Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by E2E

 1. E2E

  Feyenoord

  'Kan op persoonlijke titel melden...'
 2. E2E

  Feyenoord

  Deze is dat wel weer leuk als ik terug aan het teruglezen ben Je hebt 5% van zijn minuten als profvoetballer gezien en de supporters van Roma roepen dat het kut is, dus het is een zwakke verdediger.
 3. E2E

  Feyenoord

  Ik zeg ook niet dat Viña het sowieso goed gaat doen omdat hij het twee jaar geleden een periode erg goed heeft gedaan, dat zou te makkelijk zijn zijn. Maar roepen dat het sowieso niets is omdat hij vijftien wedstrijden bij AS Roma matig heeft gespeeld in een ander tactisch systeem is ook erg simpel.
 4. E2E

  Feyenoord

  Nouja, ik probeerde dus uit te leggen dat 'ie in een systeem vergelijkbaar met dat van Slot én op een hoger niveau dan in de Eredivisie echt een periode heel constant heeft gepresteerd als linksback. Want je hebt het over het niveau in Brazilië, maar dat ligt in de breedte hoger dan in Nederland. Ook niet gek als je ziet wat daar betaald wordt. Maar jij gaat nu weer uitleggen dat het als wing-back zo slecht was bij Roma. Dan heb je de slag dus even gemist, want ik vroeg juist of je hem ook daarvoor had zien spelen.
 5. E2E

  Feyenoord

  Nou omdat 'ie bij Palmeiras bijvoorbeeld in een hele andere rol speelde dan bij Roma als hij mee mocht doen Veel meer in lijn met hoe hij in het systeem van Slot zou spelen. En je op basis daarvan veel nuttigere dingen zou kunnen zeggen dan wat jij nu doet.
 6. E2E

  Feyenoord

  @Socrates Heb je hem eigenlijk ook in Brazilië en Uruguay zien spelen?
 7. E2E

  AFC Ajax

  Ihattaren jongens. Ik heb geen inside. Maar 'bedreigingen' en dan niet uit de supportershoek. Dan kom je toch al gauw bij onderwereldpraktijken uit.
 8. E2E

  Feyenoord

  Waarom lach je iemand uit die een speler anders ziet dan jij? Gewoon een oprechte vraag.
 9. E2E

  Feyenoord

  Meer dan prima back voor #SlotBall
 10. Brugts - Miedema (Leuchter mits niet fit) - Beerensteyn vdDonk Groenen Spitse Janssen Nouwen vdGragt Wilms Zo zou ik het neerzetten. Dit team heeft onder Wiegman nooit op de helft van de tegenstander gespeeld, was ook niet nodig, maar je ziet dat er in balbezit helemaal niets in is gebracht in al die jaren samen spelen. Dus lekker terughangen, 4-4-1-1 en counteren maar. Veel snelheid opstellen. Martens raakt al het hele toernooi geen pepernoot. Pijnlijk, maar die gaat tegen Frankrijk als ze steeds op zestig meter van de goal aan de bal komt het verschil niet maken. Zeker niet als je met vdDonk en Roord geen snelheid hebt om weg te steken. Roord laat alles maar gebeuren zonder bal dit EK, lekker op het bankie ook.
 11. E2E

  AFC Ajax

  Lijkt wel alsof de TD van een middenmoter (Heerenveen ofzo) en een willekeurige, net gestopte profvoetballer de transfers doen deze zomer.
 12. E2E

  PSV Eindhoven

  Ik denk dat er wel een klein clausuletje instaat hoor, anders tekent die jongen niet bij PSV, maar niet een clausule die specifiek voor PSG geldt. Maar onwijs leuke transfer dit! Veel beter dan op de bank van PSG. Ben benieuwd.
 13. E2E

  ADO Den Haag

  Max de Waal op huurbasis naar ADO Laat Frankie Schouten en Rob Jansen maar schuiven hoor : - )
 14. E2E

  Feyenoord

  Toch wel interessante ontwikkeling nu. Van Aursners en de Trauner (en in mindere mate Pedersen) toch ineens weer naar Wieffer, Danilo en wie weet nog Ekkelenkamp, Sinkgraven en Hilgers.
 15. E2E

  PSV Eindhoven

  Wat een mooi lijstje Frias ken ik niet goed, is dat wat? Hoe volg je al deze spelers? Ahmedhodzic is in de winterstop enigszins verrassend naar Bordeaux gegaan, wat nu op het derde niveau gaat spelen. Ik denk dat die naar de Bundesliga of Serie A gaat, PSV zou top zijn, maar denk niet dat ze. kans maken.
 16. E2E

  Feyenoord

  Het gaat vooral om je hoofd omhoog houden in de drukte, kijk het maar terug, Dessers heeft vanaf het begin van die actie niet gekeken, hij heeft Toornstra in het geheel niet gezien. En ik denk dat er genoeg spelers zijn die betaalbaar zijn voor Feyenoord en wel af en toe om zich heen kijken :-)
 17. E2E

  Feyenoord

  Deze had hij best breed kunnen leggen vind ik ja. Linssen en Dessers zijn het allebei gewoon niet. Als die Castellanos door was gegaan afgelopen zomer (geen idee hoe concreet dat is geworden), dan had hij er in dit Feyenoord tussen de 20 en 25 gemaakt dit seizoen, maar dat is een koe in de kont kijken.
 18. E2E

  AFC Ajax

  Hans van Breukelen.
 19. E2E

  AFC Ajax

  Lijkt wel een wedstrijd in de media wie de domste namen kan noemen als nieuwe TD.
 20. E2E

  Praatprogramma's

  Vroeger kon je een waarschuwing krijgen als je als niet-mod in het rood ging schrijven
 21. E2E

  Praatprogramma's

  Toen ze ineens Louis aanstelden als algemeen directeur wat reglementair gezien helemaal niet kon Wat een gekke tijd was dat he.
 22. E2E

  ADO Den Haag

  Was al bang voor zoiets. Vond iedereen erg optimistisch over de Globalon-deal; op zich begrijpelijk gezien de naam van Globalon. In principe heeft ADO de aandelen, die het helemaal niet in bezit heeft, verkocht zonder medewerking van de eigenaar. Dat dat dan via de rechterlijke weg geregeld moet worden, ook nog via een procedure die nog maar net bestaat in Nederland... Spannend hoor.
 23. Ben in het algemeen heel erg tegen zagen op amateurveld (sommige overtredingen gaan echt nergens over), maar deze vind ik dan wel weer goed.
 24. E2E

  AFC Ajax

  Deze helft vreselijk goed zeg. Berghuis lekker op linkshalf houden.
×
×
 • Create New...