Jump to content

Scoiattolo

Leden
 • Posts

  7,482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scoiattolo last won the day on March 13 2021

Scoiattolo had the most liked content!

About Scoiattolo

 • Birthday 02/25/1985

Personal Information

 • Woonplaats
  Schoten
 • Interesses
  Film,...
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Coventry, West Ham, Lokeren, Parma,...
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  [PES/FM] A Blue Sky with Black Stars

Recent Profile Visitors

535 profile views

Scoiattolo's Achievements

117

Reputation

 1. Cremonese in de Serie A Grazie mille Perugia!
 2. Klik op de update voor een filmpje met mooie beelden van Cagliari (© Flycam) Stafoverzicht na aanstelling Rossi (ben ik vorige keer vergeten te posten) VOLGEND DEEL: NIEUWTJES IN JULI Wederom bedankt voor de reacties iedereen! @Fantasy @Niejo101 @TeamWesil @Mordurette @Marius @Svenpunt @JordiW. @Going up @V-Traxx @Lupus. @delichris @ElMarcos @komodo25 @True_Legend @rich ruzzian @Titan @RubenS2 @Emmerich. * Liever geen mention bij elke update? Geen probleem, dan haal ik je uit bovenstaand lijstje ** Een screen aanvragen is altijd mogelijk.
 3. Mooi dat Leif bij de Titans blijft! Het is te begrijpen waarom zijn zaakwaarnemer die keuze een risico vindt (het idiote hoge management acht ik in staat om coach Davis veel te snel te ontslaan), maar bij elke keuze is er een risico. 100% zekerheid over de toekomst bestaat niet. TB12 is, in zoverre ik daarover kan oordelen, een mooie sponsor.
 4. Het heeft even geduurd, maar Walter is eindelijk weer in zijn vaderland. Ik wens je veel succes toe met The Locomotive.
 5. En het Chinese avontuur zit erop. Het was zoals verwacht een korte maar uitermate succesvolle periode voor Oostema in China. Nog gefeliciteerd met de eindwinst in de Champions League! Hopelijk zorgen de prijzen voor een aardige boost qua reputatie, zodat je snel een nieuwe kans krijgt om CL-glorie te behalen.
 6. 29: Deze update bevat heel wat mooie zaken, maar het mooiste is toch wel dat je kampioen wordt met in feite het B-elftal. Dat is simpelweg verbazingwekkend. Nog gefeliciteerd met de bekerwinst! 30: Het is mooi dat je het team hebt weten te versterken met enkel Noren. Dat Delaveris zich als een eikel gedroeg, is jammer (hij had nog van waarde kunnen zijn, zeker gezien zijn leeftijd), maar zijn verkoop was noodzakelijk. En 7,5 miljoen is natuurlijk een erg mooi bedrag. 31: Een 3-1 zege is een goed resultaat tegen Liverpool. Laten we hopen dat je in Liverpool de Reds uit het toernooi kunt kegelen.
 7. Je bent puik begonnen aan het nieuwe Serie A-seizoen, met onder meer een knappe zege tegen Napoli. In de Champions League heb je het niet getroffen met de loting. Laten we hopen dat PSG of Real jouw team onderschat, zodat je kunt overwinteren in het kampioenenbal.
 8. Bremen: De eerste wedstrijd van december was geen succes, maar je hebt je goed herpakt tegen Wiesbaden. Ik ben benieuwd naar de confrontatie met Heidenheim. Een (uit)zege zou zeer welgekomen zijn. WK: Het is spijtig dat Noorwegen niet verder kon geraken in het toernooi. Heeft Spanje ook zijn bondscoach de laan uitgestuurd na het debacle tegen Kameroen? Zo ja, ik ken een goede kandidaat-opvolger die werkzaam is in Bremen.
 9. Een heerlijke en bovenal perfecte maand achter de rug. Je hebt een goede uitgangspositie weten te realiseren voor de return in Madrid.
 10. Een vierde plek is een puik resultaat met nog veertien wedstrijden te gaan. Het is wel jammer dat je niet kon winnen van laagvliegers Hoffenheim en Nürnberg.
 11. Wat een fantastische prestatie in de Champions League! Gefeliciteerd met de dubbel en dik verdiende eindwinst.
 12. Je hebt het tot nu toe uitstekend gedaan, zowel nationaal als Europees. Het feit dat je op 1 februari aan de leiding staat in de Eredivisie, is erg knap. Laten we hopen dat je in de komende maanden het op z'n minst even goed doet als Ajax. In de Champions League heb je mijn verwachtingen overtroffen. Ik verwachtte een strijd met Shakhtar om de derde plek en niet dat je op één punt zou eindigen van Barcelona. Ik ben benieuwd naar het vervolg in de Europa League. Tottenham is een mooie volgende stap, maar dan wel pas na de titelviering in de Eredivisie.
 13. Gefeliciteerd met de eindwinst in de Europa League! Je hebt het tot nu toe uitstekend gedaan bij Wolverhampton. KUTGW!
 14. Je bent wederom bezig aan een uitstekend seizoen, zowel nationaal als Europees. Dat twee Belgische clubs kunnen overwinteren in de Champions League, is mooi om te zien. Ik ben benieuwd of je Club Brugge naar de Europese eindwinst kunnen leiden; dat zou zéér knap zijn. Dat De Ketelaere een nieuwe uitdaging wou, is jammer. Ik had gehoopt dat hij het voorbeeld van Paolo Maldini zou volgen. Met Frankrijk heb je zoals verwacht makkelijk het WK bereikt. Ik ga ervan uit dat je met hetzelfde gemak door de groepsfase zal gaan.
 15. Deze wallpaper diende als startpunt voor de achtergrond; ik kan zoiets moois niet zelf maken. VOLGEND DEEL: PRESENTATIE CAGLIARI CALCIO Bedankt voor de reacties iedereen! Ik dacht dat ik te veel info had gegeven op het bureau met de vlag van Sardinië (die in het logo van Cagliari zit) en het boek over Riva (hij speelde maar voor twee clubs), maar dat was blijkbaar niet het geval. @Fantasy @Niejo101 @TeamWesil @Mordurette @Marius @Svenpunt @JordiW. @Going up @V-Traxx @Lupus. @delichris @ElMarcos @komodo25 @True_Legend @rich ruzzian @Titan @RubenS2 @Emmerich. * Liever geen mention bij elke update? Geen probleem, dan haal ik je uit bovenstaand lijstje ** Een screen aanvragen is altijd mogelijk.
×
×
 • Create New...