Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

E2E last won the day on March 12 2021

E2E had the most liked content!

About E2E

 • Birthday January 1

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

2,570 profile views

E2E's Achievements

395

Reputation

 1. E2E

  PSV Eindhoven

  Ik denk dat er wel een klein clausuletje instaat hoor, anders tekent die jongen niet bij PSV, maar niet een clausule die specifiek voor PSG geldt. Maar onwijs leuke transfer dit! Veel beter dan op de bank van PSG. Ben benieuwd.
 2. E2E

  ADO Den Haag

  Max de Waal op huurbasis naar ADO Laat Frankie Schouten en Rob Jansen maar schuiven hoor : - )
 3. E2E

  Feyenoord

  Toch wel interessante ontwikkeling nu. Van Aursners en de Trauner (en in mindere mate Pedersen) toch ineens weer naar Wieffer, Danilo en wie weet nog Ekkelenkamp, Sinkgraven en Hilgers.
 4. E2E

  PSV Eindhoven

  Wat een mooi lijstje Frias ken ik niet goed, is dat wat? Hoe volg je al deze spelers? Ahmedhodzic is in de winterstop enigszins verrassend naar Bordeaux gegaan, wat nu op het derde niveau gaat spelen. Ik denk dat die naar de Bundesliga of Serie A gaat, PSV zou top zijn, maar denk niet dat ze. kans maken.
 5. E2E

  Feyenoord

  Het gaat vooral om je hoofd omhoog houden in de drukte, kijk het maar terug, Dessers heeft vanaf het begin van die actie niet gekeken, hij heeft Toornstra in het geheel niet gezien. En ik denk dat er genoeg spelers zijn die betaalbaar zijn voor Feyenoord en wel af en toe om zich heen kijken :-)
 6. E2E

  Feyenoord

  Deze had hij best breed kunnen leggen vind ik ja. Linssen en Dessers zijn het allebei gewoon niet. Als die Castellanos door was gegaan afgelopen zomer (geen idee hoe concreet dat is geworden), dan had hij er in dit Feyenoord tussen de 20 en 25 gemaakt dit seizoen, maar dat is een koe in de kont kijken.
 7. E2E

  AFC Ajax

  Hans van Breukelen.
 8. E2E

  AFC Ajax

  Lijkt wel een wedstrijd in de media wie de domste namen kan noemen als nieuwe TD.
 9. E2E

  Praatprogramma's

  Vroeger kon je een waarschuwing krijgen als je als niet-mod in het rood ging schrijven
 10. E2E

  Praatprogramma's

  Toen ze ineens Louis aanstelden als algemeen directeur wat reglementair gezien helemaal niet kon Wat een gekke tijd was dat he.
 11. E2E

  ADO Den Haag

  Was al bang voor zoiets. Vond iedereen erg optimistisch over de Globalon-deal; op zich begrijpelijk gezien de naam van Globalon. In principe heeft ADO de aandelen, die het helemaal niet in bezit heeft, verkocht zonder medewerking van de eigenaar. Dat dat dan via de rechterlijke weg geregeld moet worden, ook nog via een procedure die nog maar net bestaat in Nederland... Spannend hoor.
 12. Ben in het algemeen heel erg tegen zagen op amateurveld (sommige overtredingen gaan echt nergens over), maar deze vind ik dan wel weer goed.
 13. E2E

  AFC Ajax

  Deze helft vreselijk goed zeg. Berghuis lekker op linkshalf houden.
 14. E2E

  AFC Ajax

  Haha Ajax social pusht altijd van die bijnamen voor spelers. "Licha" voor Martinez / "El Patron" voor Alvarez etc etc
 15. E2E

  Feyenoord

  Haha ja maar dat kan je altijd zeggen. Qua ontwikkeling is het doodzonde. Had ook wel verwacht dat er bij Wolfsburg (wat normaal gesproken een slimme club is) een beter plan had gelegen voor die jongen. Van tweede niveau Nederland naar hoogste niveau Duitsland, denk dat zowel Wolfsburg als de speler wel in hadden kunnen zien dat hij niet meteen zou gaan spelen. Had echt verwacht dat hij op huurbasis een stap zou maken deze winter.
×
×
 • Create New...