Jump to content

Petterson

Leden
 • Content Count

  7,367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Petterson

 • Rank
  Valar Morghulis
 • Birthday 06/03/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Interesses
  Voetbal, muziek, films, poker
 • Opleiding/Werk
  HRM
 • Favoriete CM/FM
  FM 2006
 • Favoriete Club
  AFC Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Soms is dit spel zo frusterend... Onder de rode streep de resultaten die volgden na afloop van de transferperiode waarin ik bekant met elke speler ruzie kreeg omdat ik een bod op hen afwees, ze niet genoeg speeltijd kregen, een nieuw contract wilden of een vage belofte blijkbaar niet ben na gekomen. Valt me vooral op hoe stompzinnig die gesprekken zijn met spelers aangezien zo ongeveer elk antwoord steevast leidt tot escalatie. Iemand een tip om het weer op de rit te krijgen ? PS: het waren trouwens wel resultaten met een verhaal. Tegen Sepsi gaf ik in bless
 2. Petterson

  FM Café

  Voor het eerst sinds FM15 ofzo weer eens het spel gekocht. Game gestart met Ajax om er even in te komen, heb ik gewoon geen technische staf?! Doe ik iets fout of moet ik eerst 20 man aannemen voordat ik een potje kan gaan delegeren?
 3. Gaat nooit verloren hé. Bizar dat deze plaat alweer 12 jaar oud is. Tijd gaat hard. Nu luister ik Michael Kiwanuka - Place I Belong. Blijkbaar best een grote meneer, maar voor mij vrij onbekend.
 4. Wolf Parade - Language City
 5. Toch fantastisch als deze man je zaken behartigd:
 6. Death Grips - No Love, gevolgd door Dizzee Rascal - Where's da G's met onze vriendjes van UGK
 7. 22 december 2016, D.A.C. live in Fluor te Amersfoort, gratis. Als je er niet bij was, was je er niet bij. Goh, hoe hard was dit dan?
 8. Bartho Braat. Dan kan het al niet meer stuk toch?
 9. Akkoord! Top 10 + een eervolle vermelding. 1. The Life Aquatic with Steve Zissou 2. Cidade de Deus 3. The Big Lebowski 4. Donnie Darko 5. Fight Club 6. Drive 7. Inglorious Basterds 8. American Beauty 9. Rounders 10. Office Space (11. Burn After Reading)
 10. Dank voor de vele mentions vinny, helaas geen tijd om een top 100 uit de grond te stampen, maar wil best even wat props geven aan mn echt favoriete filmpjes: 1. The Life Aquatic with Steve Zissou 2. Cidade de Deus 3. The Big Lebowski 4. Donnie Darko 5. Fight Club
 11. http://www.vicesports.nl/hoe-de-22-jarige-jason-vermeer-assistent-bondscoach-werd-in-china/?utm_source=sportsfbned @Dansie, JJ etc.
 12. Haha @Big Lebowski discussie, inderdaad 1 van de grappigste films ooit. Zondag nog proberen te kijken met mn vriendin, die vond er niet veel aan :r. Die vond Walter maar een schreeuwlelijk :( Denk dat ik geen grappigere filmpersonage ken. Die laatste scene met die urn.... nou nou dan ben ik klaar hoor, tranen in mn ogen.
 13. Tsja, maar als je een slappe lul krijgt van de gesprekken, mijns inziens zeker in de eerste seizoenen hét sterke punt van de serie, dan wordt het wel een lastige zaak ben ik bang.
 14. En het is de zus, niet de vrouw van Ned.
 15. Is Varys nou een tijdreiziger? Gruwelijk vette ep hoor, maar sommige chronologieën...
×
×
 • Create New...