Jump to content

E2E

Leden
 • Content Count

  35,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

E2E last won the day on March 12

E2E had the most liked content!

Community Reputation

237 Excellent

About E2E

 • Rank
  Voetbal
 • Birthday January 1

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,925 profile views
 1. E2E

  Feyenoord

  Klopt, wat mij betreft bizar dat OPTA die twee schoten bij elkaar optelt.
 2. Onze boekhouder viel van zijn stoel, want het was wederom F,C,Barcelona dat met een niet te weigeren bod van maar liefst 189M kwam op rechtsbuiten Dejan Djuric Geniaal hahaha
 3. Spannend man. De laatste FM die ik heb gespeeld is FM2012, Ajax is zeker bizar lastig te kloppen tegenwoordig? Qua geld + talenten die ze hebben.
 4. E2E

  AFC Ajax

  Kijk hem nog een keer terug, Ajax heeft letterlijk geen kans gecreëerd, behalve met Van de Beek echt laat in de tweede helft, die kans vergeten veel mensen ook, schiet zelf met links, moet eigenlijk breed leggen op Ziyech. Wel heel veel balbezit met 10 mensen van ManU achter de bal, maar echt geen moment dat ze op gevaarlijke plekken op het veld in balbezit kwamen of op de zijkanten 1 tegen 1 konden creëren. Ben wel met jou eens dat ManU echt twee kutgoals maakte, maar ze zijn verdedigend geen moment in de problemen geweest. Bosz wisselde ook heel laat, bracht pas in de
 5. E2E

  AFC Ajax

  Als je die wedstrijd écht analyseert kom je niet uit bij de kopduels van Fellaini, maar het statische spel van Ajax in balbezit en de beperkte opbouwende kwaliteiten van Davinson. Overigens nog steeds onderdeel van de ploegen van Bosz, dus of je die nou terug moet willen als EtH weg is om echt een stap te maken in Europa ..
 6. E2E

  AFC Ajax

  Guardiola tegen Kimmich: 'speel het duel niet, laat de tegenstander koppen, maar organiseer wel de tweede bal'.
 7. Gaat financieel iets beter dan in het echt Leuk om te lezen allemaal!
 8. E2E

  AFC Ajax

  Dan heb je alsnog minder mensen bij het stadion, en de mensen die er zijn staan minder dicht op elkaar en zingen niet.
 9. E2E

  AFC Ajax

  Mwa, je kan zeggen: we houden alle spelers binnen en gaan niet op dat parkeerdek staan. Je kan zelf als club naar buiten brengen: wij gaan niet met de schaal staan, kom niet naar de ArenA, er is geen feestje. Voorkom je een hoop mee hoor.
 10. E2E

  Nederlands Elftal

  De Boer met z'n vier kampioenschappen is echt een schitterend voorbeeld van 'proces analyseren dat tot het resultaat leidt' versus 'resultaat is goed dus het proces was ook goed'. En dan ga ik het nog even opnemen voor Frankie, tussen 2011 en 2013 speelde zijn ploeg echt veel leuker voetbal dan hoe we het nu herinneren. Maar 2013 - 2016 was zo hemeltergend slecht, en het werd steeds minder en minder. Totdat Ajax een keer 80+ punten haalde met puur lange bal en tweede bal winnen, zelfs tegen Cambuur-thuis. Ironisch genoeg werd PSV dat seizoen kampioen.
 11. E2E

  Nederlands Elftal

  Trio! Met Frenkie erbij.
 12. E2E

  Nederlands Elftal

  Als je nou met deze post begint, kunnen we toch normaal over het spelletje praten ipv dat je het in het negatieve trekt. Is toch veel leuker?
 13. E2E

  Nederlands Elftal

  Waarom zo cynisch meteen
 14. E2E

  Nederlands Elftal

  @ZeusZag je hem, chippie eroverheen bij Blind, wordt er finaal uitgelopen, de Ligt steekt over, corner, niks aan de hand.
×
×
 • Create New...