Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by E2E

 1. E2E

  AFC Ajax

  Haha ja je moet er maar om lachen, maar huilen kan ook.
 2. E2E

  Feyenoord

  Inmiddels kampioen in MLS, goed seizoen gehad, volgens mij wil de City Group hem ook nu met flinke winst verkopen omdat zelfs Guardiola over hem begint te praten nu. Maar dat was wel even een aankoop geweest zeg als dat deze zomer was gelukt. https://www.espn.com/soccer/manchester-city-engman_city/story/4547059/new-york-city-fcs-valentin-castellanos-ready-for-move-to-europe-pep-guardiola
 3. E2E

  AFC Ajax

  Nee ik ook niet. Maar waarom tagde je mij?
 4. E2E

  Feyenoord

  Dessers gaat je niet blijven redden in de 92e minuut natuurlijk ;-) Maar ik vind de ontwikkeling bij Feyenoord schitterend om te zien zo. Bewijst dat je ook bij een volksclub wel degelijk slimme en niet-emotionele beslissingen kan nemen die leiden tot groot succes op het veld (zie Liverpool). Wat dat betreft is het heel erg mooi hoe het voorlopig uitpakt.
 5. hahahaha David Mendes da Silva in de reserve 4e (?) klasse
 6. E2E

  ADO Den Haag

  Het doet me een beetje denken aan een speler die weg mag en overal wordt aangeboden tussen 28 en 31 augustus. Laten we hopen dat er een goede partij uit komt rollen. Die Amerikanen klinken nu dan weer niet verkeerd.
 7. E2E

  AFC Ajax

  En als hij naar jou had geluisterd hadden we nu niet de topscorer van de CL in huis gehad ;-)
 8. E2E

  AFC Ajax

  Berghuis laat Haller ook beter spelen. Koppeltje Haller / Klaassen vond ik ongelukkig uitpakken. Klaassen rendeert (denk ik) beter bij een minder traditionele negen, terwijl Haller meer gebaat is bij een creatieve tien.
 9. E2E

  ADO Den Haag

  Nostalgisch hoor, geen rijke eigenaar maar ouderwets de gemeente die een club moet redden.
 10. E2E

  Brits voetbal

  Ik ook. Zo zie je maar dat je bij elke club binnen 3-5 jaar echt iets neer kan zetten als je maar een beetje visie hebt en daar aan vasthoudt. Zelfs op Premier League-niveau. Zie je bij Brentford nu ook.
 11. Toch een uitstekende update hoor.
 12. E2E

  AFC Ajax

  Zo werkt confirmation bias; als Haller een kans mist denken we snel 'zie je wel hij mist echt veel kansen!' maar uit vier 1-op-1's vier keer scoren bij Sporting of relatief moeilijke kansen in een goal laten eindigen vergeten we sneller. Ik moet vaak mensen bij clubs met dit soort dingen overtuigen, dus is absouluut niet neerbuigend bedoeld of wat dan ook, gewoon nogal contra-intuïtief omdat - wat ik al zei - Haller absoluut gezien de speler is die het vaakst een grote kans mist, omdat hij bij Ajax de meeste grote kansen krijgt. Maar hij werkt ongeveer even goed af als je mag verwachten.
 13. E2E

  AFC Ajax

  Haller mist van alle Ajacieden absoluut gezien met afstand de meeste grote kansen, maar relatief gezien mist hij niet zoveel kansen.
 14. E2E

  AFC Ajax

  Momenteel meer goals dan xG ;-)
 15. E2E

  AFC Ajax

  Haller staat op dit moment op 1.04 goals+assists per 90 minuten in Ajax 1.
 16. E2E

  AFC Ajax

  In balbezit kom je meestal uit op 3-1-5-1. Maar zodra een bepaalde pass wordt gegeven op de helft van de tegenstander loopt het zo door elkaar heen dat je niet echt meer van een formatie kan spreken.
 17. E2E

  AFC Ajax

  Zo begint het bijna altijd, 3+1 opbouw, twee spelers aan de zijkanten, en dan Mazraoui, Berghuis en Gravenberch tussen de linies.
 18. E2E

  AFC Ajax

  Helemaal eens Karel. Bijna altijd in balbezit Alvarez als zes en Berghuis en Gravenberch als middenvelders daarvoor. Waarbij Gravenberch zich wel wat minder diep opstelt en vaker wat eerder aan de bal komt. Zie je ook terug in de gemiddelde posities waarop ze aan de bal komen, bijvoorbeeld tegen Sporting.
 19. E2E

  AFC Ajax

  Haha, ik gun het Verbeek wel, maar ergens slaat het nergens op dat Kudus in de KKD speelt.
 20. E2E

  Feyenoord

  For the 2021–22 season, group stage participation in the Europa Conference League awarded a base fee of €2,940,000. A victory in the group pays €500,000 and a draw €166,000. Also, each group winner earns €650,000 and each runner-up €325,000. Nog best een hoop.
 21. E2E

  AFC Ajax

  Bedoelde meer de lange bal van achteruit, die speelt Ajax nog best vaak als er druk wordt gezet.
 22. E2E

  AFC Ajax

  Ben benieuwd naar Haller in de CL, als Ajax toch wat vaker de lange bal moet gaan spelen, denk dat 'ie dan toch erg nuttig kan zijn. Het koppeltje Haller / Klaassen vind ik niet gelukkig, je zag nu met Berghuis op 10 dat het toch al een iets ander spelletje werd, al speelde een paar spelers individueel gewoon een matige pot.
 23. E2E

  ADO Den Haag

  Dit kan wel eens slecht aflopen voor ADO https://www.omroepwest.nl/nieuws/4450745/martin-jol-en-jeroen-lentze-bieden-10-miljoen-voor-ado-stadion
 24. E2E

  ADO Den Haag

  Ja, dat soort dingen. Ik denk ook altijd dat wij als MU met 5 - 6 man het beter in kaart zouden kunnen brengen dan dat nu gebeurt.
 25. E2E

  ADO Den Haag

  Aan de andere kant denk ik tja je hoeft toch ook niet een officieel samenwerkingsverband te hebben. Ga gewoon bij al die clubs staan die jij noemt, zoveel talent echt in de regio. Als een jongen uit Den Haag écht goed is moet je accepteren dat 'ie naar Feyenoord of Ajax gaat, maar alles wat daaronder zit, zoveel potentie. Nu kiezen ze liever voor Sparta, en dat snap ik ook nog. Als ADO ze al scout.
×
×
 • Create New...