Jump to content

Goodfella

Leden
 • Posts

  20,843
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Goodfella

 1. Goed plan ;) Ben bij t/m e9, bevalt me nog steeds prima al kan het niet tippen aan seizoen 1. Maar waarom ronduit lachwekkend? Ben gewoon fan van Ryan Hardy en Mike Weston. In het eerste seizoen vond ik vooral Joe Carroll helemaal top! Falling Skies mis ik trouwens ook in de lijst.. eerste seizoen was matig maar is een serie die met het seizoen beter wordt.
 2. Zie dit topic helaas nu pas :( Maar niet erg verder want kan prima leven met de top 3 al staan the Sons wel wat aan de lage kant. En ik mis The Following!
 3. Binnen 2 weken 3 seizoenen Falling Skies gekeken.. na de eerste 3 afleveringen had ik er eigenlijk mee willen stoppen, blij dat ik doorgezet heb! Echt een serie waar je in moet groeien, verhaal en acteerwerk wordt beter met elke aflevering. Totally hooked now!
 4. Misschien is ie al eerder gepost, zo vaak kom ik hier niet meer maar damn, wat een vette track he!!!
 5. Is er nog geen topic van The Following? Wat een geweldige serie zeg met een al zeker zo geweldige soundtrack!! oEdq-2rAF1o hCpmzP2UHjs http://www.imdb.com/title/tt2071645/?ref_=sr_1
 6. Strakke episode weer maar zucht, [spoiler=..]wat zit ik te wachten tot ze eindelijk die kop van die Clay er eens afknallen zeg!! Die dude blijft maar voor ellende zorgen terwijl ie allang onder de grond had moeten liggen.
 7. Lol, hoe dat zo? Is maar één moment geweest in alle episodes tot op heden dat me echt emotioneel geraakt heeft en dat heeft jongstleden plaatsgevonden.
 8. Eindelijk weer wat humor terug idd :)
 9. Nope nog niet aan begonnen Vin... ik wil op zich wel maar zucht, 7 seizoenen alweer en ook nog eens 60min per aflevering!?! Hoe moet ik daar ooit de tijd voor vinden met een gezin, een full time baan en een verslaving aan films :O]: En oja, ik ben niet 'ook nogal van SoA', ik ben totally hooked aan the Sons!!!
 10. Is al wat ouder nieuws maar mocht je het nog niet weten... http://thetwistgossip.com/2012/09/28/sons-of-anarchy-and-the-o-c-star-johnny-lewis-dead-suspected-of-killing-his-landlady/
 11. Sorry Vin :( [spoiler=]deze episode is me zo fuckin zwaar gevallen he.. Opie was vanaf het begin m'n grote favoriet.. heb 4 seizoenen binnen een maand gekeken, zwaar hooked aan deze serie maar grote twijfels of ik nu nog verder ga kijken.. heb de aflevering zojuist nog een keer gekeken, word er gewoon depri van..
 12. Ik heb er zin in! Was toch vrij duidelijk te zien dat dit een vrouwelijk personage betrof hoor. Kijk ook echt weer uit naar seizoen 3!
 13. De eerste episode was zeker weer vet genieten ja, I love the Sons!!
 14. Ben nooit zo vd series geweest maar raak langzaam steeds meer hooked... Prison Break is hele lange tijd de enige serie langer dan één seizoen geweest die ik gevolgd heb, ondertussen kun je daar Game of Thrones, Band of Brothers en Sons of Anarchy aan toevoegen. Laatst genoemde ben ik echt helemaal aan verslaafd!!! Komende tijd worden zeer waarschijnlijk Sopranos en The Shield en misschien ook nog Breaking Bad aan het rijtje toegevoegd. Jammer dat als je nog moet beginnen aan een bepaalde serie er meteen een inhaalslag van tig seizoenen moet volgen, geen idee waar ik de tijd vandaan moet toveren.
 15. Wat een hoop gare koppen zeg in dat rijtje met castings voor komend seizoen... karakters als Ned Stark en Drogo zijn ver te zoeken, zo op het eerste gezicht tenminste. Mja, kijk toch wel enorm uit naar seizoen 3!
 16. Seizoen 1 is sowieso stukken beter dan seizoen 2, mijn mening tenminste. Neemt niet weg dat seizoen 2 ook zeker absoluut de moeite is, kijk nog steeds elke week met smacht uit naar een nieuwe episode.
 17. 100% anti Lannisters!! De enige die het weer krijgt te verduren is ook meteen de enige die ik wel graag mag :( En dat mensen 'zeuren' om actie is mss omdat de serie continu lijkt te werken naar een actievol spektakel stuk en dat komt maar niet. [spoiler=...]Op vandaag na dan alleen pakte dat helaas niet uit zoals ik gehoopt had..
 18. Ben benieuwd... dat opbouwen naar een climax is nu al 21 episodes aan de gang. Tijd dat er een paar koppen gaan rollen!!!
 19. Ik heb het boek niet gelezen maar ben sowieso benieuwd welke kant de serie uitgaat... tot op heden niet helemaal de kant waarop ik had gehoopt. Het gevecht tussen Renly en Stannis dat nooit plaatsvond, opscheppen over hun grote aantallen maar nooit iets van gezien.. die kut Theon die binnen 1sec Winterfell heeft ingenomen, ook niets van gezien.. Robb die al tig veldslagen heeft gewonnen, ook nooit iets van gezien.. beetje jammer allemaal. Sta er niet meer van te kijken als de draken van Daenerys ook de pijp uit zijn voordat ze uberhaupt een beetje groter zijn. Game of Thrones brengt een fantastisch verhaal met enkele uitmuntende karakters, erg goed acteerwerk bijgestaan door een sterke soundtrack maar de grootsheid die ik verwacht had na het eerste seizoen blijft toch echt wel uit. Waar het gehele seizoen 1 een soort van intro leek voor wat allemaal nog moest komen komt er uiteindelijk maar vrij weinig.
 20. Van mij wel :) Zou tijd worden dat er eens iets gaat gebeuren want seizoen 2 valt tot nu toe enorm tegen!! Al die tieten en konten van die lelijke wijven zit ik al helemaal niet op te wachten, als er dan toch naakt moet zijn was het einde van seizoen 1 een stuk leuker om te zien!
 21. Dat gevoel had ik alleen het gehele eerste seizoen ook al... wordt toch echt tijd dat er iets groots gaat gebeuren nu!! En die draken moeten ook eens snel gaan groeien!!! (heb episode 4 trouwens nog niet gezien)
×
×
 • Create New...