Jump to content

E2E

Leden
 • Content Count

  34,596
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

About E2E

 • Rank
  Voetbal
 • Birthday 03/12/1994

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

935 profile views
 1. E2E

  AFC Ajax

  Oh ik heb echt het idee dat los van de speler Bergwijn, mensen het heel erg aansprekend vinden om PSV's beste speler te kopen. En op de korte termijn - volgend seizoen - doe je daar echt goede zaken mee. Maar op de lange termijn denk ik dat je PSV meer helpt door voor grote bedragen hun beste spelers te kopen dan dat je ze verzwakt. Als je een Bergwijn of Ihattaren transfervrij binnenhaalt wordt het een ander verhaal natuurlijk.
 2. E2E

  AFC Ajax

  Vooral het idee 'Bayern München van Nederland' worden spreekt veel mensen aan. Wat mensen niet doorhebben is dat dat niet kan, omdat Bayern München wereldtop is, en dus ook de beste spelers van andere Bundesligaclubs transvervrij kan halen. Als je Bergwijn voor 30 miljoen oppikt, maak je PSV op de lange termijn niet wezenlijk zwakker. Dat deed Bayern wel met Dortmund, door de beste spelers transfervrij op te halen.
 3. Ja, maar ik snap dat dat zo lang duurt.
 4. En niet aankomen met: 'het is een serie met draken en ijszombies en dan realisme willen'. Dat dat in deze fantasy wereld juist allemaal aanvoelde als realistisch was juist de kracht van de serie.
 5. @Dysproz Ben het helemaal eens met jouw punten, al benoem je de grootste onzin nog niet, namelijk , maar we moeten gewoon accepteren dat dit is hoe de show in de laatste seizoenen geworden is. Als je er even rustig over nadenkt slaat een heel groot deel nergens op.
 6. E2E

  AFC Ajax

  En waarom niet? Omdat Hateboer niet het snelle voetenwerk van Mazraoui heeft, en niet de pass, en niet het inzicht om steeds de derde man te zijn. Laat ik het anders formuleren, zie jij Hateboer al op zes staan? Nee, ik ook niet.
 7. E2E

  AFC Ajax

  Hateboer kan niet verdedigen. Die backs van Atalanta moeten eigenlijk 50 keer per wedstrijd de zijlijn op en af sprinten, ze zetten daar vaak back-op-back druk. In de aanval zijn het buitenspelers. Hateboer is daar erg goed in. In een verdediging met vier man is hij - ook op Eredivisieniveau - kwetsbaar. Dat ziet Koeman ook. Maar goed, Mazraoui kan ook niet echt goed verdedigen, maar is meer een middenvelder die ook aan de binnenkant kan spelen. Ik denk niet dat Hateboer mee kan in het positiespel en de opbouw van Ajax, terwijl Mazraoui dat wel kan. Hateboer is meer een ouderwetse back die er honderd keer per wedstrijd overheen gaat, onwijs veel power en drive heeft. Past leuk in die 3-5-2 van Atalanta, maar denk niet dat Ajax daar nu heel veel aan heeft.
 8. E2E

  Feyenoord

  Ik vind het best een prima shirt.
 9. Het toppunt was voor mij
 10. Ja mja, waarom kijk je dan in dit topic?
 11. Misschien een leuke vraag: hoe denken jullie dat het afloopt?
 12. E2E

  AFC Ajax

  Mwa, thuis tegen Bayern vond ik hem erg goed invallen bijvoorbeeld. Ik snap nog steeds dat je tegen zo'n centrum niet voor Huntelaar kiest maar voor Dolberg. Daarnaast scoort hij dit seizoen in de Eredivisie een goal per 130 minuten. Elke 89 minuten een goal of assist.
 13. E2E

  AFC Ajax

  Dat weet je alleen van te voren niet.
×
×
 • Create New...