Jump to content

Zorsky

Leden
 • Content Count

  1,885
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Zorsky

 • Rank
  Het leven leidt me de weg
 • Birthday 04/17/1993

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  Fm 2008
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Het leven leidt me de weg.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. XIX. Maanden januari en februari Dan zijn weer al aanbeland in het jaar 2021. In dit jaar willen we ervoor zorgen dat we ons handhaven in de Hoofdklasse. De basis willen we leggen in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar. Het jaar openen we met een wedstrijd tegen VV Bennekom gevolgd door wedstrijden tegen Jodan Boys en Smitshoek. In februari treffen we Spijkenisse en 's Gravenzande. Op transfergebied gebeurde er precies niks, dus deze selectie zal het moeten doen. Uit bij Bennekom zag ik een bekend gezicht. @Tim' had tijd in zijn agenda gevonden om weer een wedstrijd van mijn ploeg mee te pakken. De vorige wedstrijd die hij keek was toen we op bezoek gingen bij Alverna en verspeelden we de zege in de blessuretijd. Ook deze wedstrijd zat weer vol met doelpunten, voornamelijk in de tweede helft. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Bennekom. Tussen minuut 55 en 69 vielen de doelpunten als rijpe appelen. Eerst schoot Remco Berkelaar ons langszij, waarna Bennekom weer op voorsprong. Paar minuten daarna draaiden we de wedstrijd compleet om dankzij goals van Derwin Paul en Guus Habraken. Helaas bleven we met lege handen, want na de gelijkmaker wist Bennekom zelfs nog te winnen. Wederom in de blessuretijd.. In de twee wedstrijden die volgden wisten we de zegen te pakken. Op bezoek bij Jodan Boys speelden we een uitstekende eerste helft. We scoorden driemaal. Na de rust scoorde beide ploegen nog een keer. Dat we patent hebben op een goede beginfase was ook tegen Smitshoek te zien. In de eerste 20 minuten hadden we een voorsprong van twee doelpunten en dat gaven we niet meer weg. Februari begint met een belangrijke wedstrijd tegen Spijkenisse. Spijkenisse staat twee punten onder ons en bij winst zouden we verder afstand kunnen nemen van de onderste plekken. Binnen de minuut komen we op voorsprong dankzij Derwin Paul. Daarna raakten we helemaal geen pepernoot meer en in de tweede helft draait Spijkenisse de wedstrijd om. Gelukkig weten we de wedstrijd tegen 's Gravenzande wel te winnen. Deze overwinning zorgt ervoor dat we 6 punten boven de rode lijn staan. Er staan nog 7 wedstrijden op het programma, dus het begint er goed uit te zien. We krijgen onder andere nog vv Hoogland, DFS, OFC en HSC'21. Ik verwacht eigenlijk dat we aan twee overwinningen genoeg hebben voor handhaving. @komodo25 De afgelopen transferperiode is er helemaal niks gebeurd. @ElMarcos Paar goede resultaten tegen de onderste en dan moet het goedkomen. @ElPrincipito Dat hoop ik ook! @Fantasy Een blik op het aankomende programma zegt mij dat dit mogelijk is. @Marius Gelukkig niet. Verwacht in de huidige vorm dat boven de rode streep eindigen.
 2. Heerlijk begin! Zo lang mogelijk deze lijn doortrekken!
 3. XVIII. Maanden november en december In de maanden november en december stonden er vijf wedstrijden op het programma. Verrassend genoeg speelde we alle wedstrijden van november in eigen huis tegen respectievelijk Rijnvogels, HSC'21 en Ter Leede. In december speelden we tegen SC Feyenoord en Huizen. De maand november begonnen we thuis tegen de koploper Rijnvogels. Over de wedstrijd zelf kan ik vrij kort zijn. Op alle fronten kwamen we te kort. Het mag een wonder heten dat het bij een schamele 1-2 is gebleven. Tegen HSC'21 kwamen we veel beter voor de dag. Dankzij een dubbeslag van Derwin Paul pakten we drie punten. De laatste thuiswedstrijd was tegen Ter Leede. In de eerste speelronde namen we daar met veel geluk een punt mee. Ook deze keer eindigde het met een puntendeling, maar waren we zeker gelijkwaardig. Gezien de stand staat alles nog dicht op elkaar. Een goede reeks brengt ons zo naar de play-offs, waar een slechte reeks ons zo richting de degradatiezone brengt. Verder kwam er op de laatste dag van de maand nog een aanbod binnen van FC Lisse, maar ook deze werd beleefd afgewezen. December werd een hele matige maand van onze kant. Speciale aandacht ging uit naar de spits van SC Feyenoord. De vorige keer wist die er drie te maken. Ondanks de strakke dekking zorgde hij met een dubbelslag voor een 0-2 nederlaag. Tegen Huizen zouden we goede zaken kunnen doen met het oog op de onderste plekken. De wedstrijd was niet om aan te gluren en eindigde in 0-0. @Marius De onderste vier spelen promotie-degradatiewedstrijden tegen de nummers 2 en 3 van de eerste klasse. Daar zit eventueel nog een reddingsboei. @ElMarcos Ah, dan heb ik inderdaad naar het verkeerde team gekeken. Wie weet kom ik Noordwijk nog wel eens tegen. @Fantasy Het blijft sprokkelen geblazen. @komodo25 Voorlopig voornamelijk naar onderen. @Tim' Zeker niet! Al zou ik wel graag wat meer afstand nemen van de onderste plekken. Je raad het niet, maar laat Bennekom uit nu net de volgende wedstrijd zijn.
 4. Zorsky

  [FM20] Les Loups

  Succces met La Louviere. De eerste twee seizoenen zijn een uitstekende start!
 5. Wederom een goed seizoen gehad! Toch zonde dat je de laatste wedstrijd nog net verliest. Kwalificatie met België begint er goed uit te zien!
 6. XVII. De maand oktober De maand oktober was een drukke maand. Er stonden vijf competitiewedstrijden op het programma. Thuis tegen OFC en Swift. Uit naar vv Hoogland, DFS en Xerxes. OFC was de eerste tegenstander van de maand oktober. We weten de goede voetballende lijn door te trekken. De spelers lijken te wennen aan het niveau. We kwamen op voorsprong door een penalty en net voor rust werd de voorsprong verdubbeld door Peter van Dongen. Vlak na rust makt OFC de aansluitingstreffer en lijkt het spannend te worden. Niks is minder waar, want al snel is de marge weer twee dankzij Farid Amrani. Bij vv Hoogland kijken we binnen drie minuten al tegen een achterstand aan. We zijn voetballend de betere ploeg, maar komen niet tot echt grote kansen. In de rust zet ik de mannen op scherp en na 40 seconden in de tweede helft komen we op gelijk hoogte. Helaas weten we niet de drie punten mee te nemen. Tot nog toe pakken we het merendeel van de punten thuis. Ook tegen Swift zal dit het geval zijn. Een doelpunt van Derwin Paul was voldoende voor de overwinning. De overige twee wedstrijden deze maand werd met 0-2 verloren van DFZ en met 0-1 bij Xerxes DZB. In de stand blijft alles zeer dicht op elkaar staan. @ElMarcos Ik zie dat VV Noordwijk in de derde divisie speelt. SJC speelt in de vierde klasse, maar mijn ingeladen database gaat maar tot de tweede klasse. Ik neem aan dat je Noordwijk bedoeld. @Marius Stiekem hoop ik op een goede reeks wedstrijden. @komodo25 Zeker niet! @Tim' Dat hoop ik wel. Kom je nog een keertje kijken? @Fantasy Precies! Hoop dat we een goede reeks kunnen neerzetten.
 7. XVI. Start van de hoofdklasse Een update met meer wedstrijden. Heb in mijn enthousiasme aardig wat wedstrijden gedaan. In de maand augustus mogen we op bezoek bij Ter Leede en SC Feyenoord. We ontvangen Huizen en Bennekom. De maand september brengt ons wedstrijden tegen Smitshoek, Jodan Boys, Spijkenisse en 's Gravenzande. We openen ons Hoofdklasse avontuur tegen Ter Leede. Als deze wedstrijd een voorbode is voor de rest van het seizoen dan wordt het een heel lastig seizoen. We weten op miraculeuze wijze een gelijkspel mee te nemen. Zelf hadden wij 3 schoten op doel. Ter Leede had er 13. Thuis tegen Huizen kwamen we een stuk beter voor de dag. Helaas kwamen we net voor rust op achterstand door Jop Knoester. In de tweede helft kwamen we langszij via Kevin van Eem, waarna Randy Trindade de Vilhena Huizen al snel weer op voorsprong schoot. In de slotfase speelden we alles of niks en in minuut 86 bracht Kevin van Eem de stand wederom in evenwicht. In de blessuretijd wisten we zelfs de overwinning te pakken via Gerald Vermeer. Tegen SC Feyenoord voetbalden we ook meer dan fatsoenlijk. Waar we in de vorige wedstrijd de winnende maakte in de blessuretijd, kregen we hem nu tegen. Jochem Raemakers voltooide in minuut 92 zijn hattrick en zo bleven we met lege handen achter. De wedstrijd daarna stonden we weer met lege handen, want Bennenkom nam drie punten mee. In augustus kreeg ik weer een aanbieding. Dit keer van HSC' 21. Ik heb besloten daar niet op in te gaan, want ik ben net met VV Brederodes begonnen aan de Hoofdklasse. We staan net boven de streep, maar het seizoen is nog lang. De komende wedstrijden zullen bepalen of we afstand kunnen nemen van de degradatiestreep of niet. Tegen VV Smitshoek begonnen we goed. We kwamen al snel op voorsprong, maar hielden het niet vast. We gingen voor de derde keer op rij onderuit. Tegen Jodan Boys pakken we gelukkig weer een overwinning. Jeff Zonneveld en Gerald Vermeer schoten ons naar een comfortabele voorsprong. Jodan Boys scoorde nog wel, maar die treffer kwam veel te laat. Vervolgens lieten we tegen Spijkenisse zien wat we in de eerste en tweede klasse lieten zien. Een wervelend begin leidde tot drie goals. Spijkenisse scoorde nog wel een tegengoal, maar ook zij kwamen niet verder. De laatste wedstrijd verloren we weer van 's Gravenzande. Kijkend naar de stand staan we op een keurige 11de plek. Het gat naar de promotie/degradatie wedstrijden is 2 punten. Voorlopig presteren we boven verwachting, maar het seizoen is pas net begonnen. @komodo25 Bedankt voor je reactie! @Fantasy Ik hoop het wel, maar voorlopig is het behelpen. @ElMarcos Precies. Vanaf de derde divisie stroom je wel in bij de KNVB beker, dus dat is wel interessant. @Titan Bedankt voor je reactie. Eigenlijk zouden we zo snel mogelijk de derde divisie moeten halen. @Marius De start is ook wel aardig. @Tim' Het gaat nog lastig worden zo aan de eerste wedstrijden te zien.
 8. XV. Voorbereiding voor de Hoofdklasse Door onze goede prestaties in de afgelopen twee jaar komen er steeds meer amateurclubs bij ons kijken op zoek naar versterkingen. Het is lastig om spelers te behouden als er een aanbod van een andere club komt. Daarnaast is ook onze reputatie niet denderend. In de transferperiode vertrokken er drie van onze spelers. Allereerst vertrok onze steunpilaar in de defensie. Halil Sezer ging in op het contractaanbod van VELO. Een aderlating, omdat die afgelopen seizoen als centrale verdediger een gemiddelde haalde van 7.12 en daarnaast drie goals wist te maken. De volgende speler die vertrekt is Demi Driebergen. FC de Bilt deed hem een mooi aanbod. Zijn gemiddelde was zelfs nog hoger dan die van Halil. Gemiddeld 7.17 in 27 wedstrijden en goed voor 1 goal en 5 assists. Tot slot vertrok Lucas Smits al snel. Kon niet echt overtuigen en door de aankopen was die niet meer nodig. En dan de aankopen. We wisten ons uitstekend te versterken. 7 nieuwe spelers trokken naar Vianen. De eerste is de 19-jarige Derwin Paul. Derwin was transfervrij nadat zijn contract bij ACV niet werd verlengt. Een speler met uitstekende fysieke kenmerken en kan met zijn snelheid een plaag zijn voor de verdediging. Als vervanger voor Driebergen trokken we Erik van Dee aan. Erik heeft met zijn 31 jaar al de nodige ervaring. Erik viel op in de wedstrijden tegen Voorschoten '97 en hij wilde het wel op hoger niveau proberen. Zal met zijn aanvallende kwaliteiten goed van pas komen op de rechtsback positie. Met Jeffrey Snijders kwam er nog een 19-jarige. Hij was opgevallen in de wedstrijden tegen de Meern. Een speler met een goede trap en zal een basisplek krijgen op het middenveld. Voor Halil Sezer zochten we een opvolger en hierbij kwamen we uit met Marciano de Bruin. Ook deze jongen komt van de Meern. Eigenlijk is die een linksback, maar ik zie in hem een voetballende centrale verdediger. Peter van Dongen was gescout bij HZVV. Hij zal samen het centrum gaan vormen met de Bruin. Onze keeper kwam ook te kort voor het niveau en we wisten Rodney Bos over te nemen van de Bataven. De laatste aankoop is Tanju Sahin. Een 32-jarige middenvelder die ook de nodige ervaring meeneemt. Zal voor balans op het middenveld moeten zorgen. We kenden een korte voorbereiding. We speelde tegen GDA, Papendrecht, SDCP en Venhorst. In de tweede wedstrijd tegen Papendrecht lieten we zien hoe we als club gegroeid zijn. We versloegen onze oud-competitiegenoot met maar liefst 10-2! Het duel tegen SDC Putten, die ook in de Nederlandse Hoofdklasse spelen, liet zien dat we het niveau wel degelijk zouden moeten aankunnen. Tot slot nog een financiële update. Gedurende het afgelopen seizoen ging het na de winterstop financieel niet goed. We maakte maandelijks verlies en dat is geen goede situatie. Aan het einde van het seizoen kregen we gelukkig weer wat gelden binnen, waardoor we een balans hebben van bijna €40.000. We moeten het scherp in de gaten gaat houden, want ook dit seizoen lijken we maandelijks verlies te lijden. @Marius Ja, zeker! Benieuwd hoe het dit seizoen gaat! @ElMarcos Leuk dat je de novelle weer gevonden hebt! @Fantasy Bedankt! @Vis Bedankt voor je reactie! @Tim' Het bleef weer lang onrustig in Vianen. Het was echt een heerlijke gelijkmaker. @komodo25 Bedankt voor je reactie! @ElPrincipito Thanks!
 9. XIV Play-off finale In de finale treffen we dus VV de Meern. VV de Meern is actief in de Nederlandse Hoofdklasse Zondag B. Vorig seizoen eindigde ze ook in de onderste regionen van de competitie en waren ze ook veroordeeld tot de play-offs. Ze behaalde de finale en moesten daar aantreden tegen DHSC. Na een 1-0 thuisoverwinning werd er uit met 2-1 verloren. Doordat uitdoelpunten niet dubbel tellen, ging de wedstrijd naar verlening. In deze verlenging werd niet gescoord en ging het naar een strafschoppenserie. Deze nam VV de Meern beter waardoor ze in de Hoofdklasse Zondag B bleven. Dit seizoen pakten ze nog minder punten. Van de 30 competitiewedstrijden werden maar drie duels in winst omgezet. Daarnaast werd er zes keer gelijkgespeeld. Hiermee eindigde ze op de 14de plek van de 16. De eerste wedstrijd van de play-off wordt gespeeld in de Meern en de return in Vianen. Voor de uitwedstrijd koos ik voor een 4-1-4-1 opstelling. In deze wedstrijd gebeurde er in het eerste kwartier minuten van alles. Uit de eerste de beste kans schoot Gerald Vermeer ons op voorsprong. Precies één minuut later kon Farid Amrani het veld verlaten na een harde charge. In minuut 9 schoot Ingmar Zwiers de gelijkmaker binnen. Binnen het kwartier schoot Jeff Zonneveld ons weer aan de leiding. Ook voor de Meern viel er een rode kaart te noteren, want doelpuntenmaker Ingmar Zwiers pakte in de blessuretijd van de eerste helft zijn tweede gele kaart. Het was weer tien tegen tien. Het bleef niet lang tien tegen tien, want net na rust pakte ook Kevin van Eem zijn tweede gele kaart. Wat een wedstrijd om twee rode kaarten te pakken.. Gelukkig weten we in het restant van de wedstijd stand te houden en nemen we een prachtig resultaat mee. Alles zal aankomen op de return. Na overleg besloten om met een 4-4-2 te spelen. Achteraf bleek dit een foutieve inschatting te zijn. De Meern komt namelijk al snel op voorsprong, waardoor de stand weer helemaal gelijk staat. Het is uitgerekend de vervanger van Ingmar Zwiers die de goal maakt. In het vervolg van de eerste helft blijft VV de Meern de betere ploeg. Het scheelt dat we ook in deze wedstrijd raak schieten met onze eerste kans via Paul Koning. In de rust besloot ik terug te grijpen op de formatie van de uitwedstrijd. Hierdoor pakken we na de rust het heft in handen, maar tot echte grote kansen leidt het niet. Wel is daar weer de vervanger van Ingmar Zwiers die zijn tweede laat aantekenen. Met deze tussenstand gaan we verlengen. Lang lijken we af te stevenen op een verlenging tot er weer een doelpunt te noteren valt. Schaap, de keeper van de Meern, trapt de bal richting de middencirkel. Halil Sezer wint het kopduel en de bal komt bij Vermeer. Vermeer wint ook zijn kopduel en legt de bal breed op de opstomende Lucas Smits. Lucas gaat met grote passen op de verdediging af. Aan de linkerkant is Jeff Zonneveld op volle snelheid. Lucas ziet dit en geeft de bal met precies de goede snelheid de 16 in. Jeff Zonneveld twijfelt niet en schiet de bal met een noodgang hoog in de korte hoek van de keeper. 2-2. Dit zal ook de eindstand blijken te zijn en we promoveren! @Tim' We did it! @Marius Ja, het is heel zonde. Aan de andere vind ik dat het zo wel goed opgelost is. Door zowel de halve finale als de finale te winnen is er geen twijfel dat de promotie terecht is. @komodo25 Gelukkig waren wij scherper;) @Fantasy Je vertrouwen heeft geholpen!
 10. XXIII Play-off wedstrijden tegen Voorschoten 97'. Het zijn nog maximaal vier wedstrijden voor het seizoen ten einde komt. Al kan het seizoen ook over twee wedstrijden over zijn. We beginnen het tweeluik met een thuisduel en hopen daar een mooi resultaat neer te zetten. Qua drukte valt het mee op het sportpark. Er zijn ongeveer 650 toeschouwers op de wedstrijd afgekomen. Stiekem had ik op meer gehoopt, zeker gezien het maandelijkse financiële verlies. Voor deze wedstrijd kiezen we voor een iets andere formatie. Normaal acteren we vanuit een 4-4-2 formatie, maar ik wil met een slot op de deur. Daardoor treden we aan in een 4-1-4-1 formatie. De tegenstander speelt wel in zijn vaste 4-4-2 formatie. In de beginfase zijn beide ploegen voornamelijk aan het aftasten. We komen ieder uit een andere competitie en kennen de sterktes en zwaktes van elkaar niet goed. Hierdoor zit er weinig tempo in de wedstrijd en zijn kansen zeer schaars. In de tweede helft is de eerste de beste kans gelijk raak. Een lange bal valt over onze verdediging en de spits van Voorschoten '97 weet hier wel raad mee. Ik overleg even met mijn vader hoe we het verder gaan aanpakken. Een tweede tegengoal is dodelijk, maar toch besluiten we terug te gaan naar ons vertrouwde 4-4-2 tactiek. Lang heeft dus geen enkel effect tot dat Remco Berkelaar met een mooie actie zijn bewaker omspeelt en de gelijkmaker tegen de touwen schiet. Vier dagen later mogen we ons proberen te plaatsen voor de finale van de play-offs. Wij moeten scoren en hierdoor besluit ik uit wel in een 4-4-2 opstelling te spelen. Wij willen ze in de beginfase overrompelen. Al in de eerste minuut worden we vreselijk in het zadel geholpen. Blijkbaar had Voorschoten '97 de instructie gekregen om hard de duels in te gaan. Een van de centrale middenvelders van de tegenstander wilt met een ferme tackle de toon zetten. De tackle was dermate hard dat die gelijk het veld kon verlaten. Een hele wedstrijd tegen 10 man. Dit biedt perspectief. Het begon er helemaal goed uit te zien, nadat Kevin van Eem ons op voorsprong schoot. We vergeten in de tweede helft de wedstrijd te beslissen en de tegenstander gaat steeds verder naar voren spelen. Dit betekend dat we ruimte krijgen. In een van deze uitbraken komt Vermeer oog-in-oog met de centrale verdediger van Voorschoten '97. Hij gaat er voorbij, maar wordt duidelijk vastgehouden. De scheids blaast op zijn fluitje en wijst naar de stip. Vermeer neemt hem zelf en schiet ons naar de finale van de play-offs. Enkele dagen later volgt de loting voor de finale. De loting koppelt ons aan Hoofdklasser VV de Meern. De oude club van Frans van Seumeren. Een prachtig affice. De oplettende lezer zal het opvallen dat de wedstrijden tegen VV de Meern gespeeld gaan worden vóór de wedstrijd tegen Voorschoten. Dit heeft te maken met een foutje in de database. Ik vind dat we eerst naar het resultaat tegen Voorschoten moeten kijken, voordat we de eventuele finale spelen. Gelukkig zijn die twee duels goed afgelopen. Dit betekend dat ik de wedstrijd tegen VV de Meern kan behandelen. Hadden we niet van Voorschoten gewonnen, dan deed het resultaat tegen de Meern er niet toe en had ik die ook niet beschreven. @Fantasy Die vroege rode kaart heeft echt ontzettend geholpen! @Marius In het begin was het afwachten, maar het is goed afgelopen. @Tim' Dankje! @komodo25 Dankje!
 11. XXII. De maanden april en mei Er zijn nog vijf duels te spelen en daarin krijgen we nog een aantal pittige tegenstanders. Het seizoen is al meer dan geslaagd, maar aan het eind van het seizoen staan we graag op een play-off plek. Vanaf daar zien we wel wat er eventueel mogelijk is. Tegen WHC thuis lieten de jongens zien gebrand te zijn op een plek in de play-offs. We schoten uit de startblokken en al snel namen we de leiding via Remco Berkelaar. Deze stand bleef staan tot aan de rust. Na de rust vielen de goals als rijpe appelen. Binnen de korte keren liepen we uit naar een 3-0 voorsprong. Vlak na de 3-0 komt Berkelaar ongelukkig terecht na een duel. De manier waarop die het veld afgaat belooft weinig goeds. De dokter zal de volgende dag bevestigen dat het einde seizoen is voor onze goalgetter. Zijn vervanger, Paul Koning, maakt twee goals in twee minuten en tilt de stand na 5-0. In de slotfase krijgen we nog twee goals tegen. Daarna krijg ik een berichtje dat de titelrace naar een climax gaat. Ik begrijp niet goed waarom wij worden meegenomen, want alleen mathematisch zou het nog kunnen. Wat wel interessant is, is dat VV Gestel in de volgende drie speelrondes tegen de gehele top 3 speelt. In de volgende wedstrijd tegen SV Top kunnen we een mooie slag slaan. Het is een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen wel wat kansjes krijgen. Helaas voor ons schiet SV Top er wel eentje in. Dit kan wel eens een dure nederlaag zijn. De laatste drie wedstrijden behandel ik in een keer. Tegen SC 't Zand lieten we zien dat we ook onder druk goed kunnen voetballen. Een duidelijke 3-0 overwinning. In de een na laatste wedstrijd konden we ons definitief plaatsen voor de play-offs. Het is de belangrijke wedstrijd op bezoek bij VV Gestel. Bij winst gaan we de play-offs in. Wij beginnen voorzichtig aan het duel, omdat ik vrees voor de snelle goal van de tegenstander. Gelukkig blijft deze uit en we hebben iets de overhand. Ook dit is weer een gelijk opgaande wedstrijd. Deze keer nemen we wel een punt mee naar huis. Dit betekend dat we in ons laatste thuisduel tegen Woezik kunnen verliezen, mits VV Gestel geen punten pakt. Gerald Vermeer maakt al vroeg de 1-0 en met dit resultaat zitten we op rozen. Nadat Paul Koning een kwartier voor tijd de 2-0 maakt weet ik het zeker. We gaan de play-offs in. Enkele dagen later gaan we in de koker voor de promotie en degradatie wedstrijden. Uit de koker komt Voorschoten '97. Zij zijn net als ons vorig seizoen gepromoveerd uit de tweede klasse. Ze kwamen één punt te kort voor een back-to-back promotie. Helaas moeten we het doen zonder onze topschutter Remco Berkelaar. @Marius Dat is gelukt. Volgende halte: Voorschoten '97. @komodo25 Plek 3 is behouden! @Titan Een prachtige derde plaats uiteindelijk. @Tim' SV AWC is het eerste seizoen tweede geworden in de Nederlandse Hoofdklasse. In de halve finale van de play-offs werd er twee keer verloren van Odin'59 met 1-2 en 0-3. Dit seizoen zijn vierde geworden en mogen ze wederom naar de play-offs. Dit keer zal Berkum de tegenstander zijn.
 12. XXI. De maanden februari en maart In de maanden februari en maart staan er in totaal vijf wedstrijden op het programma. We treden om als gastheren voor Best Vooruit, Juliana'31 en Prinses Irene. Daarnaast gaan we op bezoek bij Alverna en HVV. Dit zijn belangrijke maanden, omdat we zowel de nummer 1, 2 en 6 treffen in deze maanden. Hier kunnen we een grote stap zetten richting de play-offs. Te beginnen met de uitwedstrijd tegen Alverna. Uiteraard even een praatje gemaakt met @Tim'. Ik hoopte dat die mij nog wat extra informatie kon vertellen over Alverna, maar helaas liet die niets los. Het beloofde een echt spektakelstuk te worden met vele doelpunten. Na een kwart wedstrijd hadden we er al twee in het mandje liggen. Het duo Berkelaar - Vermeer konden beide weer een doelpunt bijschrijven. Wat de laatste tijd wel vaker gebeurde, is dat we het lastig vinden om een voorsprong vast te houden. Binnen het uur stond de bordjes weer in evenwicht. Een kwartier voor tijd leek Zonneveld ons naar de zege te schieten. Helaas incasseerden we wederom een treffer in de blessuretijd. Dan moeten de drie punten maar komen tegen Best Vooruit. Ze staan onderaan en dit zijn wel wedstrijden die gewonnen moeten worden. We lieten het totaal afweten. Ballen kwamen niet aan. Het druk zetten verliep niet naar wens. Beide teams kregen een penalty en benutte deze. Deze gelijkspellen schieten niet op. We zien dat we de titel definitief uit het hoofd kunnen zetten. Al heeft dat er het hele seizoen niet ingezeten. We kijken naar plek 4 waar op dit moment VV Gestel op drie punten staat, maar wel met een beter doelsaldo. Met dat in het achterhoofd ontvangen we de ongenaakbare koploper Juliana '31. Ik besloot te kiezen voor een aanvallende opstelling met veel druk om zo de tegenstander te verrassen. Binnen de minuut hadden we de voorsprong te pakken en in het vervolg wist Juliana '31 geen raad met onze druk. In de tweede helft kwamen we zelfs op 2-0 en waren de drie punten een feit. Een hele mooie overwinning. Daarna het lastige uitduel naar HVV. In de thuiswedstrijd gaven we een 2-0 voorsprong weg, dus we wisten dat het mentaal wel goed zit bij hun. HVV overrompelt ons met het spel wat wij graag spelen. Ditmaal komen we snel achter en ik heb geen moment de illusie dat we hier drie punten gaan pakken. De tactische wijziging in de rust mag helaas niet baten en uiteindelijk verliezen we met 2-0. Tegen Prinses Irene laat de ploeg zien over genoeg veerkracht te beschikken. De eerste helft wervelen we over het veld en de tegenstander mag blij zijn dat het maar 3-0 staat met de rust. Na de rust gaan we vrolijk verder en prikken we er nog drie goals bij. Het worden nog spannende wedstrijden. We staan op een play-off plek met nog vijf duels te gaan. We moeten onder andere nog tegen VV Gestel, WHC en SV Top. De belangrijkste is het thuisduel tegen VV Gestel. Daarnaast zijn de financiën ook een belangrijk aspect. Hoe gaat het daarmee? De laatste update was van eind vorig seizoen en daar zagen we een positieve balans van meer dan €30.000. Op dit moment zijn de financiën niet hoe ik het graag wil zien. Wat opvalt is dat er een daling is ingezet, wat betekend dat we elke maand verlies maken. Op dit moment heb ik me nog niet heel erg verdiept in de precieze inkomsten en uitgaven, omdat we de play-offs voor promotie willen halen en daar al mijn aandacht ligt. Wie weet wat daar allemaal nog uit kan komen. @Marius Het is soms vervelend dat de wedstrijd ver uit elkaar liggen. Hierdoor spelen we vriendschappelijk wedstrijden in elk weekend dat we niet voor de competitie in actie komen. Dit om de spelers wedstrijd fit te houden. @Fantasy Bedankt voor je reactie! Laatste maanden zien er niet goed uit. @komodo25 Precies. Dat is voor nu ook de doelstelling. @Tim' Heb je een prachtig spektakel gezien! Het gaat nog spannend worden in de laatste wedstrijden.
 13. Zorsky

  Gençlik Gelecek

  jammer dat je de promotie misloopt. Aan de andere kant, nu kan je bouwen aan je team en je hebt een prima jeugdlichting! Mooi dat het bestuur ook meewerkt!
 14. XX. De maanden december en januari We waren het seizoen uitstekend gestart en er is een duidelijk top 3 aan het ontstaan. In de maand december kan de voorsprong op de nummer vier uitgebreid worden, want ze komen namelijk op bezoek in Vianen. De laatste wedstrijd van het jaar spelen we tegen Nemelaer. Tegen Nemelaer willen we revanche nemen voor de nederlaag tijdens de eerste speelronde. In januari hebben we transfernieuws. Daarnaast is spelen we een thuiswedstrijd tegen Leones en gaan we op bezoek bij VV Zwaluwen. Tegen VV Gestel is het belangrijk om te zorgen dat ze niet dichterbij komen. We hebben al een prima gat geslagen, maar willen dit graag zo houden. We begonnen weer uitstekend en luttele minuten nadat de wedstrijd op gang gefloten was komen we op voorsprong via Paul Koning. Deze voorsprong houden we lange tijd vast. Het eerste schot op doel van VV Gestel in minuut 86 is gelijk raak. Over efficiëntie gesproken. We pakken een punt, maar gekeken naar het spelbeeld hadden we het recht op drie punten. Het uitstekende voetbaljaar 2019 sluiten we af met een wedstrijd tegen Nemelaer. Het werd een wedstrijd waar we met vreselijke veel strijdlust een puntje uit het vuur slepen. Dankzij Gerald Vermeer komen we nog op voorsprong, maar in een tiental doldwaze minuten net voor rust staat het ineens 2-2. In de tweede helft pakken we de leiding, maar niet qua doelpunten. Timber pakt een rode kaart en we mogen verder met 10. Deze ''voorsprong'' wordt uitgebreid door Zonneveld, die ook een rode kaart pakt. In het resterende half uur hebben we de bal alleen weggeschoten, maar Nemelaer weet niet nogmaals te scoren. In januari waren er ook inkomende transfers te noteren. Ik merkte voornamelijk twee dingen. 1. Er ontbreekt ervaring om in de slotfase wedstrijden over de streep te trekken. 2. Bij schorsingen zijn de back-up spelers niet van een dermate niveau dat we schorsingen makkelijk kunnen opvangen. Hierdoor kwamen er in januari maar liefst 5 spelers. De eerste aankoop is de 30-jarige Guus Habraken. Met zijn snelheid kan hij zijn mannetje staan tegen snelle vleugelspelers en zo zijn we ook minder kwetsbaarder voor hoge ballen over de verdediging. Guus had geen club. De tweede aankoop is Farid Amrani. Mijn vader had hem gespot tijdens wedstrijden voor Quick 1890. Een vleugelspeler met snelheid en een prima technique. Aankoop nummero 3 wordt overgenomen van DSO. Zijn naam is Lucas Smits en die kan het middenveld voorzien van goede passing. De laatste is Kevin van Eem van VV Zwaluwen. In onze eerdere competitiewedstrijd maakte die al een prima indruk. Een speler met een uitstekende eerste balcontact. Op dat moment was de selectie prima versterkt. Helaas vertrokken er op de laatste dag van de transferperiode twee middenvelders. Ilias Labyed vertrok naar SV Nieuwdorp en Enrique Timber ging richting Winterswijk. Hierdoor besloot ik op de laatste dag nog een backup te halen met de naam Tom Branderhorst. De maand januari zou de maand worden van onze centrale verdediger Halil Sezer. In de thuiswedstrijd tegen Leones stond het met de rust gelijk door goals van Vermeer en Bakker. In de slotfase van de tweede helft gebeurde er weer van alles. Allereerst kwamen we op voorsprong dankzij Demi Driebergen. Hij maakte zijn eerste goal voor de club. Halil Sezer gooide de wedstrijd op slot met een kopgoal. Leones maakte nog de aansluitingstreffer, maar deze kwam te laat. Tegen VV Zwaluwen werd Halil Sezer matchwinner. In deze wedstrijd maakte die zelfs twee goals. We hielden ook weer eens de 0, wat ook wel lekker is. Daarnaast merk ik dat ik in Nederland langzaam naam begin te maken. Er zijn al twee clubs geweest die me uitgenodigd hebben om op gesprek te komen. Hier ben ik niet op ingegaan. Voorlopig zit ik nog goed bij VV Brederodes en zijn we met iets moois bezig. @komodo25 Het gaat lekker zo! @Marius Ja, inderdaad! Ik zie de tweede seizoenshelft met vertrouwen tegemoet. @Tim' Ah, een communicatiefoutje van mijn kant. De volgende wedstrijd, 2 februari, is bij Alverna. Even zien of we je wat spektakel kunnen voorschotelen.
×
×
 • Create New...