Jump to content

Goodfella

Leden
 • Posts

  20,843
 • Joined

 • Last visited

About Goodfella

 • Birthday December 18

Personal Information

 • Biografie
  PopUserAward V & VII, Bokaal: Samaritaan (2x), Nuttigste Poster, Randommer, Beste FM'er, Beste Mod (2x) en de HJ!
 • Woonplaats
  046
 • Interesses
  Films, Muziek, NAC Breda, Multimedia, FM en m'n zoontje Milan!
 • Favoriete Club
  NAC Breda
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Goodfella's Achievements

48

Reputation

 1. Goed plan ;) Ben bij t/m e9, bevalt me nog steeds prima al kan het niet tippen aan seizoen 1. Maar waarom ronduit lachwekkend? Ben gewoon fan van Ryan Hardy en Mike Weston. In het eerste seizoen vond ik vooral Joe Carroll helemaal top! Falling Skies mis ik trouwens ook in de lijst.. eerste seizoen was matig maar is een serie die met het seizoen beter wordt.
 2. Zie dit topic helaas nu pas :( Maar niet erg verder want kan prima leven met de top 3 al staan the Sons wel wat aan de lage kant. En ik mis The Following!
 3. Binnen 2 weken 3 seizoenen Falling Skies gekeken.. na de eerste 3 afleveringen had ik er eigenlijk mee willen stoppen, blij dat ik doorgezet heb! Echt een serie waar je in moet groeien, verhaal en acteerwerk wordt beter met elke aflevering. Totally hooked now!
 4. Misschien is ie al eerder gepost, zo vaak kom ik hier niet meer maar damn, wat een vette track he!!!
 5. Is er nog geen topic van The Following? Wat een geweldige serie zeg met een al zeker zo geweldige soundtrack!! oEdq-2rAF1o hCpmzP2UHjs http://www.imdb.com/title/tt2071645/?ref_=sr_1
 6. Strakke episode weer maar zucht, [spoiler=..]wat zit ik te wachten tot ze eindelijk die kop van die Clay er eens afknallen zeg!! Die dude blijft maar voor ellende zorgen terwijl ie allang onder de grond had moeten liggen.
 7. Lol, hoe dat zo? Is maar één moment geweest in alle episodes tot op heden dat me echt emotioneel geraakt heeft en dat heeft jongstleden plaatsgevonden.
 8. Eindelijk weer wat humor terug idd :)
 9. Nope nog niet aan begonnen Vin... ik wil op zich wel maar zucht, 7 seizoenen alweer en ook nog eens 60min per aflevering!?! Hoe moet ik daar ooit de tijd voor vinden met een gezin, een full time baan en een verslaving aan films :O]: En oja, ik ben niet 'ook nogal van SoA', ik ben totally hooked aan the Sons!!!
 10. Is al wat ouder nieuws maar mocht je het nog niet weten... http://thetwistgossip.com/2012/09/28/sons-of-anarchy-and-the-o-c-star-johnny-lewis-dead-suspected-of-killing-his-landlady/
 11. Sorry Vin :( [spoiler=]deze episode is me zo fuckin zwaar gevallen he.. Opie was vanaf het begin m'n grote favoriet.. heb 4 seizoenen binnen een maand gekeken, zwaar hooked aan deze serie maar grote twijfels of ik nu nog verder ga kijken.. heb de aflevering zojuist nog een keer gekeken, word er gewoon depri van..
 12. Ik heb er zin in! Was toch vrij duidelijk te zien dat dit een vrouwelijk personage betrof hoor. Kijk ook echt weer uit naar seizoen 3!
×
×
 • Create New...