Jump to content

JesseNL

Leden
 • Posts

  1,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

JesseNL last won the day on October 10 2020

JesseNL had the most liked content!

About JesseNL

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM 18
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

520 profile views

JesseNL's Achievements

Looptrainer

Looptrainer (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

156

Reputation

 1. JesseNL

  FM Café

  De laatste maand op de voetbalkalender is november. In deze maand staan er 7(!) wedstrijden in 30 dagen op het programma. Alles kan nog gebeuren: van continentaal voetbal tot misschien wel een kampioenschap. Welke tips hebben jullie om deze maand zo goed mogelijk door te komen?
 2. van der Poel kan ook alles he
 3. JesseNL

  FM Café

  Als voorbereiding op het tweede gedeelte van het seizoen had ik een beker georganiseerd tegen clubs met een betere reputatie. Gewoon even testen hoe we ervoor staan na een half seizoen gespeeld te hebben op het hoogste niveau. Ik had misschien kleine overwinningen/verliespartijen verwacht, dit niet: Halve finale: Finale:
 4. JesseNL

  FM Café

  Misschien toch iets aanvallender gaan trainen. Iets met afwerken ofzo?
 5. JesseNL

  Go or no go?

  Klein dilemma hier. Als net gepromoveerde club naar het hoogste niveau In Chili ben ik op zoek naar een 'naar binnen komende vleugelspeler' die verdedigend ook z'n mannetje kan staan. In de zoektocht ben ik bij deze meneer uitgekomen. Hij kost zo'n +- 50% van mijn transferbudget. Ik heb alleen wel zo mijn twijfels: Is hij aanvallend wel sterk genoeg en is hij niet te klein (voor Chileense begrippen zou hij klein zijn). Wat te doen?!
 6. JesseNL

  Jouw loting

  Verdedigend liet je toch steken vallen. Toch meer dan één tegendoelpunt per wedstrijd.
 7. JesseNL

  FM Café

  Het is spannend in de tweede klasse van Chili. Na een warrige start van het seizoen waar niemand in de selectie iets van mij als manager moest hebben staan we nu wel mooi op de eerste plaats. Nu de laatste twee wedstrijden tegen de nummer 1 & 2 (!). Dat gaat wat worden, hopelijk pakt het goed uit!
 8. JesseNL

  FM Café

  Maken jullie ook Excel/Word/overige bestanden om selecties overzichtelijk maken? Zo ja: ik ben heel erg benieuwd hoe dat er bij jullie eruit ziet. Wil graag leren hoe anderen daar mee om gaan!
 9. JesseNL

  FM Café

  Nou heren, als ik er zo even over nadenk ben ik nog nooit zo tevreden geweest met een aankoop van 44 jaar oud. Hij is nog geen eens gehaald als staf maar als spelend lid van de club. Met nadruk op spelend.
 10. JesseNL

  FM Café

  Ik ga hier ook even mee aan de slag. Wist hier niets van. Beginnen met 2 weken boete of een dag? Wat raad je aan?
 11. JesseNL

  FM Café

  Zo jammer, op 2-0 komen en dan toch gelijkspelen. Had verwacht echt dik te verliezen. Return ook net aan verloren. Heel zuur allemaal..
 12. JesseNL

  (Tussen)stand

  Heel netjes hoor! Hier ook een nek aan nek race, alleen dan voor een plek om Europees voetbal. Wel pas eerste seizoen op het hoogste niveau.
 13. In de eerste helft was er niets aan de hand. Ze hadden überhaupt geen schoten gelost maar in minuut 44 ging het 'mis' twee (afstand)schoten, twee doelpunten tegen. Daarna werd het niet beter in de tweede helft. Janken.
 14. Na twee promoties op rij had ik wel iets meer tegenstand verwacht (ook al is Istra een degradatiekandidaat)
 15. Iemand die kits wilt maken voor club A en wilt 'ruilen' tegen een kit van Club B? Dus ik maak shirts voor jouw club en jij voor de mijne?
×
×
 • Create New...