Jump to content

Lazy

Admins
 • Content Count

  4,656
 • Joined

 • Days Won

  3

Lazy last won the day on January 2

Lazy had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About Lazy

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

945 profile views
 1. Lazy

  PSV Eindhoven

  Zoet naar Utrecht. Moedige en verrassende beslissing van hem. Ergens ook opmerkelijk van Utrecht. Die Paes is een prima doelman.
 2. Lazy

  AFC Ajax

  Ja zou ook nog kunnen, alleen weet niet hoe Babel op rechts rendeert. Ik zou het namelijk vreemd vinden als Ten Hag besluit de bewezen succesformule Ziyech > Promes de das om te doen door Promes naar rechts te halen. De loopactie van Promes van links en de puntgave indraaiende voorzet vanaf rechts van Ziyech is vergelijkbaar met de acties van Arjen Robben in zijn gloriedagen bij Bayern: iedereen weet precies wat er gaat gebeuren maar toch kan niemand het stoppen. ☺️
 3. Lazy

  AFC Ajax

  Lijkt wel het plekje van Huntelaar te hebben ingenomen, die op zijn beurt steeds minder speeltijd en kansen krijgt van Ten Hag. Tegen Sparta komend weekend kun je gewoon starten met de voorhoede zoals tegen Club Brugge. Later als Babel een beetje geacclimatiseerd is ga ik ervan uit dat die de spits in gaat. Hoop dat Promes vanaf links blijft komen, zodat Ziyech vanaf rechts die indraaiende voorzet kan blijven geven.. Tadic op rechts, al is dat niet veel bijzonders op die positie.
 4. Peaky Blinders afgerond en doorgegaan naar nieuw seizoen Gomorra. Nog ff inkomen en alles van de oude seizoenen terughalen. Kijkt wel weer goed weg. Top serie 👌🏻
 5. Inmiddels gezien. Mooie afsluiting. Vond de laatste 3 afleveringen de beste van de hele serie. Ben erg benieuwd naar seizoen 2 volgend jaar.
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Dat zie er goed uit zeg! Veel beter!
 7. ik ga hem vandaag of morgenochtend ff kijken. Wel balen dat het nu al de laatste aflevering is.
 8. Lazy

  AFC Ajax

  Leuke pot gisteren. Goed om te zien dat die jonkies op momenten mee kunnen op het niveau. Traore legt veel energie in de wedstrijd en loert op een bal in de diepte. Dat kan in combinatie met Ziyech nog wel gevaarlijk worden
 9. Lazy

  AFC Ajax

  Flinke domper zeg 😒 In het gunstigste geval 2 maanden niets doen, dan langzaam optrainen. Vrees dat we er voorzichtig vanuit mogen gaan dat Daley niet meer in actie komt dit seizoen.
 10. Lazy

  Brits Voetbal

  Arteta officieel naar Arsenal. Nou Rip arteta’s trainerscarriere.
 11. Lazy

  Scenario's

  Dan moet je even in de workshop op steam van FM18 kijken
 12. Niemand zegt dat Getafe het eindstation MAG zijn toch? Men geeft aan dat het op dit moment een ploeg is die goed presteert (kan nog hoop gebeuren tot aan februari maar goed) en niet onderschat mag worden op basis van hun naam.
 13. Lazy

  PSV Eindhoven

  Tja is het Slot of is het simpelweg de ploeg die gewoon ijzersterk is? Als je het team vergelijkt met vorig seizoen is het nagenoeg hetzelfde team als onder Van de Brom dat wekelijks speelt. Slot komt pas bovendrijven als potentiële toptrainer als hij zijn eigen elftal heeft samengesteld en niet voortborduurt op het team dat is samengesteld door een ander.
 14. Lazy

  PSV Eindhoven

  Guus kom der maar in! Is net weg bij Chinese jeugd, dus heeft tijd over 🤣
 15. Lazy

  PSV Eindhoven

  Kon niet uitblijven. Terecht uiteindelijk.
×
×
 • Create New...