Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Posts

  5,744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Lazy last won the day on September 10

Lazy had the most liked content!

Reputation

787 Excellent

About Lazy

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

1,778 profile views
 1. Vind sowieso de UI van FM bar slecht geworden de laatste jaren en ze proberen steeds meer informatie te proppen in 1 scherm waardoor het één grote zooi wordt. Daarnaast snap ik die kleurstelling van paars en roze niet. Dat vloekt als de nete bij bepaalde clubs en is zonde. Ze hadden gewoon weer terug moeten grijpen naar de ouderwetse skin die 1 kleur heeft (donker of licht), aangevuld met de kleuren van de club.
 2. Lazy

  Salaris verlagen

  Kan het te maken hebben met hun selectie status?
 3. Ja daardoor is het beroep mislukt. Zijn advocaat wilde eigenlijk een taakstraf van x uur, maar dat is afgewezen door de rechter omdat hij dus die eerdere taakstraf niet heeft gedaan.
 4. Bizar verhaal. Lucas Hernandez moet een jaar de cel in in Spanje wegens het verbreken van een contactverbod met zijn huidige vrouw. Toen hij voor Atletico speelde kreeg hij mot met zijn vrouw op straat en dat ging er kennelijk heftig aan toe. Kreeg toen een taakstraf en contactverbod van 6 maanden. Gedurende die 6 maanden legden ze het echter bij en gingen ze binnen die 6 maanden op een verlate huwelijksreis. Omdat ze het contactverbod verbroken hebben moet hij volgens de Spaanse rechter de cel in. 🤣
 5. Lazy

  Nederlands Elftal

  De pass moet niet komen van Frenkie, een overtal situatie moet komen van Frenkie. Hij is geen passer, hij is een speler die met 1 schijnbeweging 3 man kan uitschakelen. 85% van zijn ballen gaan breed of achteruit. Hij is absoluut geen speler met met 1 pass een speler alleen voor de keeper kan zetten of het spel verlegt van de ene naar de andere kant. Uiteindelijk is de fout gisteren dat je - zoals wel vaker - de tegenstander in de kaart speelt door je eigen opstelling, zoals ik overigens vooraf al voorspelde. Je zag gisteren ook hoe statisch het was en hoe gemakkelijk de Letten dat konden belopen.
 6. Lazy

  Overname Newcastle

  Er komt voor de FM22 beta release waarschijnlijk nog een laatste update. Daar zal de overname in verwerkt worden.
 7. Lazy

  Nederlands Elftal

  Maar over het middenveld. Dat wordt lekker de fuik in lopen vanavond De vermoedelijke opstelling is perfect voor Letland. Je links en rechtsbuiten draaien naar binnen, je spits zakt uit tussen je twee middenvelders en je twee middenvelders zijn weinig beweeglijk en hebben beide de drang om in de 16 te komen. Daarnaast speel je met 2 backs waarvan 1 geen loopwonder is en de ander met de dozen nog om zijn schoenen loopt. Wordt weer een lekker potje
 8. Lazy

  Nederlands Elftal

  2 alhoewel, 1 hoort er eigenlijk niet te spelen dus in die zin heb je gelijk...
 9. Lazy

  Brits voetbal

  Ik dacht ze Theo Janssen bedoelden... OT: Als NUFC fan weet ik nog niet zo goed wat ik moet vinden van de overname. Blij dat Ashley eindelijk optyft, maar tegelijkertijd krijg je daar de Saudi's voor terug en laten we wel wezen... dat zijn geen lieverdjes. Weet ook niet wat ik ervan vind dat ze een rijke eigenaar gaan krijgen. Heb een hekel aan olie clubs als City en Chelski maar als het dan je eigen club betreft is het heel raar om te beseffen en weet ik ook nog niet zo goed hoe ik er op moet reageren of wat ik ervan moet vinden. Enerzijds tuurlijk schandalig, anderzijds denk je 'vet!'. Heel dubbel. Ken mezelf overigens wel goed genoeg dat ik hypocriet als de pest kan zijn en er niet minder om zal juichen als ze met dit geld ooit de PL winnen. Maar toch he... toch kietelt er dan iets in je achterhoofd dat je het stom vindt of moet vinden.
 10. Lazy

  AFC Ajax

  Voor zijn doen deed hij het aardig. Speelde al beter met zijn rug naar de goal in plaats van de diepe bal te willen geven. Verder paar grote kansen gemist, maar dat deed de rest ook. Had met meer efficiëntie minstens 6-0 kunnen zijn. Overigens speelde Tadic als Wide Target Man (om maar in FM termen te praten) wel erg sterk. Alleen moet hij een ander type back achter zich hebben dan Blind. Met een type Mazraoui achter hem is die kant veel gevaarlijker. Blind heeft toch te weinig diepgang. En Timber Als die man zich zo blijft ontwikkelen speelt die volgend seizoen in de top van Europa.
 11. Die mag wel flink op de schop ja. Laatste jaren stoppen ze er steeds meer info in dat het een rommeltje is geworden.
 12. Lazy

  Spaans voetbal

  Heeft niets met verdedigen van Koeman te maken. Ik heb nergens gezegd dat Koeman de Messias is die Barcelona naar nieuwe hoogtes gaat brengen. Ik zeg dat het ontslaan van Koeman geen enkel nut heeft omdat dit Barcelona simpelweg niet heel veel beter kan. Als je zag hoe dat Granada speelde na die vroege lucky 0-1 dan zijn er weinig tot geen ploegen tegenwoordig die dat soort voetbal echt kapot kunnen spelen... Hetgeen Barcelona moet doen is punten harken in deze situatie, maakt niet uit hoe en dat begrijpt Koeman heel goed. Als Barcelona namelijk geen CL voetbal haalt gaan ze financieel nog verder naar de klote. En dat gaat - afgezien van de laatste 2 duels - ook gewoon prima. Ze hebben nu 2 duels minder gespeeld dan Real en Atletico en als ze die beide winnen staan ze 'gewoon' tweede. Kampioen worden ze niet, CL winnen ze ook niet (al zijn er gekkere dingen geweest), maar CL voetbal halen volgend seizoen is cruciaal in deze situatie. En wie willen ze nu aan gaan stellen die het aantoonbaar beter kan én de komende jaren kan bouwen? Roberto Martinez? Die al jaren betonvoetbal speelt met de beste generatie Belgische voetballers aller tijden en nog niets heeft gepresteerd? Of Xavi, die ervaring als coach op het niveau Derde Divisie heeft? Geweldige voetballer hoor, maar dat moet dan DE verlosser zijn die de club er weer bovenop helpt? Hoe naïef wil je zijn... die gaat komen in het rijtje met Pirlo, Cocu, Henry... (overigens grappig feitje: Xavi speelt al geruime tijd in een 3-5-2 formatie in Qatar)
 13. Misschien dan toch een maatje groter nodig?
 14. Lazy

  Spaans voetbal

  Wat moet hij dan? Hij weet ook dondersgoed dat de meeste van zijn spelers er geen klote van kunnen. Hij kan ze toch moeilijk volledig met de grond gelijk maken? Dan graaft hij zijn eigen graf. Alleen Depay en De Jong zijn de aankopen van Koeman. De rest is aangetrokken door de club. Aguero is gehaald als vriendje om Messi te houden (lekker gelukt), García is gehaald door de vorige voorzitter. De Jong is natuurlijk niet goed genoeg, dat weet Koeman ook. Maar goed, Koeman kent De Jong, kent zijn kwaliteiten en De Jong kost nog geen 2 miljoen voor 1 jaar. Dan snap ik die keuze wel, zeker gezien de belabberde financiën. Coutinho raakt al geen pepernoot sinds hij van Liverpool Is gekomen. Geen enkele trainer bij Barcelona heeft hem aan de praat gekregen en ook tijdens zijn verhuur aan Bayern was het vaker slecht dan goed. Dus dat kun je Koeman niet kwalijk nemen.
×
×
 • Create New...