Jump to content

E2E

Leden
 • Content Count

  34,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

E2E last won the day on November 15 2019

E2E had the most liked content!

Community Reputation

135 Excellent

About E2E

 • Rank
  Voetbal
 • Birthday 03/12/1994

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,480 profile views
 1. Leuk topic Zeus! Heb hier wel wat ideetjes over.
 2. E2E

  AFC Ajax

  Ik heb vanochtend met stijgende verbazing die samenvatting zitten kijken
 3. Overtredingen waarbij je rug wordt geraakt zijn bijna altijd gewoon onnodig hard en gemeen.
 4. E2E

  AFC Ajax

  Telegraaf blijft een kutkrant
 5. E2E

  AFC Ajax

  Oke, heftig haha, sorry cimmie en @Telegraaf
 6. E2E

  AFC Ajax

  Dat staat niet in de regels.
 7. E2E

  AFC Ajax

  Zelfs als je beoordeelt dat dat geen overtreding van Chelsea was (wat het dus in mijn ogen inderdaad wel was), moet je nog steeds door laten spelen. "Alleen voordeel bij een directe scoringskans" is gewoon onzin.
 8. E2E

  AFC Ajax

  Dit is dus waarom de Telegraaf zo'n kutkrant is. Klinkkare onzin dit; dit zou betekenen dat als je een counter op de helft van de tegenstander stopt met een tactische overtreding, je geen voordeel mag geven: want geen directe scoringskans. Dat is de regel helemaal niet. Uit de spelregels (dit staan gewoon online):
 9. E2E

  Feyenoord

  Schrok ff, dacht dat dit een rapport was van Feyenoord intern
 10. E2E

  FM-Café

  Succes. Heb iets soortgelijks gedaan, 2e divisie IJsland, begin stadion van 600 man, inmiddels 7e seizoen, eerste keer deelname aan de Europa League. Stadion inmiddels 3000 man. Ben benieuwd hoe lang je daarover gaat doen.
 11. E2E

  FM-Café

  Ik zet hem dan liever op kalm, dan zie ik mezelf gewoon heel rustig analyserend in die kleedkamer zie staan, waarbij de spelers denken hier staat echt een trainer die weet waar 'ie het over heeft. Gaat ook allemaal nergens over he.
 12. E2E

  AFC Ajax

  Wordt een hele moeilijke wedstrijd vanavond.
 13. E2E

  FM-Café

  Gisteren in de 2e Kampioenen voorronde CL gewonnen van de kampioen van Oostenrijk, Sturm Graz. Wel lekker dat ik die competitie niet geselecteerd heb, zijn daardoor merendeels grijze spelers. Nu in de volgende ronde tegen FC Pyunik Yerevan, die zijn als ik naar hun selectie kijk nog slechter dus mag geen probleem zijn. Als ik die win kom ik in de 4e voorronde CL en als je die verliest zit je in de groepsfase Europa League. Zou dan de eerste IJslandse club zijn die ooit een hoofdtoernooi haalt in Europa, als ik het goed gezien heb. Belangrijke potjes dus, ga die vanavond even spelen. Heb in de beker en competitie louter met het B-elftal gespeeld om deze CL-wedstrijden heen, gewoon bijna iedereen op 100% fitheid aan de aftrap gekregen op die manier. En in die drie wedstrijden wel drie keer gewonnen. Dus alles bij elkaar loopt het lekker.
 14. Wat doet Spurs man ff serieus ..
×
×
 • Create New...