Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

Lazy

Admins
 • Aantal bijdragen

  3717
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Good

Over Lazy

 • Rang
  Manager
 • Verjaardag 08-08-1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper
 • Huidige novelle
  Ultimate Journeyman
 • Mijn novellen
  De nieuwe
  De nieuwe Deel II
  De nieuwe Deel III
  There is only one Alan Shearer
  I am Legend
  I am Legend 2012
  I am Legend 2013
  Impossible is Nothing

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lazy

  FM-Café

  SI heeft zojuist Patch 19.2 uitgegeven! Flink wat aanpassingen aan de ME... Waren die zo nodig?
 2. Lazy

  AFC Ajax #53

  Zeker, maar niet aan een speler uit de Eredivisie die zich nog niet bewezen heeft. Een tweede Sulejmani zullen we niet snel meer zien gebeuren zeg maar.
 3. Lazy

  Eredivisie Topic #23

  Nou, je wilt als Van den Brom toch stappen maken in je carrière..? Utrecht is gelijk niveau, zelfs nog iets onder AZ. Heeft het met 2 bekerfinales, een paar 3e en 4e plaatsen niet heel onaardig gedaan bij AZ. Waarom dan in dezelfde competitie blijven en kiezen voor een ploeg die gelijkwaardig is of zelfs iets minder? Ik zou het logischer vinden voor hem - als hij ambitieus is - om het eens elders te proberen. Ga in een 2.Bundesliga eens kijken of je daar iets van de grond krijgt. Nu maakt hij een stap opzij, terwijl ik persoonlijk liever een stap omhoog zou willen. Dat kan niet in NL, dus dan maar naar het buitenland.
 4. Lazy

  Eredivisie Topic #23

  Men zegt FC Utrecht als opvolger van Dickie. De vraag is al Van den Brom; wil je dat. AZ was max plek 4 en incidenteel plek 3. Bij Utrecht is er nog minder kans om dat te halen.
 5. Lazy

  AFC Ajax #53

  Van Doan had Groningen toch al duidelijk gemaakt dat er on-Nederlandse bedragen gevraagd zouden worden? Niet gek ook, gezien die gozer bij alle grote talentenlijsten naar voren komt. Die staat bij heel veel clubs op de lijst. Ken hem zelf niet om eerlijk te zijn, zie Groningen daarvoor te weinig. Jan VT zie ik nog niet terugkomen deze zomer. Tottenham heeft nog een optie zijn contract met een jaar te verlengen. Denk dat Ajax eerder een seizoen later een kans maakt.
 6. Lazy

  Queen's Park FC

  Kan tijdens de game. Zul je wel een ingame editor moeten downloaden. Je hebt de officiele van FM zelf, die kost geld. Volgens mij heeft FMScout er ook eentje, die is wel gratis dacht ik.
 7. Lazy

  FM-Café

  Leuk om eens te proberen: https://manutd.nl/fm19-scenario-vliegtuigcrash-vitesse/
 8. Lazy

  AFC Ajax #53

  City was een mooie traditievolle club, maar tegenwoordig net zo erg als PSG en andere clubs onder leiding van een sjeik. Tot op de dag van vandaag draait die club per jaar miljoenen verliezen en die worden alleen maar opgevangen door louche sponsordeal (zie nu weer zoveelste onderzoek dat naar buiten is gekomen). Overigens Pep: Is nu bezig aan seizoen 3 bij City. Dikke kans dat die gewoon binnen 2-3 jaar daar vertrekt om zijn ultieme droom na te jagen: het WK winnen. Hij is geen manager die 30 jaar op 1 plek blijft.
 9. Lazy

  AFC Ajax #53

  Als je nou als Frankie zijnde interesse hebt van ALLE topclubs in Europa...dan kies je toch niet voor PSG? Ik snap dat dan niet. Ja, je kunt er ongetwijfeld leuk verdienen, Maar spelen bij FC Barcelona of Real Madrid zit toch nog wel ff een niveautje hoger. Hij zou perfect zijn voor Barcelona om met Arthur en Busquets op het middenveld te spelen volgend jaar. Mag hopen dat de Telegraaf - zoals wel vaker - wat voorbarig iets naar buiten gooit en dat hij kiest voor een club waar wel een ziel in zit en geen PSG of City.
 10. Lazy

  Game of Thrones

  Zijn in de maak ook dacht ik. Ook voor TV of zelfs alleen voor tv, weet ik niet precies.
 11. Lazy

  Eigen managerfoto toevoegen

  however it isn't possible to apply the picture to existing profiles nor to change the image so make sure you are happy with it before applying it. Staat bovenaan de pagina die Nom doorlinkt.
 12. Lazy

  AFC Ajax #53

  Gewoon de treble dit seizoen CL, ED en beker...
 13. Lazy

  FM-Café

  Bij de MU scout save is PSG als AI juist degene die bizar veel transfers doet.. Vrijwel elk wonderkind heeft op een moment in de game minstens 1 seizoen in Parijs doorgebracht
 14. Lazy

  Eigen managerfoto toevoegen

  Dat hebben ze er in de standaard skins uitgehaald. Het kan nog wel, dan zul je een custom skin moeten downloaden. Een waarvan ik zeker weet waarbij het kan is de Rensie Skin: https://manutd.nl/rensie-custom-skin/
 15. Lazy

  [FM19] Girondins de Bordeaux

  Balen van de start in de Ligue 1, maar goed dat je je geplaatst hebt voor de Europa League!
×