Jump to content

Bessel87

Leden
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bessel87

 1. Bessel87

  Antibarbari

  Dat werkt wel, maar loopt steeds vast op de volgende wedstrijd... Dus dan zou ik heel het seizoen op vakantie moeten? :( Zou er misschien een fout in de hoofdklasse kunnen zitten in de database? Alhoewel de eerste 3 wedstrijden wel goed gingen... Ik heb wel ff gezocht, maar geen foutmeldingen kunnen vinden. Ik gebruik de database van Xavier Lukhas...
 2. Bessel87

  Antibarbari

  @Kyrill @Marius @RicoV1989 @MNie @RubenS2 @True_Legend @V-Traxx @van der Water @Stefanos Ik heb een probleem met de game. Hij loopt telkens vast bij dezelfde wedstrijd. Ik heb al een paar keer opnieuw geprobeerd, maar dat helpt niet. Ook al een save eerder gepakt, en "alleen uitslag" geprobeerd. Heeft één van jullie een idee? Kan het misschien iets met de database te maken hebben? De nieuwe update heeft geen invloed op bestaande games toch?
 3. Interessante invalshoek. Wat is precies je doel/idee erachter? Als je puur 6 ploegen tegelijk gaat managen lijkt me dat eerlijk gezegd niet veel toegevoegde waarde hebben, eerder verwarrend... Ben benieuwd naar het vervolg!
 4. Bessel87

  Club gezocht

  Zoek je weer LLM? Je zou bijvoorbeeld AGOVV terug omhoog kunnen helpen, maar dan moet je wel een database downloaden... Verder vind ik een degradatiekandidaat of middenmotor in Frankrijk of Duitsland altijd wel leuk, omdat je moeite zult hebben om de huidige toppers, PSG en Bayern, definitief van de eerste positie te houden. Verder kan je in dergelijke landen wel al snel best leuk meedoen in Europa.
 5. Bessel87

  Antibarbari

  Nu we volgend jaar weer een niveautje hoger - in de hoofdklasse - onze kunsten mogen vertonen, vind ik dat we wat versterking nodig hebben, al is de basis ok. Ik ben daarom maar weer eens op zoek gegaan naar een goede rechtsback, en die vonden we in Lars Teuben: Lars is geen wereldtopper, maar voor ons toch een goede speler, net wat beter dan Kitoko en De Beer. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op een andere speler, namelijk Dylan er Arkel. En hoewel ik op die positie misschien niet persé een versterking nodig heb, kon ik deze topspeler voor ons niveau niet laten lopen. Er zijn geen spelers vertrokken, waardoor we nu een mooie brede selectie hebben vind ik zelf. Ik heb niet echt een idee hoe sterk de hoofdklasse is, maar omdat we de eerste klasse echt gedomineerd hebben afgelopen seizoen, verwacht ik toch de play-offs om degradatie te kunnen ontlopen en ergens in de middenmoot te kunnen eindigen. Verder heb ik de staf flink onder handen genomen. De meeste trainers waren al in dienst sinds het eerste seizoen. Ik kon op alle plekken ondertussen mensen aantrekken die een paar punten hoger scoren op alle vlakken. Om te laten zien hoe geweldig het niveau is hier, een screentje van mijn nieuwe assistent: We hebben verschillende oefenwedstrijden gespeeld, op allerlei niveaus, en ik ben zeker tevreden. Tegen Boshuizen hadden we een mindere dag, verder waren we overal de betere. Tegen Helmond Sport waren we niet opgewassen, maar dat had ik ook zeker niet verwacht. Helmond is vorig voor de 2e keer in 3 jaar gedegradeerd uit de keukenkampioen divisie naar de 2e divisie, maar dat is altijd nog 2 niveaus hoger dan wij. Ook RKC en Roda spelen in de tweede divisie tegenwoordig trouwens! Noordwijk, Spakenburg en SteDoCo spelen nu in de eerste divisie. We hebben intussen ook onze eerste competitiewedstrijd gespeeld, tegen USV Hercules, een ploeg die 2 jaar geleden gedegradeerd is uit de derde divisie naar de hoofdklasse. Ik verwachtte een zware wedstrijd, en hoewel we in de wedstrijd ongeveer gelijkwaardig waren, wisten we de partij dankzij Attobra met duidelijke cijfers te winnen! Ik ben benieuwd wat de competitie verder brengen zal! @Kyrill @Marius @RicoV1989 @MNie Bedankt voor de reacties! Ik heb besloten om toch weer verder te gaan met 1 spits, ook omdat de tegenstand dit jaar wat groter zal zijn verwacht ik. Ik houd het wel in mijn achterhoofd, en zal dan de spelers omtrainen naar de juiste positie. @RubenS2 @True_Legend @V-Traxx @van der Water @Stefanos Tips en vragen hoor ik graag!
 6. Gaat lekker. Tegen Feyenoord was een flinke schopwedstrijd zo te zien?
 7. Leuke uitdaging, succes! Heb je een screen van je beste speler of je grootste talent? Om te zien wat het niveau is?
 8. Ik dacht al, wat lopen die spelers vrolijk rond
 9. Bessel87

  Antibarbari

  @RicoV1989 @MNie Dat zou ook mijn voorkeur hebben als ik deze tactiek doorzet. Maar Ruhindwa en Massar zijn niet gewend op rechtshalf te spelen, vandaar dat ik het nu zo geprobeerd heb. Als ik De Bruin ook nog een linie naar voren zet, wordt het nog aanvallender...
 10. Bessel87

  Antibarbari

  We starten op nieuwjaarsdag met een oefenpotje tegen Wilhelmus. Op 15-1 spelen we een wedstrijd tegen Helmond 1889. Beide wedstrijden winnen we vrij eenvoudig. Daarna begint het echte werk weer, met af en toe een oefenwedstrijd tussendoor: Eigenlijk zijn we elke wedstrijd de betere partij, maar we domineren niet meer zoals voor de winterstop. De titel komt echter nooit in gevaar. Wel vind ik het ontzettend zonde dat we op de slotdag door een offday de eerste partij van het seizoen verliezen. Ik was erg graag ongeslagen kampioen geworden. Dat is dus niet gelukt, wel zijn we afgetekend eerste geworden. Volgend jaar mogen we aantreden in de Hoofdklasse! Ik heb helaas geen screen gemaakt van de spelersstatistieken. Wellicht is het verlies in de laatste wedstrijd deels te verklaren door de aangepaste tactiek die ik hanteerde. Dat deed ik in de laatste 3 wedstrijden, omdat ik toch al kampioen was, en ik graag een ander systeem met toch weer twee spitsen wil gebruiken. Die tactiek lijkt een beetje "topzwaar" met de nadruk op de aanvallende posities. Maar omdat het de eerste twee wedstrijden goed ging, durfde ik het wel aan. Wat is jullie eerste gedachte bij deze tactiek? In de volgende update de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de transfers. @MNie @Marius @Emmerich. @RicoV1989 Bedankt voor de reacties! @RubenS2 @True_Legend @V-Traxx @van der Water @Stefanos @Kyrill Tips en vragen hoor ik graag!
 11. Gaat nog steeds lekker... Speelt Pröpper nog een beetje? Of vooral bank warmhouden? Ik hou wel van een beetje nostalgie
 12. Zo! Die Van Kaam is goed wakker inderdaad...
 13. Bessel87

  FM Café

  Lekker staaltje financieel beleid van PSG. In 1,5 seizoen kost deze speler naast zijn salaris "slechts" 1,3 miljoen per wedstrijd! Edit: gaat om Jorginho
 14. Bessel87

  Antibarbari

  Nadat we ons team goed hebben weten te versterken voor aanvang van het seizoen, waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Ik hoopte in ieder geval op een betere start dan vorig seizoen, toen we openden met een verlies en 2 gelijke spelen. Die start werd ook beter… en hoe! De eerste 8 wedstrijden werden alle 8 eenvoudig en met duidelijke cijfers gewonnen. We kregen in deze serie slechts 1 goal tegen! Na deze periode mochten we in de tweede ronde van de districtsbeker west II aantreden tegen FC ’s-Gravenzande, een ploeg die ook in de eerste klasse speelt, en 5e staat in hun competitie. Geen groot obstakel dacht ik vooraf. Hier gingen we dus “plat op onze bakkes”, en stonden meteen weer met beide benen op de grond. Nog steeds weet ik niet waar het mis ging. We waren zeker gelijkwaardig in de wedstrijd, maar na 38 minuten was het 3-0 en was het eigenlijk verkeken. Ik heb nog wel een waterflesje en een donderspeech door de kleedkamer gegooid, maar het mocht niet meer baten. Verder in de competitie dan maar weer! Hier ging het nog steeds erg voortvarend. In oktober en november winnen we alle wedstrijden met gemak. In december komt de klad er een beetje in, met in elke wedstrijd een tegengoal en “zelfs” een gelijkspel. Laten we het maar houden op vermoeidheid, al spelen we nooit meer dan 1 wedstrijd per week. Dit alles resulteert in een erg mooie tussenstand voor ons, en het moet al erg raar lopen willen wij geen kampioen worden! Hoewel we met deze stand natuurlijk niet echt spelers nodig hebben, heb ik in november al een pareltje vastgelegd. Martijn Hartman is een topper voor dit niveau, en gaat spelen op wellicht de belangrijkste positie in dit elftal, waar Effendi en Amrani me tot nu toe nog niet echt op de banken hebben kunnen krijgen. Ik hoop de selectie verder bij elkaar te kunnen houden, en kijk uit naar het vervolg van de competitie! @RubenS2 @MNie @True_Legend @Marius @V-Traxx @van der Water @Stefanos @Kyrill @Emmerich. @RicoV1989 Tips en vragen hoor ik graag!
 15. Bessel87

  FM Café

  Zo! die gaat lekker! Strafschoppen zijn ook een zekerheidje met hem zo te zien...
 16. Gave clubkeuze, en eigenlijk door de degradatie een extra mooie uitdaging natuurlijk. Ben benieuwd hoe snel je kan promoveren!
 17. Mooie start toch, al kon de competitie wellicht iets beter. Ben benieuwd naar de volgende wedstrijden. Interessante clubkeuze. Ik volg!
 18. Bessel87

  Antibarbari

  De voorbereiding op het 3e seizoen zit er alweer op. Het is een roerige transferperiode geweest, waarin we verschillende nieuwe spelers hebben mogen verwelkomen. Ik heb besloten om een wat andere tactiek te gaan hanteren. Omdat ik er nog steeds niet in geslaagd ben een goede hangende spits of targetman te vinden, ga ik verder met 1 spits. Achter de spits ga ik met een vooruitgeschoven spelmaker spelen. Voor deze positie zijn 2 spelers gehaald, namelijk Hamza Amrani en Edwin ter Hogt. De rol van spelmaker voor de defensie, centraal op het middenveld, wordt aangepast naar balveroverende middenvelder. Voor deze positie is Arjan Koenen als versterking gehaald. Tenslotte komt Jerzy de Beer ons versterken. Hij kan zowel centraal in de verdediging als op de rechtsbackpositie uit de voeten. Centrale verdediger Bart Groot was niet tevreden met het aantal minuten dat hij kreeg, en is vertrokken naar VV UDI, een club die in een lagere divisie uitkomt. Rechtsback Jamal Hofwijks komt niveau tekort, en heeft door de komst van De Beer weinig uitzicht op speelminuten. Hij krijgt daarom een vrije transfer. Hieronder een presentatie van de selectie zoals ik dat ook vorig seizoen heb gedaan: Doelman Hier is niets verandert, Koster blijft onze eerste doelman. Ik denk er over om De Rooij de bekerwedstrijden te laten keepen. Rechtsback Op papier is De Beer hier de beste speler. Kitoko heeft het echter erg goed gedaan vorig seizoen, en De Beer zal zijn plaats eerst moeten verdienen. Benjelloun is back-up, en zal vooral veel wedstrijden in het tweede elftal spelen. Linksback Keljac is onze vaste linksback, Simonis wordt de nieuwe tweede man. Tukker zal waarschijnlijk zijn laatste seizoen bij ons spelen dit jaar. Centrale verdediger Luckassen en Belosic zijn normaal gesproken het vaste centrale duo. De Beer zal hier de derde man zijn, en Zevenbergen geldt als reserve in geval van nood. Balveroverende middenvelder Kleinheerenbrink zal hier de eerste man zijn, omdat Koenen wat meer allround is, en in mijn ogen beter als centrale middenvelder. De overige speler zijn stand-in, of zijn beter op een andere positie. Centrale middenvelder Op deze positie zal Koenen dus de eerste man zijn, maar als nieuwe aanwinst zal hij zich nog moeten bewijzen tegenover Te Kampe, die vorig jaar een goed seizoen draaide. Vooruitgeschoven spelmaker Onze nieuwe aanwinst Amrani moet dit seizoen nog Effendi voor zich dulden, maar hij zal zeker kansen krijgen. Ter Hogt is beschikbaar voor noodgevallen, en zal regelmatig in het tweede elftal spelen. Rechtsbuiten Massar en Ruhindwa zullen onderling uitmaken wie de eerste keuze zal zijn op de rechterflank. Omdat Ruhindwa niet meer onomstreden is, is de aanvoerdersband hem afgenomen, deze gaat naar Attobra. Linksbuiten Jona de Bruin zal vanwege zijn goede seizoen vorig jaar eerste keuze zijn op linksbuiten. Hij voelt echter de hete adem van zowel Amrani als Bos in zijn nek. Ter Hogt is er voor noodgevallen. Diepe spits Omdat we nog maar met 1 spits spelen, zal Van der Plas het ondanks zijn goede seizoen vorig jaar het met wat minder minuten moeten doen. Hij zal echter nog genoeg kansen krijgen. Van Otegem is overbodig. Maar omdat hij niks kost, en omdat Groot toch een pak minder is, blijft hij er nog bij dit jaar. Het valt mij op dat veel spelers zich niet of nauwelijks verbeteren in attributen, ook jonge spelers uit het eerste niet. Sommigen gaan zelfs achteruit. Hebben jullie daar een verklaring voor? Dat ik niet de beste trainingsfaciliteiten heb is mij duidelijk, maar een beetje progressie had ik toch wel verwacht. De oefenwedstrijden die we gespeeld hebben: Over de oefenwedstrijden valt niet heel veel te zeggen. Tegen grotere ploegen speelden we gelijk of verloren we, tegen gelijkwaardige en kleinere teams wonnen we. Verder nog een opvallend transfernieuwtje uit de top van het voetbal: Frenkie de Jong verhuist voor 111 miljoen van Barcelona naar Bayern München. Nederland onder 19 heeft het EK gewonnen. Das goed nieuws voor de Nederlandse jeugdspelers. Helaas zaten er geen spelers van Antibarbari bij 😊 De start van het seizoen staat voor de deur, ik hoop dat we beter van onze plek komen dan vorig jaar. De volgende update zal gaan over de eerste seizoenshelft. @RubenS2 @MNie @True_Legend @Marius @V-Traxx Bedankt voor de reacties. @van der Water @Stefanos @Kyrill @Emmerich. @RicoV1989 Tips en vragen hoor ik graag!
 19. Huh? Edit: excuus, dit staat helemaal in het verkeerde topic :(
 20. Bessel87

  Antibarbari

  Alweer een update vandaag, beetje snel misschien, maar ben een beetje teleurgesteld in de game nu (SPOILER ALERT), en dat wil ik zo snel mogelijk weg spelen, vandaar... April 2022 Voor het eerst sinds lange tijd verloren we weer een competitiewedstrijd. Achteraf heeft dit geen invloed gehad op de eindstand in de competitie. Mei 2022 Op 1 mei speelden we onze laatste competitiewedstrijd, die we eenvoudig wonnen van Brabantia. Belangrijk voor de stand was dit niet meer, we zouden hoe dan ook 2e blijven. Hierna mochten we spelen voor promotie/degradatie. Dit wordt gespeeld in 3 knock-out rondes, en daarna een finale. Omdat wij tweede zijn geworden, mogen we de eerste ronde overslaan en stromen in in de tweede ronde. Deze tweede ronde spelen we tegen Eemdijk, die als 2e geëindigd is in de Eerste klasse Zondag B. We waren veel beter in deze wedstrijd, en hoewel we op 1-0 achterstand kwamen, wonnen we de wedstijd vrij eenvoudig, al werd de eindstand “slechts” 2-1. Hierna mochten wij in de 3e ronde aantreden tegen VOC, een hoofdklasser. Ook in deze wedstrijd waren we een stuk beter, alleen wilden de goals niet vallen. Toen we op slag van rust op 1-0 achterstand kwamen, begon ik het somber in te zien. In de tweede helft kwam er eigenlijk totaal geen actie meer. Vanaf de 70e minuut speelden we alles of niets, maar het mocht helaas niet baten, we moeten ook volgend jaar onze wedstrijden spelen in de eerste klasse. Eindstand Ons bestuur is behoorlijk ontevreden over deze eindstand, maar mijn positie staat gelukkig niet ter discussie. Het gemiddelde bezoekersaantal is een behoorlijk stuk lager dan vorig seizoen, ik hoop dat we dat aankomend seizoen kunnen verbeteren. Hieronder de beste elf van dit seizoen, ik kan me daar goed in vinden, al zou ik Olivier Kitoko opstellen op de plek van Hofwijks. Ik ben wel teleurgesteld dat ik uiteindelijk niet heb kunnen promoveren naar de hoofdklasse, maar voor een gepromoveerde ploeg hebben we het heel goed gedaan denk ik, al denkt het bestuur daar anders over. Volgend seizoen moeten we dan maar vol voor het kampioenschap gaan. In de volgende update de voorbereiding op het volgende seizoen, ik ga eerst lekker 5 weken op vakantie! @MNie @Emmerich. @RicoV1989 Bedankt voor de reacties. @van der Water @Stefanos @RubenS2 @Kyrill @Marius Tips en vragen hoor ik graag!
 21. Bessel87

  Antibarbari

  Februari 2022 Zoals gezegd wisselen competitiewedstrijden zich vanaf deze maand af met oefenwedstrijden. Voor de oefenwedstrijden zoek ik gelijkwaardige of kleinere tegenstanders uit. Ik wil vermijden dat het moraal aangetast wordt door het verliezen van een oefenwedstrijd. In deze periode winnen we alle wedstrijden, en scoren er lustig op los! We zijn elke wedstrijd duidelijk de betere. Het doelpuntenrecord voor deze divisie staat op 60 (26 wedstrijden), dit record wil ik verbreken. Wij staan na deze maand op 57 stuks, met nog 5 wedstrijden te gaan. Dat moet te doen zijn. Maart 2020 Ook deze maand weer 4 wedstrijden, waarvan 2 voor de competitie. De eerste 3 winnen we ook weer eenvoudig: In de laatste wedstrijd van deze maand spelen we thuis tegen de nummer 1, FC Eindhoven Amateurs. Die moeten we winnen om enigszins zicht te houden op de titel. Binnen 2 minuten in de wedstrijd kwamen we al op 1-0 achterstand, en ik was al bang dat het een walk-over zou worden. Omdat we niets te verliezen hebben, heb ik de mentaliteit van “gebalanceerd” naar “aanvallend” gezet, de druk wat hoger en de passing wat directer. We werden eigenlijk vanaf dat moment de dominerende partij, en de 1-1 volgde in de 28e minuut, nadat we eerst nog goed wegkwamen na een (terecht) afgekeurde goal. Toen we in de 55e minuut zelfs 2-1 wisten te maken, heb ik de mentaliteit weer naar gebalanceerd gezet, en hebben we de wedstrijd eigenlijk redelijk eenvoudig uit gevoetbald. Door deze winst komen we op 4 punten van Eindhoven. Met nog maar 3 wedstrijden te gaan, en gezien Eindhoven bijna alles wint, lijkt de titel verkeken, maar het is nog mogelijk! Verder hebben we in deze 2 wedstrijden 6x gescoord, en dus is niet meer de vraag of we het doelpuntenrecord gaan verbreken, maar met hoeveel. Overigens heeft nummer 3 Lunet ook al 60x gescoord, dus het is mogelijk dat we de recordboeken niet ingaan ondanks dat we boven de 60 doelpunten zitten. Wat mij verder nog opvalt is dat we veel minder bezoekers trekken dan vorig jaar, en dit lijkt ook zijn weerslag te hebben op de financiën. Ik ben aan het zoeken, maar kan er nog geen vinger achter krijgen wat de oorzaak kan zijn. Misschien heeft 1 van jullie een suggestie? @MNie @Marius @Emmerich. Bedankt voor de reacties. @van der Water @Stefanos @RubenS2 @Kyrill @RicoV1989 Tips en vragen hoor ik graag!
 22. Bessel87

  FM Café

  Bedankt, was ook geen aanval.. Ik probeer ook een verklaring te vinden. Heb al gezocht of ik vorig jaar misschien bij rivalen in de competitie zat, maar dat is het ook niet.. Eigenlijk alle wedstrijden trokken toen meer publiek.
 23. Bessel87

  FM Café

  Dat zou toch niet het verschil met vorig seizoen kunnen verklaren? Of worden die eigenschappen snel minder?
 24. Bessel87

  FM Café

  Haha ja speel eerste klasse nu, dus Europees voetbal zit er niet direct in Maar ik was gepromoveerd, dus had gehoopt op meer supporters. Ook wel een beetje verwacht eigenlijk. Dat het dan ongeveer gelijk zou blijven, ok, maar nu de helft minder vind ik een beetje apart. Financien worden er beroerder door idd, maar nog niet direct problematisch
×
×
 • Create New...