Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Content Count

  4,813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Lazy last won the day on March 26

Lazy had the most liked content!

Community Reputation

179 Excellent

About Lazy

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

1,089 profile views
 1. Goede zaak dat de club suit de Eredivisie steeds meer eensgezind gaan worden. De KNVB wordt enorm onder druk gezet door de UEFA om toch af te maken. Goed dat de clubs daar nu tegen in opstand komen.
 2. Heb je steam al eens opnieuw geinstalleerd?
 3. Salarissen staf en spelers zijn los. Je kunt volgens mij een verzoek doen bij je bestuur om de salarissen van je staf te mogen verhogen.
 4. Lazy

  Hardlopen

  Dat zijn indrukwekkende tijden Gert!! Ik zou zeggen ga hem zeker in wedstrijdvorm lopen nog! Dan krijg je nog meer adrenaline en kun je met gemak 5 minuten sneller nog. Heb zelf 2x een halve gelopen en beide keren samen met iemand gelopen. Toen tot 1h58 en 1h50 gekomen. Volgend jaar wil ik weer de CPC lopen. Dan het doel om alleen te lopen en onder de 1h45 te lopen.
 5. Lazy

  Hardlopen

  Strava doen man 💪 Werkt net ff iets beter. Ik loop nu zelf zo'n 2x in de week hard. 1x kort rondje lekker intervallen (a 5km op 4m50 de km) en 1 lange duurloop (a 11 - 12 km a 5m15 de km). Nu met dat zonnige weer is het hier heerlijk rennen in de duinen <3
 6. Lazy

  FM-Café

  Hehe. 30 inch widescreen <3 In totaal 169m, valt dus nog mee. Iig Dembele (87), Richarlison (83) en Virgil (0)
 7. Lazy

  FM-Café

  PSG doet lekkere zaken in de zomer van 2022. Nondeju,
 8. Lazy

  Nintendo Switch

  Ik heb zaterdag een Nintendo switch aangeschaft. Fokking overal uitverkocht, dus nu via Amazon gekocht. Moet dan helaas wel tot op zijn minst 15 april wachten. Gekocht voor die kleine smurf die helemaal gek is van Mario. Kijkt onderhand elke Mario filmpje op YouTube en speelt zo nu en dan Mario Run op mijn telefoon.
 9. Gratis in de Ps store: Starlit Adventures. Super simpel en mijn zoontje van bijna vier vindt het geweldig. En ik moet zeggen, als je het gaat spelen werkt het best verslavend.
 10. Omdat er momenteel te weinig duidelijkheid is wat mogelijk gaat zijn. De KNVB zet in op 6 april, maar dan zijn we nog middenin de piek van het virus. Onverantwoord om dan te spelen, ook al speel je zonder publiek. Ga je na 1 juni moet je in amper 6 weken 8/9 duels spelen om de Eredivisie af te ronden én de play-offs te spelen (die ze om de een of andere reden nog niet eens geschrapt hebben). Dat kan simpelweg niet langer zijn omdat je ook met voorrondes Europees zit plus de start van het nieuwe vervroegde seizoen door het verschuiven van het EK. Ook al is het haalbaar door de mogelijke afvlakking van Corona is het onverantwoord om clubs en spelers tot half/eind juli te laten spelen en ze vervolgens binnen 2 weken aan het nieuwe seizoen te laten beginnen. Alhoewel; nu ik dit typ concludeer ik me dat spelers en clubs nu een soort van lange vakantie hebben door de stop.
 11. Nee joh! We willen leed, pijn zien!!
 12. Bro. Die guy heeft toch gewoon een chille vibe... Maar precies dit. Zoooooo irritant... Maare: telefoon? Heb ik iets gemist? En Arda gaat sowieso, de vraag is niet of maar wanneer. Lullig voor die Elke, maar levert ongetwijfeld mooie tv op en daar kijken we dit voor!
 13. Misschien een leuke tussenvariant gezien deze competitie nog enige tijd stil zal liggen: Voorspel wanneer de eerste race plaatsvindt, welke dat zal zijn en hoeveel races we krijgen nog in 2020.
 14. Enkele juiste beslissing is om Ajax kampioen te maken.. Nee zonder gekheid, schrappen seizoen zie ik als enige correcte oplossing. Enkel dingetje zijn de Europese plekken. Die zul je eigenlijk alleen op basis van de huidige stand kunnen doen, maar daar gaan sommige clubs absoluut niet tevreden mee zijn vermoed ik en dat is in sommige gevallen nog terecht ook (AZ volop in titelstrijd, Feyenoord met de geweldige comeback bijvoorbeeld).
 15. Lazy

  Formule 1

  Sowieso alle straat races gaan geschrapt worden die in deze periode verreden worden. Dikke kans dat Montreal daar dus nog bij komt. Baku is nu uitgesteld, maar ook die gaat volledig geschrapt worden omdat het een straatrace is. Vanuit Liberty is nu gezegd dat ze willen proberen minstens 18 races te doen. Met Monaco en Australië al definitief van de kaart mogen er dus nog maar 2 geschrapt worden. Vanaf Oostenrijk zijn er nog 26 weekenden tot het einde van 2020. Zou je dus in theorie kunnen doen wat Satyr zegt.
×
×
 • Create New...