Jump to content

E2E

Leden
 • Posts

  35,440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

E2E last won the day on March 12

E2E had the most liked content!

Reputation

328 Excellent

About E2E

 • Birthday January 1

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

2,203 profile views
 1. E2E

  Brits voetbal

  Ik ook. Zo zie je maar dat je bij elke club binnen 3-5 jaar echt iets neer kan zetten als je maar een beetje visie hebt en daar aan vasthoudt. Zelfs op Premier League-niveau. Zie je bij Brentford nu ook.
 2. Toch een uitstekende update hoor.
 3. E2E

  AFC Ajax

  Zo werkt confirmation bias; als Haller een kans mist denken we snel 'zie je wel hij mist echt veel kansen!' maar uit vier 1-op-1's vier keer scoren bij Sporting of relatief moeilijke kansen in een goal laten eindigen vergeten we sneller. Ik moet vaak mensen bij clubs met dit soort dingen overtuigen, dus is absouluut niet neerbuigend bedoeld of wat dan ook, gewoon nogal contra-intuïtief omdat - wat ik al zei - Haller absoluut gezien de speler is die het vaakst een grote kans mist, omdat hij bij Ajax de meeste grote kansen krijgt. Maar hij werkt ongeveer even goed af als je mag verwachten.
 4. E2E

  AFC Ajax

  Haller mist van alle Ajacieden absoluut gezien met afstand de meeste grote kansen, maar relatief gezien mist hij niet zoveel kansen.
 5. E2E

  AFC Ajax

  Momenteel meer goals dan xG ;-)
 6. E2E

  AFC Ajax

  Haller staat op dit moment op 1.04 goals+assists per 90 minuten in Ajax 1.
 7. E2E

  AFC Ajax

  In balbezit kom je meestal uit op 3-1-5-1. Maar zodra een bepaalde pass wordt gegeven op de helft van de tegenstander loopt het zo door elkaar heen dat je niet echt meer van een formatie kan spreken.
 8. E2E

  AFC Ajax

  Zo begint het bijna altijd, 3+1 opbouw, twee spelers aan de zijkanten, en dan Mazraoui, Berghuis en Gravenberch tussen de linies.
 9. E2E

  AFC Ajax

  Helemaal eens Karel. Bijna altijd in balbezit Alvarez als zes en Berghuis en Gravenberch als middenvelders daarvoor. Waarbij Gravenberch zich wel wat minder diep opstelt en vaker wat eerder aan de bal komt. Zie je ook terug in de gemiddelde posities waarop ze aan de bal komen, bijvoorbeeld tegen Sporting.
 10. E2E

  AFC Ajax

  Haha, ik gun het Verbeek wel, maar ergens slaat het nergens op dat Kudus in de KKD speelt.
 11. E2E

  Feyenoord

  For the 2021–22 season, group stage participation in the Europa Conference League awarded a base fee of €2,940,000. A victory in the group pays €500,000 and a draw €166,000. Also, each group winner earns €650,000 and each runner-up €325,000. Nog best een hoop.
 12. E2E

  AFC Ajax

  Bedoelde meer de lange bal van achteruit, die speelt Ajax nog best vaak als er druk wordt gezet.
 13. E2E

  AFC Ajax

  Ben benieuwd naar Haller in de CL, als Ajax toch wat vaker de lange bal moet gaan spelen, denk dat 'ie dan toch erg nuttig kan zijn. Het koppeltje Haller / Klaassen vind ik niet gelukkig, je zag nu met Berghuis op 10 dat het toch al een iets ander spelletje werd, al speelde een paar spelers individueel gewoon een matige pot.
 14. E2E

  ADO Den Haag

  Dit kan wel eens slecht aflopen voor ADO https://www.omroepwest.nl/nieuws/4450745/martin-jol-en-jeroen-lentze-bieden-10-miljoen-voor-ado-stadion
 15. E2E

  ADO Den Haag

  Ja, dat soort dingen. Ik denk ook altijd dat wij als MU met 5 - 6 man het beter in kaart zouden kunnen brengen dan dat nu gebeurt.
×
×
 • Create New...