Jump to content

E2E

Leden
 • Content Count

  35,016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

E2E last won the day on November 15 2019

E2E had the most liked content!

Community Reputation

150 Excellent

About E2E

 • Rank
  Voetbal
 • Birthday 03/12/1994

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,676 profile views
 1. Wilfred is bang voor z'n contractje.
 2. Oke, ja, ik snap dat jij op misschien wel dagelijkse basis te maken hebt met overlast van Marokkanen. Ik heb zelf tussen Laakkwartier en Transvaal in Den Haag gewoond, ik weet dat het bestaat, maar dat is hier niet de discussie. De discussie is hoe we het institutionele racisme in Nederland goed kunnen bestrijden. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat Marokkanen zich niet meer relatief gezien vaker misdragen (zoals nu het geval is), is even een andere discussie.
 3. WK 2010. Bommel en de Jong als blok voor de verdediging, en dan ook nog Kuyt als buitenspeler. Huilen.
 4. Burger is in en rond de 16 goed, opbouwend matig. Is niet de speler die het spel kan maken als 1e schakel in de opbouw. Toornstra heeft dat op zich prima ingevuld, die kan je laten staan, maar niet naast Burger. Fer - Toornstra werkte in principe okay, al is het natuurlijk niet ideaal.
 5. Zo dan? Kokcu Burger - Toornstra Gaat echt niks worden.
 6. Was imo een penalty voor Dortmund, opvallend dat de VAR er zo snel naar keek. Deze ook fraai, haha:
 7. E2E

  Hardlopen

  Hahaha dat had ik sowieso nooit gedurfd, langste afstand ooit 20 KM heerlijk verhaal wel. Ik denk dat bijna iedereen die gewoon af en toe sport wel die marathon uit kan lopen, desnoods idd met stukjes lopen. Maar respect hoor.
 8. Ik denk dat 15 - 21 miljoen voor Anthony post-Corona echt een pijnlijke hoeveelheid geld blijkt te zijn. Maar ik laat me graag verrassen.
 9. 2011/12 was echt een waanzinnig goeie ploeg die van achteruit opbouwde en na het Ajax van Ten Hag en Bosz het beste voetbal speelde van deze eeuw, echt waar. Is ook niet raar met Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, etc (al was het nog steeds een stuk minder materiaal dan Bosz en Ten Hag, maar toch.)
 10. E2E

  Hardlopen

  Wist niet dat je in Den Haag woonde joh! Kakbuurtje!
 11. Flink wat CoD gespeeld met vrienden sinds de lockdown. W/L is inmiddels over de 2.00 (spelen alleen maar Domination, geen Warzone), en elke pot bijna positief. Vind het wel een matige editie qua maps als ik heel eerlijk ben, verder speel ik met Kilo en dan lekker rushen. Eindig vaak met 35-27, 31-19, 41 - 29, beetje dat soort scores.
×
×
 • Create New...