Jump to content

Jeffers

Leden
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jeffers

 1. Jeffers

  Feyenoord

  Wordt wel tijd dat hij dat afleert. Is echt een sympathieke gozer met een enorme gunfactor, door al dat zeuren breekt hij dat imago steeds meer af.. zonde.
 2. Jeffers

  Feyenoord

  Prima dat we er in de breedte van de selectie er op vooruit zijn gegaan. Maar als ik dan toch een kanttekening mag plaatsen: ik had toch nog ingezet op een extra linksback en zo Hendriks een verhuur gegund om wekelijks minuten te laten maken als centrale verdediger. Dan heb je komende zomer een betere/sterkere Hendriks waarmee je het vertrek van Senesi (wellicht) kunt opvangen. EDIT: Zou vd Ven inmiddels al een beetje spijt hebben van zijn transfer naar Wolfsburg ipv naar Feyenoord?
 3. Jeffers

  FM Café

  De blogpost van @Nom de Guerre gaat je hier een goed antwoord op geven: https://strikerless.com/2019/11/08/the-inverted-winger-our-new-wide-option/ Ik geloof dat ik in 2019/2020 een aandeel van 80% heb in het totaalbezoek van deze blogpagina.
 4. Jeffers

  Club gezocht

  Derby County? Je begint dan met 21 punten in mindering
 5. Jeffers

  Middenvelders

  Off-topic: welke skin gebruik je? Ik ben wel gecharmeerd van het font van de rugnummers. EDIT: Never mind. Al gevonden.
 6. Genoeg ideeën, maar het blijft deze beta ondanks urenlang teams bekijken tot nu toe alleen bij ideeën.. heel irritant. Mijn lijstje: - Venezia - Vitesse of NEC - SC Heerenveen - Valencia - Celta de Vigo - Dynamo Dresden - of toch een team in Scandinavië?
 7. Ligt het aan mij, of oogt die site niet heel betrouwbaar? Vind het qua design een webshop uit 2002 ofzo...
 8. Jeffers

  Feyenoord

  Burger naar Basel lees ik net inderdaad. Wanneer Haps weggaat, verwacht ik niet dat ze Hendriks daar als backup beschouwen maar dat ze direct doorschakelen naar Bjorkan. Die volgen ze al langer. Al ga ik graag mee in je creatieve gedachte, in tegenstelling tot Slot/Arnesen (vrees ik ).
 9. Jeffers

  Feyenoord

  https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1432603276147580931?s=20 Hendriks wordt dus een jaar verhuurd, of Senesi maakt een last-minute transfer - wat ik gezien zijn blessure niet zie gebeuren. Ik begrijp niet zo goed dat het schaarse geld wat beschikbaar is, hieraan wordt besteed. De kwaliteiten en potentie van Vd Ven staan buiten kijf, maar als je ziet dat je daar Hendriks ook als backup hebt en er nog genoeg posities zijn die je juist van breedte versterkingen kunt/dient te voorzien....
 10. Jeffers

  Feyenoord

  Nieuwe spits lijkt Castellanos te worden. Schijnt een kruising tussen Castelen en Castaignos te zijn Verder meldt AD dat Barreall, en als alternatief van Castellanos, Gaich worden genoemd. Volgens Rijnmond zoekt Feyenoord nog naar een extra centrale verdediger, wat voor mij niet persé hoeft. Met Trauner, Senesi, Geertruida en Hendriks (en evt. Burger, volgens Slot) hebben we daar voldoende opties wat mij betreft.
 11. Jeffers

  Feyenoord

  Maar moeten we nu blij zijn dat Vente gratis weg is gegaan?
 12. Jeffers

  Feyenoord

  Dit heb ik ook steeds, sinds dit seizoen. Tot nu toe duurde het iedere wedstrijd niet heel lang voordat ik dacht ''man, waar heb ik die motivatie en interesse toch op gebaseerd?''. Laten we hopen dat dat vanavond anders is
 13. Jeffers

  Feyenoord

  Ik zou (een type) Matusiwa verwelkomen. Unpopular opinion: Bazoer als 6 voor de defensie. Natuurlijk, hij verzaakt weleens en zijn discipline is niet altijd in orde maar (voetballende) kwaliteiten heeft hij. Ik denk dat het toevoegen van zijn personage ook heel goed kan uitpakken, aangezien het ideale schoonzoon gehalte in de selectie en in de beoogde basis vrij hoog ligt. Denk aan Toornstra, Til, Malacia, Pedersen en Sinisterra. Maargoed, Vitesse zal ook wel minimaal 5 miljoen vragen, ondanks dat hij in het laatste contractjaar zit.
 14. Jeffers

  Feyenoord

  Heerenveen raakt net hun verdediger/aanvoerder Bochniewicz kwijt met een lange blessure. Ik zie het al gebeuren dat Hendriks nu interessant voor ze gaat worden, en dat een opening in de deal met Veerman kan betekenen. Ik zou Veerman graag bij Feyenoord zien, maar hopelijk laten ze het niet ten koste van Hendriks gaan. Hem vind ik namelijk een van de lichtpuntjes deze voorbereiding.
 15. Jeffers

  Feyenoord

  Eens, al kan je na de schoonmaak welke nu (qua middenveld) plaatsvindt echt nog wel iets creatiefs gebruiken. Als aanvoer naar de voorhoede. Als je het naar posities vertaalt, heb je nu volgens Slot-principes dit: MC controlerend: Toornstra (Burger/AEB) MC meer spelmakend: Kökcu (Hartjes) AMC: Til (Antonucci, Milambo?) Weg: Fer, Diemers, Teixeira. Wetende dat Toornstra eigenlijk van nature meer een 8 (of zelfs een 10) is, Kökcu een 10 en Burger & AEB vooral als verdedigers worden ingezet, kan je wel concluderen dat het middenveld nog uit verhouding is. Om dit op te lossen ben je afhankelijk van investeerders of een uitgaande transfer welke een herinvesteerbaar bedrag oplevert. Daar zie ik alleen Kökcu voor in aanmerking komen. Niet vanwege zijn goede prestaties, maar dat even terzijde.. Als deze oplossing zich dan aandient, waar zouden jullie dan voor gaan? Een 6, een 8? Kitolano, Veerman?
 16. Jeffers

  Feyenoord

  De Italiaanse interesse in Kökcu begint serieuze(re) vormen aan te nemen. Wat vinden jullie? Verkopen of komend jaar met Kökcu vlammen, op de 10 positie? Ik opteer voor het laatste, omdat ik denk dat hij echt gaat excelleren wanneer hij een stuk dichter bij de goal komt te spelen i.p.v. als box-to-box middenvelder. Zijn waarde zal daardoor nog toenemen. Financieel gezien is er uiteraard wel een 'dikke' uitgaande transfer nodig maar mijn verwachting is dat Senesi daar voor zal worden ingezet.
 17. Jeffers

  Feyenoord

  Ja, dit dus. Haps is gewoon een linksback. Overigens mag hij wat mij betreft na dit seizoen best vertrekken, als Malacia blijft. Omtrent de stelling van Berghuis eerder in dit topic: Wat mij betreft laten gaan. Natuurlijk, hij heeft veel talent en kan onwijs goed voetballen. Het komt er hier alleen niet (genoeg) meer uit. Alsof zijn houdbaarheidsdatum in R'dam is verstreken, om in de termen van Co Adriaanse te praten. Volgend seizoen een nieuwe aanpak, met Slot kennende de punt naar voren. Althans, zo speelde hij bij AZ dacht ik. Ik hoop dat hij hier (op 10) Kökcu gaat neerzetten en dat Orkun dan gaat excelleren. Ik weet het, o.b.v. dit seizoen en het seizoen ervoor heeft hij die rol/positie zeker niet verdiend maar deze nieuwe impuls kan hem denk ik meer in zijn positie gaan brengen en zijn talenten beter laten benutten. Vooral als je daarachter een tweemansblok hebt, centraal op het middenveld. Antonucci heb je dan voor de 10 positie nog achter de hand of Diemers (want dat is eigenlijk een 10) en Teixeira. Maar ook daar zal ik niet rouwig om zijn als deze twee laatstgenoemden vertrekken. Daarachter een 6 en een 8, dit is een combinatie tussen een loper (Midtsjo) en een spelverdeler (Koopmeiners). Eén van deze twee posities zal denk ik voor Toornstra worden, de andere is nog een vraagteken.
 18. Jeffers

  Feyenoord

  Nog 10 wedstrijden, laat ze alsjeblieft snel voorbij gaan.
 19. Jeffers

  Feyenoord

  Die vraag laat ik de verhuurde jeugdspelers graag zelf beantwoorden de komende maanden. Ik ga geen invulling geven en hier een lijstje met namen droppen. Ik hoop op doorontwikkeling van de jeugdspelers zodat deze de selectie komend seizoen in de breedte kunnen gaan opvullen. I.m.o. heb je namelijk geen versterkingen zoals Teixeira nodig.
 20. Jeffers

  Feyenoord

  In de minuten die hij gisteren speelde heb ik me er weer genoeg aan geërgerd. Zou liever zien dat ze Hall dan doorschuiven als reserve rechtsback. Verder goede zaak dat vele O21 spelers nu onderdak vinden bij KKD-clubs, die wedstrijdervaring vergroot ook de kans dat zij -bij goede prestaties- komend seizoen de selectie verder opvullen en breder maken. Met een coach die wel op jeugd durft in te zetten, kan er alleen maar gewonnen worden met deze verhuurperiodes. Ik ben erg benieuwd naar welke verrassingen Arnesen komend periode nog uit zijn hoed tovert, maar ik kan me i.i.g. zeker vinden in jouw voorstel om Doekhi en v.d. Ven te halen. Moderne, jonge verdedigers die passen bij Slot zijn gewenste spel. De vraag is alleen hoe haalbaar dit is, aangezien de concurrentie ook niet stil zal zitten.
 21. Heerlijk voor Perez, wat gun ik het hem! Russell natuurlijk erg pijnlijk... Bottas lachwekkend. Weg ermee.
 22. Jeffers

  Club gezocht

  Hebben er meerdere leden hier clubkeuze 'stress'? Ik heb tijdens het twijfelen al wel een paar keer een knoop doorgehakt en een game begonnen, om er dan vervolgens vrij snel achter te komen dat deze keuze het dan ook net niet is. Het lijkt wel alsof ik het deze FM nóg erger heb dan voorgaande edities. Heel irritant. Waar letten jullie op bij de keuze voor een club? Wat geeft de doorslag?
 23. Jeffers

  Feyenoord

  Dickie is geen fan van Azarkan. Beetje zelfde verhaal als Bannis, Dick vindt hem niet 'goed genoeg'.
 24. Jeffers

  Feyenoord

  Ondanks slordigheden (Haps met aannames, balverlies vanuit de middenvelders) en het slechte afwerken, zag ik vooral in het begin van de wedstrijd juist ook een paar dingen die me echt wel bevielen en die ik als beetje on-Feyenoords beschouw: hogere intensiteit (Haps loopt daarmee vaak zichzelf voorbij), meer druk en vastzetten van de tegenstander op de eigen helft. Dat resulteerde ook al snel in de penalty maar vergeet je jezelf te belonen, en dan weetje dat je het als Feyenoord zijnde lastig ga krijgen. Hoe onnodig het ook is, want hier moet je gewoon met 3 punten in de tas naar huis gaan. Unpopular opinion(s): Diemers bevalt me wel. Kijkt/speelt vooruit, brengt creativiteit (zie steekpass op Linssen). Linssen heeft de werklust die bij de club past en zolang hij deze kansen krijgt en voor zich blijft creëren, komen die goals vanzelf. Gewoon vertrouwen blijven geven. EDIT: Trouwens, waarom Dickie nou persé Jorgensen moest brengen? Breng dan snelheid/diepte zodat je er met counters nog uit kunt komen...
×
×
 • Create New...