ROEMM @tdogg16 @D.J. @ElMarcos @Badmuts @Kavinos @Karlo @Vlonkie @Handzeep @FtD
 5. Lazy

  Feyenoord

  Het is nog erger: hij zei letterlijk 'volgens mij waren ze met Guidetti bezig'...
 6. Gisteren seizoen 3 afgerond.
 7. Lazy

  Rood scherm

  Kans is dat de drivers voor je grafische kaart een update nodig hebben.
 8. Lazy

  Jouw loting in FM

  Even de 2 topics samengevoegd en deze hernoemd naar een ietwat algemener topic. Nu kan elke loting (beker of internationaal) erin geplaatst worden.
 9. Lazy

  Hoe wissel ik trainers?

  Even de filters aanpassen vermoed ik.Staat als het goed is ergens rechts bovenin.
 10. Lazy

  Formule 1

  Hulk op weg naar Haas dan lijkt me.
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Kom op jongens, beetje vertrouwen in die gasten Spel is nog niet geweldig, maar de resultaten liegen er niet om en zijn in principe gewoon prima. Zie geen reden waarom ze tegen (met alle respect) fokking APOEL Nicosia geen goed resultaat kunnen halen.
 12. Inmiddels halverwege. Blijft goed boeien. Interessant seizoen met weer een hoop taboes die ze aan de kaak stellen.
 13. Lazy

  AFC Ajax

  Stabiliteit. Dat is denk ik het code woord voor vanavond. Als je het middenveld onder controle krijgt zal het wel loslopen. Dan heb ik voldoende vertrouwen in de voorhoede. Ben benieuwd wat Ten Hag met Blind gaat doen. Kans bestaat dat die weer achterin de boel gaat coördineren en dat lijkt me een verstandige keuze. Wel jammer dat dit ten koste zou gaan van Martinez, maar dat is op dit moment ff niet belangrijk.
 14. Lazy

  Nederlands Elftal

  Ligt eraan hoe je het invult. Zo'n Van Aanholt aan de linkerkant als WBL heb je meer aan dan Babel die er in 9 van de 10 gevallen voor spek en bonen staat. Zelfde op rechts met Hateboer versus Promes. Daarnaast kun je altijd nog kiezen voor een inschuivende verdediger waardoor je bij balbezit nog een man extra op het middenveld zou creëren. In mijn optiek is het zonde dat je spelers als Babel en/of Promes in de basis zet omdat je koste wat het kost 433 wil spelen. Maar goed, das mijn mening Ik ben niet de bondscoach en zolang de resultaten goed zijn (wat ze tot dusver vrij aardig zijn) mag hij lekker 4-3-3 kiezen en met Babel spelen.
×
×
 • Create New...