Jump to content

Lazy

Admins
 • Content Count

  4,160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lazy last won the day on February 4

Lazy had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About Lazy

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Lazy

  AFC Ajax

  Yes die 3. Ajax heeft vorig seizoen 58 duels gespeeld, daarvan heeft Tagliafico er 46 gespeeld. Nu bieden resultaten uit het verleden geen garantie, maar je mag er vanuit gaan dat als hij fit blijft, hij komend seizoen wederom tot zo'n gemiddelde kan komen. In de duels die hij mist door een schorsing en wellicht een blessure hier of daar en je kunt Martinez en Pierie prima als back-ups gebruiken, terwijl Blind in een uiterst geval er ook kan spelen (maar ook mijn 4e keus achter Nico, Martinez en Pierie).
 2. Lazy

  AFC Ajax

  Je hebt Nico als eerste keus, 3 man die als back-up kunnen spelen. Beetje nonsens om dan nog een extra linksback erbij te halen, helemaal als je ziet hoeveel duels Tagliafico gemist heeft het afgelopen seizoen.. dat zijn der niet veel. Hoop zelf nog op een goede vervanger voor De Ligt. Die Magallan heeft me nog niet weten te overtuigen. In ieder geval niet genoeg om er nu ineens te staan.. Dan liever met die 80 miljoen van De Ligt de markt op en een speler halen die er direct kan staan. Favoriet is Toby natuurlijk, al acht ik de kans erop minimaal tot nagenoeg nihil.
 3. Dubbel! mooie nieuwe promo van de CL! 🥰 Ajax hofleverancier met Joel Veltman als absolute ster van de video 🤣
 4. Ik zou Olympiakos doen. Griekse voetbal is giga in verval en met dat gekkenhuis valt het ook altijd wel mee. Dat werd bij PAOK ook altijd gezegd... nou dat was ff heftig... not.
 5. Lazy

  MU update JUNE

  Het gros van de competities is inmiddels klaar, dus we kunnen de belangrijkste competities updaten. Richard is as we speak hard aan het werk om alles te verwerken en wat ik ervan begreep is dat hij al een flink eind is. We hopen (of eigenlijk verwachten) deze week een eerste versie te lanceren. Durf alleen niet te zeggen of dat vandaag of pas zondag is. :) Geen sluitend antwoord, maar een beetje een richtlijn :) Let alleen wel: hierbij start je wel in 2018/2019 omdat het in FM niet mogelijk is het eerste seizoen zónder transfers over te slaan.
 6. Mooi begin van je novelle! Erg uitgebreid en goed verteld. Mooie kit en mooi logo ook <3 Gaaf ook dat je meerdere media met elkaar combineert. Ik zou zeggen gooi ook af en toe een video hier in, dat kan leuk voor de afwisseling zijn Veel succes, ben benieuwd hoe ver je de Valken kunt brengen!
 7. Lazy

  MU update JUNE

  Das om het realisme er een beetje in te houden. Dat doen we (lees Richard) eigenlijk altijd, omdat het in feite nog toekomstige transfers zijn. Onze volgende update bevat de eerste data voor het seizoen 19/20, dus dan zijn ook vrijwel alle competities bijgewerkt naar de nieuwe deelnemers en zullen ook de spelers direct bij hun nieuwe club spelen.
 8. Lazy

  PSV Eindhoven

  Mooi! Met recht het lelijkste shirt tot dusver.
 9. Moet je even bij je verantwoordlijkheden kijken. Dikke kans dat die veranderd zijn en je assistent nu de wedstrijden doet..
 10. Zijn je drivers up to date? Dat kan de prestaties soms een beetje aantasten (zeker in fm). Verder zou ik er weinig waarde aan hechten. Als je GTA kunt draaien, kun je fm op max spelen.
 11. Uhm. Die van si is de enige die ik ken. Geen idee hoe je dit moet maken zelf. Is volgens mij een xml. Je kunt op susie dacht ik zelf een startdate kiezen en die laten maken toch? Dan stappen volgen en het moet werken.
 12. Dat ex on the beach.. man man dat is me toch een partij ordinair. Hilarisch.
 13. Lazy

  Nederlands Elftal

  De KNVB gaat dat niet in velden steken, ze zijn niet gek. Dat laten ze lekker aan de clubs over. Vandaar ook dat clubs die Europees gaan spelen een percentage af moeten staan aan de andere clubs (hoe krom). Dat is indirect bedoeld om clubs te stimuleren van het kunstgras af te stappen. Deze potentiele 9 miljoen gaat in het potje van de KNVB. Daar worden salarissen van de mensen van betaald, reserves aangevuld, investeringen mee gedaan en uiteraard ook de potjes aangevuld die de vergoedingen van de spelers, onkosten van de spelers (en ook jeugdspelers) te bekostigen.
 14. Lazy

  AFC Ajax

  Die namen zijn nog allemaal niet zeker. Ajax heeft sowieso een geplaatste status bij de 2e voorronde en waarschijnlijk ook bij de laatste. Dat houdt in dat ploegen als PAOK, Rode Ster en Young Boys ontlopen kunnen worden. We zullen zien wie het wordt, in juni is de loting dacht ik
 15. Lazy

  Eredivisie Topic

  Ik hoop et, want Sparta is gewoon een ploeg die in de Eredivisie thuis hoort.
×
×
 • Create New...