Jump to content

Wokulski

Leden
 • Posts

  18,918
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wokulski

 1. Dit is diezelfde tactiek van die ene dude die een WC had in 15xx ofzo toch? Wel benieuwd naar je volgende poging. Wat betreft die rebels, er zijn volgens mij bepaalde regels over naar welke provincies de rebels toe gaan zodat je ze in elk geval nog een beetje kunt sturen (provincies die geconvert worden, provincies met veel unrest, etc.), daar wel eens naar gekeken? Zou je kunnen helpen misschien.
 2. Over One Faith's gesproken, ik kon het toch niet laten nog eens een HRE game te doen met Oostenrijk en daarmee een katholieke One Faith te doen. Alles ging voorspoedig, geen bijzondere tactieken ofzo, gewoon reformatie volledig de kop in gedrukt en verder zoveel mogelijk IA bij elkaar sparen. Burgundian inheritance meegepakt al stelde die niet zoveel voor aangezien ik ze zelf al aardig aan stukken had gehakt voor meer princes, Bohemia en Hungary beide PU's, allebei ge-inherit toen m'n koning stierf rond 1520, dus dat was een mooi gelukje. Resultaat is revoken rond 1550, inmiddels in 1555 een HRE met 63 prinsen, allemaal katholiek, maar m'n laptop heeft dusdanig moeite met die vassal swarm dat het spelen absurd traag gaat haha. Dus ik denk dat dit het me niet meer waard is.
 3. Thanks! Excuses trouwens voor de lege plekken op de map, die me ook nu pas op vallen :huhu: Laatste 80 jaar m'n colonizer volgens mij helemaal niks laten doen, te lui om hem telkens ergens heen te sturen. Had er allemaal een stuk mooier uit kunnen zien.
 4. Hey meiden, lang niet gezien, goede anderhalf jaar geen EU4 meer gedaan maar laatste tijd weer eens opgepakt. Verder gegaan met 1.19 want daar was ik gebleven en tot daar heb ik de DLC's (ook geprobeerd op nieuwere patches te spelen maar zonder DLC's, slaat nergens op dan, hele spel is gebouwd rond absolutism bijvoorbeeld behalve dan dat je niet daadwerkelijk absolutism krijgt, dus lekker bij 1.19 gebleven). Volgens mij heeft praktisch iedereen hier inmiddels al eens een WC gedaan als ik zo door het topic scroll, dus het is allemaal niet zo bijzonder meer, maar kom hem toch even delen want ik houd van mooie screentjes. Had geen zin in allemaal moeilijk en tactisch spelen, dus gewoon fijn een orthodox Ottomans run gedaan, en zie hier: Heeft flink lang geduurd, ook verre van foutloos gespeeld, maar hey, maakt het ook allemaal uit. Leukste was alle colonizers voor het laatst overlaten en de hele Pacific vol met lvl 8 forts, die je dus allemaal afzonderlijk moet gaan siegen. Hierna nog Roman Empire gevormd voor die achievement, maar daar heb ik geen screen meer van. Technisch gezien moet een One Faith ook nog mogelijk zijn, maar dan zou ik denk ik m'n eigen CN's moeten gaan terug veroveren want ik kan nog geen provincies van subjects converten in deze patch, dus dat laat ik mooi voor wat het is. Denk ook dat dit wel een beetje m'n laatste wapenfeit was wat EU4 betreft, want m'n arme laptopje kan het niet echt meer aan helaas.
 5. Giannis maar gewoon vast die MVP al geven?
 6. Los van wie hier sterker uitkomt vind ik het erg jammer, Boston met Isaiah was m'n favo team in het oosten, Boston met Kyrie, meh.
 7. Hans :( Redick 3 pts op 1-5 shooting, is erg veelzeggend over de Clippers offense zonder Griffin. Ben wel benieuwd wat er nu met het team gaat gebeuren, want kan me moeilijk voorstellen dat ze nog zo door willen. Jazz was overigens verrassend taai, ook wel voor gezorgd dat de Clippers offense nergens was. En dat zelfs praktisch zonder Gobert die haast enkel op de bank heeft gezeten. Vreselijk team om naar te kijken maar hoogst effectief.
 8. Dat einde weer bij de Clips vannacht, hou op hoor. Sowieso is het erg mager als Griffin er niet bij is en Redick een keer z'n dag niet heeft. Jazz defense speelt daar een grote rol in natuurlijk maar heb weer een aantal schoten gemist zien worden waar je eng van wordt. Godzijdank is CP3 er nog, wat was ie weer goed.
 9. Mooi avondje weer, Cavs ondanks een aantal close games toch gewoon gesweept, en Russ opent met een 17-10-10 triple double in de eerste helft, OKC met 14 blocks in de eerste helft :|:| Wat een belachelijk einde haha, zelden zo veel fout zien gaan aan twee kanten in zo weinig tijd.
 10. Heb hem ook zitten terug kijken net ja, wat een game zeg. Veel beter ga je ze niet krijgen zo in de first round. Jammer dat die run van Kawhi niet genoeg bleek maar ontzettend sterk uitgespeeld van de Grizzlies.
 11. [quote name='Hansje'][youtube]XINlEYXA3k0[/youtube] @Wokulski zet deze weer vaak op de laatste tijd. Wat een schijf he.[/QUOTE] Mag gerust gezegd worden ja
 12. Kawhi met 37 punten in 14 schoten :-D
 13. Ik zie net die highlight reel van Giannis, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat die man een paar centimeter langer wordt elke wedstrijd :cab: Wat een monster. Sowieso al een prestatie op zich als je een team als de Bucks interessant weet te maken voor iemand die niet in Wisconsin woont.
 14. Oh mijn god, Russel fucking Westbrook :-D Nou geef hem die MVP maar, wat een absurde game weer. En de Cavs gaven ook gewoon een voorsprong van 26 punten weg in Q4 om vervolgens te verliezen in OT???????
 15. #teamKawhi Verreweg de leukste speler van de drie natuurlijk. Kan die monsterstats van Westbrook en Harden best waarderen maar heb verder voor beiden totaal geen sympathie. Als ik tussen hen moest kiezen dan toch Westbrook denk ik. Overigens dat einde van Kawhi vs Westbrook vannacht, genieten. Spurs onder leiding van Kawhi en later Aldridge een enorme comeback, 1 punt voorsprong met twintig seconde te gaan, perfecte defense spelen en dan Kawhi die met een fantastisch krachtige 3-point play er een two possession game van maakt met nog vijf seconden op de klok. Betere uitvoering kon bijna niet.
 16. Ik opende de box score en ik dacht echt dat ik het verkeerd las :D:D:D
 17. @Jimmyy vriendelijk verzoek of je mij uit de mentions zou kunnen halen :)
 18. :-) Heb me echt weer elke seconde van dit nieuwe seizoen vermaakt en vond de tweede aflevering zelfs echt heel erg fijn. Ben het ermee eens dat het einde niet was wat we verwacht en gehoopt hadden en dat ze sowieso een hele andere richting in zijn geslagen sinds het eerste seizoen maar ik heb er tot het bittere einde van genoten. Gelukkig maar, want lees toch dat een hoop anderen minder blij zijn.
 19. Even gauw door het lijstje heen gebladerd, moet zeggen dat het door de jaren toch aardig vorm begint te krijgen, en dat ondanks (of dankzij ;c) het uitblijven van m'n eigen inbreng. Lekker gedaan weer Siem.
 20. Paul ook weg, dan wordt het een ander verhaal tho :huhu: Dirk 17 pts in 15 minuten bij zijn return, koekoek
 21. Kan me er niet toe zetten dit jaar, sorry boys
 22. Z'n broer kwam er minder goed vanaf :< fozS4wwu_I0
 23. Ik vrees dat ik hem dit jaar over ga slaan maar wie weet verras ik je op de laatste dag ;c
 24. CP3 20-20 met 0 turnovers hallo dan
×
×
 • Create New...