Jump to content

Richarð.

Lid van de Maand
 • Posts

  26,995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Richarð.

 1. Richarð.

  Feyenoord

  Vader/zaakwaarnemer volgens mij. Mooi stukje, ja. Gewoon even op een sticky note het salaris aangeven.
 2. Richarð.

  NFL

  Ja, daarna was het echt drama. Ze liepen er elke keer zo doorheen. Alsof ze ook geen moeite deden om te tacklen.
 3. Richarð.

  NFL

  Jezus, wat een amateurische verdediging blijven wij hebben.
 4. Richarð.

  Feyenoord

  Prima invalbeurt van Dessers; goal en een assist.
 5. Richarð.

  NFL

  Giants die veel lieten liggen (penalty op de Jones TD, dropped ball van Slayton en de penalty bij de gemiste fieldgoal) en daardoor kon Washington bijblijven, wat een leuke wedstrijd opleverde. Die TD van Seals-Jones was wel een hoogtepuntje hoor.
 6. Australië heb ik geen ervaring mee. Weet wel dat die Marquee Players hebben, wat mij doet denken aan de Designated Players in de MLS. Maar of ze daadwerkelijk ook hetzelfde zijn, durf ik niet te zeggen. En mocht je nog in de war zijn door de drafts; de superdraft is makkelijk, de expansion draft meestal niet van toepassing en re-entry en waiver draft zijn voor mij voornamelijk de oh-ja-ik-had-nog-een-reserve-*vul positie in*-nodig-draft. Daar zul je over het algemeen geen wereldtoppers zien, dus het maken van een keuze daar is, naast dat het niet verplicht is, niet echt belangrijk. En anders kan je altijd het advies van je assistent opvolgen, want die geeft dat elke draft.
 7. Superdraft; in principe is dit je jeugdinstroom. Kies gewoon de beste speler(s) beschikbaar. Re-entry draft; spelers wiens contract is afgelopen aan het einde van het seizoen en die aan de regels van de re-entry draft voldoen (iets met leeftijd en x-jaar ervaring in MLS). Als het goed is, heeft de draft 2 stages. In de eerste stage heb je niet de vrijheid om over een nieuw salaris te onderhandelen en als je iemand draft in stage 2 wel, als het goed is. Expansion draft; Alleen van toepassing op nieuwe teams. In FM21 voegt Austin FC zich bij de MLS in 2021. Die mogen 5 spelers kiezen in de draft. De andere teams mogen een x-aantal spelers beschermen, zodat die niet beschikbaar zijn om gedraft te worden door Austin FC. In FM22 zal Charlotte FC zich in 2022 bij de overige MLS teams voegen. Waarschijnlijk in FM23 zal in 2023 St. Louis City FC zich daarbij voegen. Waiver draft; Nadat de "rosters" gemaakt zijn, zullen er door het jaar heen spelers afvallen die niet ingeschreven zijn. Teams kunnen deze speler dan claimen in de waiver draft. De volgorde in de waiver draft is belangrijk, want de #1 heeft als eerste recht op de speler. Willen zij hem niet, dan heeft #2 de kans etc. De volgorde van de draft wordt bepaald door de eindstand van het jaar ervoor. Het team op de laatste plek krijgt steeds #1 pick in de draft. De winnaar de laatste pick. Voor ronde 2 draait dat vaak om.
 8. De draft is niet het moeilijke van de MLS, hoor. Juist het makkelijkste.
 9. FM19.3 FM22 is recentelijk aangekondigd en dus is het langzamerhand tijd om na te gaan denken over je eerste save. Ga je de beta beginnen met een groot team als Real Madrid om alle nieuwe features, mochten die er zijn, te ontdekken, ga je aan de slag met favoriete Nederlandse club of meteen aan de LLM? Of sla je de beta over/heb je geen beta en wacht je tot de volledige release om met je save te beginnen. Laat het ons hier weten!
 10. Richarð.

  FM Café

  Het gebrek aan juiste kleuren en volledige namen in Brazilië in jouw save doet pijn aan mijn ogen.
 11. Richarð.

  NFL

  Bah, Nederlands commentaar bij Amerikaanse sporten.
 12. Richarð.

  Feyenoord

  Hij is meer CL niveau dan CL niveau, ja.
 13. Richarð.

  NFL

  Vannacht bij de Ravens - Raiders. Zaten in overtime en de Raiders hadden de bal, bij een TD zouden ze winnen. Vervolgens maken ze die touchdown, iedereen juichen, supporters het veld op en de spelers van de Ravens feliciteerden de Raiders ook al. Maar alle scoring plays worden door de VAR bekeken en wat bleek, de Raiders TD was geen TD. Hij kwam 0,5-1 yard te kort. Dus 1st and goal van de 1 yard. Terwijl ze al uitbundig hebben staan juichen en de fans het veld al waren opgerend. Eerst een QB sneak, die mislukt. Vervolgens pakken ze een 5 yard penalty door een valse start. Uiteindelijk gooit Carr de bal, door de handen van de receiver, tegen het hoofd van een verdediger en de bal schiet omhoog vlak voor Everett, die hem vangt; interception. Nu dus ineens weer de Ravens, terwijl de Raiders al dachten gewonnen te hebben. Field goal is genoeg voor de winst. Ravens pakken wat yards na een paar plays. Uiteindelijk een sack op Lamar Jackson en die laat de bal vallen; fumble en turnover. En dus hebben de Raiders weer kans. Die besluiten al snel voor de field goal te gaan, om geen risico te lopen. Alleen werd die beslissing redelijk laat genomen, waardoor de kicker te laat op het veld was. 5 yard penalty voor een delay of game. Toen kwam Carr met zijn team weer terug het veld op, om de kicker wat minder yard te hoeven laten trappen. En dan BAM. Openstaande receiver met de touchdown. Alsnog winst voor de Raiders. Was een heerlijke paar minuten om te kijken.
 14. Richarð.

  FM Café

  Zijn gewoon tweede geëindigd in de EK Kwalificatie poule. Zaten bij Denemarken, IJsland, Noorwegen, Georgië en Gibraltar.
 15. Richarð.

  FM Café

  San Marino, op eigen kracht, voor het eerst een eindronde gehaald.
 16. Richarð.

  NFL

  Chiefs openingsduel gewonnen van de Browns. Niet geheel verrassend als je de statistieken bekijkt. Mahomes heeft namelijk nog nooit verloren in september (11-0), maar heeft wel 35 touchdowns en 0 interceptions. Defense zag er bij vlagen wel krakkemikkig uit. Laten we hopen dat dat vooral kwam doordat Tyrann Mathieu er nog niet bij was. En de tandem Mahomes-Kelce liep wel weer heerlijk.
 17. "...de wedstrijdleiding acht Verstappen 'overwegend schuldig'. Het betekent dat beide coureurs een deel van de schuld dragen, maar dat het voorval Verstappen zwaarder wordt aangerekend..." Prima uitkomst redenering wat mij betreft.
 18. In het officiële F1 reglement staat; At any time, a stationary light blue flag may be shown to a driver at the pit lane exit to warn him that cars are approaching on the track. Hieruit interpreteer ik dat je niet verplicht bent om ze voor te laten of dat het niet toegestaan is om je auto er voor te gooien. Want ze benoemen alleen dat het een waarschuwing is dat er snelle(re) auto's aankomen.
 19. Ja, maar ik had het alléén over de pitexit. Waarom quote je mij dan?
 20. Zie foto in spoiler. Ik heb het over de pitexit, he. De witte lijnen van de pitexit (achter de graphic van snelste lap) eindigen linksbovenin al en Verstappen zit er hier, in F1 termen, niet naast. Daar heeft Hamilton dus alle recht om naar links te sturen, want racelijn ligt daar.
 21. Hamilton heeft overigens het alle recht om naar links te sturen bij het uitkomen van de pits, omdat de racelijn daar links ligt. En zodra hij tussen de witte lijnen vandaan is bij de pitexit, mag hij gewoon terug naar de racelijn. En Max zat er daar niet naast, dus dat hij hem daar blokkeert is gewoon volgens de regels.
 22. Richarð.

  NFL

  Ik ben Chiefs fan.
 23. Richarð.

  NFL

  Haha, ben ook geen Dallas fan hoor. Vooral anti-Brady. En voor zijn huidige kwaliteiten nog op deze leeftijd kan ik wel respect hebben. Lieten ook a.d.h.v. statistieken zien dat ie door de jaren heen sneller begon te gooien. Oftewel, hij heeft de beweging geperfectioneerd.
×
×
 • Create New...