Jump to content

Wokulski

Leden
 • Content Count

  18,903
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Wokulski

 • Rank
  woehoe

Personal Information

 • Interesses
  Nee
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. Dit is diezelfde tactiek van die ene dude die een WC had in 15xx ofzo toch? Wel benieuwd naar je volgende poging. Wat betreft die rebels, er zijn volgens mij bepaalde regels over naar welke provincies de rebels toe gaan zodat je ze in elk geval nog een beetje kunt sturen (provincies die geconvert worden, provincies met veel unrest, etc.), daar wel eens naar gekeken? Zou je kunnen helpen misschien.
 2. Over One Faith's gesproken, ik kon het toch niet laten nog eens een HRE game te doen met Oostenrijk en daarmee een katholieke One Faith te doen. Alles ging voorspoedig, geen bijzondere tactieken ofzo, gewoon reformatie volledig de kop in gedrukt en verder zoveel mogelijk IA bij elkaar sparen. Burgundian inheritance meegepakt al stelde die niet zoveel voor aangezien ik ze zelf al aardig aan stukken had gehakt voor meer princes, Bohemia en Hungary beide PU's, allebei ge-inherit toen m'n koning stierf rond 1520, dus dat was een mooi gelukje. Resultaat is revoken rond 1550, inmiddels in 1555 een H
 3. Thanks! Excuses trouwens voor de lege plekken op de map, die me ook nu pas op vallen :huhu: Laatste 80 jaar m'n colonizer volgens mij helemaal niks laten doen, te lui om hem telkens ergens heen te sturen. Had er allemaal een stuk mooier uit kunnen zien.
 4. Hey meiden, lang niet gezien, goede anderhalf jaar geen EU4 meer gedaan maar laatste tijd weer eens opgepakt. Verder gegaan met 1.19 want daar was ik gebleven en tot daar heb ik de DLC's (ook geprobeerd op nieuwere patches te spelen maar zonder DLC's, slaat nergens op dan, hele spel is gebouwd rond absolutism bijvoorbeeld behalve dan dat je niet daadwerkelijk absolutism krijgt, dus lekker bij 1.19 gebleven). Volgens mij heeft praktisch iedereen hier inmiddels al eens een WC gedaan als ik zo door het topic scroll, dus het is allemaal niet zo bijzonder meer, maar kom hem toch even delen want ik
 5. Giannis maar gewoon vast die MVP al geven?
 6. Los van wie hier sterker uitkomt vind ik het erg jammer, Boston met Isaiah was m'n favo team in het oosten, Boston met Kyrie, meh.
 7. Hans :( Redick 3 pts op 1-5 shooting, is erg veelzeggend over de Clippers offense zonder Griffin. Ben wel benieuwd wat er nu met het team gaat gebeuren, want kan me moeilijk voorstellen dat ze nog zo door willen. Jazz was overigens verrassend taai, ook wel voor gezorgd dat de Clippers offense nergens was. En dat zelfs praktisch zonder Gobert die haast enkel op de bank heeft gezeten. Vreselijk team om naar te kijken maar hoogst effectief.
 8. Dat einde weer bij de Clips vannacht, hou op hoor. Sowieso is het erg mager als Griffin er niet bij is en Redick een keer z'n dag niet heeft. Jazz defense speelt daar een grote rol in natuurlijk maar heb weer een aantal schoten gemist zien worden waar je eng van wordt. Godzijdank is CP3 er nog, wat was ie weer goed.
 9. Mooi avondje weer, Cavs ondanks een aantal close games toch gewoon gesweept, en Russ opent met een 17-10-10 triple double in de eerste helft, OKC met 14 blocks in de eerste helft :|:| Wat een belachelijk einde haha, zelden zo veel fout zien gaan aan twee kanten in zo weinig tijd.
 10. Heb hem ook zitten terug kijken net ja, wat een game zeg. Veel beter ga je ze niet krijgen zo in de first round. Jammer dat die run van Kawhi niet genoeg bleek maar ontzettend sterk uitgespeeld van de Grizzlies.
 11. [quote name='Hansje'][youtube]XINlEYXA3k0[/youtube] @Wokulski zet deze weer vaak op de laatste tijd. Wat een schijf he.[/QUOTE] Mag gerust gezegd worden ja
 12. Kawhi met 37 punten in 14 schoten :-D
 13. Ik zie net die highlight reel van Giannis, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat die man een paar centimeter langer wordt elke wedstrijd :cab: Wat een monster. Sowieso al een prestatie op zich als je een team als de Bucks interessant weet te maken voor iemand die niet in Wisconsin woont.
 14. Oh mijn god, Russel fucking Westbrook :-D Nou geef hem die MVP maar, wat een absurde game weer. En de Cavs gaven ook gewoon een voorsprong van 26 punten weg in Q4 om vervolgens te verliezen in OT???????
 15. #teamKawhi Verreweg de leukste speler van de drie natuurlijk. Kan die monsterstats van Westbrook en Harden best waarderen maar heb verder voor beiden totaal geen sympathie. Als ik tussen hen moest kiezen dan toch Westbrook denk ik. Overigens dat einde van Kawhi vs Westbrook vannacht, genieten. Spurs onder leiding van Kawhi en later Aldridge een enorme comeback, 1 punt voorsprong met twintig seconde te gaan, perfecte defense spelen en dan Kawhi die met een fantastisch krachtige 3-point play er een two possession game van maakt met nog vijf seconden op de klok. Betere uitvoering kon bi
×
×
 • Create New...