Jump to content

E2E

Leden
 • Content Count

  34,683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About E2E

 • Rank
  Voetbal
 • Birthday 03/12/1994

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,080 profile views
 1. E2E

  AFC Ajax

  Dolberg in de Eredivisie: 146 minuten per goal. Laat je iemand dus dertig keer negentig minuten spelen, kom je uit op 18 à 19 goals. Alleen 2018/19: 132 minuten per goal, dan zou je over 2700 minuten uitkomen op een solide 20 goals.
 2. E2E

  AFC Ajax

  Monaco heeft nooit vijftig miljoen geboden op Dolberg, dat heeft in de Telegraaf gestaan, maar dat is niet zo.
 3. E2E

  AFC Ajax

  Ja je moet over één wedstrijd niet te harde conclusies trekken, ik gebruik ook het woord 'geinig' en niet 'dit is de waarheid' of iets dergelijks.
 4. E2E

  AFC Ajax

  oh als ik deze post had gezien had ik niet eens gereageerd haha, wat een redenatie, geniaal
 5. E2E

  AFC Ajax

  Neuh, de waarde van gecreëerde kansen blijkt een vrij effectieve voorspeller van toekomstige prestaties. Vrij effectief middel om over een periode van 25+ wedstrijden naar de prestaties van een team te kijken. Vond dit wel grappige plots, omdat die penalties erin zitten natuurlijk, maar ook omdat PAOK dus nauwelijks écht doelgevaar heeft gecreëerd.
 6. E2E

  FM-Café

  Selectie rond. Ik werd he-le-maal gek van allerlei spelers die zich niet aan mij wilde laten verhuren. Gaan dan wel naar de ploeg die 12e is geworden van de 12, en die eenzelfde reputatie heeft als mijn club. Snap daar niks van, maar oke. Na iets van 20 spelers geprobeerd te huren die alle 20 niet wilden, mezelf maar gaan focussen op de spelers diet uitgeleend mochten worden. Kom je natuurlijk wel bij een andere kwaliteit terecht, dus heb nu 3 buitenspelers gehuurd, waarvan er 2 eigenlijk voor de breedte zijn. Voorin wel echt het probleemkindje dus. Ik wou dus nog 1 beest van een CV huren, dat lukte steeds niet. Na een half uur ofzo helemaal klaar ermee, die filter geopend, snelheid 12, eerste meters 12, mandekking 12, tackelen 12. Kwam ik meteen bij een Amerikaan uit die wilde komen voor een normaal salaris, tja, toch maar gedaan, al voelt het niet heel realistisch allemaal. Heb het nu allemaal wel heel lekker staan achterin en op het middenveld, hopen dat we nog een soort AML aan kunnen trekken van een zaakwaarnemer ofzo. Snel promoveren naar die Eredivisie zodat we geen gezeik meer hebben, heb al gezien dat er best wel wat spelers op het tweede niveau lopen die zo in de Eredivisie mee kunnen, dus als we eenmaal promoveren, zou het iets makkelijker moeten zijn.
 7. E2E

  FM-Café

  Ik excuseer me bij dezen bij voorbaat voor de lelijkste screen in dit topic, maar zo is het seizoen verlopen, zo rond dat ik begon te winnen heb ik die 4-3-3 erin gezet. Deze foto is van gisteravond en gestuurd via Whatsapp, laatste twee potten drie puntjes gesprokkeld nog.
 8. E2E

  FM-Café

  Update. Eerste seizoen 7e geëindigd in de IJslandse Jupiler League. Gezien de kwaliteiten in de groep denk ik terecht. Op een gegeven moment voortijdig afgestapt van die 4-3-1-2 naar een 4-3-3, omdat het gewoon echt niet meer liep, ook al had ik maar twee spelers in het team die AML / AMR konden spelen. Door die switch wel meer potjes gewonnen, had op een gegeven moment echt een lekkere reeks. Heb gelukkig iedereen die ik wilde houden kunnen behouden qua contract. Na dit seizoen vertrekken er 8 spelers die gewoon niks kunnen, heb nu door het jaar heen al 7 spelers gehaald waarvan 5 voor de basis, en een paar handige spelers voor de breedte. Ben dit seizoen met met 31 punten geëindigd (uit 22 wedstrijden), de nummer 2 (dat geeft recht op promotie) had er gek genoeg maar 39. Dat moet te doen zijn volgend seizoen, ik moet alleen wat meer kwaliteit fixen voor op de buitenkanten voorin, en een CV met snelheid, aangezien de meeste tegengoals komen doordat we aan het aanvallen zijn, er dan een lange haal overheen gegeven wordt en we er uitgesprint worden. Middenveld staat wel echt gruwelijk nu, allemaal spelers van Eredivisie niveau. Het lullige is dat als ik spelers probeer te huren of kopen, ik eigenlijk 9 van de 10 keer zodra ik er uit ben met de club en met de speler ga onderhandelen: 'ik heb geen interesse om bij jouw club te spelen'. Of dat een speler niet verhuurd wil worden vanwege verplichtingen buiten de lijnen. Ik probeer gewoon stug door te gaan met huren van spelers die eigenlijk niks te zoeken hebben op het tweede niveau van IJsland, als dat lukt moet promotie geen probleem zijn. Met een beeeeeetje mazzel komt er ook nog wat uit de jeugd maar daar reken ik niet op.
 9. E2E

  Feyenoord

  De quote voor Tblisi is van 13.00 gezakt naar 5.90 bij TOTO
 10. E2E

  FM-Café

  Oh dat is gewoon een echte naam zie ik
 11. E2E

  FM-Café

  'Rychaintelo Knoll'
 12. E2E

  AFC Ajax

  Frenkie was in heel veel dingen een stuk beter dan de gemiddelde voetballer van Ajax 1, ja.
 13. E2E

  FM-Café

  Ik heb het ook wel weer goed te pakken, haha, had eerst een kladje gemaakt met alle posities, en nu een notitie in m'n iPhone waar ik soms naar kijk tijdens werk en bedenkt hoe we de posities in moeten vullen volgend jaar :r :mrg: Oh die oude smileys zijn niet helemaal meeverhuisd zie ik.
 14. E2E

  AFC Ajax

  Die 4-4-2 van PAOK, die achterste acht spelen zo dicht bij elkaar, heel weinig ruimte in het midden. Omdat Ajax met Ziyech en Tadic op de flanken speelt, hadden ze in de eerste helft nauwelijks breedte. Dan wordt het midden dus erg vol, en wordt het moeilijk voetballen. Na rust ging Ajax dus opbouwen met Blind tussen de CV's, de backs aan de zijkanten voor breedte, zodat er in het midden wat meer ruimte kwam. Ziyech speelde vooral iets meer in de bal. Dat werkte erg goed, PAOK de tweede helft geen kans gehad, Ajax alleen maar op hun helft gevoetbald.
×
×
 • Create New...