Jump to content

E2E

Leden
 • Content Count

  34,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by E2E

 1. Leuk topic Zeus! Heb hier wel wat ideetjes over.
 2. E2E

  AFC Ajax

  Ik heb vanochtend met stijgende verbazing die samenvatting zitten kijken
 3. Overtredingen waarbij je rug wordt geraakt zijn bijna altijd gewoon onnodig hard en gemeen.
 4. E2E

  AFC Ajax

  Telegraaf blijft een kutkrant
 5. E2E

  AFC Ajax

  Oke, heftig haha, sorry cimmie en @Telegraaf
 6. E2E

  AFC Ajax

  Dat staat niet in de regels.
 7. E2E

  AFC Ajax

  Zelfs als je beoordeelt dat dat geen overtreding van Chelsea was (wat het dus in mijn ogen inderdaad wel was), moet je nog steeds door laten spelen. "Alleen voordeel bij een directe scoringskans" is gewoon onzin.
 8. E2E

  AFC Ajax

  Dit is dus waarom de Telegraaf zo'n kutkrant is. Klinkkare onzin dit; dit zou betekenen dat als je een counter op de helft van de tegenstander stopt met een tactische overtreding, je geen voordeel mag geven: want geen directe scoringskans. Dat is de regel helemaal niet. Uit de spelregels (dit staan gewoon online):
 9. E2E

  Feyenoord

  Schrok ff, dacht dat dit een rapport was van Feyenoord intern
 10. E2E

  FM-Café

  Succes. Heb iets soortgelijks gedaan, 2e divisie IJsland, begin stadion van 600 man, inmiddels 7e seizoen, eerste keer deelname aan de Europa League. Stadion inmiddels 3000 man. Ben benieuwd hoe lang je daarover gaat doen.
 11. E2E

  FM-Café

  Ik zet hem dan liever op kalm, dan zie ik mezelf gewoon heel rustig analyserend in die kleedkamer zie staan, waarbij de spelers denken hier staat echt een trainer die weet waar 'ie het over heeft. Gaat ook allemaal nergens over he.
 12. E2E

  AFC Ajax

  Wordt een hele moeilijke wedstrijd vanavond.
 13. E2E

  FM-Café

  Gisteren in de 2e Kampioenen voorronde CL gewonnen van de kampioen van Oostenrijk, Sturm Graz. Wel lekker dat ik die competitie niet geselecteerd heb, zijn daardoor merendeels grijze spelers. Nu in de volgende ronde tegen FC Pyunik Yerevan, die zijn als ik naar hun selectie kijk nog slechter dus mag geen probleem zijn. Als ik die win kom ik in de 4e voorronde CL en als je die verliest zit je in de groepsfase Europa League. Zou dan de eerste IJslandse club zijn die ooit een hoofdtoernooi haalt in Europa, als ik het goed gezien heb. Belangrijke potjes dus, ga die vanavond even spelen. Heb in de beker en competitie louter met het B-elftal gespeeld om deze CL-wedstrijden heen, gewoon bijna iedereen op 100% fitheid aan de aftrap gekregen op die manier. En in die drie wedstrijden wel drie keer gewonnen. Dus alles bij elkaar loopt het lekker.
 14. Wat doet Spurs man ff serieus ..
 15. E2E

  AFC Ajax

  Tadic Promes vdBeek Ziyech Martinez Mazraoui Tagliafico Alvarez Schuurs Dest Onana
 16. E2E

  AFC Ajax

  Ging gewoon in het Duits denk ik.
 17. E2E

  FM-Café

  Heb echt een hele leuke save in IJsland lopen, denk de leukste save die ik ooit gehad heb. Als dat me gaat vervelen ga ik denk toch maar eens FM 2020 binnenhalen, zal in februari of maart zijn denk ik.
 18. Gingen gister in de kantine een partij stuk bij die mislukte panenka
 19. E2E

  AFC Ajax

  Met Klopp en Tuchel erbij? Die komen allebei super goed uit hun woorden hoor.
 20. Zou Van Bommel nou zo'n hele andere trainer zijn dan een jaar geleden tijdens die serie dat PSV er zestien op rij won?
 21. 13 is perfect idd. Vorig jaar zijn wij een paar keer met 16 gegaan, niet te doen. Dan spelen maar 5 veldspelers een hele pot. Nu met 19 man, voor zondag hebben we er 11, 6 geblesseerden en 2 met vakantie.
 22. E2E

  FM-Café

  Ja 1x Europa League halen en ik ben uit de brand. Maarja, speelde vorig seizoen tegen een ploeg uit Zweden, dat was gewoon niet te doen. Stroom nu in in de 2e voorronde CL. Zou mooi zijn om EL te halen, maar reken er niet op man.
 23. E2E

  FM-Café

  In het zesde seizoen kampioen geworden in IJsland Betaal inmiddels ook op één club na het meeste salaris. Seizoen 1: 7e in de IJslandse tweede divisie. Seizoen 2: 6e in de IJslandse tweede divisie. Seizoen 3: 3e in de IJslandse tweede divisie. Seizoen 4: 1e in de IJslandse tweede divisie. (Promotie). Seizoen 5: 2e in de IJslandse Eredivisie Seizoens 6: 1e in de IJslandse Eredivisie. Dit zou het begin moeten zijn van een lange alleenheerschappij, ware het niet dat mijn bestuur nu in totaal 3 miljoen bij elkaar geleend heeft voor twee stadionuitbreidingen. Sta nu 8 ton in de min en moet nog bijna 2 miljoen aflossen. Kan m'n beste spelers dus waarschijnlijk niet verlengen, en de reputatie is nog niet zo dat iedereen zomaar wil komen. FM 2012 trouwens.
 24. 3-2 verloren, op het laatste moment van de spits naar 10 gegaan door een blessure in de warming up. Assistje gegeven, 2-2 bij rust al, toen na een uur spelen met een ambulance afgevoerd (het was nogal veel lopen op het middenveld) en een half uurtje gevlagd. Kregen we in de laatste minuut een vrije trap tegen, 3-2 verloren dus. "Zuur, heel zuur, ja dit is heel zuur" zou je voor de camera's van FOX zeggen. Zondag moeten we wel even winnen, tegen de nummer 12, als we die verliezen staan we op gelijke hoogte qua punten met hen.
×
×
 • Create New...