Jump to content

Thom

Leden
 • Posts

  4,981
 • Joined

 • Last visited

About Thom

 • Birthday 01/28/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Interesses
  Voetbal, Mode, Muziek
 • Opleiding/Werk
  Assistant buyer fashion
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thom's Achievements

26

Reputation

 1. Thom

  FIFA topic

  Ik heb de 90 Henry gekregen. Geen idee of het wat is, past in ieder geval wel in mijn Franse team.
 2. Thom

  FIFA topic

  Ik moet nog 3 spelers voor mijn 85 beoordeling en dan kan ik hem ook eindelijk openen. @Thierryvane en @ReneLeBlanc spelen jullie beide nog steeds de 4-1-2-1-2 of weer terug naar de 4-2-3-1?
 3. Thom

  FIFA topic

  Nou ik heb er nog niet heel veel meegespeeld maar de wedstrijden die ik heb gespeeld lopen wel erg lekker. Zit er aan te denken om Aouar SBC te doen aangezien ik die van Fekir toentertijd niet heb gedaan.
 4. Thom

  FIFA topic

  Heb jij hem inmiddels al? Ik ga hem dit weekend ook even vrij spelen. Jullie nog tips wie ik kan toevoegen aan mijn elftal? Zit zelf te denken op den duur Ben Yedder en Coman naar de bank te verplaatsen.
 5. Thom

  FIFA topic

  Sinds FIFA 18 en een overstap naar PES, weer eens FIFA 22 gekocht voor de PS5. Valt mij op dit moment positief mee, moet wel zeggen dat ik alle trucjes totaal verleerd ben. Mochten jullie nog tips hebben qua druk zetten / videos. Let me know.
 6. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Is niet meer dan dat je betaald voor een option file met alle correcte shirts in goede resolutie. Je kan natuurlijk ook zoeken op internet maar ik heb het liever in 1x goed voor elkaar.
 7. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Vast wel. Ik heb nu voor het eerst voor 5 pond een abbo afgesloten met Pesuniverse. Waar speel jij op?
 8. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Ik heb nu Simeone gekocht. Mijn team trekt zich meer terug en vanuit daar speel ik op de counter. Op dit moment erg blij mee omdat de linies zo dicht op elkaar staan. Voordat ik online speel zorg ik wel dat ik minimaal een teamgeest van +90 heb. Plus in begin speel ik vaak nog met zilveren 2 sterren en 3 sterren teams om het spel eigen te maken. Dit is op dit moment mijn 3 sterren team. Verder hou ook rekening met de vorm van een speler. Dit valt te checken voordat je een wedstrijd start en daar is wel degelijk verschil te merken. @Vitesse88 dat is juist een van de redenen dat ik gestopt ben met Fifa. Ik wil met verschillende spelers een team kunnen maken. Kunnen bouwen zodat ze beter worden. Ik zag wel dat jij een paar lekkere spelers hebt. Het is verder ook handig dat je in het menu even je spelanalyse bekijkt en hier een geschikte manager op uitzoekt. [url=https://ibb.co/jYV5VU][img]https://image.ibb.co/f3ROH9/IMG_4770.jpg[/img][/url] [url=https://ibb.co/d8TEPp][img]https://preview.ibb.co/iQqiH9/A499_BF70_276_D_4_BB4_A367_4_D15_C161_E703.jpg[/img][/url] [img]https://ibb.co/d8TEPp[/img]
 9. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Niet in myclub. Maar in het hoofdmenu de training tutorial voltooien.
 10. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Mij bevalt het erg goed. Moet alleen zoals ieder seizoen weer inkomen en merk dat ik de afgelopen jaren toch wel redelijk heb ingeleverd in kwaliteit. Toen ik nog studeerde had ik meer tijd om te spelen in tegenstelling tot tegenwoordig. Gisteren 3 potjes online gespeeld. 1 online challenge cup die ik gelijk verloor met 2-0 na 4x de lat en paal te raken. 2e pot simpele 4-0 overwinning maar die tegenstander had ook een teamgeest van 67 en de 3e pot ging gelijk op 2-2 en kreeg in de laatste minuut de 3-2 om mijn oren. Ik speel zelf graag met 2 en 3 sterren teams. Combinatie van zilveren en gouden ballen. Maar door de nieuwe manier van spelers verkrijgen zullen er steeds meer spelers met 5 sterren team spelen. Met welke manager spelen jullie op dit moment? Spelers verkrijgen kan je door combinaties maken van scouts maar ook door die agents te gebruiken. Die 25.000 munten zijn. Om snel GP te verkrijgen begin met de training. Daar krijg je veel GP voor. Je kan altijd wat tutorials kijken van Pesep op youtube.
 11. Thom

  Pro Evolution Soccer

  [quote name='Superboeren']Nog tips of uitleg voor MyClub? [/QUOTE] Zie 3 of 4 posts hierboven! Daar heb ik de uitleg van @Marc. die hij voor mij heeft geschreven ge-repost. Ik heb nu als manager Fischer genomen en hebben verder Santos (Portugal) als extra manager aangetrokken. Ben meer een 4-4-2 speler dan een 4-3-3 speler.
 12. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Iemand hier die de 2019 versie al heeft? Ik wel en vind het erg lekker spelen. Vanavond denk ik eerste myclub wedstrijd online spelen.
 13. Thom

  Pro Evolution Soccer

  [quote name='Dansmeister']Mannen, help de oude garde even. Na de pure verslavingen t/m pes 6, overgestapt op fifa. Wilde vorig jaar al terug richting Pes en ben nu eigenlijk zo goed als zeker dat ik fifa dit jaar links laat liggen. Wel een aantal vragen. 1. Hoe is de online verbinding? Konami was vroeger echt dramatisch erin. Speel op de ps4. 2. Is er iets als profclubs wat fifa heeft? 3. Hoe werkt myclub precies? Bedankt alvast![/QUOTE] 1. Ik laat Fifa nu dit jaar ook definitief liggen. Volgend jaar eigenlijk alleen maar Pes gespeeld en daar veel plezier mee gehad. Af en toe vond ik weleens moeilijk een tegenstander maar dat is ook omdat ik de netwerk instellingen zo heb ingesteld voor online dat ik niet tegen mensen wil spelen met een slechte verbindingen. 2. Of er iets zoals profclubs, ik dacht het niet. Maar moet zeggen dat ik eigenlijk alleen myclub speel. 3. Hierbij de uitleg van @Marc. die hij mij gaf voor PES 2017. Ik weet wel dat ze het systeem van spelers verkrijgen nu wat hebben om gegooid. Maar dat ga ik vanavond checken aangezien ik hem als het goed is vandaag ontvang. [QUOTE]Het gaat om de sterkte van je totale selectie. Volgens mij heeft je trainer in het begin 300 punten en hier mag je niet overheen komen ivm je teamgeest. Je kunt in teammanagement naar je trainer gaan en kijken of je zijn managementvaardigheden kunt verhogen. Anders zul je een nieuwe trainer aan moeten stellen met hogere vaardigheden. Bovendien kost een contractverlenging meer wanneer een speler hoge stats heeft. Iemand van 78 zal om en nabij de 1200 gp kosten en iemand van 90 zal je 4000 kosten. Daarom is het zeker in het begin handig om niet teveel sterspelers te hebben. Ik zou dus Neuer, Suarez en Bale sowieso even uit je selectie halen en pas later gaan gebruiken. Bij de scouting kun je ook spelers aantrekken door je gewonnen scouts te combineren. Moet je wel mazzel mee hebben. Ik krijg ze voornamelijk door de topzaakwaarnemer te gebruiken. Speciale zaakwaarnemer kan ook, maar de kans op topspelers is daar vele malen groter en daarom niet echt handig. Als je de skilltraining op gold afrond krijg je trouwens nog 20000 gp. Altijd mooi meegenomen. edit: Ik zie dat Cabaye 74 is bij jou. Elke speler heeft een bepaald niveau. (1 tot en met 50) Niveau 30 is het standaard niveau voor een speler in PES. Ronaldo is 91 in het spel en zal dus op niveau 30 ook 91 zijn. Cabaye zit bij jou waarschijnlijk op niveau 1 en zit dus onder zijn niveau. Door wedstrijden te spelen en hulptrainers te gebruiken kun je ervoor zorgen dat hij sterker wordt en in niveau stijgt. Het maximale potentieel ligt op 50 en je kunt dus alle spelers beter maken dan dat ze in het spel normaal gesproken zijn. (Messi kan bijvoorbeeld 100 worden) Je moet dus gaan kijken naar een samenstelling die nu opzich al goed is en die in de toekomst alleen maar beter kan worden. [/QUOTE]
 14. Thom

  FIFA Weekend League

  @Magikarp lekker PES gaan spelen. Ik heb beide games maar ik haal veel meer voldoening uit het online gedeelte van PES. Terwijl ik bij FIFA toch best een lekker team heb met oa Dybala en Higuain.
 15. Thom

  Pro Evolution Soccer

  Jammer anders hadden we zeker een pot kunnen doen. Heb net zelf Jorge Jesus aangetrokken als manager. Bevalt me tot nu toe erg goed. Wel erg aanvallend dus moet inderdaad nog steeds een goed CVM vinden.
×
×
 • Create New...