Jump to content
Artikel uitgelicht: MU's Hulpgids - Spelerskwaliteiten (PPM’s) uitgelegd (deel 1) ×

LosMerengues

Leden
 • Posts

  14,789
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by LosMerengues

 1. 2 uur geleden zei Mordurette:

   

  Klopt, zolang zijn huidige club ook CL speelt kan je die clausule niet activeren.

   
  Dat verklaart het dan idd, thanks voor je snelle reactie topper

   

 2. Ervaren jullie ook dat clubs veel minder geld bieden op jouw spelers dan op spelers van andere clubs? Zie regelmatig dat clubs bijna dubbele van de waarde vd desbetreffende speler bieden, maar bij mij nauwelijks een paar miljoen boven de waarde zitten.

   

  Ook gevoel dat ze langer inworpen hebben generfed in de patch, andere ook hetzelde gevoel?

 3. Op 10-2-2021 om 09:09 zei Karlo:

   

  Je kunt met je muis de tablet 'groter' maken door te trekken naar links. Mocht je dan nog niet alle widgets zien die je wilt, dan moet je je skin uitzoomen. 

  Is toch gelukt man, thanks topper!

 4. 16 uur geleden zei Karlo:

   

  Je kunt met je muis de tablet 'groter' maken door te trekken naar links. Mocht je dan nog niet alle widgets zien die je wilt, dan moet je je skin uitzoomen. 

  Ben even aan de slag gegaan, maar werkt helaas niet man. Bij andere wedstrijden(als ik bijvoorbeeld een wedstrijd van mij u19 bekijk) laat hij wel meer widgets zien.

 5. 9 uur geleden zei Karlo:

   

  Je kunt met je muis de tablet 'groter' maken door te trekken naar links. Mocht je dan nog niet alle widgets zien die je wilt, dan moet je je skin uitzoomen. 

  Thanks bro! (L)

 6. 7XiuE6f.png

   

  Nadat ik per ongeluk mijn scherm had verkleind ben ik al mijn extra tabladen voro tijdens een wedstrijd kwijt en geen idee hoe ik ze weer kan toevoegen.

   

  Voor je beeldvorming:

  Had mn scherm eerst full screen windowed en toen per ongeluk mn scherm gehalveerd en toen heeft FM mn matchstats aangepast. Eerder had ik in mijn tabletversie meerdere vensters met info over de wedstrijd. Kan ze niet meer selecteren. Heb zelf de FM Rensie Dark screen voor de volledigheid

 7.  

  53 minuten geleden zei Karlo:

   

  Zagré?

  Wtfff, was hem gewoon helemaal vergeten. Was verhuurd en had 'niet op de club' aangevinkt en zag hem dus niet eens. Thanks voor de reminder :classic_biggrin:

  3 minuten geleden zei Nummerke10:

  Ait Nouri niet mogelijk? Gaat vaak terug naar Angers na 1e seizoen. Mykolenko is ook een topper, Bard, Miranda en Cucurella ook.

  Goeie voorstellen. Ga ze zeker even checken. Thanks!

 8. Iemand suggesties voor een linksback voor AS Monaco 2e seizoen? Net kampioen geworden en wil dit seizoen dit gaan herhalen en minimaal 2e ronde CL halen.

   

  Voorkeur voor een complete(mag ook iets beter in het aanvallende gedeelte zijn ipv het verdedigende). Budget is niet echt een issue, maar wil liefst niet meer dan 15M uitgeven eraan. Voorkeur voor Frans, maar is an sich geen pre.

 9. "Williams was the one sacrificed when Koeman changed formation" van ESPN.com

   

  Ja, hij wilde volgens mij naar een 4231 opstelling gaan om een gebrek aan backs bij City te benutten. Daarnaast besefte hij volgens mij ook dat Rooney niet meer kon backtracken de hele wedstrijd en door hem de rechtermiddenvelder te maken had hij geen opkomende back(Kompany en later Fernadinho) tegenover zich en kon hij voorin leunen.

 10. Probleem voor Everton was vooral dat Williams eruit moest en Martina de enige verdediger op de bank. Die wil je er in zo'n pot echt niet bij gooien. Door die dubbele wissel vier atb in plaats van vijf, toen stond het ineens enorm slecht.

   

  Wel zeer leuke pot zo op de maandagavond. Mooi ook dat Rooney lekker is begonnen. En die scheids :-D Van Schneiderlin perfecte tackle op de bal man.

   

  Hij moest er niet uit, Koeman wisselde hem om tactische redenen.

 11.  

  A nou op rechts zal hij vast genoeg spelen dan ja, Robben is alweer blessie :D

   

   

  Hoe is het met je trainerscarriere dan

   

  Geen schot in man. Lang verhaal..

 12.  

  Walker blijft niet. Dat is ook de reden waarom Trippier zoveel speelde aan het eind van het seizoen, om te kijken of hij het aan kon, omdat ze wisten dat Walker weg zou gaan. Gaat vermoedelijk naar Manchester City al wordt Bayern ook nog wel genoemd. Spurs vraagt alleen 55 miljoen en volgens mij vinden ze dat tot dusver nog wat te gortig, maar gaat naar verwachting wel rondkomen. Kovacic wordt veel genoemd in de pers om bij Spurs te komen. Zou wel een lekkere speler zijn.

   

  Lijkt me heel sterk dat Kovacic gaat vertrekken bij Real. Misschien een huur deal, maar sowieso geen verkoop.

 13. Beide cv's zijn 28, toekomstig opvolger niks mis mee toch? Badstuber verhuurd dus kon wel een cv bijkomen. Dat er dan een jonge Duitse international komt die jaren mee kan lijkt mij prima. Al zal Süle zelf geduld moeten houden.

   

  28, ik reken dan minimaal 4 jaar topvoetbal mee. En dan ben ik nog zuinig.

 14. Wat een heerlijke pot gisteren vanuit een objectieve oogpunt. Strijd, passie en bij vlagen erg goed voetbal. Daarbovenop ook heerlijke goals gezien. Reclame voor het Spaanse voetbal imo.

×
×
 • Create New...