Jump to content

E2E

Klankbordgroep Forum
 • Content Count

  35,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

E2E last won the day on November 15 2019

E2E had the most liked content!

Community Reputation

172 Excellent

About E2E

 • Rank
  Voetbal
 • Birthday January 1

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,787 profile views
 1. E2E

  AFC Ajax

  Seizoen erna wel heel veel als middenvelder.
 2. E2E

  AFC Ajax

  Ten Hag die beweert dat Alvarez bij zijn club in Mexico alleen maar op het middenveld speelde
 3. E2E

  Feyenoord

  Feyenoord vorig seizoen in de JC ArenA, Berghuis op tien achter drie spitsen. 4-0 verloren. Media: Feyenoord speelde te aanvallend. Feyenoord dit seizoen in de JC ArenA, compacte 4-3-3, Jørgensen kop cirkel. 1-0 verloren. Media: Feyenoord speelde te verdedigend.
 4. E2E

  AFC Ajax

  Blind doet hier echt alles fout.
 5. E2E

  Feyenoord

  Juist in die potten wordt diepgang onderschat, zeg maar tussen de 16meterlijn en de 5meter, als je dan een run kan maken kan je net wat meer ruimte voor een ander creëeren in het centrum.
 6. E2E

  AFC Ajax

  Over Alvarez, die is gewoon gehaald als opvolger van De Ligt hoor. Speelde in Mexico afwisselend CV en als controleur op het middenveld, maar hij is expliciet gehaald als CV. Dat hij het merendeel van zijn minuten bij Ajax gespeeld heeft op het middenveld omdat hij Veltman (!) niet uit de basis kon spelen is een ander verhaal.
 7. Jerdy Schouten: Basisspeler ergens in het rechterrijtje van een prima club in Italië, Duitsland. Heel misschien Feyenoord of PSV, of een club als Anderlecht of Braga ofzo. Ronald Koeman: Pfoeh, lastig. Denk dat hij na Barcelona wel 'klaar' is ofzo, of het daar nou wel of niet lukt. Misschien na Barcelona even niks en dan bondscoach van een land dat je niet verwacht (België?), dat 'ie wel thuis kan blijven wonen en gewoon lekker de interlandweekjes meepakt. Virgil van Dijk: Hopen dat het meevalt met kruisbandblessure. Is geen gegeven dat hij weer terugkomt als de oude
 8. E2E

  Feyenoord

  Ligt al een belofte aan Dirk dat hij het volgend jaar wordt toch?
 9. E2E

  Feyenoord

  Vandaag ook weer
 10. E2E

  Feyenoord

  Feyenoord is echt vreselijk slecht dit seizoen. Ik denk dat de top-drie bestaat uit Ajax, PSV en een andere ploeg, en dat Feyenoord er op termijn buiten gaat vallen. Dit is niet vol te houden.
 11. Was één studentenvereniging in Delft waar alle teams moesten afzeggen vanwege te veel besmettingen, maar dat is dan waarschijnlijk niet door het voetballen gebeurd
×
×
 • Create New...