Jump to content

MrImperial

Leden
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About MrImperial

 • Rank
  Imp

Personal Information

 • Managerstijl
  Opportunist
 1. Waarom is de Fantasy League verdwenen sinds 3.0? Komt deze nog terug? Vond dit altijd een van de leukere competities.
 2. [MENTION=3870]Martijn[/MENTION]; ik ga je tacktiek ook ff testen in Egypte [MENTION=589]Tjinnoes[/MENTION]; wanneer komt de fantasy league weer terug?
 3. Ik las ergens dat je managerpunten wat je behaald had gedeeld werden door 25, dat aantal bosscoins zou je dan krijgen. Ik speel net mijn seizoen uit met Toulouse, niet een topseizoen, 7e geworden. Maar toch met een doelstelling van 12, dus het gaat. Krijg aan het eind van het seizoen slechts 47 bosscoins, dat vind ik een beetje karig, hoe werkt dit? Kan namelijk met die 47 nooit nog weer een seizoen spelen qua aankopen doen etc.
 4. Is er trouwens een bepaald bedrag tot waar de computer koopt? Was dat namelijk niet 15 mio tijdens 2.0? Is dat veranderd bij 3.0?
 5. Wat ik ook irritant vind is dat er bij de selectie niet gelijk bij staat hoeveel doelpunten en assists een speler gegeven heeft. En ook het ladenvlaggetje is weg. Had namelijk met Heerenveen een zo 'echt' mogelijk team proberen te maken met alleen Nederlanders en Scandinaviërs, maar nu ik geen landen meer zie op de transferlijst en selectie is dat de moeite ook niet meer waard helaas.
 6. Ja en ook al kan je ze betalen kost het je ook nog eens 15 bosscoins extra..
 7. Is de fantasy league trouwens verleden tijd? Staat niet meer tussen de overige competities?
 8. Weet iemand of je het achievement van 5 keer de doelstelling halen met dezelfde club ook geld voor fantasy league? Er staat namelijk bij mijn achievements dat ik al 3x van de 5 mijn doelstelling gehaald heb bij een zelfde club. Maar dat heb ik nog nergens op fantasy league na, anders speel ik nog even 2 competities fantasy haha.
 9. Het is zeker wel even wennen dat 3.0, hoop alleen dat er hier en daar nog wat getweaked gaat worden aan de aantallen bosscoins die betaald moeten worden, evenals de wachttijden. Het is namelijk zo krom dat een jurist bij 2.0 met 15 seconden de uitslag had terwijl dat nu 9 uur duurt, evenals de dokter. Het trainen vind ik ook wat minder, eerder kon je een jonge speler +2 trainen met een beetje geluk. Nu misschien niet eens +1 op een dag.. Ik wel.
 10. [MENTION=589]Tjinnoes[/MENTION]; Di Maria 2 dagen voor het eind van de competitie gekocht. Maar ik vond het wel fijn om 3 wisselspelers te hebben, omdat ik nog wel eens iemand geblesseerd had en degelijke. Maar over het algemeen wel tevreden met dit resultaat :D
 11. Seizoen met Leicester City, natuurlijk begonnen omdat ze het zelf zo lekker doen in de competitie. Zat wel wat meer in, maar 3e plek natuurlijk niet verkeerd. Vardy gedeeld topscorer :<
 12. Weet iemand tot hoe hoog je een transfersom kan opgeven, dat de computer die nog koopt? Heb namelijk Pepe op de tl staan voor 19 mil, maar daar staat hij al een tijdje voor op. Hij is wel de beste verdediger dus een hoger iemand staat er niet op. Het lijkt namelijk wel dat de computer boven een bepaald bedrag (ongeveer 11, 12 miljoen) niet meer koopt, is dat ook zo?
 13. MrImperial

  Haxball

  http://www.haxball.com/?roomid=~277b2b9230a543ef789023defbbdf94bee0dd06d94e09cce3acd45f57d687e286&pass=1
 14. MrImperial

  Haxball

  Iemand nu zin in een potje?
×
×
 • Create New...