Jump to content

Scifo

Leden
 • Posts

  28,153
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Scifo

 1. Kan hier tegen opgetreden worden? Wat een laster.
 2. OF zich geen specialiseren in cricket, ik zeg maar iets. Al veel pijnlijke momenten meegemaakt als supporter, maar woensdag was toch wel het absolute dieptepunt. Zo verliezen van een stel brolspelers.
 3. Een jaar te laat, maargoed :LO:
 4. Scifo

  Hip-Hop

  Ben zelf wel weg van Brockhampton atm. 2 albums gedropt, Satuartion en Saturation 2. [YOUTUBE]n_ZRRlVDVa8[/YOUTUBE]
 5. Scifo

  In concert!

  Solange op Pukkelpop vorige week. Ow ow ow, wat was dat goed zeg :
 6. Begint meer en meer op een aflevering van FC De Kampioenen te lijken. Die met dat misverstand.
 7. [spoiler=spoiler]Die gesprekjes tussen de leden van het "suicide squad", tenenkrullend zeg. Net dronkenmanspraat van deelnemers aan een kroegentocht.
 8. Moeskroen al 2 punten los op Antwerp. @Hansje @King XVI @Michiel_RAFC PANIEK :LO: Hate to say I told yo so
 9. Kansloze degradatie #TimeStamp
 10. Supercupje binnen, wel nog degelijke wedstrijd. Waanzinnig slecht begin, maar hadden wel snel de controle terug met degelijk voetbal in de tweede helft. Stanciu moet echt zo snel mogelijk weg nu hij nog iet of wat waarde heeft. Gevalletje verlies pakken hoor dit. Kums wel patron style, mooi voor een eerste semi-officiële match. Trebel ook zeer goed. Nog LDD bij en middenveld zit wel lekker. En Onyekuru. Eindelijk nog eens een speler met een actie zeg :< Daar ga ik dus speciaal voor naar het stadion komend seizoen. Heerlijk.
 11. Scifo

  Hip-Hop

  TOch nog even mijn appreciatie tonen en zeggen dat ik dit zeker ga volgen.
 12. Scifo

  Muziek topic

  Tjonge zeg. Pakt me wel even dit. Jeugdheld. Paar weken geleden nog gezien op Werchter. Vreselijk.
 13. Scifo

  Brits voetbal

  Noem er eens één dan? Ben Lukaku fanboy van het eerste uur, maar niet blind voor zijn gebreken. Gewoon grote armoede qua topspitsen momenteel vind ik. In de huidige markt is het dan ook een vrij logische prijs.
 14. Enerzijds wel blij dat hij naar KVM is. Kan daar hopelijk doorbreken. Maar dromen van Iseka en Kawaya samen in het eerste vallen in het water. RIP :( Was/is echt wel een toptalent en nochtans een voorbeeldige mentaliteit ook.
 15. Scifo

  Hip-Hop

  [quote name='Sophomore']Vijf sterren van De Morgen gekregen @Scifo [url]https://www.demorgen.be/muziek/-big-fish-theory-van-vince-staples-groots-grandioos-godverdomme-b1bc1bd2/[/url][/QUOTE] Terecht. Serieuze kanshebber AOTY wat mij betreft :<
 16. Scifo

  Hip-Hop

  [quote name='Östlund']@Sophomore als zelfs jij dit topic mijdt, dan geef ik het echt op. Ik vind mijn dingen wel op twitter en unfollow dit topic! (ja, ik kreeg bericht als er iets was gepost). Hopelijk gaat het ooit weer leven waardoor we nu al bijna op het einde van een 4de topic zitten.[/QUOTE] Boomiverse van Big Boi al geluisterd jom? Net uit, zal je wel kunnen smaken vermoed ik. 't Is wel weer even druk met nieuwe shit zeg de laatste tijd. Nieuwe Thugger wel weer lachen, wordt een leuke zomer soundtrack. Grateful van Khaled is veel te veel filler en de singles waren zowat de beste nummers (behalve dat nummer met Push). Nas en Travis Scott die zowaar de slechts mogelijke chemie hebben op een uiteindelijk zeer dramatisch nummer. En dan die ABC shit met Chance wtf :-D Big Fish Theory nu 2 keer geluisterd en instant fan.
 17. De enige van het befaamde Gent trio die ik er eigenlijk niet bij wou is Depoitre, dus dat valt mee. Bayat zal naar een andere spits op zoek moeten #InMogiWeTrust
 18. Scifo

  In concert!

  Ik ben gisteren geweest. Ben niet echt fan, maar wel fantastische show.
 19. Gerkens zou vandaag tekenen Die 2de ronde CL kan ons niet meer ontglippen met dit raspaardje.
 20. [quote name='Rossini'']Achter de goal bij de Ultras zou ik niet komen te staan, de rest valt zeer goed mee idd. @Scifo; Iets gehoord/gelezen over een eventuele verhuur van Iseka naar Malinwa? :)[/QUOTE] Enkel wat in de pers staat. Zou wel goede zaak zijn. Jongen gaat toch weer niets van minuten maken anders.
 21. Heb wel nog een aardig percentage Vlaamse fans, maar overgrote meerderheid is natuurlijk wel Franstalig. Nu goed, altijd wel wat te beleven op Sclessin. Gaat het goed is het een gekkenhuis, gaat het slecht zetten ze de tent in de fik (letterlijk) ;c
 22. Ja tot op zekere hoogte volg ik je wel hoor. Al is er wel context aan veel van die gevallen. Jova had zich altijd al vrij lovend uitgelaten over RSCA en had ook zo een persoonlijkheid dat hij quasi overal wel vrij graag gezien was. Mbokani kwam oorspronkelijk van ons. Kums is dan weer bij Anderlecht opgeleid en zo iemand dan nu door de "grote poort" (nuja, na een mislukt Italiaans avontuur) terughalen. Maar zo een Defour, het boegbeeld van Standard, halen, sloeg nergens op. Dat is ook wel gebleken gelet op de reactie van de fans. Plus het feit dat die sportief dan nog amper of geen meerwaarde had. Het is verder ook geen geheim dat de shortlist van Herman niet verder gaat dan "heeft nog in België gespeeld" en/of "zit in de portefeuille van Mogi". Over die identiteit heb je natuurlijk overschot aan gelijk, maar dat heeft an sich niet veel met vorige clubs te maken. Kums past wel degelijk in de clubcultuur. Mbokani ook. Zo een Defour dan weer duideljik niet.
×
×
 • Create New...