Jump to content

Ivoo

Leden
 • Posts

  6,234
 • Joined

 • Last visited

About Ivoo

 • Birthday 12/14/1994

Personal Information

 • Biografie
  Ownage
 • Woonplaats
  Maastricht
 • Favoriete CM/FM
  2012
 • Favoriete Club
  MVV
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  AFC Ajax
 • Mijn novellen
  AFC Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivoo's Achievements

11

Reputation

 1. Ivoo

  FM Café

  Iemand die me toevallig kan helpen? Paar dagen voor de wedstrijd krijg ik meestal onderstaand bericht mbt de volgende tegenstander; https://gyazo.com/1a973e48c90c809ec318c80d1fd3dee4 Als ik doorklik op de dingen die te maken hebben met de vorige wedstrijd van de tegenstander (match momentum, xg performance, last match passes etc.) krijg ik de melding dat er niet genoeg data beschikbaar is om te visualiseren. Terwijl ik wel volgens het beeldscherm data analisten heb die hoge kwaliteit kunnen leveren (zie hieronder). https://gyazo.com/f553d377baba88f45b25f3dc60a462cd Doe ik iets verkeerd bij instellingen oid?
 2. Was wel een leuke pot opzicht. Gelijkopgaande eerste helft, tweede helft wel volledig voor MVV. Eerste kwartier na rust 4 dikke kansen gehad waar normaal gesproken minimaal 3 van gemaakt moeten worden. Koolhof twee keer volledig vrijstaand van ongeveer 10 meter recht op de keeper, Ogunjimi een rebound over van nog geen 5 meter van het open doel. Eerste beste counter van Eagles ligt er dan vervolgens in na een fout van Mmaee. Knap teruggevochten met de 2-2. Hoop voor jullie dat Suk niet het hele seizoen op de rechtsback hoeft te spelen en weer naar het middenveld mag, werd bij de 2-2 veel te makkelijk uitgespeeld door Schroijen. Wereldpass vervolgens waaruit de 2-3 valt. Bij de 3-3 ook laksheid ofzo waardoor Koolhof eigenlijk uit een kansloze situatie nog de bal makkelijk voor kan krijgen, heel knap afgemaakt door Ogunjimi. 4-3 zullen we het maar niet over hebben, verkeerde aanname die in de kruising beland :-D Kan er eigenlijk ook helemaal niks van die Okita, maar op die manier toch wel belangrijk. Hopelijk snel een vervanger voor hem op de rechtsbuiten. Ippel volgende week weer fit. Normaal gesproken met afstand de belangrijkste speler. Middenveld stond echter meer dan prima, dus benieuwd hoe Ron dat gaat oplossen.
 3. Volledig stilgevallen hier. Had veel meer verwacht met nog bijna de helft van het spelersbudget beschikbaar. Morgen wel drie nieuwe namen wellicht. Als het goed is Jessy Galvez Lopez voor op links, nog onduidelijk of hij linksachter of linksvoor gaat spelen. Toch redelijk wat potjes gespeeld bij Charleroi op hoogste niveau België. Verder een keepert en een buitenspeler. Blijf hopen op Resida van VVV, maargoed, morgen meer duidelijkheid. Keeper Ciranni - Mmaee - Pereira - Jessy Nys - Ippel - Koolhof Resida - Nieuw - Schroijen Zou niet verkeerd zijn. Redelijke bank met Loshaj die basiswaardig is en de Martina's, Thuys en Golpek die tegen de basis aanzitten. Maar moet nog genoeg bij.
 4. Seizoen 3 Peaky Blinders nu op Netflix. Prima bevallen eerste twee seizoenen.
 5. @Pino Nope, uiteindelijk enkel extra geld moeten uitgeven aan het nieuwe wc-potten, wasbakken, deuren, betegeling en het ontwateren van de wc's in het uitvak. @Nom de Guerre Ok, benieuwd wat hij kan toevoegen uiteindelijk. Zal wellicht een nuttig netwerkje hebben. Thuys zo goed als rond nu, verder Samy Mmaee van Standard voor een jaar zo goed als rond. Zal samen met Martina gaan strijden voor de plek van Kuipers, al zal daar nog een ervaren versterking voor worden gehaald binnen twee weken.
 6. Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Uitkomsten bijeenkomst: - Spelersfonds volledig afgelost, laatste geplande aflossingen van schulden uit het verleden afgelopen maand twee jaar vervroegd afgelost. Nu dus geheel schuldenvrij. - Spelersbudget voor komend seizoen gestegen naar bijna 850.000 euro (afgelopen jaar 625.000, dus plek voor 5 extra basiswaardige spelers). - Fuat Usta toegevoegd aan technische staf (zat bij Fortuna voorheen als? @Nom de Guerre ). - Samenwerking met Genk wordt doorgezet en met Arsenal wordt deze uitgebreid. Van op Genk gaat zo goed als zeker een jaar Matisse Thuys komen. Van Arsenal wordt pas later in de voorbereiding bekend. - Tom Daemen keert terug naar Zuid-Limburg en gaat meer richten op carrière naast het voetbal. Zal waarschijnlijk voor breedte en ervaring op de bank erbij komen. Verder geen concrete namen genoemd, buiten dat er met veel spelers gesproken wordt momenteel. Ippel, Labylle en Ciranni is nog steeds concrete interesse vanuit Eredivisie en buitenland. Dus ook maar eens afwachten wat daar mee gebeurd.
 7. Ivoo

  Roda JC Kerkrade

  Nee, had een zwarte, maar toen ik zag dat ze die in het uitvak ook hadden heb ik 'm maar weggegooid.
 8. Die gaat terug naar Arsenal inderdaad en als het goed is in Championship spelen komend jaar. Opzicht, 0-0 is mee te leven. N'koyi twee grote kansen en verder 2 of 3 kleine kansen, maar Roda ook paar keer gevaarlijk, zeker in het begin. Daar proberen te prikken zondag. Martina deed het wederom prima. Drie uitstekende potten in de play-offs. Pereira terug van schorsing zondag, benieuwd wie er uit gaat dan, vrees toch Martina dan. Aardig wat schade in het stadion wederom. WC-pot van het uitvak bij de andere tribune te vinden, boarding kapot en de omheining bij het uitvak kapot. Tijd om daar eens wat hogere platen/netten te maken, zeker als voor de wedstrijd een man van Roda gewoon het veld op kan klimmen. Triest wat er dan in de rust gebeurd, zou zeggen, iedereen staat lekker op camera, regels naleven en je maakt nog dikke winst op de eventuele boete. Doe ook maar weer lekker hekje maken daar waar mensen nu over de boarding klommen. Momenteel overleg over supporters zondag. Zal wel niks daarheen mogen, wellicht maar beter ook. Twee jaar terug al bij aankomst volledig uit de hand gelopen toen de bussen langs het verzamelpunt van Roda-supporters werden gestuurd (lekker logische route ook). Zal deze keer nog wel heviger worden gezien de belangen en hetgeen gisteren is gebeurd.
 9. Ivoo

  Roda JC Kerkrade

  Gedurfde stap, Plum en Trost twee wedstrijden als trainer op de bank die beide wegens gezondheidsomstandigheden (Plum burnout, René hartinfarct) niet meer als T1 zouden mogen functioneren. En dan Stevens aanstellen die vervolgens niet op de bank wil wegens hartklachten.
 10. Kan alleen maar misgaan. Enorm veel mensen uit omgeving Kerkrade online kaarten gekocht voor de thuisvakken, mag hopen dat die allemaal geblokkeerd kunnen worden. Wil niet weten wat er allemaal gaat gebeuren als die op de verkeerde plekken naast de verkeerde mensen zitten donderdag.
 11. Die missen in ieder geval heel wat spelers tegen Cambuur volgende week.
 12. Vette aflevering gisteren. Woensdag laatste aflevering. Seizoen 2 is i.i.g. afgelopen week aangekondigd.
 13. Nou Nom, ten oosten van ons komt er nog een veel grotere soap ;)
 14. Welke debiel heeft die Naranjo gehaald :-D
 15. Vits is nu inderdaad rond, wordt hier tweede keeper. Labylle zou aanbod van VVV en Levski Sofia hebben. Hoop natuurlijk dat hij blijft, maar misschien nog wel belangrijker dat hij niet naar directe concurrent gaat. Heeft VVV al 2x afgewezen na proefperiodes daar toen hij zonder club zat, dus beetje raar dat ze blijven proberen. Daarnaast is Levski een mooie uitdaging, 3 punten achter Ludogorets voor plaatsing voor Champions League. Maargoed, zie hem niet naar buitenland gaan eigenlijk, zeker als hij Zwolle al te ver weg vond.
×
×
 • Create New...