Jump to content

Evers

Leden
 • Posts

  4,418
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Evers

 1. Evers

  Go Ahead Eagles

  Ojamaa, die was ik helemaal vergeten. ;e
 2. Evers

  Go Ahead Eagles

  Twee grootverdieners weg. Creëert weer financiële ruimte voor een goede 1 en 9. Die cruciale posities zijn nu het slechtst bezet. Nu Hamdaoui nog kwijt zien te raken en Daemen (al wordt dat heel lastig, want al enige tijd geblesseerd).
 3. Evers

  Go Ahead Eagles

  Bij het belofteneltal. Die Okita is alweer weg en Kluivert blijft tot in ieder geval eind van de week meetrainen.
 4. Evers

  Go Ahead Eagles

  Brands transfervrij naar Samsunspor. Ajuuuu
 5. Gister naar Assassin's Creed geweest. In het begin was het even inkomen, daarna werd het wel vet. En aan het einde te zien komt er sowieso nog een tweede deel.
 6. Evers

  NFL

  Bud Dupree. :cab:
 7. Evers

  Go Ahead Eagles

  Pedro Chirivella sluit zeer waarschijnlijk morgen aan bij de training. GAE en Liverpool zijn het nagenoeg eens over de huur van de Spanjaard.
 8. The Rolling Stones - Waiting On A Friend
 9. Evers

  Go Ahead Eagles

  Manu en Crowley present op eerste training GAE DEVENTER – Elvis Manu en Daniel Crowley staan maandagochtend op het trainingsveld bij Go Ahead Eagles. De Deventer ploeg start dan met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Beide aanwinsten, die de rest van het seizoen gehuurd worden van respectievelijk Brighton & Hove Albion en Arsenal, moeten maandag alleen nog de medische keuring doorstaan. Ook Willie Overtoom is present bij de eerste training van het nieuwe jaar. De 30-jarige middenvelder begint maandag aan een tweede proefperiode. Buiten de langdurig geblesseerden - Chris David (kruisband) en Tom Daemen (bovenbeen) - om, is de selectie verder compleet. Hans de Koning benadrukt het belang van een goede start van de tweede competitiehelft. ,,De eerste zes wedstrijden, waarvan vier tegen concurrenten, zijn cruciaal voor ons", stelt de trainer van Go Ahead. ,,Daar is iedereen van doordrongen.”
 10. Paceshifters - State Of Mind
 11. Jonna Fraser ft. Frenna - Ik Kom Bij Je
 12. Toevallig, ik heb een SC Heerenveen-request. :) Style: FBstyle Club: SC Heerenveen Merk: Jako Sponsor: Batavus (alleen de letters, zoals vroeger sc-heerenveen-home-football-shirt-1991-1993-s_10232_1.jpg) Kleuren Thuis: Traditioneel, geen poespas. Wel met kraagje graag. Uit: Donkerblauw gecombineerd met kleur naar eigen keuze. Mag best een uitbundig design zijn. Derde: Rood met zwarte accenten.
 13. Evers

  Go Ahead Eagles

  Op de plek van Brands. Dzepar moet gewoon een jaartje ervaring opdoen in de Jupiler, gaat weinig minuten maken. Juist met een creatieve speler erbij als Ritzmaier kunnen we nu eindelijk normaal proberen te voetballen.
 14. Thanks, maar het is inmiddels iets heel anders geworden. :P Star Wars The Force Awakens.
 15. Advies gevraagd op deze druilerige dag: beginnen aan de Iron Man trilogie of Michiel de Ruyter kijken?
 16. Evers

  Nieuwe shirts

  Close-up van de voor- en achterkant. Twee sponsoren waardoor er geen plek meer over is voor spelersnamen. ;e
 17. Death Alley - Black Magick Boogieland
 18. Paceshifters - Drive Me Insane
 19. Style: Geen voorkeur Club: Maidenhead United http://admin.nonleaguechannel.co.uk/uploads/teams/logos/img_5583e48da760a.jpg Merk: Stanno Sponsor: Maidenhead advertiser http://www.maidenhead-advertiser.co.uk/imagelibrary/Client_Images/Client00010/00130000/00130118.jpg Thuis: http://www.bmcsports.ie/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/1/411109-2100-02.jpg Maar dan zwarte strepen in plaats van groene strepen Uit: Geel met blauwe accenten Derde: Geheel naar eigen invulling
×
×
 • Create New...