Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

E2E last won the day on March 12 2021

E2E had the most liked content!

About E2E

 • Birthday January 1

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

2,392 profile views

E2E's Achievements

372

Reputation

 1. E2E

  AFC Ajax

  Het huidige middenveld van Ajax is lastig in een formatie te vatten. Je hebt eigenlijk één echte zes met Alvarez, Gravenberch als linkshalf die dan weer de bal komt halen en dan weer diep staat en Berghuis die eigenlijk als een tien speelt. Als ik het een naam zou moeten geven zou het 4-3-3 met de punt naar achteren zijn, dat komt er het dichtst bij in de buurt. Maar Berghuis speelt niet als rechtshalf. Is ook allemaal niet zo belangrijk.
 2. E2E

  AFC Ajax

  Haha ja je moet er maar om lachen, maar huilen kan ook.
 3. E2E

  Feyenoord

  Inmiddels kampioen in MLS, goed seizoen gehad, volgens mij wil de City Group hem ook nu met flinke winst verkopen omdat zelfs Guardiola over hem begint te praten nu. Maar dat was wel even een aankoop geweest zeg als dat deze zomer was gelukt. https://www.espn.com/soccer/manchester-city-engman_city/story/4547059/new-york-city-fcs-valentin-castellanos-ready-for-move-to-europe-pep-guardiola
 4. E2E

  AFC Ajax

  Nee ik ook niet. Maar waarom tagde je mij?
 5. E2E

  Feyenoord

  Dessers gaat je niet blijven redden in de 92e minuut natuurlijk ;-) Maar ik vind de ontwikkeling bij Feyenoord schitterend om te zien zo. Bewijst dat je ook bij een volksclub wel degelijk slimme en niet-emotionele beslissingen kan nemen die leiden tot groot succes op het veld (zie Liverpool). Wat dat betreft is het heel erg mooi hoe het voorlopig uitpakt.
 6. hahahaha David Mendes da Silva in de reserve 4e (?) klasse
 7. E2E

  ADO Den Haag

  Het doet me een beetje denken aan een speler die weg mag en overal wordt aangeboden tussen 28 en 31 augustus. Laten we hopen dat er een goede partij uit komt rollen. Die Amerikanen klinken nu dan weer niet verkeerd.
 8. E2E

  AFC Ajax

  En als hij naar jou had geluisterd hadden we nu niet de topscorer van de CL in huis gehad ;-)
 9. E2E

  AFC Ajax

  Berghuis laat Haller ook beter spelen. Koppeltje Haller / Klaassen vond ik ongelukkig uitpakken. Klaassen rendeert (denk ik) beter bij een minder traditionele negen, terwijl Haller meer gebaat is bij een creatieve tien.
 10. E2E

  ADO Den Haag

  Nostalgisch hoor, geen rijke eigenaar maar ouderwets de gemeente die een club moet redden.
 11. E2E

  Brits voetbal

  Ik ook. Zo zie je maar dat je bij elke club binnen 3-5 jaar echt iets neer kan zetten als je maar een beetje visie hebt en daar aan vasthoudt. Zelfs op Premier League-niveau. Zie je bij Brentford nu ook.
 12. Toch een uitstekende update hoor.
 13. E2E

  AFC Ajax

  Zo werkt confirmation bias; als Haller een kans mist denken we snel 'zie je wel hij mist echt veel kansen!' maar uit vier 1-op-1's vier keer scoren bij Sporting of relatief moeilijke kansen in een goal laten eindigen vergeten we sneller. Ik moet vaak mensen bij clubs met dit soort dingen overtuigen, dus is absouluut niet neerbuigend bedoeld of wat dan ook, gewoon nogal contra-intuïtief omdat - wat ik al zei - Haller absoluut gezien de speler is die het vaakst een grote kans mist, omdat hij bij Ajax de meeste grote kansen krijgt. Maar hij werkt ongeveer even goed af als je mag verwachten.
 14. E2E

  AFC Ajax

  Haller mist van alle Ajacieden absoluut gezien met afstand de meeste grote kansen, maar relatief gezien mist hij niet zoveel kansen.
 15. E2E

  AFC Ajax

  Momenteel meer goals dan xG ;-)
×
×
 • Create New...