Jump to content

StanleyW

Leden
 • Posts

  13,658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by StanleyW

 1. 3 uur geleden zei Juca:

  Portugal onder 23 wist hier te winnen in de finale van Duitsland onder 23. Het werd 1-0 in de finale doordat Wijniño in de 90+3e minuut de winnende wist te scoren.

  Prima herstel van een vrij matig EK!

 2. 20 uur geleden zei Hwb:

  Even serieus: wat is er met Obispo? Heeft het volgens mij vorig jaar aardig gedaan bij Vitesse, wordt al langer gezien als groot talent en heeft nu nog niet bij de selectie gezeten. Is hij geblesseerd? Want die kun je anders in de Eredivisie (en misschien het buitenland) ook gewoon slijten denk ik. Heeft ook nog maar contract voor 1 jaar, dus nu geen speeltijd én geen transfer is op alle manieren negatief voor PSV.


  Never forget (vanaf 4.20).

   

   

 3. Denk dat je tegen Liverpool en Atalanta gewoon vier nederlagen kan opschrijven. Precies het spel dat Ajax met deze selectie niet aan kan, vooral niet met het tempo dat er bij de tegenstanders ligt...

   

  Europa League is wel een must, van die Denen moet je andersom juist twee keer ruim winnen.

 4. Barcelona betaalt € 21,23 miljoen voor Dest, aldus Ajax. Kan oplopen naar € 26,23 miljoen.

   

  Die € 1,23 miljoen lijkt me een bonus of premie voor speler/zaakwaarnemer, waarvan Ajax heeft onderhandeld dat ze deze niet zelf willen betalen?

 5. 1 uur geleden zei Jespresso:

  Lastig team in een 5-3-2 tegen, gelukkig wel winst waar een 0-0 meer op zijn plaats had geweest denk ik.

  Ik deel die mening :moop: Tweede wedstrijd op rij waar we met 0 punten eindigen, terwijl er meer gehaald had kunnen worden.

   

  De hint van de supporters moet ik vanavond ook maar eens wat aan gaan doen...

 6. 23 uur geleden zei Regis:

  5-7 miljoen-dit ook nog met maar iets meer dan 20 miljoen aan liquide middelen- voor een speler ala Klaiber. Dat is ook deze trainer.

  ;e Denk dat je beter een paar dagen kan uitloggen, want het is je nu helemaal naar je hoofd gestegen.

   

  1) Puur 'liquide middelen' zegt niets. Is de stand van 30-6, daarna zijn Donny, (Dest) en een shitload aan miskopen verkocht. Kijk ook even naar de kortlopende vorderingen/schulden. Onder aan de streep kan je dan wellicht een redelijk beeld vormen, maar zegt het alsnog heel weinig over de 5-7 miljoen. Overigens is die '7' waarschijnlijk pas van toepassing bij kampioenschap en/of CL-kwalificatie. Dat zou dan eventueel over een jaar pas betaalbaar worden.

  2) "Deze trainer" heeft niets met het transferbeleid te maken. Hij kan hoogstens een advies indienen bij Overmars, aan hem om er wel of niet iets mee te doen. Met de bedragen heeft ETH al helemaal niets te maken.

×
×
 • Create New...