Jump to content

JesseNL

Leden
 • Posts

  1,265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by JesseNL

 1. Dit had ik ook! Vond het destijds ook heel bijzonder (en bijzonder veel ook)
 2. Ik mag niet klagen..
 3. Hier word je toch toch schijtziek van, @!#[email protected]
 4. Hoe kan ik dit nou niet winnen. Echt, wat een klote einde. Daar word ik chagrijnig van.
 5. JesseNL

  FM Café

  Dit bedoelen ze volgens mij met 'in vorm' zijn.
 6. JesseNL

  FM Café

  Wow, lekker bezig zeg. Houd mij maar op de hoogte!
 7. Heerlijk hoor @ReneLeBlanc Welk jaar zit je?
 8. JesseNL

  FM Café

  Zo heb ik dat ook altijd bekeken. Ook altijd zo gehandeld
 9. JesseNL

  FM Café

  Hoe krijg je dit in hemelsnaam voor elkaar? En ook nog eens zo snel.
 10. JesseNL

  FM Café

  Ik zal kijken wat ik voor je kan doen..
 11. JesseNL

  FM Café

  Hoe kan het dat een speler die net het record heeft gezet voor het spelen van de meeste wedstrijden niet bij het favoriete personeel staat? Wat moet die man nou nog meer doen?!
 12. Godver, je hebt me door. Toch lastig op m'n telefoon, hahah
 13. Ik pak m’n popcorn erbij
 14. JesseNL

  FM Café

  Jahoor! Tegen de verwachtingen in gewoon de tweede ronde bereikt! EDIT: Volgende ronde mogen we het in La Bombonera opnemen tegen Boca Juniors!
 15. JesseNL

  Go or no go?

  Komen niet echt in de klem qua kosten. Ik houd nog zo'n transferbudget €200.000 over en met salarisbudget hoef ik me niet echt zorgen te maken. Wel een flinke kostenpost erbij maar ik denk wel dat hij het waard is voor de club. Beetje de tactiek voor hem aanpassen en hij kan gaan vlammen
 16. JesseNL

  Go or no go?

  Dilemma! Ik kan dit talent voor 1,4M+ (10% doorverkoop percentage maar wel een salarisbijdrage van €8.750) binnen hengelen. De verwachting is wel dat hij het dikste contract van de club gaat krijgen. Denk zo dubbel zoveel als de nummer twee op de lijst (€13,750). OF Ik kan wachten tot zijn contract afloopt. Er waren al grote Europese clubs in hem geïnteresseerd dus ik heb al mijn twijfels of hij überhaupt wel wilt komen én als ik hem nu benader wilt hij niet praten omdat hij denkt dat ik hem niet kan betalen. Wat te doen? Afkeuren is ook een optie.
 17. Oo, niet gezien dat het FM20 is. Op Cortés ga ik dan nog eens goed op letten de komende tijd. De link was trouwens het profiel van Zeballos, wat een topper is dat. Ben nu bezig met hét talent van Velez: Máximo Perrone. Vooralsnog vraagt hij net teveel salaris
 18. Lekker uitslag hoor! Hoe goed is Cortés bij jou? Staat bij mij (Santiago Morning) op de radar maar heb mijn twijfels. Zelfde geldt voor Ignacio Fernández. Al heb ik wel al deze held binnengehaald.
 19. JesseNL

  FM Café

  Zijn laatste seizoen zit erop. Wilde een soortgelijke speler. Gevonden in zijn broertje! We zijn trouwens geen kampioen geworden. Laatste drie wedstrijden hebben we 5 punten laten liggen. Bizar slecht einde van het seizoen. Na 27 wedstrijddagen op 1 te hebben gestaan eindigen we dus op plaats 2 Maar goed. Welkom Kevin.
 20. JesseNL

  FM Café

  Zit hier in een spannende titelstrijd. Met nog drie wedstrijden te gaan sta ik 3 punten voor op de nummer twee. Wij moeten nog tegen de nummer 5, 4 en 1. Deportes Antofagasta moet nog tegen de nummer 13, 3 en 5. Het gaat erom spannen!
 21. Ik weet weinig van tactieken dus hierbij deze vraag: Ik speel met een twee spitsen systeem. Een hangende spits en een targetman. Nu is mijn hangende spits van nature een veel betere 'Valse Nummer 9' dan een hangende spits. Mijn tactische brein denkt dat ik makkelijk zou kunnen wisselen tussen deze twee rollen maar is dat ook zo? Wat is eigenlijk het exacte verschil?
 22. JesseNL

  Go or no go?

  Nu we toch bezig zijn. Welke van de twee zouden jullie kopen? Kosten allebei ongeveer hetzelfde. Ik zoek een speler die de hele linkerkant kan bestrijken.
 23. JesseNL

  FM Café

  Die verdediger neemt de passingstyle 'heel erg direct' wel heel serieus
 24. JesseNL

  Go or no go?

  Kan niet zeggen dat het een slechte aankoop is.
 25. JesseNL

  FM Café

  Een pittig programma hebben we achter de rug maar wel eentje voor in de boeken! De competitie verloopt prima, boven verwachting zelfs. Maar wat we op continentaal niveau (Copa Sudamericana) presteren vind ik krankzinnig. Na twee keer gelijk te hebben gespeeld en zelfs één keer verloren te hebben was de kans om nog eerste te eindigen (wat recht geeft op kwalificatie voor de volgende ronde) zeer klein. Er moest simpelweg drie keer gewonnen worden. Makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste horde was een makkelijke: 5-0 tegen Cienciano. Hierna moesten we tegen Botafogo. Lang leek het er überhaupt niet op dat we een punt konden gaan pakken maar niets bleek minder waar te zijn. Na een gelijkmaker in de 75e minuut kwam de hoop weer terug en werd er zelfs in de 95e minuut (!) de winnende gemaakt. Blijdschap alom. Alleen waren we er nog niet. Argentinos Juniors was de volgende tegenstander. Nadat we thuis hadden verloren vond de manager van Argentinos Juniors het slim om ons 'zwart' te maken in de media. Normaal ben ik niet van de psychologische oorlogsvoering maar kon deze kans niet laten liggen. In het Diego Armando Maradona stadion kwamen wij al na drie minuten (!) op voorsprong en na 28 minuten stond het zelfs 0-3. De spanning kwam enigszins nog terug door een tegendoelpunt maar we bleven overeind staan. Zodoende hebben we nu al een historische prestatie geleverd.
×
×
 • Create New...