Jump to content

cairo

Leden
 • Content Count

  1,109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About cairo

 • Rank
  Royston Drenthe ?

Personal Information

 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cairo

  FM-Café

  [quote name='Twan1810']@bobjuh Opmerkelijk ja, al zal het verschil tussen de divisies niet groot zijn denk ik aangezien er nergens toppertjes rondlopen. @jelmerrr De editor zal normaal gesproken komende vrijdag uitkomen, net als de gehele game. @cairo Dat heb je dan zeer netjes uit weten te onderhandelen. Bij mij speelt Xadas vooralsnog wat wisselvallig, hoop dat het wat wordt. Voor de mensen hier die een kleinere club managen op FM19: wellicht is de transfervrije Jhon Arango een leuke optie voor op het middenveld. Heb hem met Feyenoord gehaald als opvulling. Was in FM16 nog een wonderkind.. Daar moet op z'n 20e nog wel wat van te redden zijn lijkt me ;) Andere tip: Phil Foden huren wanneer je een club zoals Feyenoord/Ajax/PSV bent. Heerlijke nummer 10 is dat zeg. [/QUOTE] Hij speelt bij mij niet best. Ik heb hem op de positie aanvallende middenvelder dan als rol ondersteunen. In een 4-2-3-1 formatie.
 2. cairo

  FM-Café

  [quote name='Twan1810']Gaaf man, lekker bezig @Thomassje123 Ik heb wel een lekker talentje gehaald op FM19 met mijn Feyenoordsave. Xadas, overgekomen van Braga, is een lekker veelzijdig spelertje. Kostte me 1,2 miljoen met een mogelijke uitloop tot 1,7 miljoen. [IMG]https://www.mupload.nl/img/pws09di17k.png[/IMG][/QUOTE] Ik heb deze speler ook gekocht met Feyenoord. 325 K voor betaald geen extra clausules.
 3. Thx! Ik maak eerst mijn huidige game af voordat ik met de nieuwe patch begin.
 4. Waarschijnlijk ga ik die wel kopen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn game niet automatisch geupdate wordt?
 5. cairo

  Dronkengamerstopic

  Ik heb mijn EUIV collectie compleet gemaakt door Third Rome, Rule Britannia en Cradle of Civilizaiton aan te schaffen.
 6. cairo

  FM-Café

  Lunin na 1 seizoen al weer weg, had hem gratis binnen gehaald. Wilde een clausule in zijn contract dat hij voor 27 miljoen was op te halen. Voor 27 miljoen verkocht, Lafont voor 13.5 miljoen gekocht al vervanger.
 7. cairo

  FM-Café

  Seizoen 3 afgesloten met Feyenoord met winst van de Europa League. In de Finale Watford met 1-0 verslagen. JC schaal gewonnen en met 21 punten voorsprong kampioen geworden. Beker finale verloren van Heereveen. met 3-4. Door een ingooi die onder de voet van de CV door ging en een te korte terugspeelbal van de CV naar de keeper. Nog nooit zoveel pech gehad in een wedstrijd.
 8. [quote name='Bakkes12'][IMG]https://www.mupload.nl/img/poh17owq.24.23.png[/IMG] Look who's here @Jornski @cairo @nasje92 @delichris :< :< :
 9. cairo

  FM-Café

  @Daniell @Jornski @nasje92 @Bakkes12 Deze gekocht begin seizoen 3 voor 5 miljoen van Braga. [SPOILER=Trincao][img]https://www.mupload.nl/img/t7jp2as4fx.png[/img][/SPOILER]
 10. cairo

  FM-Café

  Ik kan alleen een echte speler van 31 een uit Brazilië en 2 newgen spelers met de naam Maradona. Heb geen extra updates wel de landen Brazilië, Argentinië geselecteerd de competities en database op groot staan.
 11. cairo

  FM-Café

  [quote name='Daniell']Op welke criteria bepalen jullie welke spelers jullie kiezen voor een positie? Ik heb zoveel spelers bij Guimaraes, allemaal van wereldklasse en daarnaast ook nog supergrote talenten, dat ik niet meer weet wie ik moet laten gaan en wie moet blijven. Ben zelfs bereid om mijn save te uploaden zodat jullie eens een kijkje kunnen nemen en mij zouden kunnen laten zien hoe jullie zouden spelen. Zomaar even wat mentions: @Jornski @komodo25 @Bakkes12 @Minuy600 @nasje92 @Jespresso @cairo [/QUOTE] Een mix opstellen, de beste ervaren spelers altijd laten spelen. Talenten ontwikkelen regelmatig laten spelen als het kan. Verkopen wat veel blessures heeft.
 12. cairo

  FM-Café

  @nasje92 Maradona vet man en nog een goede speler ook.
 13. cairo

  FM-Café

  @nasje92 @Jornski @Bakkes12 Beste spelers zijn Clasie, Van Ginkel, Billiat, Maroni, Coman en Xadas. Van Ginkel en Hoogma zijn gehuurd, wil ze beide wel hebben. Heb koop opties Hoogma 10 miljoen en Van Ginkel 20. Vind het voor beide te veel. Voor Hoogma twijfel ik nog. [SPOILER=Coman][img]https://www.mupload.nl/img/2uyhcosh4aci.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Babic][img]https://www.mupload.nl/img/2ab1xwvzq.png[/img][/SPOILER] Botheim kan niet echt aarde in mijn team, wel groot talent. Gekocht voor 1,7 mil. Verkoop en nu voor 2 mil + 50% van de winst. [SPOILER=Botheim][img]https://www.mupload.nl/img/4bnl477j1rl.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Costache][img]https://www.mupload.nl/img/5r0ty6o.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Hagi][img]https://www.mupload.nl/img/saduqi0ivf3zk.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=HoogmA][img]https://www.mupload.nl/img/rgnimcp7yo447.png[/img][/SPOILER] Verhuurt maar zie er wel toekomst in. [SPOILER=Kadioglu][img]https://www.mupload.nl/img/1fpeybexgoyx4.png[/img][/SPOILER] Gratis binnen gehaald [SPOILER=kempf][img]https://www.mupload.nl/img/3q5c1sig01r.png[/img][/SPOILER] Gratis binnen gehaald komt in seizoen 3. [SPOILER=lunin][img]https://www.mupload.nl/img/akt6irk9iqhl.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Mahlabi][img]https://www.mupload.nl/img/8trkm5hghqlev.png[/img][/SPOILER] Ga Man verkopen bij een goed bod. [SPOILER=Man][img]https://www.mupload.nl/img/jld5cw6t4j0.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Maroni][img]https://www.mupload.nl/img/gsg6oakl0.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Nedelcu][img]https://www.mupload.nl/img/xdea1coqrriw.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Provoste][img]https://www.mupload.nl/img/t6ip3abb5rc8.png[/img][/SPOILER] [SPOILER][img]https://www.mupload.nl/img/yugdiijv7iu7a.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Xadas][img]https://www.mupload.nl/img/r5bs2ue7.png[/img][/SPOILER] [SPOILER=Yan][img]https://www.mupload.nl/img/v8asnek7.png[/img][/SPOILER]
 14. cairo

  FM-Café

  Ja, Nederlands talent voor een prikkie.
×
×
 • Create New...