Jump to content

Bessel87

Leden
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

About Bessel87

 • Birthday 08/11/1987

Personal Information

 • Woonplaats
  Kootwijkerbroek
 • Interesses
  Computers, muziek, uitgaan
 • Opleiding/Werk
  Bouwkundig tekenaar
 • Favoriete CM/FM
  2007 en 2008
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bessel87's Achievements

32

Reputation

 1. Bessel87

  Antibarbari

  Dat werkt wel, maar loopt steeds vast op de volgende wedstrijd... Dus dan zou ik heel het seizoen op vakantie moeten? :( Zou er misschien een fout in de hoofdklasse kunnen zitten in de database? Alhoewel de eerste 3 wedstrijden wel goed gingen... Ik heb wel ff gezocht, maar geen foutmeldingen kunnen vinden. Ik gebruik de database van Xavier Lukhas...
 2. Bessel87

  Antibarbari

  @Kyrill @Marius @RicoV1989 @MNie @RubenS2 @True_Legend @V-Traxx @van der Water @Stefanos Ik heb een probleem met de game. Hij loopt telkens vast bij dezelfde wedstrijd. Ik heb al een paar keer opnieuw geprobeerd, maar dat helpt niet. Ook al een save eerder gepakt, en "alleen uitslag" geprobeerd. Heeft één van jullie een idee? Kan het misschien iets met de database te maken hebben? De nieuwe update heeft geen invloed op bestaande games toch?
 3. Interessante invalshoek. Wat is precies je doel/idee erachter? Als je puur 6 ploegen tegelijk gaat managen lijkt me dat eerlijk gezegd niet veel toegevoegde waarde hebben, eerder verwarrend... Ben benieuwd naar het vervolg!
 4. Bessel87

  Club gezocht

  Zoek je weer LLM? Je zou bijvoorbeeld AGOVV terug omhoog kunnen helpen, maar dan moet je wel een database downloaden... Verder vind ik een degradatiekandidaat of middenmotor in Frankrijk of Duitsland altijd wel leuk, omdat je moeite zult hebben om de huidige toppers, PSG en Bayern, definitief van de eerste positie te houden. Verder kan je in dergelijke landen wel al snel best leuk meedoen in Europa.
 5. Bessel87

  Antibarbari

  Nu we volgend jaar weer een niveautje hoger - in de hoofdklasse - onze kunsten mogen vertonen, vind ik dat we wat versterking nodig hebben, al is de basis ok. Ik ben daarom maar weer eens op zoek gegaan naar een goede rechtsback, en die vonden we in Lars Teuben: Lars is geen wereldtopper, maar voor ons toch een goede speler, net wat beter dan Kitoko en De Beer. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op een andere speler, namelijk Dylan er Arkel. En hoewel ik op die positie misschien niet persé een versterking nodig heb, kon ik deze topspeler voor ons niveau niet laten lopen. Er zijn geen spelers vertrokken, waardoor we nu een mooie brede selectie hebben vind ik zelf. Ik heb niet echt een idee hoe sterk de hoofdklasse is, maar omdat we de eerste klasse echt gedomineerd hebben afgelopen seizoen, verwacht ik toch de play-offs om degradatie te kunnen ontlopen en ergens in de middenmoot te kunnen eindigen. Verder heb ik de staf flink onder handen genomen. De meeste trainers waren al in dienst sinds het eerste seizoen. Ik kon op alle plekken ondertussen mensen aantrekken die een paar punten hoger scoren op alle vlakken. Om te laten zien hoe geweldig het niveau is hier, een screentje van mijn nieuwe assistent: We hebben verschillende oefenwedstrijden gespeeld, op allerlei niveaus, en ik ben zeker tevreden. Tegen Boshuizen hadden we een mindere dag, verder waren we overal de betere. Tegen Helmond Sport waren we niet opgewassen, maar dat had ik ook zeker niet verwacht. Helmond is vorig voor de 2e keer in 3 jaar gedegradeerd uit de keukenkampioen divisie naar de 2e divisie, maar dat is altijd nog 2 niveaus hoger dan wij. Ook RKC en Roda spelen in de tweede divisie tegenwoordig trouwens! Noordwijk, Spakenburg en SteDoCo spelen nu in de eerste divisie. We hebben intussen ook onze eerste competitiewedstrijd gespeeld, tegen USV Hercules, een ploeg die 2 jaar geleden gedegradeerd is uit de derde divisie naar de hoofdklasse. Ik verwachtte een zware wedstrijd, en hoewel we in de wedstrijd ongeveer gelijkwaardig waren, wisten we de partij dankzij Attobra met duidelijke cijfers te winnen! Ik ben benieuwd wat de competitie verder brengen zal! @Kyrill @Marius @RicoV1989 @MNie Bedankt voor de reacties! Ik heb besloten om toch weer verder te gaan met 1 spits, ook omdat de tegenstand dit jaar wat groter zal zijn verwacht ik. Ik houd het wel in mijn achterhoofd, en zal dan de spelers omtrainen naar de juiste positie. @RubenS2 @True_Legend @V-Traxx @van der Water @Stefanos Tips en vragen hoor ik graag!
 6. Gaat lekker. Tegen Feyenoord was een flinke schopwedstrijd zo te zien?
 7. Leuke uitdaging, succes! Heb je een screen van je beste speler of je grootste talent? Om te zien wat het niveau is?
 8. Ik dacht al, wat lopen die spelers vrolijk rond
 9. Bessel87

  Antibarbari

  @RicoV1989 @MNie Dat zou ook mijn voorkeur hebben als ik deze tactiek doorzet. Maar Ruhindwa en Massar zijn niet gewend op rechtshalf te spelen, vandaar dat ik het nu zo geprobeerd heb. Als ik De Bruin ook nog een linie naar voren zet, wordt het nog aanvallender...
 10. Bessel87

  Antibarbari

  We starten op nieuwjaarsdag met een oefenpotje tegen Wilhelmus. Op 15-1 spelen we een wedstrijd tegen Helmond 1889. Beide wedstrijden winnen we vrij eenvoudig. Daarna begint het echte werk weer, met af en toe een oefenwedstrijd tussendoor: Eigenlijk zijn we elke wedstrijd de betere partij, maar we domineren niet meer zoals voor de winterstop. De titel komt echter nooit in gevaar. Wel vind ik het ontzettend zonde dat we op de slotdag door een offday de eerste partij van het seizoen verliezen. Ik was erg graag ongeslagen kampioen geworden. Dat is dus niet gelukt, wel zijn we afgetekend eerste geworden. Volgend jaar mogen we aantreden in de Hoofdklasse! Ik heb helaas geen screen gemaakt van de spelersstatistieken. Wellicht is het verlies in de laatste wedstrijd deels te verklaren door de aangepaste tactiek die ik hanteerde. Dat deed ik in de laatste 3 wedstrijden, omdat ik toch al kampioen was, en ik graag een ander systeem met toch weer twee spitsen wil gebruiken. Die tactiek lijkt een beetje "topzwaar" met de nadruk op de aanvallende posities. Maar omdat het de eerste twee wedstrijden goed ging, durfde ik het wel aan. Wat is jullie eerste gedachte bij deze tactiek? In de volgende update de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de transfers. @MNie @Marius @Emmerich. @RicoV1989 Bedankt voor de reacties! @RubenS2 @True_Legend @V-Traxx @van der Water @Stefanos @Kyrill Tips en vragen hoor ik graag!
 11. Gaat nog steeds lekker... Speelt Pröpper nog een beetje? Of vooral bank warmhouden? Ik hou wel van een beetje nostalgie
 12. Zo! Die Van Kaam is goed wakker inderdaad...
 13. Bessel87

  FM Café

  Lekker staaltje financieel beleid van PSG. In 1,5 seizoen kost deze speler naast zijn salaris "slechts" 1,3 miljoen per wedstrijd! Edit: gaat om Jorginho
 14. Bessel87

  Antibarbari

  Nadat we ons team goed hebben weten te versterken voor aanvang van het seizoen, waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Ik hoopte in ieder geval op een betere start dan vorig seizoen, toen we openden met een verlies en 2 gelijke spelen. Die start werd ook beter… en hoe! De eerste 8 wedstrijden werden alle 8 eenvoudig en met duidelijke cijfers gewonnen. We kregen in deze serie slechts 1 goal tegen! Na deze periode mochten we in de tweede ronde van de districtsbeker west II aantreden tegen FC ’s-Gravenzande, een ploeg die ook in de eerste klasse speelt, en 5e staat in hun competitie. Geen groot obstakel dacht ik vooraf. Hier gingen we dus “plat op onze bakkes”, en stonden meteen weer met beide benen op de grond. Nog steeds weet ik niet waar het mis ging. We waren zeker gelijkwaardig in de wedstrijd, maar na 38 minuten was het 3-0 en was het eigenlijk verkeken. Ik heb nog wel een waterflesje en een donderspeech door de kleedkamer gegooid, maar het mocht niet meer baten. Verder in de competitie dan maar weer! Hier ging het nog steeds erg voortvarend. In oktober en november winnen we alle wedstrijden met gemak. In december komt de klad er een beetje in, met in elke wedstrijd een tegengoal en “zelfs” een gelijkspel. Laten we het maar houden op vermoeidheid, al spelen we nooit meer dan 1 wedstrijd per week. Dit alles resulteert in een erg mooie tussenstand voor ons, en het moet al erg raar lopen willen wij geen kampioen worden! Hoewel we met deze stand natuurlijk niet echt spelers nodig hebben, heb ik in november al een pareltje vastgelegd. Martijn Hartman is een topper voor dit niveau, en gaat spelen op wellicht de belangrijkste positie in dit elftal, waar Effendi en Amrani me tot nu toe nog niet echt op de banken hebben kunnen krijgen. Ik hoop de selectie verder bij elkaar te kunnen houden, en kijk uit naar het vervolg van de competitie! @RubenS2 @MNie @True_Legend @Marius @V-Traxx @van der Water @Stefanos @Kyrill @Emmerich. @RicoV1989 Tips en vragen hoor ik graag!
×
×
 • Create New...