Jump to content

GNKN11

Leden
 • Posts

  35,537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

GNKN11 last won the day on March 12 2021

GNKN11 had the most liked content!

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

4,010 profile views

GNKN11's Achievements

411

Reputation

 1. GNKN11

  ADO Den Haag

  Hamdi alweer weg Zal ik mezelf dan toch een keer gaan aanmelden daar? Wordt echt niks zo op deze manier, echt zonde om te zien allemaal
 2. GNKN11

  Feyenoord

  Klopt, wat mij betreft bizar dat OPTA die twee schoten bij elkaar optelt.
 3. GNKN11

  AFC Ajax

  Kijk hem nog een keer terug, Ajax heeft letterlijk geen kans gecreëerd, behalve met Van de Beek echt laat in de tweede helft, die kans vergeten veel mensen ook, schiet zelf met links, moet eigenlijk breed leggen op Ziyech. Wel heel veel balbezit met 10 mensen van ManU achter de bal, maar echt geen moment dat ze op gevaarlijke plekken op het veld in balbezit kwamen of op de zijkanten 1 tegen 1 konden creëren. Ben wel met jou eens dat ManU echt twee kutgoals maakte, maar ze zijn verdedigend geen moment in de problemen geweest. Bosz wisselde ook heel laat, bracht pas in de 82e minuut Frenkie in en ging 3-4-3 spelen. Zei zelf later in een interview 'rond de 70e minuut bracht ik Frenkie'. Dusja, je herinnering komt gewoon niet altijd overeen met hoe het was. Ik heb die wedstrijd zelf met 200 man op een groot scherm gekeken, je had mij ook niet 5 minuten daarna om een kloppende analyse moeten vragen. Sanchez is denk ik een prima mandekker, goed in de box, fysiek natuurlijk uitstekend. Wel veel foutjes bij Spurs gemaakt, maar denk op termijn dat hij puur verdedigend wel in de top mee zou kunnen. Maar hij gaat als type gewoon heel erg in tegen wat nu de trend is op het allerhoogste niveau, dat je onder druk ook wat moet kunnen in balbezit. Dat is voor hem gewoon heel lastig, zag je in die finale dus ook. Zelfs als CV bij Atletico moet dat meer en meer. Dus ik denk niet dat het ooit nog een absolute topper wordt, maar kan wel jarenlang bij een Valencia, Sevilla, Porto ofzo spelen.
 4. GNKN11

  AFC Ajax

  Als je die wedstrijd écht analyseert kom je niet uit bij de kopduels van Fellaini, maar het statische spel van Ajax in balbezit en de beperkte opbouwende kwaliteiten van Davinson. Overigens nog steeds onderdeel van de ploegen van Bosz, dus of je die nou terug moet willen als EtH weg is om echt een stap te maken in Europa ..
 5. GNKN11

  AFC Ajax

  Guardiola tegen Kimmich: 'speel het duel niet, laat de tegenstander koppen, maar organiseer wel de tweede bal'.
 6. GNKN11

  AFC Ajax

  Dan heb je alsnog minder mensen bij het stadion, en de mensen die er zijn staan minder dicht op elkaar en zingen niet.
 7. GNKN11

  AFC Ajax

  Mwa, je kan zeggen: we houden alle spelers binnen en gaan niet op dat parkeerdek staan. Je kan zelf als club naar buiten brengen: wij gaan niet met de schaal staan, kom niet naar de ArenA, er is geen feestje. Voorkom je een hoop mee hoor.
 8. GNKN11

  Feyenoord

  Kijk: stel Berghuis gaat eruit voor 16 miljoen en dat wordt meteen geïnvesteerd in Fer of een middenvelder van dezelfde kwaliteit + iemand die in creatieve zin gelijkwaardig is aan Berghuis, dan ga je inderdaad makkelijk derde eindigen. Maar dat zie ik niet gebeuren.
 9. Grootste kans Venezuela gezien vanavond?
 10. GNKN11

  AFC Ajax

  Oh ik heb echt het idee dat los van de speler Bergwijn, mensen het heel erg aansprekend vinden om PSV's beste speler te kopen. En op de korte termijn - volgend seizoen - doe je daar echt goede zaken mee. Maar op de lange termijn denk ik dat je PSV meer helpt door voor grote bedragen hun beste spelers te kopen dan dat je ze verzwakt. Als je een Bergwijn of Ihattaren transfervrij binnenhaalt wordt het een ander verhaal natuurlijk.
 11. GNKN11

  AFC Ajax

  Vooral het idee 'Bayern München van Nederland' worden spreekt veel mensen aan. Wat mensen niet doorhebben is dat dat niet kan, omdat Bayern München wereldtop is, en dus ook de beste spelers van andere Bundesligaclubs transvervrij kan halen. Als je Bergwijn voor 30 miljoen oppikt, maak je PSV op de lange termijn niet wezenlijk zwakker. Dat deed Bayern wel met Dortmund, door de beste spelers transfervrij op te halen.
×
×
 • Create New...