Jump to content

Scoiattolo

Leden
 • Posts

  7,482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Scoiattolo

 1. Cremonese in de Serie A Grazie mille Perugia!
 2. Mooi dat Leif bij de Titans blijft! Het is te begrijpen waarom zijn zaakwaarnemer die keuze een risico vindt (het idiote hoge management acht ik in staat om coach Davis veel te snel te ontslaan), maar bij elke keuze is er een risico. 100% zekerheid over de toekomst bestaat niet. TB12 is, in zoverre ik daarover kan oordelen, een mooie sponsor.
 3. Een heerlijke en bovenal perfecte maand achter de rug. Je hebt een goede uitgangspositie weten te realiseren voor de return in Madrid.
 4. 103: Dat de ontsteking in de schouders nog niet is verdwenen, is niet zo goed. Alle geluk dat er heel wat tijd zit tussen de NFL-seizoenen om te herstellen. 104-105: De eerste twee delen van de podcast zijn niet alleen goed verlopen voor Leif, ze maken dit verhaal nog wat mooier. Hopelijk blijft Leif hoge punten scoren in het vervolg, zowel qua ontspannen gedrag als qua antwoorden.
 5. De eerste seizoenshelft is zoals verwacht uitstekend verlopen, met onder meer een riante voorsprong in de Bundesliga tot gevolg. Qua CL-loting heb je niet echt veel geluk, maar met de goede selectie die je hebt, kan je het Real zeer moeilijk maken. En hopelijk zodanig moeilijk dat ze uit het toernooi worden gekegeld. Je hebt zo te zien mooie zaken gedaan in de transferperiode; de Ecuadoriaanse spits is een fantastische versterking.
 6. 100: Coach Davis scoort weer goede punten. Ik denk niet dat alle coaches zo rustig zouden reageren op de hele situatie, zowel de blessure als het bezoeken van een dokter die gelinkt is aan een ander team. Hopelijk is de combo van rust en pijnstillers voldoende om de ontsteking uit de wereld te helpen. Of Leif die rust zal vinden in de logeerkamer, dat is iets anders. 101: Een mooie vrouw én tegelijkertijd een optreden van de beste zanger volgens Leif, dat is een zeer geslaagd avondje weg. Ik heb nog nooit iets eerder gehoord van John Mayer, maar "Helpless" is niet slecht. 102: Het is begrijpelijk dat ze een quarterback willen traden, omdat ze er twee goede hebben, maar waarom het management een blessuregevoelige dertiger verkiest boven een jeugdig talent, is opvallend. Hopelijk doet Leif datgene wat de coach wil, met name blijven.
 7. Hopelijk heeft die inspanning de problemen met de schouder niet erger gemaakt. Leif had beter onmiddellijk gezegd dat er iets mis was. Geef mij maar gezellig samenzitten met een mooie vrouw in plaats van eerst mezelf pijnigen en dan pas samenzitten.
 8. Het goede nieuws blijft maar komen voor Leif, wat natuurlijk mooi is. Voor de eerste date met Nina heeft hij zo te zien de perfecte plek gevonden.
 9. Een strandwandeling die toevallig leidt tot een gesprek met een mooie vrouw, het leven van Leif is mooi.
 10. De statistieken die de coach toont, zijn het zoveelste bewijs dat Leif een heel mooi seizoen achter de rug heeft. De persoon die Leif heeft gekozen in de draft, verdient ook een pluim. Hij heeft met de 208ste keuze een fantastische zaak gedaan voor zijn franchise. Naast de werkpuntjes op het veld moet Leif ook nog wat leren om te ontspannen. Gedrevenheid is mooi, maar het is tijd om te ontspannen na een zwaar maar zeer mooi seizoen.
 11. Voorlaatste update: Het is jammer dat je verloor van Bayern (de rode kaart hielp natuurlijk niet), maar het was voor de rest een sterke maand van Ederer en co. Een tien op vijftien in een lastige CL-groep is echt knap. Laatste update: Dat zijn nog eens fenomenale uitslagen tegen lastige opponenten. Toen ik "heerlijke pot of pak slaag" las, vreesde ik het tweede, maar die vrees was klaarblijkelijk niet nodig. Hopelijk werkt het gouden tactische plan ook tegen Spanje.
 12. De award? Absoluut verdiend. Het middagje voor de vrijwilligers? Mooie geste. De schouder? Niet goed. Wat er ook volgend seizoen gebeurt, of het nu goed of slecht is, hij heeft zich met onder anderen coach Davis, Olivia en Hue omringd met goed volk.
 13. Het is jammer dat de wedstrijd niet uitmondde in een zege voor de Titans, maar nipt verliezen van Mahomes en co kan gebeuren. Hopelijk zijn de rollen volgend seizoen omgedraaid. Ondanks het teleurstellende einde kan Leif alleen maar trots zijn op zijn eerste seizoen, met naast een plekje in de AFC-finale ook vier mooie records op zijn naam. De reis naar Los Angeles is welgekomen na een zwaar seizoen.
 14. Je hebt het tot nu toe uitstekend gedaan op alle fronten. Dat je in de competitie een nagenoeg perfect rapport hebt na acht speeldagen, is erg knap. Het is jammer dat Plogmann een tijdje out is; hopelijk wordt hij niet te hard gemist. Zijn vervanger Johansson ziet er qua beoordeling niet slecht uit.
 15. Mooi dat hij geniet van zijn sterke prestatie! Al het positieve heeft hij absoluut verdiend na zijn knappe passes in de vorige match (en in feite zijn knappe seizoen tot nu toe).
 16. Heel knappe zege behaald tegen Italië! Na de 3-2 tegen Union Berlin nu de 3-2 tegen Italië en de 2-3 tegen Mexico. Alsof FM 2018 even zin had in een kleine zege met vijf doelpunten.
 17. Wederom een sterke prestatie neergezet door Leif en co! Dat Leif het inzicht heeft om een play aan te passen, is niet alleen knap, het is ook iets dat alleen de de beste quarterbacks kunnen. Ik ben benieuwd naar de volgende wedstrijd, want de Chiefs verkeren, net zoals de Titans, ook in topvorm. Dat belooft een spektakelstuk te worden.
 18. De voorbeschouwing was mooi (en interessant), de wedstrijd zelf mooier. Leif en co hebben zich zeer goed herpakt, met een knappe comeback en zege tot gevolg. In de andere resultaten valt vooral de heel riante zege van de Chiefs op; de Raiders hadden duidelijk een offday.
 19. Met een zestien op achttien ben je tot nu toe uitstekend bezig in de competitie. Verliezen van Liverpool is jammer, maar het kan gebeuren, zeker als je het laatste halfuur met tien man moet spelen.
 20. Een pluim voor de hoofdcoach (en zijn aanpak na het gevalletje bier-versus-Leif), een pluim voor Leif (en de vier nieuwe records) en ook een pluim voor coach James (en zijn slimme aanpak van Leif in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd). En natuurlijk ook een pluim voor ElMarcos voor het mooie verhaal tot nu toe. Ik ben benieuwd naar de confrontatie tegen de Bills. PS: The Music City Miracle was blijkbaar niet het enige speciale moment in 2000 voor de Titans, want er was ook The Tackle in dezelfde play-offs.
 21. Je bent zoals verwacht sterk begonnen aan het nieuwe seizoen, met al een prijs(je) op zak. Hopelijk kan je een mooi vervolg breien aan die sterke start. Je beschikt over een mooie, jonge selectie, waardoor de toekomst er zeer rooskleurig uitziet.
 22. Een leuk avondje uit is exact wat Leif nodig had. Ik hoop alleen dat het niet te leuk werd, want een negatieve foto kan zeer schadelijk zijn voor de reputatie van een groot talent. Dan is het niet meer "Leif had een slechte dag", maar wel "Leif had een slechte dag, omdat hij te veel drinkt".
 23. Winnen op het veld van de Packers is een uitermate mooie prestatie. Dat Rodgers en co slechts zeven punten konden scoren, is veelbelovend voor de play-offs. Het team is zowel offensief als defensief klaar om te schitteren in de eindronde.
 24. Het was aanzienlijk rustiger qua transfers in augustus. Je hebt geen belangrijke speler verloren en dat is belangrijk gezien de lastige CL-loting. Het wordt geen makkie in de groepsfase; laten we hopen dat je kunt overwinteren in het kampioenenbal.
×
×
 • Create New...