Jump to content

cairo

Leden
 • Posts

  1,337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cairo last won the day on October 9 2020

cairo had the most liked content!

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cairo's Achievements

57

Reputation

 1. Volgens mij is het inclusief de game dus dan kan he alles op steam zetten.
 2. Op humble bundle Cities: skylines pack ter waarde van € 239,50 voor € 18,95. Alles zit erin behalve de laatste DLC. 9 expansions—everything up through 2021’s Sunset Harbor 21 add-ons—featuring Content Creator packs, new music, and the Deluxe Edition Upgrade
 3. cairo

  FM Café

  Ik heb het gevonden. 4 uit corners neem daar een 7e positie mee in. Ik krijg natuurlijk niet heel veel corners per wedstrijd. Uit indirecte vrije trap 1 goal. Ik heb in totaal maar 32 doelpunten voor. Ik ben nu ook bezig om mijn back lange strakke inworp aan te leren. Heeft voor verre inworpen 14.
 4. cairo

  FM Café

  Beide 9 goals gemaakt. Ribery viel wat tegen maar zijn fysiek is ook niet meer best. Hij had voornamelijk assists door corners. Duric is nog 3 maanden geblesseerd geweest en hij is wel heel belangrijk voor ons spel met zijn kracht en lengte. Een goede vervanger had ik niet mede door de beperkte financiële mogelijkheden. Mousset heeft nog redelijk wat 1 op 1 kansen gemist. @MorduretteWaar kan ik precies terug vinden hoeveel goals ik heb gemaakt uit dode spelmomenten?
 5. cairo

  FM Café

  Geïnspireerd door @Nom de Guerre om eens verdedigend voetbal te spelen in plaats van aanvallend. Ik ben opzoek gegaan naar een club uit een grote competitie die als prognose laatste heeft maar wel degelijke centrum verdedigers, targetman en snelle spits. Vervolgens ben ik uitgekomen bij Salernitana(serie A) prognose 20e. Heel het seizoen gespeeld met een 5-3-2 of 3-5-2 hoe je het wil noemen. Waarbij ik ook de focus heb gelegd op dode spelsituaties. In het begin ging het wat stroef en moest ik nog wat finetunen. Uiteindelijk een mooie 10e plek behaald en in speelronde 32 al veilig. Doelstelling was degradatie proberen te voorkomen. Stand: Selectie:
 6. De eerste 3 doelstellingen niet gehaald. Nummer 4 de belangrijkste gewonnen en nummer 5 ook behaald. Mijn financiële positie verbeterd elke maand. Kan je de winstpremies ook gebruiken om renners van te betalen? Dus dat je boven je sponsor budget gaat?
 7. PCM 2020 maar eens aan geslingerd had maar 3 uur speeltijd sinds de aankoop 2 jaar geleden. 2021 DB opgezet en een carrière gestart met BEAT cycling. Focus vooral op noordelijk klassiekers. Wat mij opvalt is dan het bijna niet lukt om te ontsnappen in de laatste fase in de wedstrijd, terwijl ik dit wel nodig heb. Ik heb niet de beste sprinters. In wedstrijden waar ik vooral favoriet ben is het bijna onmogelijk om in de vroege vlucht te komen. Ze rijden dan alles dicht. Als ik de rest laat rijden ontsnappen er in eens 20 man. Zowat elk team is dan mee. Probeer dan maar met 5/6 man gat weer dicht te krijgen. Iemand een idee hoe dit op te lossen? Doelstellingen zijn ook lastig vaak top 3 of top 10 rijden in koersen waar redelijk wat subtop aan de start staat.
 8. cairo

  Go or no go?

  Belmonte binnen halen voor 2,5(3) miljoen? Salaris wordt 468K per jaar. Twijfel om het te doen volgens het scoutingsrapport kan hij nog iets beter worden. Aursnes zit aan zijn top maar scoort op uithoudingsvermogen goed. Ik speel met veel pressie dus conditie is belangrijk.
 9. cairo

  FM Café

  Verstandige keuze eerst minuten maken. Ik heb net het contract van Kokcu verlengt en probeer Zagadou binnen te halen. Het lijk wel of iedereen een ontsnappingsclausule in zijn contract wil. Irritant die clausules.
 10. cairo

  FM Café

  Lekker eerste seizoen gedraaid op naar de champions league
 11. cairo

  Aanvallers

  Pikt zijn goals mee maar mist nog redelijk wat kansen.
 12. cairo

  Aanvallers

  Strand Larsen gekocht begin seizoen 1 voor 5(7) miljoen. Betaalbaar salaris en in aanschaf 2,5 direct en 2,5 over 3 jaar verdeeld. 2 miljoen optioneel door bonussen.
 13. cairo

  Feyenoord

  Het feit dat er geen beslissing wordt genomen kost ook een hoop geld. Gewoon doorpakken met verbouwen of een nieuw stadion. Allerlei advies bureau's inhuren wat miljoenen kost en de Kuip laten verpauperen omdat ze mogelijk iets nieuws gaan bouwen gaat straks ook nog een hoop geld kosten als de nieuwbouw niet door gaat.
 14. Ziet er goed uit! Ik heb van het weekend Hearts of iron 4 aangeschaft maar ik kom er nog niet echt aan uit.
 15. cairo

  Feyenoord

  Diemers wilde niet meer op de bank gaan zitten en voor de basis komt hij te kort. Diemers is een tijd geblesseerd geweest en door naar Hannover te gaan kan hij weer spelen. Wellicht speelt hij zich in de kijker van een aantal teams en kunnen ze hem van de zomer verkopen. Hendrix wil vol voor zijn kans gaan, maar die gaat toch banken. Maarja dan heb je in ieder geval iemand die gemotiveerd is het komend half jaar. Mocht het op niks uitdraaien zal de huur deze zomer wellicht al beëindigd worden.
×
×
 • Create New...