Jump to content

Superboeren

Leden
 • Posts

  3,114
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Superboeren

 1. 18 uur geleden zei Beppu:

  Van Heertum:mrgy:. Ik vond dat echt zo een waardeloze speler toen hij hier nog bij Telstar speelde. Snapte er al niks van de Graafschap hem wilde. Hoe die Sleegers er voorbij liep bij die 3-1. Echt schrijnend.

   

  Aan de bal ziet het er allemaal nog wel aardig uit. Maar daarvoor staat hij in eerste instantie geen cv haha.. Peter Hofstede heeft er een enorm waardeloos elftal van weten te maken :-D

 2. Op 13-5-2022 om 20:53 zei Titan:

  Wat een ellende weer, puur individuele onkunde waardoor je met 3-1 achter staat tegen Eindhoven. Schuurman voegt al drie jaar niets toe op het middenveld, Van de Pavert wordt met de wedstrijd slechter, Hendriks zal vast geen vriendin of kind hebben, want scoren en raak schieten kan die amper. Gelukkig nog een jaar KKD, hopelijk inclusief grote spelersschoonmaak.

   

  Wat een lachertje was het weer he. Mag hopen dat de contracten die aflopen allemaal weg gaan, de Van der Pavert, Van Heertum. Is niks en word niks. Hendriks kan inderdaad ook niet echt voetballen nee.

   

  Ben benieuwd waar Bijveld mee aan komt zetten, want moet erg veel gebeuren nog. 

 3. 1 uur geleden zei Titan:

   

  Eindelijk weer eens. Voetbal hield niet over, maar er is inderdaad weer inzet. Heb me wel kapot geërgerd aan Van de Pavert. Die kan echt niets anders meer dan de bal breed spelen of terug aan Jurjus geven, he?

   

  Elke keer als Fortes op de plek van VD Pavert staan gaat het een stuk beter.. Was ook toen hij tijdje geblesseerd was. Ze zullen hem wel niet snel passeren maar hij mag van mij ook wel ffkes wisselen.

 4. 17 uur geleden zei Titan:

   

  Laat Vreman het seizoen rustig afmaken met lekker aanvallend voetbal. Dan nog maar vijf keer verliezen, maar in ieder geval even aan wat klantenbinding doen voor de seizoenskaartverkoop van volgend jaar.

   

  De tijd gebruiken om als bestuur en technisch hart bij elkaar te gaan zitten en kritisch naar het eigen functioneren te kijken. Nieuwe plannen opstellen, realistische doelen met elkaar afspreken. Daarna pas een trainer presenteren.

   

  Wat een held die Vreman, toch weer oppakken terwijl het een groot zooitje is. Maar waarschijnlijk word het volgend seizoen Adrie Poldervaart. Of Bijvelds moet hele andere plannen hebben, wat denk jij daar van? 

 5. 2 uur geleden zei Titan:

  Eindelijk, Robbemond schijnt op straat te zijn gezet. Veel te laat, verloren seizoen.

   

  Inderdaad, te eigenwijs en een einzelgänger. Maar het bestuur mag ook wel eens in de spiegel kijken.. Wie gaat het nu worden? Toch Adrie Poldervaart? 

 6. image.png.751d9f03e72c24188bfab7597e69f845.png

   

  Weet iemand toevallig hoe dit kan? Kan geen speltype meer kiezen, kan alleen nog verder met mijn huidige game? Tijdje niet gespeeld en met de nieuwe patch werkt het niet meer. 

 7. Heerlijk seizoen gedraaid en mooie transfers! Boyd een leuke aankoop, komt uit Kilder op een steenworp van de Vijverberg.. Benieuwd hoe het in de eredivisie gaat draaien!

 8. Gaat heerlijk hoor! Ben zelf laatst ook opnieuw begonnen met de Superboeren.. Heb zelf voor een prikkie Daan Rots kunnen vastleggen. Komt wel na dit seizoen pas maar misschien een optie om nog naar de kijken. :D

 9. 2 minuten geleden zei Nom de Guerre:

   

  Ik hoop het. Kan 'ie lekker zonnepanelen gaan verkopen.

   

  Als die flippo dan maar niet naar Doetinchem komt, laat hem maar lekker in Sittard. 

 10. 16 uur geleden zei SawtoothGleek:

   

  Jaimy Kroesen is in mijn game ook eerst doelman. Erwin Mulder kan er niks van en Xavier Mous nog minder.

   

  Ligt ook aan de begeleiding van een speler en vooral aan de speeltijd.. In mijn eigen game ging Devin Haen naar Liverpool voor 10 miljoen en in anders games komt hij niet veel verder dan De Graafschap dusja.. Die jongen gasten lekker laten ontwikkelen. :D

 11. 2 minuten geleden zei Steels:

   

  Ik zoek een speler die geen (of weinig) interlands heeft gespeeld voor zijn land, waar ik me mee kan opwerken als werkloze manager en liefst recentelijk is gestopt met voetballen. 

   

  Rene Bot, Purrel Frankel, Joost Volmer, Davey Propper, Stephan Keller, Heiko Westermann, Sjoerd Overgoor, Johnny van Beukering, Andrew Driver, Cerezo Fung a Wing, Harry Gommans, Ali Ibrahim..

   

  Als hier niemand tussen zit weet ik het ook niet meer :classic_ninja:

 12. Ben nog op zoek voor een game naast mijn De Graafschap game. Clubs ala Derby, Bolton, Schalke trekken mij wel om ze helemaal op te bouwen. Iemand nog meer ideeën? Een wat lastige club met financiële problemen bijvoorbeeld..

×
×
 • Create New...