Jump to content

Richarð.

Adviseur
 • Content Count

  26,149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Richarð.

 1. Waalse Pijl @Erwin. 695 @Zeus 670 @Dr. Bibber 605 @NicoHaak 585 Richarð. 570 @Viktor 545 @Satyr345 @Hans. 320 @komodo25 205 @FlyD 120 De keuze van Cosnefroy pakt goed uit voor Erwin. Hij pakt de Waalse Pijl!
 2. Richarð.

  NFL

  UIteraard. Wat een klassevertoning van Mahomes en de Chiefs offense. Was heel even ongerust na de eerste drive van de Ravens en die 93-yard kick-off return voor een TD, maar daarna gingen ze los. Met als hoogepuntjes de TD throws naar Hill en Hardman. Én natuurlijk de TD's van een fullback en de left tackle. De blitz van de Ravens was ook key. Of nja, eerder het antwoord van Mahomes daarop. Was 16/19 met 200+ yards en 3 TD's. Ouch.
 3. Lijstjes BinckBanck Tour; BinckBanck Tour; etappe 1 @Dr. Bibber 310 @Elano 310 @Erwin. 310 @FlyD 270 @NicoHaak 250 @Hans. 220 @Viktor 220 @Zeus 200 @komodo25 200 Richarð. 130 @Satyr 130 Winnaars zijn de drie heren met Philipsen, Pedersen, Ackermann én onze Mathieu (C).
 4. Je had een gelijkspel staan voor Barcelona.
 5. Waalse Pijl Voorbeschouwing: https://www.wielerflits.nl/nieuws/voorbeschouwing-waalse-pijl-2020/ Deelnemers: https://www.procyclingstats.com/race/la-fleche-wallone/2020/startlist Deadline: Woensdag 30 september 12:00 Fotofinish: Hoeveel verschillende nationaliteiten zien we in de Top 15?
 6. @SatyrThanks voor de reminder, die ben ik vanmiddag vergeten online te gooien.
 7. Can confirm. Indien geen kopman, is het de bovenste in het rijtje namen.
 8. Richarð.

  NFL

  Beetje zoals vannacht denk; een wedstrijd die heen en weer gaat, teams gaan gelijk op en QB's tonen hun kunsten. Heb nog niets/weinig van de Ravens gezien dit jaar, maar denk dat ze gaan winnen. Chiefs nog niet écht in vorm dit seizoen. Hadden het natuurlijk erg moeilijk tegen de Chargers al. Al kan het beide kanten opgaan, deze wedstrijd. Zowel de Chiefs als de Ravens hebben de kwaliteiten en de spelers daarvoor.
 9. Richarð.

  NFL

  Heb een stukje van de Seahawks - Cowboys gezien. Ik moest werken op zondagavond, dus kon de 19:00 uur wedstrijden helaas niet kijken en maar een stukje van eerder genoemde wedstrijd. Zo even de samenvattingen bekijken.
 10. The Shins - The Great Divide
 11. Uitslag van Ronde 2 en de nieuwe wedstrijden voor Ronde 3 staan er op. @Satyr was de rondewinnaar. Uw organisator was de enige die niet voorspelde dat Juventus ging winnen, maar gokte op een gelijkspel, en was dus de enige die de topper van de week goed had.
 12. Ronde 2 zit er inmiddels op. Iedereen uit Ronde 1 heeft weer meegedaan, wat ontzettend tof is. En we hebben met KayDeManaager een nieuwe, elfde deelnemer erbij. Dat zie ik graag! @Zeus @Rogier. @Fantasy @007mark @Tim' @FlyD @cimbomcu @StanleyW @Satyr @[email protected]
 13. Richarð.

  NFL

  Gisteren Packers - Saints Normaal kijk ik de 2:20 wedstrijd niet helemaal uit (want laat), maar voor deze wedstrijd maakte ik graag een uitzondering. Aaron Rodgers tegen Drew Brees klonk al mooi en het was ook een vertoon van QB kunsten. Wedstrijd ging op en neer en was spannend tot de laatste minuten. Uiteindelijk bleek de fumble van T. Hill dodelijk voor de Saints. Én ook de vele penalties die ze vannacht hadden in de laatste quarter. Konden helaas ook niet de onside kick recoveren, anders hadden we misschien nog wel OT gehad. En dan te bedenken dat we vannacht Chief
 14. "Excelbestandje" is alleen voor de Tour, Vuelta en Giro. De rest is gewoon een lijstje insturen via PM met 10 namen, die uiteraard aan de regels voldoen.
 15. Ikzelf heb deze platenspeler en die bevalt prima. Was niet te duur en doet het nu al een paar jaar goed. Geen problemen mee gehad.
 16. Sufjan Stevens & Lowell Brams -The Runaround
 17. BinckBank Tour Voorbeschouwing: https://www.wielerflits.nl/nieuws/voorbeschouwing-binckbank-tour-2020/ Deelnemers: https://www.procyclingstats.com/race/binckbank-tour/2020/gc/startlist Deadline: Dinsdag 29 september 12:00 Fotofinish: Hoeveel renners uit de BeNeLux eindigen in de top 15?
 18. Dat kan het een moeilijke luisterbeurt gaan worden, denk ik zo. Ik heb "het geluk" dat ik ook wel kan genieten van alle bliepjes en dus beide Sufjans, om het zo maar even te noemen, kan waarderen. Fleet Foxes - Shore [Album] @bas2204 Wat vond je van de nieuwe FF, Bas? Staat hier inmiddels al voor de vierde keer op.
 19. Weer een veiling die ging als verwacht. Hamza en Abdulrahman binnen, Tsimikas was een beetje hopen dat niemand anders een bod deed, wat helaas wel zo was.
 20. Wordt één van de twee huurbeurten beëindigd mocht Vitesse de eerste ontmoeting winnen?
 21. De style van het album past wel in mijn straatje, zoals The Age of Adz, maar het is natuurlijk compleet anders dan Carrie & Lowell. Mij bevalt het wel na de eerste luisterbeurt. Vooral de singles Video Game, Sugar en America staken er boven uit, de rest moet ik nog wat vaker horen. Denk ook dat het zo'n album is dat je echt vaker moet luisteren om het je écht te pakken in tegenstelling tot een C&L dat echt meteen een toon zet. En het ligt vooral aan van welke Sufjan je houdt. Als je alleen van C&L, Michigan en Illinoise bent, dan gaat dit niks worden. Car Seat Headrest
×
×
 • Create New...