Jump to content

cairo

Leden
 • Content Count

  1,114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cairo

 1. cairo

  FM-Café

  Weet niet wat de kwaliteiten van je spits zijn? Is hij goed in koppen en lang? Je kan eventueel je voorzetten daar op aanpassen. Als hij minder goed in koppen is, dan strak over de grond.
 2. cairo

  FM-Café

  Een diepe spits komt niet veel in de bal, dus die looplijn dat hij in de bal komt gaat volgens mij niet veel voorkomen. Volgens mij is een 10 vrij statisch je kan eens een aanvallende middenvelder met aanvallen proberen. Backs minder schieten selecteren.
 3. cairo

  Dronkengamerstopic

  Heb nog niet heel veel gespeeld. Maar de wereld is vergaan je moet weer een samenleving opbouwen. Er kunnen rampen gebeuren en je kan de wereld verder ontdekken, waar je dan andere kampen tegen komt.
 4. cairo

  Dronkengamerstopic

  Speel nu surviving the aftermath van de makers van EU4, nog iemand ervaring met dit spel? Bij epic platform kan je het al spelen bij steam nog niet. Ze verwerken feedback van gebruikers om extra dingen toe te voegen aan het spel.
 5. Ben vorige week met een Zweden game begonnen. Tactiek om los te komen van Denenmarken moet je niet van andere aflaten hangen. In het begin focus houden op Military power om zo snel mogelijk naar lvl 5 te gaan en eventueel een advisor aannemen die 5% discipline geeft of 10% moraal. 1 Cavalry weg doen deze zijn duur in vergelijking met infantry. Infantry erbij maken Zweden heeft als start bonus + 20% Infantry. Dan van al je geld 8 galley's erbij maken. Een admiraal voor zowel je army als Naval nemen. In het begin van de game is Gotland bezet door Rebels. Denemarken gaat dat weer vrij maken als Denemarken zijn troepen daar staan moet je de oorlog verklaren. Met je vloot Gotland blokkeren zodat de troepen er niet meer afkunnen. Vaak als Novogord je wil helpen is niet handig want die krijgen snel oorlog met Moskou waardoor je ook een defensive war aan je broek krijgt. Lituani kan nog wel eens helpen als ze geen vassel worden van Polen. Je moet ook een beetje geluk hebben welke ally's Denemarken heeft.
 6. cairo

  FM-Café

  [quote name='Twan1810']@bobjuh Opmerkelijk ja, al zal het verschil tussen de divisies niet groot zijn denk ik aangezien er nergens toppertjes rondlopen. @jelmerrr De editor zal normaal gesproken komende vrijdag uitkomen, net als de gehele game. @cairo Dat heb je dan zeer netjes uit weten te onderhandelen. Bij mij speelt Xadas vooralsnog wat wisselvallig, hoop dat het wat wordt. Voor de mensen hier die een kleinere club managen op FM19: wellicht is de transfervrije Jhon Arango een leuke optie voor op het middenveld. Heb hem met Feyenoord gehaald als opvulling. Was in FM16 nog een wonderkind.. Daar moet op z'n 20e nog wel wat van te redden zijn lijkt me ;) Andere tip: Phil Foden huren wanneer je een club zoals Feyenoord/Ajax/PSV bent. Heerlijke nummer 10 is dat zeg. [/QUOTE] Hij speelt bij mij niet best. Ik heb hem op de positie aanvallende middenvelder dan als rol ondersteunen. In een 4-2-3-1 formatie.
 7. cairo

  FM-Café

  [quote name='Twan1810']Gaaf man, lekker bezig @Thomassje123 Ik heb wel een lekker talentje gehaald op FM19 met mijn Feyenoordsave. Xadas, overgekomen van Braga, is een lekker veelzijdig spelertje. Kostte me 1,2 miljoen met een mogelijke uitloop tot 1,7 miljoen. [IMG]https://www.mupload.nl/img/pws09di17k.png[/IMG][/QUOTE] Ik heb deze speler ook gekocht met Feyenoord. 325 K voor betaald geen extra clausules.
 8. Thx! Ik maak eerst mijn huidige game af voordat ik met de nieuwe patch begin.
 9. Waarschijnlijk ga ik die wel kopen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn game niet automatisch geupdate wordt?
 10. cairo

  Dronkengamerstopic

  Ik heb mijn EUIV collectie compleet gemaakt door Third Rome, Rule Britannia en Cradle of Civilizaiton aan te schaffen.
 11. cairo

  FM-Café

  Lunin na 1 seizoen al weer weg, had hem gratis binnen gehaald. Wilde een clausule in zijn contract dat hij voor 27 miljoen was op te halen. Voor 27 miljoen verkocht, Lafont voor 13.5 miljoen gekocht al vervanger.
 12. cairo

  FM-Café

  Seizoen 3 afgesloten met Feyenoord met winst van de Europa League. In de Finale Watford met 1-0 verslagen. JC schaal gewonnen en met 21 punten voorsprong kampioen geworden. Beker finale verloren van Heereveen. met 3-4. Door een ingooi die onder de voet van de CV door ging en een te korte terugspeelbal van de CV naar de keeper. Nog nooit zoveel pech gehad in een wedstrijd.
 13. [quote name='Bakkes12'][IMG]https://www.mupload.nl/img/poh17owq.24.23.png[/IMG] Look who's here @Jornski @cairo @nasje92 @delichris :< :< :
 14. cairo

  FM-Café

  @Daniell @Jornski @nasje92 @Bakkes12 Deze gekocht begin seizoen 3 voor 5 miljoen van Braga. [SPOILER=Trincao][img]https://www.mupload.nl/img/t7jp2as4fx.png[/img][/SPOILER]
 15. cairo

  FM-Café

  Ik kan alleen een echte speler van 31 een uit Brazilië en 2 newgen spelers met de naam Maradona. Heb geen extra updates wel de landen Brazilië, Argentinië geselecteerd de competities en database op groot staan.
 16. cairo

  FM-Café

  [quote name='Daniell']Op welke criteria bepalen jullie welke spelers jullie kiezen voor een positie? Ik heb zoveel spelers bij Guimaraes, allemaal van wereldklasse en daarnaast ook nog supergrote talenten, dat ik niet meer weet wie ik moet laten gaan en wie moet blijven. Ben zelfs bereid om mijn save te uploaden zodat jullie eens een kijkje kunnen nemen en mij zouden kunnen laten zien hoe jullie zouden spelen. Zomaar even wat mentions: @Jornski @komodo25 @Bakkes12 @Minuy600 @nasje92 @Jespresso @cairo [/QUOTE] Een mix opstellen, de beste ervaren spelers altijd laten spelen. Talenten ontwikkelen regelmatig laten spelen als het kan. Verkopen wat veel blessures heeft.
 17. cairo

  FM-Café

  @nasje92 Maradona vet man en nog een goede speler ook.
 18. cairo

  FM-Café

  @nasje92 @Jornski @Bakkes12 Beste spelers zijn Clasie, Van Ginkel, Billiat, Maroni, Coman en Xadas. Van Ginkel en Hoogma zijn gehuurd, wil ze beide wel hebben. Heb koop opties Hoogma 10 miljoen en Van Ginkel 20. Vind het voor beide te veel. Voor Hoogma twijfel ik nog. [SPOILER=Coman][img]https://www.mupload.nl/img/2uyhcosh4aci.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Babic][img]https://www.mupload.nl/img/2ab1xwvzq.png[/img][/SPOILER] Botheim kan niet echt aarde in mijn team, wel groot talent. Gekocht voor 1,7 mil. Verkoop en nu voor 2 mil + 50% van de winst. [SPOILER=Botheim][img]https://www.mupload.nl/img/4bnl477j1rl.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Costache][img]https://www.mupload.nl/img/5r0ty6o.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Hagi][img]https://www.mupload.nl/img/saduqi0ivf3zk.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=HoogmA][img]https://www.mupload.nl/img/rgnimcp7yo447.png[/img][/SPOILER] Verhuurt maar zie er wel toekomst in. [SPOILER=Kadioglu][img]https://www.mupload.nl/img/1fpeybexgoyx4.png[/img][/SPOILER] Gratis binnen gehaald [SPOILER=kempf][img]https://www.mupload.nl/img/3q5c1sig01r.png[/img][/SPOILER] Gratis binnen gehaald komt in seizoen 3. [SPOILER=lunin][img]https://www.mupload.nl/img/akt6irk9iqhl.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Mahlabi][img]https://www.mupload.nl/img/8trkm5hghqlev.png[/img][/SPOILER] Ga Man verkopen bij een goed bod. [SPOILER=Man][img]https://www.mupload.nl/img/jld5cw6t4j0.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Maroni][img]https://www.mupload.nl/img/gsg6oakl0.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Nedelcu][img]https://www.mupload.nl/img/xdea1coqrriw.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Provoste][img]https://www.mupload.nl/img/t6ip3abb5rc8.png[/img][/SPOILER] [SPOILER][img]https://www.mupload.nl/img/yugdiijv7iu7a.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Xadas][img]https://www.mupload.nl/img/r5bs2ue7.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Yan][img]https://www.mupload.nl/img/v8asnek7.png[/img][/SPOILER]
 19. cairo

  FM-Café

  Ja, Nederlands talent voor een prikkie.
 20. cairo

  FM-Café

  @Bakkes12 @nasje92 Seizoen 2 met Feyenoord zit er op. JC-schaal 2-0 gewonnen van PSV, beker gewonnen, competitie kampioen 12 punten voorsprong op de nummer 2. In een groep met City, Leverkusen en Valencia 3e geworden op doelsaldo. Nr. 1 had 9 punten, 2 en 3 8 punten en nummer 4 6 punten. In de euro cup uitgeschakeld door Liverpool kwartfinale. Uit 3-1 verloren en thuis 1-0 winst net een goaltje te kort. Voor volgend seizoen komen al Lunin keeper(transfervrij), Pierie 5,75 mil, Kluivert voor 2,5mil en Victor Yan voor 2,5 mil.
 21. cairo

  FM-Café

  Feyenoord half in seizoen 2. Mijn eerste game in FM 2018. Dacht dat ik goed scoutingswerk had gedaan zie ik hier boven een Feyenoord wat er op lijkt lol. In Roemenië zit veel talent wat goed betaalbaar is. In het 1e seizoen Lautero Martinez gekocht voor 10 mil maar die kwam alleen met een ontsnappingsclausule van 16,5 mil om weg te gaan. Helaas kwijt geraakt. Billiat en Kempf gratis binnen gehaald. Heb nog 60 miljoen op de balans. [spoiler=1e ] 2e[spoiler=2e]
 22. Ik ben afgelopen zaterdag ook met lukjes begonnen. Groei hard alleen 2 keer een war verloren tegen Ottomans, schade wel beperkt gehouden kosten in totaal maar 2 provincies. Ottomans krijgen helaas weinig tegenstand van andere landen.
 23. Portugal eens proberen kan je verschillende achievements halen o.a. een provincie in india voor een bepaalde tijd en No Pirates in my caribbean.
 24. cairo

  Fortnite

  Voor wie wil samen spelen op de PC Rooie cor
×
×
 • Create New...