Jump to content

Petterson

Leden
 • Posts

  7,434
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Petterson

 1. Op zich had je Swiatek wel kunnen invullen toch? 30+ partijen op rij gewonnen...
 2. Petje af? Symboolpolitiek van de bovenste plank bedoel je.
 3. Petterson

  AFC Ajax

  We gaan je missen David :(
 4. Paar dingetjes: Pas na de nacht bekend maken wie het schild heeft ipv dat het al tijdens de ronde tafel bekend was Winnen van de opdracht heeft consequentie naast het zilver -> je mag naar de wapenkamer voor het schild Als verrrader kan je alleen het zilver winnen in de finale als 2/3 van de spelers in de finale verrader is (en vice versa geldt het ook). Dit voorkomt iig (zoals vorig jaar) dat verraders en getrouwen samen gaan werken (Samantha vorig jaar). Ik kijk touwens ook vooraal mee met de vrouw, inderdaad geen fantastisch programma maar sommige componenten hebben wel potentie. Vind het wel mooi hoe intens sommige kdd het beleven haha. Die kerel van Streetlab die in janken uitbarstte was vrij hilarisch.
 5. Nu inderdaad een Videoland editie, maar volgens mij komt er daarna ook nog een TV editie.
 6. Ik kijk het en vind het wel een verbetering ten opzichte van vorig seizoen. Paar kleine veranderingen (verbeteringen) die het spel iets meer diepte geven. Die opdrachten tussendoor blijf ik wel matig vinden, ik zie daar de toegevoegde waarde (voor de 'entertainment waarde' van het programma) niet echt. Van mij mogen ze gewoon 40 minuten lang full pull elkaar kapot maken aan die tafel
 7. Ze waren slim om die wagen in hun systeem te zetten? Dat lijkt me gewoon standaard procedure en daarmee sloeg het echt nergens op dat de programmamakers op het eind doodleuk met dezelfde vrachtwagen aan kwamen zetten . Zoals iemand hierboven al zei, dan ben je gewoon kansloos als deelnemer. Desalniettemin blijft het een vermakelijk programma hoor, daar niet van.
 8. Petterson

  FM Café

  Vraagt deze versie echt zo veel meer van je laptop dan FM21? Die draaide bij mij echt als een zonnetje, maar ik heb net mijn eerste helft gespeeld in FM22, maar het is niet te doen. Heb er een kwartier over gedaan met snelheid tussen de hoogtepunten op maximaal en 'belangrijkste hoogtepunten' aangevinkt. Om paar (wedstrijd)minuten loopt het vast, en gaat ie bufferen. Switcht niet naar het veld, kan nergens meer op klikken. Zeer irritant. Speel al in 2D trouwens. Iemand een idee? Hieronder ook specs van mijn laptop, zou genoeg moeten zijn om enigzins normaal te kunnen spelen.
 9. Reserve 6e klasse zelfs. Snap dat niet, volgens mij kan je gewoon inschrijven in reserve 4e klasse toch?
 10. Petterson

  AFC Ajax

  Ik denk dat dit met de jaren echt wel komt. Die jongen is 19 en gaat, zonder zware blessures oid, nog 15 jaar mee. Doordat ie echter al een tijd meedraait zijn de verwachtingen (te) hoog. Qua mentaliteit zit het wel prima voor zover ik op de tv kan zien. Heb niet het idee dat hij er echt met de pet naar gooit. Het constanter worden en 90 minuten lang focus behouden en kwaliteit leveren moet hij nog ontwikkelen, maar als hij de juiste keuzes maakt in zijn carriere zou ik niet weten waarom hij dat niet zou kunnen.
 11. Petterson

  AFC Ajax

  Los van of het rood of niet was, hoe ziek was die actie van Antony . Kan echt genieten van die man. Lekkere pot wel, gewoon ontzettend knap dat je hier wint zonder groots te spelen, ook al is het tegen 10 man. Kan me nog PSV - Benfica herinneren waar onze Eindhovense vrienden geen enkele kans maakten tegen een man minder. En ik zie hier vaak veel negativiteit rondom Gravenberch en ik snap het ergens wel, want hij speelt niet altijd goed. Echter, die man heeft wel kwaliteiten waar ik zelf als voetballer enorm van kan genieten. Die versnelling van hem met bal is zo bizar haha. Mooie tijden om Ajacied te zijn
 12. Lekker Karel. Hier Muse - Showbiz (album). Altijd fijn om in het laatste uurtje werken even terug te gaan naar tijden zonder zorgen.
 13. Ik luister nu het album Script of the Bridge van The Chameleons en momenteel staat het liedje Pleasure and Pain op. Hiervoor deze: Deafheaven - Sunbather. Dat was andere koek.
 14. Gaat nooit verloren hé. Bizar dat deze plaat alweer 12 jaar oud is. Tijd gaat hard. Nu luister ik Michael Kiwanuka - Place I Belong. Blijkbaar best een grote meneer, maar voor mij vrij onbekend.
 15. Wolf Parade - Language City
 16. Toch fantastisch als deze man je zaken behartigd:
 17. Death Grips - No Love, gevolgd door Dizzee Rascal - Where's da G's met onze vriendjes van UGK
 18. 22 december 2016, D.A.C. live in Fluor te Amersfoort, gratis. Als je er niet bij was, was je er niet bij. Goh, hoe hard was dit dan?
 19. Bartho Braat. Dan kan het al niet meer stuk toch?
 20. Akkoord! Top 10 + een eervolle vermelding. 1. The Life Aquatic with Steve Zissou 2. Cidade de Deus 3. The Big Lebowski 4. Donnie Darko 5. Fight Club 6. Drive 7. Inglorious Basterds 8. American Beauty 9. Rounders 10. Office Space (11. Burn After Reading)
 21. Dank voor de vele mentions vinny, helaas geen tijd om een top 100 uit de grond te stampen, maar wil best even wat props geven aan mn echt favoriete filmpjes: 1. The Life Aquatic with Steve Zissou 2. Cidade de Deus 3. The Big Lebowski 4. Donnie Darko 5. Fight Club
 22. http://www.vicesports.nl/hoe-de-22-jarige-jason-vermeer-assistent-bondscoach-werd-in-china/?utm_source=sportsfbned @Dansie, JJ etc.
 23. Haha @Big Lebowski discussie, inderdaad 1 van de grappigste films ooit. Zondag nog proberen te kijken met mn vriendin, die vond er niet veel aan :r. Die vond Walter maar een schreeuwlelijk :( Denk dat ik geen grappigere filmpersonage ken. Die laatste scene met die urn.... nou nou dan ben ik klaar hoor, tranen in mn ogen.
×
×
 • Create New...