Jump to content

Lazy

Eigenaar
 • Content Count

  5,369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Lazy last won the day on March 8

Lazy had the most liked content!

Community Reputation

498 Excellent

About Lazy

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/08/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Favoriete CM/FM
  Cm01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

1,620 profile views
 1. Lazy

  Nederlands Elftal

  Blij dat Ghazi en Weghorst in elk geval de kans krijgen om tot de definitieve selectie te horen. lijstje afvallers Bizot, Hateboer, St Juste, Tete, Koopmeiners, Vilhena, Promes, Weghorst Bizot: want andere drie zijn simpelweg beter Hateboer, St Juste, Tete: De Boer gaat voor Dumfries, Karsdorp en Timber kiezen. Die laatste is bovendien multifunctioneel. Koopmeiners, Vilhena: Het middenveld staat vast en erachter houdt hij De Roon en Gravenberch. Mits fit heb je ook nog Blind eventueel. Promes, Weghorst: Promes moge duidelijk zijn en hij verkiest De Jon
 2. Lazy

  Nederlands Elftal

  Die drie achterin zouden ook mijn keuze zijn. Als we iets willen halen op dit EK dan zullen we uit moeten gaan van onze kracht en die in elk geval niet in het aanvallen en combinatievoetbal...
 3. Lazy

  Nederlands Elftal

  Depay beleeft zijn beste seizoen ooit voor Lyon. Dus dat gaat niet helemaal op natuurlijk. Desondanks goede beslissing van VVD. Als het niet goed voelt, moet je het ook niet doen. Voor Oranje is het jammer, maar met De Ligt en De Vrij heb je nog steeds twee wereldtoppers achterin staan.
 4. Lazy

  AFC Ajax

  alleen weer heel jammer dat de mens een gegeven paard weer in de bek schijt. Wat een treurigheid dat ze weer massaal die dingen op marktplaats zetten voor belachelijke bedragen. Las gisteren al dat verzamelaars dik 2000 over hebben voor zo’n ster.
 5. Lazy

  AFC Ajax

  United kreeg in dat duel precies wat ze wilden: een vroege 1-0. Toen konden ze Park the Bus gaan spelen. Vanaf dat moment was het eigenlijk al gespeeld. Een elftal van Mourinho dat een 1-0 over de streep moet trekken is vrijwel niet te verslaan (en al helemaal niet door een speelwijze zoals Ajax hanteert), laat staan als ze dan ook nog eens de 2-0 maken uit een standaardsituatie.
 6. Lazy

  AFC Ajax

  Klaassen heeft over alle competities gezien 61 schoten gelost waaruit hij 15 goals heeft gemaakt. 1 op de 4 schoten is dus een goal bij Klaassen en 1 op de 3 schoten (33 schoten, 11 goals) is een goal in de ED. Met 2 van de 10 doe je hem dus flink te kort... Vond ik niet aan de kamikaze tactiek van Bosz liggen toen. Je kreeg een vroege *** goal om de oren van Pogba toen (via via), waarna Mourinho's United het slot op de deur gooide en vies ging counteren. Na 20 minuten speelde je toen eigenlijk al een verloren wedstrijd tegen een topclub als United dat in de
 7. Lazy

  AFC Ajax

  Mooi nieuws hoor! Betere trainer voor dit Ajax is er op dit moment niet. 💪🏼
 8. Lazy

  AFC Ajax

  Want de uitspraak van al die Fransen en andere buitenlanders bij Spurs is zo goed... Als je Lucas Moura Engels hoort praten is het ook op zijn steenkolen Portugees. De enige die problemen maken van een minder goede uitspraak in een andere taal zijn wij Nederlanders. Terwijl als je sommige interviews bij Match of Day hoort van Serviers, Fransen, Brazilianen is de uitspraak alles behalve geweldig. Doe is ff niet zo calimero en alsof de hele wereld tegen je is.
 9. Lazy

  AFC Ajax

  Kan hij zich verstaanbaar maken? Ja Weten anderen wat hij bedoelt? Ja Lekker boeiend of hij dan op zijn Nederlands Engels praat en elke keer in het Nederlands tussen de zinnen door 'hè' zegt. Men verstaat hem en begrijpt hem. Daar gaat het om.
 10. Lazy

  AFC Ajax

  Ja en die belofte staat nog steeds, ook bij het tekenen van een nieuw contract. Bij een marktconform bedrag werkt Ajax mee. Tot dusver is er geen bod binnengekomen. Vind het overigens wel een beetje treurig van kamp Onana dat ze nu niet bij willen teken (althans zo lijkt het en wordt het in de media geschetst). Je wordt voor een jaar geschorst door je eigen fout, Ajax doet er alles aan om je te ondersteunen en vrij te pleiten én ze betalen je salaris netjes door terwijl je niets terug kunt geven. Wat doe je: je weigert je contract te verlengen en zinspeelt op een transfer terwijl j
 11. Lazy

  AFC Ajax

  Tussenjaartje misschien. Met twee ‘ervaren’ rotten in de selectie en dan Scherpen verhuren. Kun je zien hoe hij zich elders ontwikkelt. Is het wat haal je hem terug, blijft het niets heb je jezelf een jaar de tijd gegeven om een lijstje met alternatieven op te stellen.
 12. Lazy

  Super League

  Zelfde reden als Spanje ze gaat verliezen: geen garanties voor supporters in het stadion. Las overigens dat de Super League gepresenteerd is op 3 A4tjes. 🤣 Een gemiddelde spreekbeurt over hamsters op de lagere school wordt beter voorbereid dan dit. En dan zegt Perez dat ze al 3 jaar bezig zijn met het uitwerken van de plannen, terwijl het enige dat ze hebben is een samenwerking met een geldschieter. Geen tv contracten, geen speelschema’s, geen duidelijke opzet of competitieregels. En dan toch 3 jaar er mee bezig zijn. Dat vind ik knap.
 13. Lazy

  Super League

  Alleen Real en Barcelona zijn nog over. Elke week een Clasico in de Super League. Nice!
 14. Lazy

  Super League

  Ligt eraan hoe je het opzet. Volgens mij is het idee dat ze in die 10 speelrondes ook daadwerkelijk 10 verschillende tegenstanders krijgen en dat de loting daarvoor (deels) random is. Dan is denk ik de kans op een stuntje van de een of ander groter dan wanneer je 6 duels speelt tegen 3 dezelfde tegenstanders in een klassiek uit/thuis format. Nadeel is wel dat gros van de duels op een moment om des keizers baard gaan en dus minder interessant zijn voor het publiek.
 15. Lazy

  Super League

  Wat maakt Man City of Chelsea een grotere club dan Ajax dan? Presteren in een divisie waar alle clubs 100 miljoen per seizoen krijgen EN beide clubs een suikeroom hebben die meer dan een miljard geïnvesteerd hebben in de club om op de plek te komen waar ze nu zijn? Wow. Dat is echt super knap man. Chelsea en Man City zijn clubs zonder een indrukwekkende historie en staan alleen maar op de plek waar ze nu staan door olie geld en de bizarre tv-gelden in de PL. Spurs en Arsenal zijn wat betreft groter, die hebben door de jaren heen tenminste wat legendarische elftallen
×
×
 • Create New...