Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by E2E

 1. E2E

  PSV Eindhoven

  Ik denk dat er wel een klein clausuletje instaat hoor, anders tekent die jongen niet bij PSV, maar niet een clausule die specifiek voor PSG geldt. Maar onwijs leuke transfer dit! Veel beter dan op de bank van PSG. Ben benieuwd.
 2. E2E

  ADO Den Haag

  Max de Waal op huurbasis naar ADO Laat Frankie Schouten en Rob Jansen maar schuiven hoor : - )
 3. E2E

  Feyenoord

  Toch wel interessante ontwikkeling nu. Van Aursners en de Trauner (en in mindere mate Pedersen) toch ineens weer naar Wieffer, Danilo en wie weet nog Ekkelenkamp, Sinkgraven en Hilgers.
 4. E2E

  PSV Eindhoven

  Wat een mooi lijstje Frias ken ik niet goed, is dat wat? Hoe volg je al deze spelers? Ahmedhodzic is in de winterstop enigszins verrassend naar Bordeaux gegaan, wat nu op het derde niveau gaat spelen. Ik denk dat die naar de Bundesliga of Serie A gaat, PSV zou top zijn, maar denk niet dat ze. kans maken.
 5. E2E

  Feyenoord

  Het gaat vooral om je hoofd omhoog houden in de drukte, kijk het maar terug, Dessers heeft vanaf het begin van die actie niet gekeken, hij heeft Toornstra in het geheel niet gezien. En ik denk dat er genoeg spelers zijn die betaalbaar zijn voor Feyenoord en wel af en toe om zich heen kijken :-)
 6. E2E

  Feyenoord

  Deze had hij best breed kunnen leggen vind ik ja. Linssen en Dessers zijn het allebei gewoon niet. Als die Castellanos door was gegaan afgelopen zomer (geen idee hoe concreet dat is geworden), dan had hij er in dit Feyenoord tussen de 20 en 25 gemaakt dit seizoen, maar dat is een koe in de kont kijken.
 7. E2E

  AFC Ajax

  Hans van Breukelen.
 8. E2E

  AFC Ajax

  Lijkt wel een wedstrijd in de media wie de domste namen kan noemen als nieuwe TD.
 9. E2E

  Praatprogramma's

  Vroeger kon je een waarschuwing krijgen als je als niet-mod in het rood ging schrijven
 10. E2E

  Praatprogramma's

  Toen ze ineens Louis aanstelden als algemeen directeur wat reglementair gezien helemaal niet kon Wat een gekke tijd was dat he.
 11. E2E

  ADO Den Haag

  Was al bang voor zoiets. Vond iedereen erg optimistisch over de Globalon-deal; op zich begrijpelijk gezien de naam van Globalon. In principe heeft ADO de aandelen, die het helemaal niet in bezit heeft, verkocht zonder medewerking van de eigenaar. Dat dat dan via de rechterlijke weg geregeld moet worden, ook nog via een procedure die nog maar net bestaat in Nederland... Spannend hoor.
 12. Ben in het algemeen heel erg tegen zagen op amateurveld (sommige overtredingen gaan echt nergens over), maar deze vind ik dan wel weer goed.
 13. E2E

  AFC Ajax

  Deze helft vreselijk goed zeg. Berghuis lekker op linkshalf houden.
 14. E2E

  AFC Ajax

  Haha Ajax social pusht altijd van die bijnamen voor spelers. "Licha" voor Martinez / "El Patron" voor Alvarez etc etc
 15. E2E

  Feyenoord

  Haha ja maar dat kan je altijd zeggen. Qua ontwikkeling is het doodzonde. Had ook wel verwacht dat er bij Wolfsburg (wat normaal gesproken een slimme club is) een beter plan had gelegen voor die jongen. Van tweede niveau Nederland naar hoogste niveau Duitsland, denk dat zowel Wolfsburg als de speler wel in hadden kunnen zien dat hij niet meteen zou gaan spelen. Had echt verwacht dat hij op huurbasis een stap zou maken deze winter.
 16. E2E

  Feyenoord

  Elke club is altijd maar één twee transferwindows verwijderd van een substantiële verbetering. Basset ken ik goed, goede speler, denk niet als bedreiging voor Aursnes of Kokcu nu al. Maar gaat het niveau in de breedte wel omhoog trekken. Moet wel veel slimmer worden in verdedigen, maar dat ramt Arne er wel in. Die jongen is wel vreselijk fit. Walemark ken ik niet goed, benieuwd wat hij kan laten zien de komende zes maanden. Sandler moet ik nog zien hoor, vond ik bij Zwolle nou niet een speler waarvan ik dacht: die moet naar de top-drie. Maar zou mooi zijn als hij een verbetering blijkt te zijn. Hendrix moet je erg blij zijn dat het om huren gaat. Dermane meer voor lange termijn denk ik? Nog nooit zien spelen.
 17. E2E

  Feyenoord

  Senesi gaat in ieder geval niet voor 20m (of meer) weg zoals veel fans en analisten vorig seizoen dachten. Was een goede centrale verdediger geweest, als hij had kunnen verdedigen.
 18. E2E

  AFC Ajax

  Het huidige middenveld van Ajax is lastig in een formatie te vatten. Je hebt eigenlijk één echte zes met Alvarez, Gravenberch als linkshalf die dan weer de bal komt halen en dan weer diep staat en Berghuis die eigenlijk als een tien speelt. Als ik het een naam zou moeten geven zou het 4-3-3 met de punt naar achteren zijn, dat komt er het dichtst bij in de buurt. Maar Berghuis speelt niet als rechtshalf. Is ook allemaal niet zo belangrijk.
 19. E2E

  AFC Ajax

  Haha ja je moet er maar om lachen, maar huilen kan ook.
 20. E2E

  Feyenoord

  Inmiddels kampioen in MLS, goed seizoen gehad, volgens mij wil de City Group hem ook nu met flinke winst verkopen omdat zelfs Guardiola over hem begint te praten nu. Maar dat was wel even een aankoop geweest zeg als dat deze zomer was gelukt. https://www.espn.com/soccer/manchester-city-engman_city/story/4547059/new-york-city-fcs-valentin-castellanos-ready-for-move-to-europe-pep-guardiola
 21. E2E

  AFC Ajax

  Nee ik ook niet. Maar waarom tagde je mij?
 22. E2E

  Feyenoord

  Dessers gaat je niet blijven redden in de 92e minuut natuurlijk ;-) Maar ik vind de ontwikkeling bij Feyenoord schitterend om te zien zo. Bewijst dat je ook bij een volksclub wel degelijk slimme en niet-emotionele beslissingen kan nemen die leiden tot groot succes op het veld (zie Liverpool). Wat dat betreft is het heel erg mooi hoe het voorlopig uitpakt.
 23. hahahaha David Mendes da Silva in de reserve 4e (?) klasse
 24. E2E

  ADO Den Haag

  Het doet me een beetje denken aan een speler die weg mag en overal wordt aangeboden tussen 28 en 31 augustus. Laten we hopen dat er een goede partij uit komt rollen. Die Amerikanen klinken nu dan weer niet verkeerd.
 25. E2E

  AFC Ajax

  En als hij naar jou had geluisterd hadden we nu niet de topscorer van de CL in huis gehad ;-)
×
×
 • Create New...