Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by E2E

 1. 23 uur geleden zei Dansmeister:

  https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=397645

   

  Dit blijft toch echt genieten @E2E.

   

  "Benfica zal alles doen om het spel te ontregelen", voorspelt Helder in gesprek met De Telegraaf. "Maar als de spelers van Ajax de focus hebben en hun normale niveau halen, hebben ze een heel grote kans om de kwartfinale te bereiken." De oud-aanvaller voorspelt een verdedigende speelstijl van Benfica. "Maar de ploeg is ook in staat om via de rechtsback na drie passes voor de keeper van Ajax te staan."

   

  Hahaha.

   

  Haha ja je moet er maar om lachen, maar huilen kan ook. 

 2. Op 25-8-2021 om 10:30 zei E2E:

  Deze jongen is goed. Niet een typische targetman (wat misschien nog mist in de selectie), wel fysiek sterk, kan een bal afschermen, oog voor de derde man kan nog beter. Meevoetballend niet geweldig, maar ook niet slecht. Vooral goed in en rond de zestien. Geen idee of dit toevallig is of dat Feyenoord echt een stap heeft gemaakt qua scouting, maar dit is echt speler die goed uit onderliggende data tevoorschijn komt. Denk dat hij er in de Eredivisie zo 20 kan maken. 

   

  https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1430422412789682177

   

  Inmiddels kampioen in MLS, goed seizoen gehad, volgens mij wil de City Group hem ook nu met flinke winst verkopen omdat zelfs Guardiola over hem begint te praten nu. Maar dat was wel even een aankoop geweest zeg als dat deze zomer was gelukt. 

   

   

  https://www.espn.com/soccer/manchester-city-engman_city/story/4547059/new-york-city-fcs-valentin-castellanos-ready-for-move-to-europe-pep-guardiola

 3. 21 uur geleden zei FlyD:

   

   

  @E2E: Onana zit er in de jeugd bij Barca en bij Jong Ajax regelmatig eens naast inderdaad. Had nooit verwacht dat hij zo'n goede keeper zou worden. 

   

  Nee ik ook niet. Maar waarom tagde je mij? ;c

 4. 13 uur geleden zei PJHoutman:

  It's coming home jongens, 20 maart naar de Coolsingel.

   

  Dessers gaat je niet blijven redden in de 92e minuut natuurlijk ;-)

   

  Maar ik vind de ontwikkeling bij Feyenoord schitterend om te zien zo. Bewijst dat je ook bij een volksclub wel degelijk slimme en niet-emotionele beslissingen kan nemen die leiden tot groot succes op het veld (zie Liverpool). Wat dat betreft is het heel erg mooi hoe het voorlopig uitpakt. 

   

   

 5. Het doet me een beetje denken aan een speler die weg mag en overal wordt aangeboden tussen 28 en 31 augustus. Laten we hopen dat er een goede partij uit komt rollen. Die Amerikanen klinken nu dan weer niet verkeerd.

 6. 42 minuten geleden zei Socrates:

  Wisten we al een tijdje ja.

   

  Maar dat is niet het enige. Überhaupt moest er meer creativiteit in de ploeg komen. Het betonmiddenveld bracht voetballend te weinig. Ook voor Alvarez en Gravenberch is het fijner, want met Klaassen kregen ze de bal gewoon weer terug. 

   

  Dat er tussen Alvarez - Gravenberch en Haller een creatieve passer moest komen was al langer duidelijk. Zoals vaker is Ten Hag er wat laat mee, maar aan de andere kant: vroeg of laat krijgt hij het vaak wel door. Dat maakt hem al anders tegenover trainers als De Boer en Koeman.

   

  En als hij naar jou had geluisterd hadden we nu niet de topscorer van de CL in huis gehad ;-) 

 7. Berghuis laat Haller ook beter spelen. Koppeltje Haller / Klaassen vond ik ongelukkig uitpakken. Klaassen rendeert (denk ik) beter bij een minder traditionele negen, terwijl Haller meer gebaat is bij een creatieve tien. 

 8. Ik ook.
  Zo zie je maar dat je bij elke club binnen 3-5 jaar echt iets neer kan zetten als je maar een beetje visie hebt en daar aan vasthoudt. Zelfs op Premier League-niveau. Zie je bij Brentford nu ook. 

 9. 11 uur geleden zei Socrates:

  Kerel, ik zie hem toch tegen ploegen als NEC, PEC, Twente en Besiktas kans op kans missen? Dat valt gewoon met het oog vast te stellen. 

   

  Grappig overigens dat nu net jij als vertegenwoordiger van dat stel nitwitten denkt te wijzen op een inconsistentie. 

   

  Zo werkt confirmation bias; als Haller een kans mist denken we snel 'zie je wel hij mist echt veel kansen!' maar uit vier 1-op-1's vier keer scoren bij Sporting of relatief moeilijke kansen in een goal laten eindigen vergeten we sneller. 

   

  Ik moet vaak mensen bij clubs met dit soort dingen overtuigen, dus is absouluut niet neerbuigend bedoeld of wat dan ook, gewoon nogal contra-intuïtief omdat - wat ik al zei - Haller absoluut gezien de speler is die het vaakst een grote kans mist, omdat hij bij Ajax de meeste grote kansen krijgt. Maar hij werkt ongeveer even goed af als je mag verwachten. 

 10. Op 30-9-2021 om 16:20 zei Socrates:

  Moet je voorstellen als hij niet enkel tegen Sporting kansen kan benutten hoe hoog zijn gemiddelde kon zijn met alle tevergeefse aanvoer die hij krijgt. Schaamteloos.

   

  Momenteel meer goals dan xG ;-) 

 11. In balbezit kom je meestal uit op 3-1-5-1. Maar zodra een bepaalde pass wordt gegeven op de helft van de tegenstander loopt het zo door elkaar heen dat je niet echt meer van een formatie kan spreken. 

   

   

  Screen Shot 2021-09-26 at 22.42.32.png

 12. Helemaal eens Karel. Bijna altijd in balbezit Alvarez als zes en Berghuis en Gravenberch als middenvelders daarvoor. Waarbij Gravenberch zich wel wat minder diep opstelt en vaker wat eerder aan de bal komt. Zie je ook terug in de gemiddelde posities waarop ze aan de bal komen, bijvoorbeeld tegen Sporting. 

   

   

   

  Screen Shot 2021-09-26 at 22.35.40.png

 13. For the 2021–22 season, group stage participation in the Europa Conference League awarded a base fee of €2,940,000. A victory in the group pays €500,000 and a draw €166,000. Also, each group winner earns €650,000 and each runner-up €325,000.

   

   

  Nog best een hoop. 

 14. Ben benieuwd naar Haller in de CL, als Ajax toch wat vaker de lange bal moet gaan spelen, denk dat 'ie dan toch erg nuttig kan zijn. Het koppeltje Haller / Klaassen vind ik niet gelukkig, je zag nu met Berghuis op 10 dat het toch al een iets ander spelletje werd, al speelde een paar spelers individueel gewoon een matige pot. 

 15. Aan de andere kant denk ik tja je hoeft toch ook niet een officieel samenwerkingsverband te hebben. Ga gewoon bij al die clubs staan die jij noemt, zoveel talent echt in de regio. Als een jongen uit Den Haag écht goed is moet je accepteren dat 'ie naar Feyenoord of Ajax gaat, maar alles wat daaronder zit, zoveel potentie. Nu kiezen ze liever voor Sparta, en dat snap ik ook nog. Als ADO ze al scout. 

×
×
 • Create New...