Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by E2E

 1. 5 uur geleden zei Socrates:

  En ja, enorme hekel aan mensen die maar wat lullen zonder duidelijk veel basis waarop ze dat doen.

   

  Deze is dat wel weer leuk als ik terug aan het teruglezen ben :mrgy: Je hebt 5% van zijn minuten als profvoetballer gezien en de supporters van Roma roepen dat het kut is, dus het is een zwakke verdediger. 

 2. Ik zeg ook niet dat Viña het sowieso goed gaat doen omdat hij het twee jaar geleden een periode erg goed heeft gedaan, dat zou te makkelijk zijn zijn. Maar roepen dat het sowieso niets is omdat hij vijftien wedstrijden bij AS Roma matig heeft gespeeld in een ander tactisch systeem is ook erg simpel. 

 3. Nouja, ik probeerde dus uit te leggen dat 'ie in een systeem vergelijkbaar met dat van Slot én op een hoger niveau dan in de Eredivisie echt een periode heel constant heeft gepresteerd als linksback. Want je hebt het over het niveau in Brazilië, maar dat ligt in de breedte hoger dan in Nederland. Ook niet gek als je ziet wat daar betaald wordt.

   

  Maar jij gaat nu weer uitleggen dat het als wing-back zo slecht was bij Roma. Dan heb je de slag dus even gemist, want ik vroeg juist of je hem ook daarvoor had zien spelen.  

 4. Nou omdat 'ie bij Palmeiras bijvoorbeeld in een hele andere rol speelde dan bij Roma als hij mee mocht doen  :) Veel meer in lijn met hoe hij in het systeem van Slot zou spelen. En je op basis daarvan veel nuttigere dingen zou kunnen zeggen dan wat jij nu doet. 

 5. Ihattaren jongens. Ik heb geen inside. Maar 'bedreigingen' en dan niet uit de supportershoek. Dan kom je toch al gauw bij onderwereldpraktijken uit. 

 6. 2 minuten geleden zei Socrates:

  :-D

   

  Staat juist bekend om z'n gebrek aan defensieve kwaliteit en agressiviteit.

   

  Heerlijk forum op z'n tijd.

   

  Waarom lach je iemand uit die een speler anders ziet dan jij? Gewoon een oprechte vraag. 

 7. Brugts - Miedema (Leuchter mits niet fit) - Beerensteyn
                  vdDonk
         Groenen Spitse

  Janssen Nouwen vdGragt Wilms 

   

   

  Zo zou ik het neerzetten. Dit team heeft onder Wiegman nooit op de helft van de tegenstander gespeeld, was ook niet nodig, maar je ziet dat er in balbezit helemaal niets in is gebracht in al die jaren samen spelen. Dus lekker terughangen, 4-4-1-1 en counteren maar. Veel snelheid opstellen.

  Martens raakt al het hele toernooi geen pepernoot. Pijnlijk, maar die gaat tegen Frankrijk als ze steeds op zestig meter van de goal aan de bal komt het verschil niet maken. Zeker niet als je met vdDonk en Roord geen snelheid hebt om weg te steken. Roord laat alles maar gebeuren zonder bal dit EK, lekker op het bankie ook. 

 8. Lijkt wel alsof de TD van een middenmoter (Heerenveen ofzo) en een willekeurige, net gestopte profvoetballer de transfers doen deze zomer. 

 9. Ik denk dat er wel een klein clausuletje instaat hoor, anders tekent die jongen niet bij PSV, maar niet een clausule die specifiek voor PSG geldt. 

   

  Maar onwijs leuke transfer dit! Veel beter dan op de bank van PSG. Ben benieuwd. 

 10. Toch wel interessante ontwikkeling nu. Van Aursners en de Trauner (en in mindere mate Pedersen) toch ineens weer naar Wieffer, Danilo en wie weet nog Ekkelenkamp, Sinkgraven en Hilgers. 

 11. 11 uur geleden zei PatjePauw:

   

   

  Namen hiervoor waar ikzelf aan denk:

  Anel Ahmedhodzic, centraal achterin (Malmo)

  Jan Paul van Hecke, centraal achterin (Brighton)

  Adonis Frias, centraal achterin (Defensa y Justicia)

  Lee Buchanan, linksback (Fulham) 

  Nicolas Cozza, linksback (Montpellier)

  Daley Sinkgraven, linksback (Bayer Leverkusen)

   

  Namen hiervoor waar ikzelf aan denk:

  Marcel Ruiz (Club Tijuana)

  Kang-in Lee (Mallorca)

  Kieran Dowell (Norwich City)

   

   

  Wat een mooi lijstje :classic_smile: Frias ken ik niet goed, is dat wat? Hoe volg je al deze spelers? 

  Ahmedhodzic is in de winterstop enigszins verrassend naar Bordeaux gegaan, wat nu op het derde niveau gaat spelen. Ik denk dat die naar de Bundesliga of Serie A gaat, PSV zou top zijn, maar denk niet dat ze. kans maken. 

 12. Het gaat vooral om je hoofd omhoog houden in de drukte, kijk het maar terug, Dessers heeft vanaf het begin van die actie niet gekeken, hij heeft Toornstra in het geheel niet gezien. En ik denk dat er genoeg spelers zijn die betaalbaar zijn voor Feyenoord en wel af en toe om zich heen kijken :-)

 13. Op 24-3-2022 om 11:41 zei Thierryvane:

  @E2E stuurde afgelopen maandag een mooie door. Met Linssen had je hier op 1-3 gestaan. Altijd met hem beginnen i.p.v. Dessers. Zo'n beperkte spits.

   

  298248357_2022-03-2411_40_13-WhatsApp.thumb.png.09e3cb839a317e648fae13a3fe2bf3ff.png

   

  Deze had hij best breed kunnen leggen vind ik ja. 

   

   

  Linssen en Dessers zijn het allebei gewoon niet. Als die Castellanos door was gegaan afgelopen zomer (geen idee hoe concreet dat is geworden), dan had hij er in dit Feyenoord tussen de 20 en 25 gemaakt dit seizoen, maar dat is een koe in de kont kijken. 

 14. Was al bang voor zoiets. Vond iedereen erg optimistisch over de Globalon-deal; op zich begrijpelijk gezien de naam van Globalon. In principe heeft ADO de aandelen, die het helemaal niet in bezit heeft, verkocht zonder medewerking van de eigenaar. Dat dat dan via de rechterlijke weg geregeld moet worden, ook nog via een procedure die nog maar net bestaat in Nederland... Spannend hoor. 

 15. Op 6-2-2022 om 14:31 zei PJHoutman:

  Die zijn er, maar je bent pas 'vastgespeeld' bij een team als je 15 wedstrijden hebt gespeeld. Het seizoen is nog geen 15 wedstrijden ver, dus iedereen mag nog spelen. Die gozer van Kloetinge mag niet spelen, maar GPC wil het onderling oplossen 'met het oog op de goede verhoudingen' en geen klacht indienen, dus ja. :cab: 

   

  :-D

   

  Ben in het algemeen heel erg tegen zagen op amateurveld (sommige overtredingen gaan echt nergens over), maar deze vind ik dan wel weer goed. 

×
×
 • Create New...